dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító

Termékkatalógus
dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító
4,8 7 értékelés
Cipő szárító - ionizációval fertőtlenít, szárít, megszabadít a kellemetlen szagoktól, gyors hatás, automatikus kikapcsolás, könnyű használat, egyértelmű cseh utasítások, a csomag tartalma: a készülék teste, 2x rögzítés cipőhöz és kesztyűhöz, 1x rögzítés sisakhoz vagy egyéb kiegészítőkhöz, kézikönyv
38 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Moto24276 Termékszám:  4465-MS-193745
dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító 38 190 Ft Raktáron 3 db
Vásárlás

dRio VOI 2 ionizátor és cipőszárító

A d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító ideális eszköz minden sportoló számára. A készülék egy sporteszköz-szárítót és egy ionizátort kombinál, hogy a baktériumok akár 99,9%-át is eltávolítsa. A d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító használata során értékelni fogod a rendkívül csendes működést, amelynek maximális zajszintje legfeljebb 35 dB. Van egy cserélhető lapos rögzítőelem, amelyre a kesztyű és a cipő mellett sisak is felhelyezhető. Az ionizátor és cipőszárító 70°C-ig működik, így a szárítás nagyon egyszerű és gyors. A gép használatakor kézi és automatikus beállításokat is használhatsz. A d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító a sportfelszerelésekkezelésén kívül szekrények és más kisebb területek fertőtlenítésére is használható.

A d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító legfontosabb jellemzői

  • Csendes működés alacsony zajszinttel, max. 35 dB
  • Gyors és kényelmes szárítás 70°C-ig terjedő hőmérsékleten
  • A d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító cserélhető rögzítőelemmel rendelkezik sisakok szárítására
  • Nagy hatékonyságú ózonos fertőtlenítés
  • Az ionizátor és cipőszárító lehetővé teszi akár 2 pár cipő vagy kesztyű egyidejű szárítását
  • Speciálisan kialakított rögzítőelemek, amelyek szinte bármilyen méretű cipőhöz alkalmazkodnak

d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító a hatékony ózonos fertőtlenítéshez

Az ózonfertőtlenítésnek köszönhetően a d:Rio VOI 2 ionizáló és cipőszárító megbízhatóan eltávolítja a levegőből a szagokat és elpusztítja a felületeken lévő baktériumokat. A baktériumok eltávolításának ezt a rendkívül hatékony és kíméletes módját kórházakban és orvosi rendelőkben használják, de a d:Rio VOI 2 készülékkel otthon is gond nélkül használható. A készülék akár 2 pár cipő vagy kesztyű szárítására, vagy ionizálására is képes. Ezenkívül a rögzítőelemek speciális formájának köszönhetően szinte bármilyen méretű cipő kényelmesen szárítható.)

Gyors szárítás 70°C-ig terjedő hőmérsékleten

A d:Rio VOI 2 ionizáló és cipőszárító akár 70°C-os hőmérsékleten is képes rövid idő alatt szárítani a nedves zoknikat, cipőket, kesztyűket és egyéb sportfelszereléseket. A cipők és egyéb kiegészítők téli kirándulások előtti bemelegítésére is kiválóan alkalmas. Az ionizátor és a szárító használatakor értékelni fogod a csendes működést is, amelynek zajszintje legfeljebb 35 dB.

A d:Rio VOI 2 ionizátor és cipőszárító sisakrögzítéssel is rendelkezik

Az ionizátor és a cipőszárító csomaghoz egy cserélhető lapos rögzítőelem tartozik. Ez a tartozék ideális például motorosok, hokisok és más sportolók számára, akik sisakot használnak. A tartozék cseréje nagyon egyszerű és gyors, így könnyedén száríthatod a sisakodat és a kesztyűdet egyszerre. A d:Rio VOI 2 ionizáló és cipőszárító szekrény és más kisebb területek fertőtlenítésére is használható.

A d:Rio VOI 2 ionizátor és szárító csomag tartalma

  • 1× alapegység
  • 2× adapter
  • 2× cipőtartó (légcső)
  • 1× sisaktartó
  • 1× kézikönyv

Paraméterek

Szárítási elv
Elektromos melegítés Kész!

Tulajdonságok

Szárítási elv
Elektromos melegítés Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si dRio VOI 2 ionizér a vysoušeč obuvi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si dRio VOI 2 ionizér a vysúšač obuvi.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ