Szempillafestékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat
Szempilla
(207)
Szemöldök
(3)
Specifikáció
Dekor kozmetikum
(152)
Dermokozmetikum
(8)
Luxus kozmetikum
(7)
Természetes kozmetikum
(1)
Vegán kozmetikum
(26)
Alak
Vastag
(114)
Keskeny
(42)
Fésű
(9)
Szférikus
(12)
Ívelt
(28)
Hatás
Hosszabbító
(112)
Volumen növelő
(168)
Ívelő
(62)
Dúsító
(16)
Szétválasztó
(20)
Erősítő
(20)
Szín
Fekete
(184)
Barna
(17)
Kék
(2)
Lila
(1)
Rózsaszín
(1)
Átlátszó
(8)
Szűrés

A szempillaspirálok a szempillák kiemelésének, meghosszabbításának és volumenének növelésének eszközei. Széles választékból választhatnak, a kontaktlencsét viselő és az érzékeny szemű nőket is figyelembe véve. A kiválasztott szempillafesték típusnak meg kell felelnie a végső sminkhatásnak. Figyelj oda az olyan jellemzőkre, mint a szín, a kefe típusa és speciális követelmények, mint például a vízállóság. Nem tudod, melyik szempillafesték terméket válaszd? Olvass tovább, tanácsokat adunk a személyre szabott szempillaspirál kiválasztásához.

Tovább

Hogyan válasszuk ki a legjobb szempillaspirál fajtát?

A megfelelő szempillafesték kiválasztása elengedhetetlen a feltűnő megjelenés és a tökéletesen ápolt szempillák eléréséhez. A választás során fontos figyelembe venni több tényezőt - a kefe típusát, az összetételt és a különleges tulajdonságokat. Míg az egyik szempillaspirál szempillahosszabbítást kínál, addig a másik volument vagy vízállóságot. Végül, de nem utolsósorban a népszerű márkákra vagy a legkelendőbb termékekre is összpontosíthatsz. Minden nőnek más-más igényei vannak, ezért fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb szempillafesték terméket.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szempillaspirál típust?

A szempillaspirál eszköznek megfelelő típusú kefével kell rendelkeznie

A szempillafesték keféjének formája jelentősen befolyásolja a smink végső hatását. A nagy és sűrű kefe ideális a volumen és a dússág eléréséhez, míg a kicsi és keskeny kefe lehetővé teszi az egyes szempillák pontos kiemelését. A szögletes szempillaspirál kefe segít a szempillák göndörítésében és meghosszabbításában, míg a fésű tökéletesen szétválasztja és meghatározza a szempillákat. A gömbölyű kefe viszont a drámai megjelenés elérésére alkalmas. A következő típusok közül választhatsz:

  • A nagy és sűrű kefe ideális a ritkás szempillákhoz. A sűrűn elhelyezett sörtéknek köszönhetően a szempillafesték kefe több festéket vesz fel, és nagyobb volument kölcsönöz a szempilláknak.
  • A kicsi és keskeny kefe  ideális a hosszú szempillák kialakításához. A rövid sörték pontosabb felvitelt is biztosítanak. Az alsó szempillákhoz is ideális.
  • A hajlított szempillafesték kefe göndöríti a szempillákat, és nagyobbnak láttatja a szemet. A kefe formája követi a szempillák természetes ívét, így a szempillafesték könnyen felvihető.
  • Az elválasztó kefe szétválasztja és meghatározza a szempillákat, megakadályozza, hogy összeragadjanak, és megkönnyíti az egyenletes és természetes szempillafesték felvitelt minden egyes szempillára.
  • A gömbkefe lehetővé teszi a szempillaspirál pontos felvitelét különböző szögekből, még a nehezen elérhető szempillákra is, segítve a maximális hatás elérését.

 Szempillaspirál volumennöveléssel
Vastag ecset

Hosszabbító hatású szempillaspirál
Keskeny ecset

Fésűs szempillaspirál
Fésűs szempillaspirál

Gömb alakú szempillaspirál
Gömbkefe

Ívelt szempillaspirál
Hajlított kefe

A legjobb szempillaspirál a volumen növelésére és a szempillahosszabbításhoz vagy a szempillagöndörítéshez a fent említett összes kefét egyesíti.

Göndörítés, hosszabbítás vagy volumennövelés? Melyik szempillaspirál lesz az igazi számodra?

A végső hatás szorosan összefügg a szempillaspirál keféjének típusával. A volumennövelő szempillafesték sűrűbb állagú és nagyobb ecsettel rendelkezik, hogy több terméket lehessen vele felvinni. A hosszabb hatáshoz általában hajlított szempillaspirál kefére van szükség. A sűrű szempilla hatáshoz való termékek sűrű formulával rendelkeznek, és gyakran tartalmaznak pigmenteket, amelyek kiemelik az egyes szempillákat. Ha szét szeretnéd választani a szempillákat, a fésűs szempillaspirál ecsetek és a könnyű formula biztosítja a termék egyenletes felvitelét.

i

Szempillaspirál a szempillák erősítésére

Az erősítő hatású szempillaspirálok a szempillák szépítése mellett táplálják, hidratálják, védik azokat a külső hatásoktól és regenerálják azokat. Ez az adott terméktől és a speciális összetevők tartalmától függ. Rendszeres használat során ezek a szempillaspirál típusok jelentősen javíthatják a szempillák minőségét és megjelenését. Alkalmasak azok számára, akik gyakran használnak dekoratív kozmetikumokat, és további gondoskodást szeretnének adni a szempilláiknak. A növekedést és az erősítést a speciális szempilla és szemöldök kondícionálók használatával lehet elérni.

A színes szempillaspirál kiemelheti a bőr és a szem színét

A hagyományos választás a fekete szempillaspirál. A világos hajú nők számára azonban a barna szempillafesték használata ajánlott, hogy természetesebb hatást keltsenek. Ne félj azonban kísérletezni, és próbáld ki a színes szempillaspirál változatokat is. A kék szempillaspirál például gyönyörű kontrasztot alkot a barna szemmel, míg a lila a zöld szemet emeli ki. Ha világos a bőröd, a pasztellszínek finom és kifinomult megjelenést kölcsönözhetnek az arcodnak, míg a merészebb és élénkebb árnyalatok jól mutatnak a sötétebb bőrön.


Maybelline vízálló szempillaspirál

A vízálló szempillaspirál hosszú távú, maszatmentes tartósságot biztosít. Különösen a nyári hónapokban vagy sportolás közben hasznos. A vízálló szempillaspirál eltávolításakor fontos, hogy minőségi, olajos sminklemosó terméket használj.

Milyen természetes vagy vegán szempillaspirál változatok kaphatók?

Ez a természetes vagy vegán szempillaspirál gyengéd és etikus alternatívája más termékeknek. A természetes összetevők minimalizálják az irritáció kockázatát, és kíméletesek az érzékeny szemekhez. A vegán termékek viszont nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, és nem tesztelik őket állatokon, így fenntarthatóbb választást jelentenek. A tápláló összetevők, például a növényi olajok és kivonatok erősítik és táplálják a szempillákat. A vegán és természetes szempillaspirálok így nemcsak gyönyörű megjelenést biztosítanak, hanem gondoskodnak a szempillák egészségéről és a természet tiszteletéről is.

i

Melyik a legkelendőbb szempillaspirál?

Nézd meg legnépszerűbb szempillaspirál kínálatunkat. Inspirálódhatsz a legnépszerűbb márkákból vagy szempillaspirál típusokból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
221 termék
CATRICE Boost Up Volume and Lash Boost 010, 11ml
Szempillaspirál - fekete, hosszabbító és erősítő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum és vegán kozmetikum
2 290 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6993
CATRICE Pure Volume vízálló, 010, 10ml - Szempillaspirál Típusok
CATRICE Pure Volume vízálló, 010, 10ml
Szempillaspirál - fekete, volumen növelő és ívelő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum és vegán kozmetikum
1 590 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6980
CATRICE Lashes to kill Volume, vízálló, 10ml
Szempillaspirál - fekete, ívelő és erősítő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum és vegán kozmetikum
1 790 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6978
DERMACOL Imperial Rose - dúsító, illatosított, 12ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, ívelő és szétválasztó hatás, vastag kefe, műanyag kefe, űrtartalma 12 ml - 232,67 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
2 790 Ft 3 490 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6939
1,0
DERMACOL Imperial, vízálló, 13 ml
Szempillaspirál - vízálló, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, vastag kefe, űrtartalma 13 ml - 300,92 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
3 910 Ft 4 890 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6842
REVOLUTION PRO Lash Icons Highflyer Mascara
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, vastag kefe, különböző hosszúságú sörték, műanyag kefe, dekor kozmetikum és vegán kozmetikum, űrtartalma 10 ml - 559 Ft/1 ml
+Ajándék Szemfesték paletta REVOLUTION melynek értéke 2 890 Ft
5 590 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6699
REVOLUTION 5D Lash Pow
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, volumen növelő és dúsító hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 12,2 ml - 318,85 Ft/1 ml
3 890 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6175
1,0
REVOLUTION Big Lash Reloaded Volume Mascara
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 8 ml - 311,25 Ft/1 ml
2 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6176
CATRICE Pure False Lash 010, 10ml
Szempillaspirál - fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, vastag és ívelt kefe, dekor kozmetikum és vegán kozmetikum
1 990 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6982
ESTÉE LAUDER Sumptous Rebel Mascara #01 Black 8ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, űrtartalma 8 ml - 1 436,25 Ft/1 ml
11 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6336
LAVERA Volumizing 13 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő hatás, alkalmas kontaktlencse esetén, vastag kefe, műanyag kefe, dermokozmetikum és vegán kozmetikum, űrtartalma 13 ml - 453,08 Ft/1 ml
5 890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7716
LAVERA Lash to Impress 13 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító hatás, alkalmas kontaktlencse esetén, keskeny kefe, műanyag kefe, dermokozmetikum és vegán kozmetikum, űrtartalma 13 ml - 468,46 Ft/1 ml
6 090 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7717
REVOLUTION Get The Look Gift Set Party Ready
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmaz egy szemhéjfesték-palettát, fekete kajal szemceruzát, bársonyos rúzst, ajakceruzát, szempillaspirált, highlightert
10 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8865
RIMMEL LONDON Wonder'Full 24H Eyebrow Mascara 002 Medium Brown 4,5 ml - Szempillaspirál
Típusok
4,3
RIMMEL LONDON Wonder'Full 24H Eyebrow Mascara 002 Medium Brown 4,5 ml
Szempillaspirál - vízálló, barna, dúsító hatás, használati terület szemöldök, vastag kefe, műanyag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 4,5 ml - 486,67 Ft/1 ml
2 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4295
5,0
LA ROCHE-POSAY Toleriane Make-Up vízálló szempillaspirál 7,6 ml
Szempillaspirál - vízálló, fekete, hosszabbító, volumen növelő és szétválasztó hatás, dekor kozmetikum, űrtartalma 7,6 ml - 935,79 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
7 110 Ft 8 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4542
YVES SAINT LAURENT Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof 01 Black
Vízálló szempillaspirál - sűríti és hosszabbítja a szempillákat, intenzív színt biztosít
15 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0378
4,6 67×
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Sky High Mascara 7,2 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, alkalmas érzékeny szemek és kontaktlencse esetén, vastag kefe, különböző hosszúságú sörték, műanyag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 7,2 ml - 398,89 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
2 870 Ft 3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO4548
4,9 30×
LANCÔME Hypnose szempillaspirál 6,5ml - 01 Noir Hypnotic
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő hatás, keskeny kefe, űrtartalma 6,2 ml - 2 095,16 Ft/1 ml
Leárazás -3 %
12 990 Ft 13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSDE0136
MAYBELLINE NEW YORK Falsies Lash Lift Extra Black 9,6 ml - Szempillaspirál
Típusok
5,0
MAYBELLINE NEW YORK Falsies Lash Lift Extra Black 9,6 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, volumen növelő és ívelő hatás, alkalmas kontaktlencse esetén, vastag és szférikus kefe, különböző hosszúságú sörték, dekor kozmetikum, űrtartalma 9,6 ml - 332,50 Ft/1 ml
Leárazás -11 %
3 190 Ft 3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO4714
MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara 04 Navy 9 ml - Szempillaspirál Típusok
4,7 289×
MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara 04 Navy 9 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő hatás, dekor kozmetikum
2 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO4281
4,5 38×
MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Waterproof Black 10 ml
Szempillaspirál - vízálló, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, alkalmas kontaktlencse esetén, vastag kefe, különböző hosszúságú sörték, műanyag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 10 ml - 199,20 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
1 990 Ft 2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO3664
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Intense Black Pearl 9,5 ml - Szempillaspirál
Típusok
4,8 84×
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Intense Black Pearl 9,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő és ívelő hatás, ívelt kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 9,5 ml - 277,05 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
2 630 Ft 3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO1039
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Mascara Black 9,5 ml - Szempillaspirál Típusok
4,8 84×
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Mascara Black 9,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, ívelt kefe, különböző hosszúságú sörték, dekor kozmetikum, űrtartalma 9,5 ml - 356,84 Ft/1 ml
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSDE0667
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Mascara Black 2 × 9,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, ívelt kefe, különböző hosszúságú sörték, dekor kozmetikum, űrtartalma 19 ml - 323,79 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
6 150 Ft 7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSDE0667s

Szempillafestékek

A Szempillafestékek kategóriában összesen 221 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szempillafestékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szempillafestékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szempillafestékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szempillafestékek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ