Battle royale játékok Budapest

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Activision
(2)
ELECTRONIC ARTS
(1)
Platform
PlayStation 5
(1)
Xbox Series X
(2)
Xbox One
(2)
Műfaj
Akció
(3)
Lövöldözős
(3)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(2)
PlayStation 5 optimalizálás
(1)
Szöveg
EN
(3)
DE
(3)
Szinkron
EN
(3)
DE
(3)
Korhatár
16 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Ezen az oldalon a(z) Battle royale játékok kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Budapest üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted.
Válassz boltot vagy települést
3 termék
3,9
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Leárazás -9 %
1 990 Ft 2 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
4,3
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Leárazás -9 %
28 790 Ft 31 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0427
4,0 11×
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
26 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530

A(z) Battle royale játékok kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ