D-Link DXS-1210-12TC

Termékkatalógus
D-Link DXS-1210-12TC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Switch - 2× dual personality, mérete 44 × 440 × 210 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -13 %
540 990 Ft 626 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NN749l Termékszám:  DXS-1210-12TC Gyártó honlapja:
D-Link DXS-1210-12TC 626 590 Ft 540 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

D-Link DXS-1210-12TC

A DXS-1210 egy megfizethető 10GbE switch, amely számtalan hálózati szolgáltatás kínál vállalatok számára. A nagy teljesítménynek és a páratlan sebességnek köszönhetően nem csak virtualizációhoz és felhőszolgáltatásokhoz, de szerverekhez is ideális. Nem beszélve az SMB alkalmazásokról, melyeknél szintén biztosítja az állandó és nagy mennyiségű adatátvitelt.

Legfontosabb jellemzők

  • 10 gigabites hálózat kezelése
  • Videó és VoIP átvitelre ide kiváló
  • Automatikus zónafoglalás előválasztással
  • A switch teljes körű L2 funkciókkal rendelkezik
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green)
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem

Smooth VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és QoS segítségével

A D-Link DXS-1210 a VoIP használatához is ideális, hiszen támogatja az Auto Voice VLAN és a QoS Differentiated Services Code Point (DSCP) technológiákat. Az Auto Voice VLAN képes automatikusan átirányítani a hangot az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-hoz, javítva ezzel a VoIP szolgáltatások minőségét. A magasabb prioritásnak és a dedikált VLAN-nak köszönhetően a készülék garantálja a kiváló minőségű és biztonságos VoIP forgalmat. A DSCP pedig lehetővé teszi, hogy különböző szinteket rendelj a hálózati forgalomhoz. A switch segítségével a rendszergazdák egy bizonyos sávszélességet fenntarthatnak olyan fontos funkcióknak, amelyek ezt igénylik.

Kiváló működés IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree és LLDP használatával

A switch teljes körű L2 funkciókkal rendelkezik: egyebek mellett IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning és Link Aggregation Control Protocol (LACP) lehetőségekkel. Az IEEE 802.3x Flow Control pedig közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverekkel. Nem beszélve a Loopback Detection és a Cable Diagnostics karbantartási funkciókról. Előbbi a különféle loopok észlelésére szolgál és automatikusan kikapcsolja az érintett portot vagy VLAN szegmenst. A Cable Diagnostics üzemmódot ezzel szemben a kábelek minőségének gyors tesztelésére, illetve a kábelhibák megállapítására lehet használni.

ACL, RADIUS, DHCP Server Screening biztonsági funkciók…

A D-Link innovatív Safeguard Engine technológiája védi a kapcsolatot a túlcsordulás, a nem kívánt adatforgalom és a vírustámadások ellen egyaránt. A switch ráadásul támogatja az úgynevezett ACL funkciót és külső RADIUS kiszolgálókon keresztül a 802.1X hitelesítést is. Nem beszélve arról, hogy a rendszergazdák az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül könnyedén nyomon követhetik az IP-címeket. A még biztonságosabb használat érdekében a DHCP Server Screening képes kiszűrni a pirated DHCP szervercsomagokat, megakadályozva ezzel az illetéktelen IP-címek kiosztását.

D-Link Network Assistant a telepítés megkönnyítéséhez

A D-Link Network Assistant (DNS) leegyszerűsíti a D-Link Discovery technológiát támogató eszközök konfigurációját. Így minden D-Link Smart Managed switch ugyanazon L2 szegmensben jelenik majd meg. Ez lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű konfigurálását, beleértve a jelszavak módosítását és a firmware-frissítéseket. A készülék emellett támogatja a CLI funkciót Telnet és D-View 7 segítségével is. Ez egy olyan hálózati menedzsment rendszer, amely a legfontosabb hálózati jellemzőket képes egyetlen helyről vezérelni.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Dual Personality
2 Kész!
Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!
Tömeg
3 150 g Kész!

Portok

Dual Personality
2 Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
3 150 g Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DXS-1210-12TC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DXS-1210-12TC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DXS-1210-12TC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1210-12TC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1210-12TC.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ