ApF HU ApF HU

Airfryer - Forrólevegős fritőzök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Űrtartalom
1,2 l
30 l
-
Szín
Antracitszürke
(1)
Fehér
(23)
Fekete
(135)
Piros
(4)
Világos
(1)
Krémszínű
(2)
Kék
(1)
Inox
(13)
Ezüst
(15)
Szürke
(7)
Zöld
(4)
Arany
(1)
Funkciók
Időzítő
(157)
Hőmérséklet megtartása
(23)
Automatikus kikapcsolás
(87)
Hőmérséklet szabályozás
(120)
Késleltetett indítás
(13)
Teljesítmény
800 W
2850 W
-

Ha kedveled az olajban sült ételeket, de gondolni akarsz az egészségedre is, akkor az olaj nélküli fritőz az ideális választás számodra. A forrólevegős fritőz lehetővé teszi, hogy minimális olajjal készíts ételeket, és nem csak sült krumplit. Kényeztesd magad kedvenc ételeid sokkal egészségesebb változatával! Mire kell figyelni az olaj nélküli sütő kiválasztásakor?

Tovább

Az olaj nélküli sütő előnyei a hagyományos fritőzzel szemben

Az olaj nélküli fritőz vagy forrólevegős fritőz az olajsütővel ellentétben csak az olaj töredékét használja fel, ezért az így készült ételek lényegesen kevesebb zsiradékot tartalmaznak és sokkal egészségesebbek. A legtöbb olaj nélküli fritőz előre beállított programokkal is rendelkezik a különféle ételek készítéséhez, így nemcsak sült krumplit, hanem más ropogós ételeket is készíthetsz benne.

 • Lényegesen kisebb zsírtartalom - az olaj nélküli fritőz sokkal egészségesebb ételek készítésére ad lehetőséget.
 • Többféle étel készítése - a forrólevegős sütő a hasábburgonyán kívül lehetővé teszi például zöldségek vagy hús sütését is.
 • Könnyen kezelhető - van olyan meleglevegős fritőz, amely keverőlapáttal rendelkezik, így a készülék önállóan gondoskodik a teljes sütési folyamatról.
 • Használata sokkal biztonságosabb - a fritőz olaj nélkül nem tud megégetni bennünket.
 • Egyszerűbb tisztán tartani, mint az olajjal működő fritőzt.
 • Búcsút mondhatunk a napokig terjengő olajszagnak a lakásban.
 • Fenntartása olcsóbb - nem kell bele sütőolaj.
 • Környezetbarát - sütéskor nem keletkezik használt olaj.
 • A forrólevegős fritőz segítségével készült ételekből némelyeknek hiányozhat a klasszikus olajíz.
 • Az olaj nélküli sütő némileg drágább, mint az olajjal működő fritőz.

Hogyan működik a forrólevegős fritőz?

Klasszikus értelemben az olajjal működő sütőket illetik fritőz elnevezéssel, ezért a forrólevegős típusok esetében az elnevezés megtévesztő lehet, itt ugyanis a sütést elsősorban nem az olaj – pontosabban nem nagy mennyiségű olaj – oldja meg, hanem a forró levegő. Ezt a meleget maga a forrólevegős fritőz állítja elő és fújja be a sütőtérbe, ahol az étel – krumpli, hús vagy zöldség – közvetlenül érintkezik vele, így lassan megsül.

meleglevegős fritőz

Milyen típusú olaj nélküli fritőz kapható?

Az étel elkészítésének módja szerint három olajmentes fritőz típussal találkozhatunk.

 • A halogén meleglevegős fritőz infravörös technológián alapulva süti vagy grillezi az ételeket. Ha gyorsan dolgozó típust szeretnél, érdemes ezek közül választani.
 • A statikus hőlégkeveréses fritőz forró levegőt keringet az étel közvetlen közelében. Az ételeket keverni kell. Általában ezek a modellek a leginkább megfizethető megoldások.
 • A dinamikus légkeveréses fritőz beépített keverőlapátokkal rendelkezik, amely folyamatosan keveri az ételt, így a főzés teljesen automatikus.

Az elektromos grillsütők is kiválóan alkalmasak egészséges, de ízletes ételek készítésére.

Az olaj nélküli fritőz hasznos kiegészítői

 1. A digitális forrólevegős fritőz LCD-kijelzővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy programot állíts be vagy válassz, így egyszerűbb a működtetése, és könnyebb nyomon követni a programokat, a hőmérsékletet vagy a sütés időtartamát.
 2. Különleges, előre beállított programok - nincs szükség az olaj nélküli fritőz kézi beállítására az optimális eredményekhez.
 3. Az időzítő nagyban leegyszerűsíti az ételek készítését, mivel a forrólevegős fritőz egy meghatározott idő után kikapcsol, így nem szükséges folyamatosan mellette lenni.

Forrólevegős fritőz receptek

Egyes forrólevegős fritőz modellekhez alkalmazás is készült receptekkel, illetve automatikus programokkal, melyek tökéletesen illeszkednek a megfelelő receptekhez. Természetesen rengeteg recept elérhető a neten, amely meleglevegős fritőz segítségével készül. Készíthetsz sült krumplit, panírozott ételeket, zöldségeket, de sok mást is.

Forrólevegős fritőz rántott hús készítéséhez?

A rántott hús a legtöbb magyar család vasárnapi ebédjének elmaradhatatlan fogása, ezért sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy a légkeveréses fritőz alkalmas-e annak elkészítésére. Jó hírünk van: a forrólevegős fritőz erre is tökéletesen alkalmas. Egyszerre 2-3 darabot is elhelyezhetünk benne. Kb.10 percig sütjük, majd megfordítjuk, és újabb 10 percig hagyjuk sülni a szeleteket. A sütési idő és hőfok az airfryer sütő típusától és a hús vastagságától függhet, ezért érdemes figyelni az első sütést, hogy a következőknél már könnyen tudjunk dönteni a beállításokról.

A forrólevegős fritőz fontosabb paraméterei 

A forrólevegős fritőz kiválasztásakor figyeljünk a tartályok méretére, a bemeneti teljesítményre és a forrólevegős edény méreteire, amelyek meghatározzák, hogy mennyi ételt tudunk elkészíteni és milyen gyorsan, ami különösen fontos, ha nagy háztartásunk van, vagy gyakran főzünk vendégeknek. Az olaj nélküli sütő színe is számíthat: stílusos kialakításával kellemes kiegészítője lehet a konyhának. De más jellemzők, például a funkciók és a kialakítás is szerepet játszanak, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a használatot.

Mennyi ételt tud elkészíteni egy forrólevegős fritőz?

A forrólevegős fritőz tartályának térfogata kulcsfontosságú paraméter, amely meghatározza az egy ciklusban elkészíthető ételek mennyiségét. Az akár 30 literes kapacitással a forrólevegős fritőz képes ellátni a kisebb és a nagyobb háztartások igényeit egyaránt. A nagyobb térfogattal rendelkező forrólevegős fritőz tökéletes családi vacsorákhoz vagy több személy számára történő ételkészítéshez, míg a kisebb térfogatú forrólevegős fritőz egyéneknek vagy kisebb háztartásoknak is megfelelő.

Fontos, hogy olyan airfryer vásárlása melett dönts, amelynek kapacitása megfelel az átlagos adagméretnek és a háztartásban élő személyek számának.

A forrólevegős fritőz edényének anyaga elengedhetetlen szempont

A forrólevegős fritőz edényének anyaga nagyban befolyásolja a tartósságot, a hatékonyságot és a könnyű karbantartást. Az alumínium edények könnyűek és jól vezetik a hőt, míg a rozsdamentes acélból készült edények nagyobb tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A tapadásmentes felületeket és a kerámiaedényeket különösen a könnyű tisztíthatóságuk és az ételek megtapadásával szembeni ellenállásuk miatt értékelik. Az anyagválasztásnál figyelembe kell venni a felhasználó karbantartással, tartóssággal és az airfryer általános teljesítményével kapcsolatos preferenciáit.

Siguro forrólevegős fritőz

Egy kompakt konyhai készülékre van szükséged, amely egészségesen főz? A Siguro minőségi forrólevegős fritőz modelljei a megfelelő választás.

i

A forrólevegős fritőz felvett teljesítménye határozza meg a sütési sebességet

A forrólevegős fritőz teljesítménye, amely 900 és 2850 W között mozog, fontos mutatója a teljesítménynek és a főzési sebességnek. A nagyobb teljesítmény gyorsabb felmelegedést és nagyobb mennyiségű étel hatékonyabb feldolgozását jelenti, míg az alacsonyabb teljesítmény kisebb háztartásokban és kevésbé megterhelő főzésre alkalmas.

Milyen egyéb funkciókat kínál egy forrólevegős fritőz?

A fent említett tulajdonságokon és paramétereken kívül vannak egyéb jellemzők és érdekes funkciók, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a használatát. Egy forrólevegős fritőz számtalan hasznos funkcióval rendelkezhet, amelyekkel az ételkészítés gyerekjátékká válhat. És ne feledkezzünk meg a formatervezésről sem.

 • Az időzítő megkönnyíti az ételek elkészítését, mivel nem kell folyamatosan figyelni a forrólevegős fritőz működését, a forrólevegős sütő a beállított idő után kikapcsolja magát.
 • A forrólevegős fritőz kosarainak száma általában egy, de van, amelyiknek kettő vagy akár négy kosara is van, így egyszerre több étel elkészíthető.
 • Az airfryer színe leggyakrabban elegáns fekete, de kapható fehér, rozsdamentes acél, ezüst és szürke változat is.
 • A programok száma, akár 22 is lehet, lehetővé teszik az ételek széles skálájának elkészítését a chipsektől és szárnyasoktól kezdve a zöldségeken át a süteményekig.
 • Az automatikus kikapcsolás biztonsági funkció, amely megakadályozza az ételek túlsütését, és megkönnyíti az egész főzési folyamatot.
 • A maximális hőmérséklet, amelyet ezek a fritőzök elérhetnek, 265°C, így gyors és ropogós eredményt biztosítanak.
 • A digitális vezérlés lehetővé teszi a program beállítását vagy kiválasztását a kijelzőn keresztül.
 • A hőmérséklet-tartás funkció biztosítja, hogy az ételek tálalásig melegek maradjanak.

i

Forrólevegős fritőz - vélemények

Kíváncsi vagy más vásárlók véleményére? Tekintsd meg az Alza vélemény-oldalát, amely felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a forrólevegős fritőz modelleket. A termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal EY101815 Easy Fry Compact Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős, 1,6 l űrtartalmú edény, 2 adagos kompakt méret, Air Pulse technológia forró levegő ciklonos áramlásával, 4 ételkészítési mód, tapadásmentes felülettel ellátott kivehető edény, kivehető rács, időzítő, min. hőmérséklet: 80°C, max. hőmérséklet: 200°C, automatikus kikapcsolás, mosogatógépben mosható eltávolítható részek, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
15 990 Ft

2.
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
58 800 Ft

3.
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, Wi-Fi, időzítő, hőmérséklet megtartása és hőmérséklet szabályozás, 11 program, kivehető edény és pléh a csomag része, 1600 W teljesítmény, 4 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 3,9 kg, mérete 33,5 × 25,1 × 30,4 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
38 290 Ft

Még több
179 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8 43×
Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe
Airfryer - teljesítmény 1700 W, tartály térfogata 5,5 l, sütőkosár térfogata 5 l, mosogatógépben mosható kosár, 360° Hot Airflow technológia (a forró levegő tökéletes keringetéséért), 7 előre beállított program, digitális vezérlés, időzítő, automatikus kikapcsolás, max. hőmérséklet 200 °C, min. hőmérséklet 80 °C, kábel hossza 100 cm, 3 év garancia
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_R550B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 17×
Tefal EY245310 Easy Fry Max 5l Forest
Airfryer - űrtartalom 5l, teljesítmény 1500W, 10 előre beállított program (sültkrumpli, csirke, steak, hal, desszert, pizza, nuggets, zöldségek, garnélarák és bacon), étel akár 6 személyre, intuitív digitális képernyő, egyszerű tisztítás, akár 70% energia-megtakarítás, 46%-kal gyorsabb eredmény, tapadásmentes edény, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -7 %
33 990 Ft 36 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFhf82
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 89×
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
58 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR645
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 21×
Tefal EY905B10 Dual Easy Fry and Grill 8,3l
Airfryer - 8,3 literes térfogat, 2700 W bemeneti teljesítmény, 8 előre beállított program (hasábburgonya, csirke, zöldség, hal, desszert, szárítás, kézi üzemmód és grill), akár 70%-kal energiatakarékosabb, 40%-kal gyorsabb eredmény, Extra Crisp az aranybarnára sült ételekhez, 2 edény (XXL 5,2l és 3,1l) egyidejű sütéshez és grillezéshez, könnyen tisztítható, 2 rácsot tartalmaz, 15 év garancia a javításra
78 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFhf43
Tefal EY101815 Easy Fry Compact - Airfryer Típusok
4,7 214×
Tefal EY101815 Easy Fry Compact
Airfryer - forrólevegős, 1,6 l űrtartalmú edény, 2 adagos kompakt méret, Air Pulse technológia forró levegő ciklonos áramlásával, 4 ételkészítési mód, tapadásmentes felülettel ellátott kivehető edény, kivehető rács, időzítő, min. hőmérséklet: 80°C, max. hőmérséklet: 200°C, automatikus kikapcsolás, mosogatógépben mosható eltávolítható részek, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR975
Xiaomi Smart Air Fryer 6,5 l White EU - Airfryer
Típusok
4,7 15×
Xiaomi Smart Air Fryer 6,5 l White EU
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 25 program, kivehető edény, csirkesütő rács és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 6,5 l-es edény, öntöttvas edény, 1 fritőz kosár, kábel hossza 50 cm, tömege 5,4 kg, mérete 31,7 × 28,7 × 38,9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300m3
5,0
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, Wi-Fi, időzítő, hőmérséklet megtartása és hőmérséklet szabályozás, 11 program, kivehető edény és pléh a csomag része, 1600 W teljesítmény, 4 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 3,9 kg, mérete 33,5 × 25,1 × 30,4 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300m2
5,0
Philips Airfryer XL Essential HD9270/00
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, kijelző, mosogatógépben mosható részek, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, 2000 W teljesítmény, 6,2 l-es űrtartalom, 1 fritőz kosár, tömege 5,55 kg, mérete 30,7 × 31,5 × 40,3 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Szuper ár
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR961
4,6 15×
Tefal EY501815 Easy Fry & Grill Classic
Fritőz - forrólevegős sütő, Extra Crisp és 2 az 1-ben sütési technológia a zsír nélkül vagy minimális zsiradékkal készült, ropogós ételekért, 1550 W teljesítmény, 60 perces időzítő, XL belső térfogat: 4,2 l (akár 6 személy számára), állítható hőmérséklet 80-200 °C között, pontos szabályozással, mechanikus vezérlés, kivehető, tapadásmentes serpenyő, alumíniumöntvény grillrács, kiváló minőségű műanyagból, fekete színben, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR764
5,0 19×
Tefal EY130815 Easy Fry Essential
Airfryer - forrólevegős, edény térfogata 3,5 l, méret akár 4 adaghoz, forrólevegős áramlási technológia, 4 főzési mód, kivehető edény tapadásmentes felülettel, kivehető rács, időzítő, min. hőmérséklet 80 °C, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható, eltávolítható alkatrészek, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -9 %
27 990 Ft 30 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR773
4,8 12×
Philips HD9200/10
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet megtartása és automatikus kikapcsolás, 5 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, tömege 4,5 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR465
4,8
Philips HD9252/90
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, hőmérséklet megtartása és automatikus programok, 7 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 5,8 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR803
Cosori CP-158-AF-RXB PREMIUM 5.5 Litre black - Airfryer
Típusok
4,9 72×
Cosori CP-158-AF-RXB PREMIUM 5.5 Litre black
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 75 - 205 °C között szabályozható hőmérséklet, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, mosogatógépben mosható részek, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 11 program, kivehető edény és nyárs a csomag része, 1700 W teljesítmény, 5,5 l-es edény, edény tapadásmentes felülettel, 1 fritőz kosár, tömege 5,4 kg, mérete 32,1 × 29,8 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COSHF073
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL - Fritőz
Típusok
4,8 165×
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
Fritőz - forrólevegős, Extra Crisp sütési technológia és 2 az 1-ben grillezés a ropogós ételekhez zsír nélkül vagy minimális zsírral, kivehető Flexcook elválasztó két különböző étel egyidejű elkészítéséhez, teljesítményfelvétel: 1830 W, 8 automatikus program, akár 10 órás időzítő, XXL, 6,5 l-es űrtartalom (max. 8 fő számára), 40 és 220°C között állítható hőmérséklet precíz szabályozással, digitális kijelző, érintésvezérlés, kivehető edény tapadásmentes felülettel, grillrács öntött alumíniumból, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR768
4,6
Rohnson R-2847
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, belső világítás, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 8 program, kivehető edény a csomag része, 1800 W teljesítmény, 8 l-es űrtartalom, fém edény, 1 fritőz kosár, 80 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, kábel hossza 104 cm, tömege 5,48 kg, mérete 32 × 33 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Leárazás -21 %
26 690 Ft 33 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHfr83
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Black - Airfryer
Típusok
4,7 15×
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Black
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 25 program, kivehető edény, csirkesütő rács és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 6,5 l-es edény, öntöttvas edény, 1 fritőz kosár, kábel hossza 50 cm, tömege 5,4 kg, mérete 31,7 × 28,7 × 38,9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300m4
Tefal EY701D15 Easy Fry XXL - Fritőz Típusok
4,7 214×
Tefal EY701D15 Easy Fry XXL
Fritőz - sütés forró levegővel, 1700 W teljesítmény, 5,6 literes tartály, tapadásmentes felület, digitális érintőképernyő, 4 főzésmód, 8 üzemmód, időzítő, automatikus kikapcsolás, 1 sütőkosár, 200°C max. hőmérséklet, 80°C min. hőmérséklet, szín: fekete, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
48 200 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFHF412
4,9 30×
Xiaomi Mi Smart Air Fryer (3,5 L)
Airfryer - forrólevegős fritőz, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, mosogatógépben mosható részek, hőmérséklet szabályozás és dupla főzés, 8 program, gőzkosár és gőzölő zöldségek melegítéséhez a csomag része, 1500 W teljesítmény, 3,5 l-es edény, edény tapadásmentes felülettel, 1 fritőz kosár, tömege 3,9 kg, mérete 33,5 × 25,2 × 30,4 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300m1
Tefal EY201815 Easy Fry Classique - Airfryer
Típusok
4,7 214×
Tefal EY201815 Easy Fry Classique
Airfryer - sütés forró levegővel, teljesítményfelvétel: 1500 W, edény űrtartalma: 4,2 l, akár 6 adag, Air Pulse technológia a forró levegő ciklonos áramlásával, 4 program, az edény anyaga tapadásmentes felülettel van ellátva, fritőz kosarak száma: 1, 60 perces időzítő, max. hőmérséklet: 200°C, min. hőmérséklet: 80°C, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -5 %
29 390 Ft 30 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY815
4,8 17×
Cosori CS158-AF-RXB PREMIUM SMART 5.5 Liter
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 75 - 205 °C között szabályozható hőmérséklet, kijelző, mosogatógépben mosható részek, időzítő és automatikus kikapcsolás, 11 program, 1700 W teljesítmény, 5,5 l-es edény, mérete 29,8 × 30 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
83 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COSHF066
4,7 58×
Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital
Airfryer - 1630 W teljesítményfelvétel, forrólevegős sütési technológia, 8 előre beállított program előmelegítés szükségessége nélkül, 60 perces időzítő, XL térfogat 4,2 l (6 főig), állítható hőmérséklet 200 °C-ig pontos szabályozással, digitális kijelző, minimális olaj használata az egészséges sütés érdekében, helytakarékos, 15 év javíthatósági garancia
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY358
4,7 117×
Siguro AF-P250B Vita Fry
Airfryer - 1500 W teljesítményfelvétel, 4,7 l űrtartalmú edény, 3,5 l űrtartalmú sütőkosár, a sütőkosár mosogatógépben mosható, DualCyclone technológia (két forró légáramlatot hoz létre a gyorsabb sütés érdekében), 8 előre beállított program, időzítő, automatikus kikapcsolás, 200 °C max. hőmérséklet, 80 °C min. hőmérséklet, beépített kábeltároló, 80 cm hosszú kábel, 3 év garancia
Szuper ár
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_P250B
4,8 123×
Siguro AF-G250B Easy Fry
Airfryer - 1500 W teljesítményfelvétel, 4,7 l űrtartalmú edény, 3,5 l űrtartalmú sütőkosár, a kosár mosogatógépben mosható, DualCyclone technológia (két forró légáramlatot hoz létre a gyorsabb sütés érdekében), időzítő, automatikus kikapcsolás, 200 °C max. hőmérséklet, 80 °C min. hőmérséklet, beépített kábeltároló, 80 cm hosszú kábel, 3 év garancia
Szuper ár
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_G250B
5,0 16×
Tefal FW201815 Easy Fry & Steam
Airfryer - forrólevegős, 1600-1900 W teljesítmény, egészséges főzés minimális zsiradékkal, 3 az 1-ben forrólevegős fritőz, grillező rostéllyal és gőzfőző, 7 automatikus program, XXL kapacitás: 1,6 kg (6,5 l), digitális LCD kijelző, 60 perces időzítő, hőmérséklet-szabályozás 80°C és 200°C között, digitális szakácskönyv - 30 recept, Extra Crisp technológia a ropogósra sült ételek elkészítéséhez minimális zsiradék felhasználásával, 15 év javíthatósági garancia
107 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFW214
Az Androidra és iOS-re is letölthető My Tefal mobilalkalmazás minden főzés iránt rajongó ínyencnek örömet szerez Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és...
Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
értékelésSiguro AF-P250B Vita Fry forrólevegős fritőz (BEMUTATÓ) Ha pont egy forrólevegős fritőz beszerzését fontolgatod, akkor ne is keress tovább. Bemutatjuk a Siguro AF-P250B Vita Fry fritőzt. A forrólevegős sütők kompromisszumot kínálnak az egészséges táplálkozás és a ízletes ételek között. Segítségükkel a sült ételeket...
A Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőzt közel egy hónapon át teszteltük. A minimális mennyiségű zsiradékkal vagy anélkül történő sütés mellett a grillezés lehetőségét is magában hordozza. Akár kétszer gyorsabb energiatakarékos sütési idővel...
Az otthoni értékelés során ezúttal a Philips HD9867/90 Airfryer Smart XXL forrólevegős fritőzt teszteltük. Évekkel ezelőtt kidobtam a klasszikus olajsütőt a karbantartás bonyolultsága és az egészségesebb táplálkozás iránti igényeim miatt, de már régóta gondolkodtam a...
További cikkek Összes cikk

Airfryer - Forrólevegős fritőzök

Bár a forrólevegős sütő technológiája már egy ideje jelen van a piacon, még nincs közmegegyezés az olaj nélküli olajsütők megnevezéséről. Az említetteken kívül forrólevegős olajsütő, légkeveréses fritőz, hőlégkeveréses fritőz, olajmentes fritőz, sőt akár gőz fritőz néven is találkozhatsz velük, ezek az elnevezések mind ugyanazt a termékkategóriát takarják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó airfryer - Forrólevegős fritőzök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb airfryer - Forrólevegős fritőzök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: airfryer - Forrólevegős fritőzök vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ