Karkötők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Ezüst
(423)
Általános fém (bizsu)
(82)
Orvosi fém
(49)
Bőr
(30)
Rozsdamentes acél
(23)
Kirakás
Kirakás nélküli
(235)
Cirkónium
(177)
Köbös cirkónia
(26)
Kristályok
(22)
Swarovski kristályok
(22)
Típus
Női
(524)
Férfi
(21)
Uniszex
(45)
Gyerek
(1)
Szűrés

A karkötő egy népszerű, divatos kiegészítő, amely lehet elegáns, visszafogott, de igazán jellegzetes is, emellett egy fontos jellemzője, hogy különböző anyagokból készülhet. Ne félj a karkötők viselésétől. Tanuld meg, hogyan válaszd ki a megfelelőt, hogy ez az ékszer ne zavarjon, hanem felhívja magára a figyelmet, és tökéletesen kiegészítse a kiválasztott öltözékedet.

Tovább

A karkötők népszerű divatkiegészítők

A karkötők az egyik legkedveltebb ékszerek közé tartoznak, mivel számos stílusban és változatban kaphatók. Választhatsz finom, elegáns karkötőket vagy feltűnő darabokat, és azoknak, akik nem kedvelik a hagyományos ékszereket, különféle trendi, gyöngyből készült karkötők is a rendelkezésükre állnak. Egy karkötő alkalmas a hétköznapokra is, de társasági eseményeken is jól mutat a csuklódon, csak a megfelelő darabot kell kiválasztanod. A karkötő egy kiváló ajándék, amely örömet okoz a férfiaknak és a nőknek egyaránt. Találd meg te is álmaid karkötőjét!

i

A nyár slágere a bokát díszítő karkötő

A bokát díszítő karkötő egy olyan ékszer, amelyet a boka köré csatolnak. Különösen a nyári hónapokban népszerű, amikor játékos vagy éppen elegáns eleme az öltözékednek. Ezek a karkötők készülhetnek fémből, gyöngyökből, bőrből vagy textilből.

Férfi vs. női karkötő – miben különböznek az egyes változatok?

A férfi és a női karkötő változatok a stílusban, dizájnban, méretben és a felhasznált anyagokban különböznek egymástól. A férfiak általában más típusú ékszereket preferálnak, mint a nők.

  • női karkötők általában díszesebbek, különböző dekoratív elemekkel (kövek, drágakövek, medálok) ellátottak, és számos stílusban kaphatóak a vékony, visszafogott változatoktól kezdve az elegáns, és akár a nagyon feltűnő darabokig. Népszerűek az arany- és az ezüst karkötők, valamint a gyöngyök és a kristályok. A méretük általában kisebb és keskenyebb, mint a férfi modellek esetében.
  • férfi karkötők általában egyszerűbbek és robusztusabbak, kevésbé díszítettek, és jellemzőek rájuk a tiszta vonalak. Színben a férfi karkötő modellek inkább sötétebbek, továbbá semleges színekben kaphatóak, mint pl. a barna, fekete vagy ezüst. Nagyobb méretűek, és a népszerű anyagok között található a bőr, sebészeti acél vagy gyöngyök.

Női karkötők
Női karkötő

Férfi karkötők
Férfi karkötő

Milyen anyagokból készülnek a karkötők?

A karkötők különböző anyagokból készülnek, melyek közül a leggyakoribbak az arany, az ezüst, az ékszerfém, a sebészeti acél, de akár gyémántok, gyöngyök vagy bőr is lehet egy karkötő alapanyaga. A választás attól függ, hogy egy mindennapi viseletre alkalmas karkötő modellt keresel, vagy egy figyelemfelkeltő darabot. Miben különböznek az egyes anyagok?

Az arany karkötő nagyon elegáns

Az arany karkötők nagyon elegánsak, és gyakran formális alkalmakkor viselendők, de sok nő a hétköznapokon sem tud ellenállni a gyönyörű daraboknak. Előnyük, hogy nagy értékűek (befektetésként is szolgálhatnak), tartósak, hosszú élettartamúak és luxus hatást keltenek. Az arany karkötő lehet sárga, rózsaszín, fehér vagy akár fekete aranyból is.

Az ezüst karkötők mindenki számára elérhetőek

Az ezüst karkötők nagy előnye, hogy olcsóbbak, ráadásul nagyon elegánsak és egyszerűen kombinálhatóak a különböző öltözékekkel. Alkalmasak az ünnepi viselet kiegészítésére, de a hétköznapokban is felveheted ezeket a modelleket. Hátrányuk, hogy az ezüst karkötők hajlamosak oxidálódni és feketedni, ezért rendszeres karbantartást igényelnek.

Ha nem szereted az egyhangúságot, és minden nap más karkötőt szeretnél viselni a választott öltözék vagy a hangulatod szerint, és nem szeretnél sok pénzt költeni, akkor az ideális választás számodra a ékszerfém karkötő. Az ilyen karkötő modellek számos stílusban és színváltozatban kaphatóak.

A sebészeti acél karkötő nagyon tartós

sebészeti acél karkötők nagyon ellenállóak a karcolásokkal és a korrózióval szemben, ráadásul az érzékeny bőrűeknek is alkalmasak, mivel hipoallergének. Nagyon modern megjelenésűek és aránylag olcsók. Hátrányuk, hogy nem oly mértékű luxus dizájnnal rendelkeznek, mint például az arany vagy az ezüst karkötők, és egy kicsit nehezebbek is.


Arany karkötők
Arany karkötő

Ezüst karkötők
Ezüst karkötő

Sebészeti acél karkötők
Sebészeti acél karkötő

Aranyozott karkötő - Luxus megjelenés alacsonyabb áron

Az aranyozott karkötők vékony aranyréteggel vannak bevonva. Az ilyen karkötő alapját egy másik fém (leggyakrabban ezüst) képezi. Alternatívát kínálnak az arany karkötők kedvelőinek számára, mivel ezek a változatok jóval olcsóbbak. Inkább alkalmi viseletre valók, mivel az aranyréteg idővel hajlamos a kopásra, ezért ezek a modellek óvatos kezelést és rendszeres karbantartást igényelnek.

Népszerűek továbbá a gyöngyökből készült karkötő típusok is, amelyek különösen a mindennapi viseletre alkalmasak azok számára, akik nem kedvelik a tipikus nemesfémből készült ékszereket.

A gyémánt karkötő exkluzív megjelenést kínál

gyémánt karkötők igazán luxust keltő és exkluzív darabok. A gyémántok lehetnek ezüstbe, aranyba, de más fémekbe is foglalva, attól függően, hogy melyik anyagot részesíted előnyben. Előnyük a nagy értékük, a presztízst keltő dizájn, a tartósság és az ellenállóság. Hátrányuk, hogy nagyon drágák, továbbá egy ilyen karkötő gondos karbantartást és óvatosságot igényel.

A gyöngyből készült karkötők ünnepi alkalmakkor is viselhetőek

A gyöngyből készült karkötő modellek készülhetnek valódi vagy műgyöngyökből is. Klasszikus, elegáns és időtlen megjelenésük miatt főként formális alkalmakkor viselendőek. Számos variáció és gyöngytípus közül választhatunk, így mindenki talál kedvére való ékszert. Hátrányuk a vegyszerekkel szembeni érzékenység és a sérülékenység.


Aranyozott karkötők
Aranyozott karkötő

Gyémánt karkötők
Gyémánt karkötő

Gyöngykarkötők
Gyöngykarkötő

i

A bőr karkötőkkel és a kövekből készült változatokkal sem lőhetsz mellé

Ha nem kedveled a nemesfémeket, de szeretnél valami természetesebbet viselni, próbáld ki az ásványokból vagy természetes kövekből készült karkötő modelleket. Minden kőnek van speciális jelentése és sajátos megjelenése, így minden karkötő egyedi. Egy másik lehetőség egy bőr karkötő, amely nagyon stílusos, durva megjelenést kölcsönöz és nagyon népszerű a nők valamint a férfiak körében egyaránt. Ezen kívül egy bőr karkötő tartós, de rendszeres ápolást igényel, hogy ne repedjen meg.

A megfelelő méret kulcsfontosságú a karkötő esetében

Ami a méretet illeti, ezt semmiképpen sem szabad elhanyagolni a vásárlás során, mert nincs rosszabb, mint egy csúszkáló karkötő, amelyet könnyen el is veszíthetsz.

  • A megfelelő méret biztosítja, hogy a karkötő ne csússzon le és ne zavarjon.
  • A méret megállapításához mérd meg a csuklód kerületét ott, ahol a karkötőt viselni fogod, és az eredményhez adj hozzá 10 mm-t.
  • Ha ajándéknak választasz karkötőt, és nem vagy biztos a méretben, válassz inkább egy kicsit nagyobbat, mivel ezt később esetleg le lehet szűkíteni.

Díszes vagy egyszerű karkötő?

Rengeteg fajta karkötő közül választhatsz. Az alapmodell lehet egy egyszerű ezüst karkötő, de vannak különféle modellek, amelyek sok medállal, kövekkel díszítettek, de kaphatóak egészen masszív bőrből készült és más nagyon díszes darabok is. A karkötő leggyakoribb díszítései közé tartoznak a cirkóniák, kristályok, gyöngyök, de még a 3D bőr formák is. Népszerű még a hematit, ami egy fényes, fekete ásvány.

Milyen alkalomra szánod a karkötőt? A bőr karkötő nem megfelelő választás ünnepi alkalmakra, míg a mindennapi viseletre nem szükséges drága, arany ékszer.

A párok számára készült- vagy barátság karkötők kifejezik az egymás iránti szeretetet

A barátság karkötő vagy a pároknak készült változatok remek módjai annak, hogy kifejezd a szeretetet, barátságot vagy más jelentős kapcsolatot. Különböző anyagokból és stílusokban készülnek, de leggyakrabban ezeket a modelleket egy szimbólum alkotja, amely ketté van osztva, és a pár vagy barátok a karkötő egy-egy felét viselik (a szimbólum általában szív). De választhatsz gravírozott karkötő modellt is, amelyre közös dolgot vésethetsz, vagy például egy gyöngy karkötőt a kedvenc színeitekben vagy egy üzenettel.

A megjelenésed alapján is választhatsz a karkötők közül

A választásnál figyelj a megjelenésre és a stílusra is. A karkötőknek ugyanis illeszkedniük kell az öltözékedhez, a bőrszínedhez vagy a stílusodhoz.

Karkötők kiválasztása a bőrszín alapján

Az ékszerek általános szabálya szerint a világos bőrű nők inkább az ezüst, platina karkötőket vagy fehér és rózsaszín aranyat válasszanak. A sötétebb bőrtípusoknak jobban áll a sárga arany. A karkötők azonban gyakran kombinálják ezeket az anyagokat, vagy bőrből készülnek, így itt inkább az egyéni preferenciák számítanak a formák és a színek tekintetében.

Választhatsz a karkötők közül a stílusod szerint is

A színeknek nem szabad egymást elnyomniuk. Ha karkötőt ajándékozol, figyeld meg, hogy milyen ékszereket és színeket visel a leendő tulajdonos, és hasonló dizájnban válassz karkötőt is. Ha valaki nagyon feltűnően öltözködik, nyugodtan válassz feltűnőbb ékszert. Ellenkező esetben javasoljuk, hogy inkább a visszafogottabb változatot részesítsd előnyben.

i

Hogyan válassz karkötőt a kéz megjelenése alapján?

Az extravagáns és masszív karkötő típusok főként a hosszú kezű hölgyek számára ajánlottak. Ha inkább egy másik csoportba tartozol, válassz visszafogottabb, kevésbé feltűnő karkötőt. Nem fogja optikailag rövidíteni vagy szélesíteni a kezedet.

Kombinálhatók az egyes karkötő változatok?

A karkötő viselésére nincsenek szabályok. Ezek az ékszerek viselhetőek a bal és a jobb kézen egyaránt, különböző módon kombinálhatók, és több karkötő változatot is viselhetsz egyszerre. Az ékszerek típusának azonban összhangban kell lenniük. Ha valaki főként ezüst ékszereket visel, válassz neki ezüst karkötőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
590 termék
5,0
PANDORA Moments 599539C00-17 (Ag925/1000, 11,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, felületkezelés nélkül, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,8 g
27 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP14292
5,0
PANDORA modell 590728-19 (hossz 19 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,2 g
23 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP8133
4,8 13×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-19 (Ag925/1000, 14,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,8 g
30 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12405
5,0
PANDORA 592777C01-20 Signature (Ag 925/1000, 5,81 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 5,81 g
Leárazás -14 %
23 230 Ft 27 180 Ft
Raktáron
Termékkód: SP18375
3,0
PANDORA Timeless 592403C01-18 (Ag925/1000, 3 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3 g
Leárazás -16 %
27 930 Ft 33 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17344
4,6
PANDORA Reflextion 597712 21 cm (Ag925/1000, 10,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, felületkezelés nélkül, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,2 g
Leárazás -15 %
20 920 Ft 24 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP9881
5,0
PANDORA Signature 592313C01-1 (Ag 925/1000, 11 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11 g
39 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP17067
5,0
PANDORA ME láncos karkötő nagyszemű 599588C00-3 (Ag 925/1000, 14,01 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17,5 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,01 g
Leárazás -15 %
26 400 Ft 31 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18629
5,0
PANDORA Cycle C 592645C01-19 (Ag 925/1000, 14,41 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,41 g
28 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18625
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-16
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 11,7 g
67 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12160
3,0
PANDORA Moments Garden 598776C01-16 (Ag925/1000, 12,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,1 g
28 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12182
4,0
PANDORA Moments 590792C00-18 (Ag 925/1000, 12,21 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, ródium bevonatú, kő nélkül, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,2 g
29 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16376
4,0
PANDORA Moments 590792C00-19 (Ag 925/1000, 13,66 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, ródium bevonatú, kő nélkül, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,7 g
29 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16375
4,0
PANDORA Moments 590792C00-21 (Ag 925/1000, 14,89 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, ródium bevonatú, kő nélkül, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,9 g
28 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16374
5,0
PANDORA Moments Icons 598816C00-20 (Ag925/1000, 13,7 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,7 g
24 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12189
5,0
PANDORA Moments Icons 598816C00-16 (Ag925/1000, 11,3 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,3 g
27 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP12190
4,8 13×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-18 (Ag925/1000, 14,2 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,2 g
31 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12400
4,9 16×
PANDORA 590702HV-21
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, fényes felületi kezelést kapott, anyaga: ezüst
24 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP6306
5,0
PANDORA Moments 568707C00-20 (Ag 925/1000, 13.4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, kirakás nélküli, anyaga: fém és ezüst, ékszer tömege: 13,4 g
Leárazás -20 %
27 910 Ft 35 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18641
5,0
PANDORA Moments 568707C00-19 (Ag 925/1000, 12.2 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, kirakás nélküli, anyaga: fém és ezüst, ékszer tömege: 12,2 g
Leárazás -20 %
27 910 Ft 35 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18640
5,0
PANDORA ME láncos karkötő nagyszeműl 599588C00-2 (Ag 925/1000, 13,12 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,12 g
Leárazás -20 %
24 830 Ft 31 190 Ft
Raktáron
Termékkód: SP18628
5,0
PANDORA ME láncos karkötő nagyszemű 599588C00-5 (Ag 925/1000, 17,32 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 23 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 17,32 g
Leárazás -19 %
25 070 Ft 31 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18631
5,0
PANDORA Cycle C 592645C01-20 (Ag 925/1000, 14,65 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,65 g
27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18626
PANDORA 561469C01-16 modell - Karkötő Típusok
5,0
PANDORA 561469C01-16 modell
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 3,37 g
58 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18583

Karkötők

Karkötők

A Karkötők kategóriában összesen 592 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karkötők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább karkötők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karkötők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karkötők vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ