Női fülbevalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fülbevaló típusa
Karika
(54)
Kis karika
(34)
Kis bedugós
(252)
Lógó
(171)
Félkörök
(20)
Fülbevaló bekapcsolásának módja
Stekker
(293)
Patentos (hagyományos)
(85)
Csőzáras, villazáras
(44)
Menetes zár
(31)
Patentos
(26)
Anyag
Ezüst
(424)
Sárga arany
(48)
Általános fém (bizsu)
(40)
Orvosi fém
(25)
Aranyozott ezüst
(16)
Kirakás
Cirkónium
(198)
Swarovski kristályok
(115)
Igazgyöngy
(88)
Kirakás nélküli
(71)
Gyémántok
(30)
Ékszer típusa
Fülbevaló
(539)
Ékszer ajándék szett
(2)
Típus
Női
(483)
Férfi
(5)
Gyerek
(53)
Szűrés

A női fülbevaló az egyik legnépszerűbb ékszertípus, mert tökéletesen ki tudja emelni minden nő stílusát. A megfelelő női fülbevaló kiválasztása nem nehéz, azonban figyelembe kell venni a leendő viselőjük megjelenését, valamint az ékszerek anyagát. A megfelelően kiválasztott női fülbevalók kiemelik az arcvonásokat, kiegészítik az összképet és boldoggá teszik a viselőjüket. Kíváncsi vagy, milyen női fülbevaló típusok találhatók kínálatunkban? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A női fülbevaló minden nő stílusához illik

A női fülbevalók nagyon népszerű divatos kiegészítők, ami nem csoda, hiszen eleganciát kölcsönöznek bármilyen ruhának, és kihangsúlyozzák a nők egyéni stílusát. Kínálatunkban számos típus megtalálható a beszúrós modellektől a lógó női fülbevaló típusokon át a kerek változatokig vagy a medálokkal ellátott változatokig. A női fülbevaló különböző anyagokból készülhet, így mindenki kiválaszthatja a számára tökéletes ékszert. Választani az arcformád, a stílusod és esetleg a bőrszíned alapján érdemes. A legfontosabb dolog viszont az, hogy hogyan érzed magad, amikor viseled az ékszert.

Hogy néz ki egy női fülbevaló?

Ami a formát illeti, a női fülbevalók különböző formákat ölthetnek, attól függően, hogy mire vágysz. Ezenkívül olyan dolgokat is figyelembe kell venni, mint a foglalkozásod, hogy a fülbevaló ne legyen útban, vagy az alkalom, amikor viselni szeretnéd. A fülbevaló női típusának formája attól függően is változhat, hogy milyen ruhát veszel fel.

  • A kör alakú női fülbevaló nem csak nagy karikák lehetnek, amelyeket egykor széles körben viseltek. Ezeknek az ékszereknek az átmérője a kisebb és feltűnésmentes változatoktól a nagyobbakig változhat. kínálatunkban egyszerű modellek és strasszkövekkel és egyéb elemekkel díszített változatok egyaránt megtalálhatók. Ezek a fülbevalók nem feltétlenül kör alakúak, hanem például szív alakúak is lehetnek.
  • A bedugós női fülbevaló kisebb, de akár nagyobb is lehet. Ezek egyszerű modellek, amelyeket közvetlenül a fülcimpára helyeznek. Ideálisak a mindennapi viselethez és könnyen kombinálhatók más ékszerekkel, de nem annyira feltűnőek hivatalos alkalmakra. Ezek lehetnek kő, virág, szív, gyöngy stb. formájúak - a választék széles.
  • A lógó női fülbevaló úgy néz ki, mintha a fülcimpáról lógna le. Különböző hosszúságú és kialakítású lehet, és gyakran díszes. Ez alkalmassá teszi akár hivatalos alkalmakra is. Azonban nem biztos, hogy ezek a női fülbevalók kényelmesek, és általában nehezebbek, ha hosszabb ideig viselik őket. Általában kövekkel, gyöngyökkel díszítettek, lehetnek spirál alakúak, szív alakúak, virág alakúak és így tovább.
  • A félkör alakú női fülbevaló manapság nagyon népszerű. Ezek a modellek úgy néznek ki, mint a kör alakú fülbevalók, de a félkör végei nincsenek összekötve. Általában kisebbek, nagyon elegánsak és alkalmasak mindennapi viseletre és ünnepi alkalmakra is. Általában strasszkövekkel díszítettek, és különböző színekben pompáznak, de lehetnek egyszerűek is, attól függően, hogy mi áll jól neked.

kör alakú női fülbevaló
Kör alakú női fülbevaló

Bedugós fülbevaló női
Bedugós női fülbevaló

lógó női fülbevaló
Lógó női fülbevaló

félkör fülbevaló női
Félkör női fülbevaló

i

Női fülbevaló azonban sok más formában is kapható

A fentiekben csak a női fülbevalók alaptípusait említettük, a kínálat azonban ennél sokkal szélesebb, és mindenki megtalálja, amit keres. A női fülbevalók különböző módon díszíthetők, például medálokkal vagy más elemekkel, amelyek egyedivé teszik őket.

Női fülbevalók arcforma szerint

A női fülbevalók kiválasztásakor az arcformának fontos szerepe van. 4 alapvető arcforma létezik.

  • A háromszög alakú archoz minden női fülbevaló illik. Próbáld ki a spirál alakú darabokat, hogy feldobd megjelenésedet. Kerüld a geometrikus formákat, mint például a négyzet, téglalap vagy háromszög.
  • Az ovális archoz szinte minden női fülbevaló illik. Kísérletezhetsz finom és merész modellekkel egyaránt. Kerüld a hosszú, ovális formájú darabokat, amelyek túlságosan kiemelnék az arcformádat.
  • A kerek archoz olyan női fülbevaló típust érdemes választani, amely vizuálisan meghosszabbítja az arcot. Bármilyen formájú, hosszabb lógó női fülbevalók alkalmasak erre a célra. Kerüld a szegecseket vagy a nagy kör alakú darabokat.
  • A szögletes arcvonások kisebb fülbevalók viselésével enyhíthetők. Gyöngyök, csipkék és csepp vagy könnycsepp alakú női fülbevalók állnak jól ehhez az arctípushoz. A merész szögletes, téglalap alakú vagy háromszög alakú fülbevalókat teljesen kerüld.

A női fülbevalók különböző anyagokból készülhetnek

A női fülbevalók különböző anyagokból készülnek, így minden nő kiválaszthatja a neki tetszőt. Akár az időtlen klasszikus aranyat, akár a modern ezüstöt vagy a tartós orvosi fémet kedveled, gyönyörű női fülbevaló modellek közül választhatsz, amelyek tökéletesen illenek majd hozzád.

Ezüst női fülbevaló

A női fülbevaló ezüst változatai nagyon népszerűek, nem csak a fiatalabb generáció körében. Megfizethetőek, gyakorlatilag bármilyen öltözékhez passzolnak, és ideálisak alkalmi viselethez és formálisabb alkalmakra egyaránt. Többféle típus közül választhatsz, a karika fülbevalókon át a gyönyörűen díszített lógó típusokig. Az ezüst női fülbevaló hátránya, hogy idővel elszíneződhet, ezért időnként szakszerűen meg kell tisztítani.

Arany női fülbevaló

Az arany női fülbevaló nagyon elegáns és klasszikusnak számít, különösen az idősebb nők számára. Az arany egy nemesfém, az egyik legfinomabb anyag. Választhatsz ékszereket sárga, fehér és rózsaarany változatban is. Előnye, hogy az arany nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran ilyen típust választanak a gyermekek első fülbevalójaként is.

A gyöngy női fülbevaló időtlen klasszikus, elegáns és finom. Mindenhez passzol, mindig ragyogni fogsz velük. A klasszikus fehér vagy krémszínű gyöngyök mellett színes gyöngyöket is találhatsz kínálatunkban, amelyek fényűzővé teszik a női fülbevaló típusokat. Mit szólnál egy újszerű fekete gyöngyhöz?

Női fülbevaló orvosi acélból

Az orvosi acél női fülbevalók számos előnnyel büszkélkedhetnek. Hipoallergének, nagyon tartósak, különböző alkalmakra is megfelelnek, ráadásul igazán megfizethetőek. Többféle formában, méretben és kivitelben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a hozzá illő darabot, akár a férfiak is.

Gyémánt női fülbevaló

A gyémánt női fülbevalók igazi luxusnak számítanak. Világszerte nők milliói körében népszerűek, mert gyönyörűek, ragyogóak és olyan csillogást kölcsönöznek viselőjüknek, amitől igazán különlegesnek érzi magát. Egy női fülbevalót díszíthet csak egy gyémánt is, de akár több is. De az ilyen drágakövek sokba kerülnek.


Ezüst női fülbevaló
Ezüst női fülbevaló

Arany női fülbevaló
Arany női fülbevaló

Orvosi acél fülbevalók
Orvosi acél fülbevaló női

Gyöngy női fülbevaló
Gyöngyös női fülbevaló

Női fülbevaló csavaros zárral, horogzárral, klipszszel vagy patenttal? Többféle rögzítési lehetőség közül választhatsz

Egy másik paraméter, amelyre a női fülbevalók kiválasztásakor összpontosítani kell, a bekapcsolás módja. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre?

  • A csavaros női fülbevaló egy csavarral zárható.
  • A női fülbevaló klipszes változatban a legbiztonságosabb rögzítési mód, mivel a felhelyezés után csak be kell zárni a klipszet.
  • A stekker női fülbevalók nagyon gyakoriak. Behelyezés után a zár a fülbevaló végére kerül.
  • A horgos női fülbevalók hosszabb, lekerekített véggel rendelkeznek - ennek köszönhetően az ékszer nem esik ki a fülből.

Hogyan őrizzük meg a női fülbevalók szépségét?

A karbantartás és tárolás szempontjából fontos, hogy a női fülbevalók rendszeresen meg legyen tisztítva egy puha ruhaanyag segítségével. Tartsd őket száraz helyen, ideális esetben ékszerdobozban, hogy elkerüld a karcolódást és az ékszerek összegubancolódását. Ne viseld a női fülbevaló típusokat sportoláskor, úszáskor, vagy ha vegyszerekkel dolgozol.

i

Olcsó női fülbevalók érdekelnek? Válogass olcsó női fülbevalók kínálatunkból, hogy az általad preferált árkategóriába illő darabokat lásd.

Milyen más tényezők lehetnek fontosak a női fülbevaló kiválasztásakor?

Néhány további kritérium segíthet eldönteni, melyik női fülbevaló a megfelelő számodra.

  • A frizura fontos szerepet játszik. Ha hullámos a hajad, válassz sima fülbevalót. Ha egyenes a hajad, válassz merészebb formákat.
  • A haj hossza is fontos lehet. Rövid hajhoz válassz finom ékszert, hosszú és félhosszú hajhoz válassz akár hosszabb fülbevalót is. A hosszú, merész női fülbevalók különösen az ünnepi frizurákhoz illenek.
  • A hajszín szintén befolyásolja a választást. Meleg árnyalatokhoz (sárga szőke, barna árnyalatok) a sárga arany, hideg árnyalatokhoz (platina, fehér szőke) inkább az ezüst, a fehér arany vagy a platina alkalmas. A barna hajhoz a rózsaarany is illik.
  • A bőrszín is fontos. A sötétebb árnyalatokhoz a sárga arany illik, a sápadt bőrhöz az ezüst, a platina vagy a fehér és a rózsaarany.
  • A ruházatot is figyelembe kell venni. Egy jól öltözött nőhöz egy kifinomultabb ékszer, a színek és az extravagancia szerelmeseihez pedig valami kifejezőbb illik. Melyek a kedvenc színeid? Ha nem vagy biztos benne, inkább válassz tiszta fém női fülbevaló típust.

Külön kategória a babáknak szánt fülbevaló

A babáknak szánt fülbevalókat kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosak és kényelmesek legyenek. A leggyakoribb választás a kis fülbevalók, amelyek a fülcimpa körül helyezkednek el, és olyan klippel rögzülnek, amely nem gyakorol nyomást a baba fülére. Választhatsz klasszikus beszúrós modelleket is a kisbabádnak, de fennáll a veszélye, hogy ezek nem lesznek teljesen kényelmesek a gyermek számára. Ami az anyagot illeti, a legjobb választás az arany. Választhatsz fehéret, rózsaszínt vagy klasszikus sárgát is. A kisbabák fülét általában 6 hónapos kor körül szokták kiszúrni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
541 termék
5,0
JSB Bijoux Extramix Purple Swarovski® (925/1000; 1,72 g, többféle szín, kerek)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: üveg és ezüst, ékszer tömege: 1,72 g
Leárazás -5 %
9 490 Ft 9 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8541
5,0
PDPAOLA fülbevaló AR01-804-U (Ag 925/1000, 2,36 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,4 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,36 g
30 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SP17886
3,3
JSB Bijoux Swarovski® chatonokkal 713907cr
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,4 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém
1 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16057
PANDORA 290558CZ Signature (Ag925/1000, 3,3 g) - Fülbevaló Típusok
4,6 26×
PANDORA 290558CZ Signature (Ag925/1000, 3,3 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,9 cm, felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,3 g
32 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12138
5,0
PANDORA Moments 291156C01 (Ag 925/1000, 5,74 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 5,7 g
Leárazás -13 %
26 820 Ft 30 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16367
4,4
JSB Bijoux gyöngy fülbevaló Swarovski® kristállyal
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,2 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
Leárazás -10 %
5 930 Ft 6 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8510
EVOLUTION GROUP 21075.1 fehér gyöngy AAA (AG 925/1000, 2 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 19 cm, ródium bevonatú, berakás: igazgyöngy és cirkónium, anyaga: ezüst
15 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP19187
5,0
PANDORA Timeless 291199C01 (Ag 925/1000, 1,2 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,2 g
26 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16368
3,5
EVOLUTION GROUP 11045.1 (Ag 925 /1000, 1,0 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,2 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
7 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP15794
EVOLUTION GROUP 31080.1 virágcsokor formájú fülbevaló Swarovski® kristályokkal díszítve (925/1000, 0,7 g) - Fülbevaló Típusok
4,5
EVOLUTION GROUP 31080.1 virágcsokor formájú fülbevaló Swarovski® kristályokkal díszítve (925/1000, 0,7 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,06 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 0,8 g
6 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8589
5,0
JSB Bijoux Ezüst fülbevaló Macskák Swarovski kristályokkal díszítve 92400413cr (Ag 925/1000; 0,5 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 0,5 g
Leárazás -5 %
6 450 Ft 6 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16131
4,8
EVOLUTION GROUP 21009.1 fehér, AA 8-8,5 mm-es fülbevaló valódi gyöngy (925/1000, 1g, fehér)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,2 cm, ródium bevonatú, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
9 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8585
JSB Bijoux 61400774ab Swarovski® kristályokkal - Fülbevaló Típusok
5,0
JSB Bijoux 61400774ab Swarovski® kristályokkal
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,2 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém, ékszer tömege: 7 g
8 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10497
4,0
HOT DIAMONDS Flora DE581 (Ag 925/1000, 2,04g)
Fülbevaló - női fülbevaló, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 2, ékszer tömege: 2,04 g
39 890 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SP10818
4,0
EVOLUTION GROUP 11078.1 (Ag 925/1000, 1 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,6 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
8 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10757
EVOLUTION GROUP 31230.5 Vitrail light lógós kerek fülbevaló, Swarovski® kristály díszítés (925/1000, 1,2 g) - Fülbevaló Típusok
4,5
EVOLUTION GROUP 31230.5 Vitrail light lógós kerek fülbevaló, Swarovski® kristály díszítés (925/1000, 1,2 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,15 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,2 g
8 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8630
EVOLUTION GROUP 11178.3 kék cirkon (Ag925/1000, 1 g) - Fülbevaló Típusok
4,3
EVOLUTION GROUP 11178.3 kék cirkon (Ag925/1000, 1 g)
Fülbevaló - gyerek fülbevaló, mérete: 0,16 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
13 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP9136
4,9 16×
PANDORA Timeless 296272CZ
Fülbevaló - női fülbevaló, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,2 g
28 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8147
JSB Bijoux 61400782cr Swarovski® kristályokkal - Fülbevaló
Típusok
5,0
JSB Bijoux 61400782cr Swarovski® kristályokkal
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 5 g
Leárazás -10 %
4 760 Ft 5 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10502
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11092.1 krystal cirkónia díszítés (Ag 925/1000, 1,2 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,8 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2 g
10 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11859
EVOLUTION GROUP 31229.3 black diamond Swarovski® kristályokkal díszítve (Ag 925/1000, 1,6 g) - Fülbevaló Típusok
4,8 11×
EVOLUTION GROUP 31229.3 black diamond Swarovski® kristályokkal díszítve (Ag 925/1000, 1,6 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,7 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,6 g
9 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10778
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11115.1 kristály díszítésű cirkonok (Ag 925/1000, 1,2 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,9 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2 g
8 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11860
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11025.1 kristály cirkonokkal díszítve (Ag 925/1000, 1,6 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,8 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2 g
8 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11856
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11079.1 kristály díszítésű cirkonok (Ag 925/1000, 1,3 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,9 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,5 g
8 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11858

Női fülbevalók

Női fülbevalók

A Női fülbevalók kategóriában összesen 541 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női fülbevalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női fülbevalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női fülbevalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női fülbevalók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ