Frenzy - FR 230 V2 - Black

Termékkatalógus
Frenzy - FR 230 V2 - Black
Összecsukható roller - kerék mérete 200 mm, teherbírása 100 kg, tömege 4,85 kg, kormányrúd magassága 72 cm - 103 cm, ABEC 9 csapágyak
Kód:  SPThon15
Frenzy - FR 230 V2 - Black Megszűnt

Frenzy - FR 230 V2 - Black

Frenzy FR 230 V2 Black összecsukható roller 180 mm-es hátsó kerék átmérővel és 230 mm-es első kerék átmérővel. A fekete színű ABEC 7golyóscsapágyakkal kiváló közlekedési eszköz a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt. Nem csak munkába vagy iskolába menet veheted nagy hasznát, hanem kitűnő szórakozást is nyújt a nyaralás és kirándulás során. A 100 kg teherbírású roller innovatív kormányrúddal rendelkezik a nagyszerű használat, biztonság és a precíz kormányzás érdekében. További előnye a hátsó lábfék. Mindezt egy állvány és egy praktikus hordozópánt egészíti ki. A fellépő hossza 58 cm.

A Frenzy FR 230 V2 összecsukható fekete roller legfontosabb jellemzői

  • Rekreációs roller gyerekeknek és felnőtteknek
  • FR 230 V2 Black modern kialakítással
  • Praktikus hátsó lábfékkel
  • Magasságban állítható kormányrúd három pozícióval
  • Egyszerű összecsukható rendszer
  • Pánt a könnyű hordozhatóságért és praktikus állvány
  • ABEC 7 golyóscsapágyak
  • 82A kerekek nylon kerékközéppel
  • 180 mm átmérőjű elülső és 230 mm átmérőjű hátsó kerekek
  • Nagy, 15 × 58 cm méretű fellépő
  • Maximális terhelhetőség 100 kg

Erős ABEC 7 csapágyak és egyéb hasznos előnyök

A 230 mm és 180 mm átmérőjű, nagy méretű nylon magos kerekeknek köszönhetően a Frenzy FR 230 V2 Black roller igazán kényelmes közlekedést biztosít. Természetesen rendelkezésedre áll a három pozícióban állítható magasságú kormányrúd gumi markolattal, a praktikus parkolóállvány vagy a páratlan teljesítményű ABEC 7golyóscsapágyak. A roller egyszerűen összecsukható és a hordozószíjnak hála szállítása sem jelent nehézséget a vállon.

Egészséges sporttevékenység

A rollerezés egy növekvő népszerűségű sport. Igazán egyszerű fizikai tevékenység, amely aktiválja a legtöbb izomcsoportot és észrevétlenül formálja a has, a fenék, a comb és a vádli területét. Ugyanakkor kiegészítő gyakorlat, amely elősegíti a hátizmok erősödését illetve a csípő és a törzs általános stabilizálását, amely kulcsfontosságú a gerincproblémák megelőzéséhez. Továbbá a rollerezés megszünteti a hátfájást és az izommerevséget is.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frenzy - FR 230 V2 - Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Frenzy – FR 230 V2 – Black.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ