Gamer szemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Dioptria
0
(22)
0,2
(23)
0,25
(2)
UV-szűrés
UV400
(51)
UVA
(8)
UVB
(2)
Keret színe
Fehér
(2)
Fekete
(53)
Piros
(2)
Víztiszta
(3)
Rózsaszín
(2)
Szűrés

Egy gamer szemüveg sokkal több, mint egy elegáns divatos kiegészítő. A speciális szűrőknek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően védelmet nyújt a szem számára, és növeli a koncentráció képességét a játék vagy a munka közben. Ez teszi a gamer szemüveg egyes típusait felbecsülheteten értékű tartozékká minden felhasználó számára, aki hosszú órákat tölt a monitor előtt. Milyen egyéb előnyei vannak egy ilyen szemüvegnek, és mire kell figyelni a választáskor? Olvass tovább, és tudj meg többet a gamer szemüvegek különféle felhasználási módjairól.

Tovább

Miért jó választás egy gamer szemüveg?

A gamer szemüvegek egy sor modern képességgel és funkcióval bírnak a szem védelme, a fáradtság csökkentése, a koncentráció elősegítése és a kényelem növelésének érdekében, amikor PC-n és konzolokon játszol. Nézd meg, hogy milyen előnyökkel jár a gamer szemüveg használata, és miért érdemes beszerezned egyet neked is.

  • A gamer szemüveg csökkenti a szemfáradtságot a káros kék fény kiszűrésével.
  • Egyes gamer szemüvegek olyan funkciókat kínálnak, amelyek javítják a látási viszonyokat a játékban, így némi előnyhöz is juthatsz.
  • A modern gamer szemüvegek könnyű keretekkel, orr- és fülpárnákkal rendelkeznek, így maximálisan kényelmesek.
  • A gamer szemüvegek további előnyei közé tartoznak a tükröződésgátló bevonatok vagy az alvászavarok megakadályozása a különféle szűrőkkel.

gamer szemüveg kékfény ellen

gamer szemüveg PC-hez

gamer szemüveg PS4

i

Különféle stílusú gamer szemüvegek közül válogathatsz

A gamer szemüvegek számos stílusban, színben és méretben kaphatóak, így biztosan találsz olyat, ami tetszik, akár a klasszikus, akár a modern stílust kedveled. Hagyd, hogy személyiséged a játékok virtuális világában is kibontakozhasson, és szerezz be egy olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik személyes stílusodhoz.

A gamer szemüvegek egyedi lencsékkel rendelkeznek

A gamer szemüvegek olyan kiegészítők, amelyeket kifejezetten az alkalmi és a hardcore játékosok speciális igényeinek megfelelően terveztek. Ismerd meg az alábbiakban a legfontosabb és legérdekesebb tulajdonságokat, amelyeket a gamer szemüvegek lencséi kínálnak.

  • Kontrasztjavítás: kiemeli a sötét és világos jeleneteket. Jobb láthatóságot eredményez.
  • Torzításmentes látás: biztosítja a hű és pontos képvisszaadást torzítás nélkül.
  • Cserélhető lencsék: rugalmasságot biztosítanak a gamer szemüvegek számára, és lehetőséget adnak a személyes preferenciák testreszabásra.
  • Karcolásvédelem: növeli a szemüveg tartósságát, valamint megvédi a lencséket a különféle zavaró elemektől.
  • A gamer szemüvegek ívelt lencseformája javítja a látómezőt és kiküszöböli a torzulást, ami kényelmesebb játékot eredményez.

Hogyan működik a kék fény elleni gamer szemüveg?

Ha olyan gamer szemüveg modellt szeretnél, amely megszűri a kék fényt és megvédi a szemedet annak káros hatásaitól, akkor a legjobb helyen jársz. A kék fény nemcsak fárasztja a szemet és megerőlteti, hanem alvászavarokat is okozhat. A szűrőknek köszönhetően a gamer szemüvegek leküzdik ezeket a tüneteket, így kényelmesen játszhatsz vagy dolgozhatsz hosszú órákon át teljes erőbedobással anélkül, hogy a monitor hosszan tartó expozíciója miatt túlzott fáradtságot tapasztalnál.

A gamer szemüvegek különböző mértékű kék fényszűréssel kaphatók. Így választhatsz olyan modelleket, amelyek 35, 55, 60 vagy 65%-ban szűrik ki ezt.

Dioptriás gamer szemüveg kell? Nálunk kapható!

A gamer szemüvegek megoldást kínálnak a dioptriás szemüvegesek számára is. Ha tehát dioptriás szemüvegre van szükséged, számos olyan termékünk van, amelyek megfelelnek a lencse erősségére, a szemvédelemre és a kényelemre vonatkozó követelményeknek. A rövidlátás, a távollátás és az asztigmatizmus sem lesz akadálya a kényelmes játéknak. A gamer szemüvegeknek köszönhetően maximális kényelemmel és tiszta látással játszhatsz kedvenc játékaiddal anélkül, hogy kontaktlencsét kellene viselned, vagy a hagyományos szemüvegre kellene hagyatkoznod.

i

A dioptriák mellett többféle UV védelmi opciót is választhatsz. A gamer szemüvegek UV400, UVA és UVB védelmet nyújtanak. Ha bizonytalan vagy a márkát vagy a felszerelést illetően, nézd meg legnépszerűbb és legjobb gamer szemüvegek kategóriánkat, hogy a megfelelő irányban kutakodhass.

A gamer szemüveg tökéletesek az irodában is

A gamer szemüvegek előnyeit az irodában is teljes mértékben kihasználhatod. Ha számítógéppel dolgozol, és sok időt töltesz a monitor előtt, az olyan funkciók, mint a kék fény szűrése, a szemfáradtság csökkentése vagy a torzításmentes látás a legjobb funkciók közé tartoznak. Így javítják a számítógépen végzett munka közbeni koncentrációt, és hozzájárulnak az általános kényelemhez és termelékenységhez a hosszú munkanapok alatt.

Hogyan válasszuk ki a legjobb gamer szemüveget? Inspirálódj más felhasználók tapasztalataiból, és válassz gamer szemüveg modellt a vásárlók véleményei alapján.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
64 termék
GUNNAR Pendleton Moss, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Moss, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: zöld, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 190 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c8
4,0
GUNNAR CLIP-ON Szemüveg előtét, borostyánszínű natural lencse
Szemüveg előtét - szemüveghez, irodai, rácsíptethető, keret nélküli, borostyánszínű lencse, fekete
9 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4c1
GUNNAR Berkeley Onyx, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,6 27×
GUNNAR Berkeley Onyx, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,9 cm, szárhossz: 14,2 cm
20 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: JD610m3c4
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c9
4,5 53×
GUNNAR Irodai kollekció Intercept Onyx, sárga üveg
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességet és a részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiával
22 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD611g
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a4
4,6
GUNNAR RUSH Onyx, átlátszó lencse NATURAL
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
12 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b3
4,4 16×
GUNNAR Razer Moba Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és zöld, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,7 cm, szárhossz: 12 cm
15 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a3
GUNNAR Berkeley Onyx, víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,6 27×
GUNNAR Berkeley Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,9 cm, szárhossz: 14,2 cm
21 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c5
4,4 21×
GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber
Monitor szemüveg - LCD monitoron végzett munkához, 0,25 dioptria, csökkenti a szemfáradtságot, fokozza a kontrasztot, az élességet, kiemeli a részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológiával
29 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL borostyánszín lencse - Monitor szemüveg
Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
Leárazás -20 %
16 690 Ft 20 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a5
4,8 26×
GUNNAR Maverick Gunmetal, világos lencse
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkavégzéshez, dioptria: 0,25, csökkenti a szemfáradtságot, növeli a kontrasztot, élességet, részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiájú lencsék
18 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3b3
GUNNAR Ellipse Onyx, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, kerek, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
21 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c6
4,2
GUNNAR RAZER TORPEDO-X Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és zöld, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14 cm, szárhossz: 13 cm
29 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b6
5,0
GUNNAR RUSH Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
12 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b4
GUNNAR Intercept Crystal, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Crystal, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: víztiszta, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a7
GUNNAR CRUZ Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,8
GUNNAR CRUZ Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
12 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b2
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, kerek, fém, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
23 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c7
4,3
GUNNAR ESL Blade Lite White, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fehér, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,6 cm, szárhossz: 12,3 cm
17 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4b2
4,6
GUNNAR Maverick Rosegold, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, pilot, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: rózsaszín és arany, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
24 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3d6
4,2 15×
DEV1S Wallhack fekete
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 60 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, csomagolás tartalma: törlőkendő
27 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DVS006a
GUNNAR Berkeley Fade Onyx, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2
GUNNAR Berkeley Fade Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,9 cm, szárhossz: 14,2 cm
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c3
3,5
GUNNAR LIGHTNING BOLT 360 Onyx, borostyánszín/nap lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és piros, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, cserélhető, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14 cm, szárhossz: 13,5 cm
43 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a8
GUNNAR Ellipse Rosegold, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
5,0
GUNNAR Ellipse Rosegold, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: uniszex, amihez ajánlott: számítógéphez, 65 % kék fény elleni védelem, kerek, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: rózsaszín és arany, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
24 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3d4

Gamer szemüvegek

A Gamer szemüvegek kategóriában összesen 64 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer szemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer szemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer szemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer szemüvegek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ