Horror játékok Budapest

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
SONY
(3)
Platform
PlayStation 5
(8)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(9)
Kaland
(1)
Logikai
(1)
Virtuális valóság
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(1)
Szöveg
CS
(2)
EN
(10)
DE
(7)
HU
(2)
Szinkron
EN
(10)
DE
(7)
Korhatár
12 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Ezen az oldalon a(z) Horror játékok kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Budapest üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted.
Válassz boltot vagy települést
10 termék
4,9 31×
Demons Souls Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A mára legendássá vált játék teljes remake-je, amely megalapozta a "soulslike" nevű akció-RPG-k saját alműfaját, és amely nélkül a Dark Souls sorozat valószínűleg nem jött volna létre. Tapasztald meg a függőséget okozó sötét hangulatot, a kompromisszumok nélküli nehézségeket és a fantasztikusan kidolgozott csatákat.
12 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0015
4,8 69×
Days Gone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Játszd a régi motoros, Deacon St. John szerepét, aki gazember, számkivetett, fejvadász, de még maradt benne némi emberség. Egy, a világjárvány által elpusztult világban St. John úgy dönt, hogy elhagyja a „biztonságot jelentő”, túlélők számára létrehozott tábort, és útnak indul.
Szuper ár
7 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX304
5,0
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
15 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0573
4,4 20×
Death Stranding Directors Cut - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
7 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0108
4,7 21×
Dead Space - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Teljesen újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék kísérteties látásmódjához.
Leárazás -8 %
15 490 Ft 16 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0127
5,0
Alone in the Dark - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magánnyomozóval együtt útnak indul Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Különös lakókkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül egy kusza hálót fogsz felfedezni az elhatalmasodó gonoszról.
Leárazás -11 %
21 690 Ft 24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0307
5,0
The Walking Dead: Destinies - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0540
Morbid: The Lords of Ire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Járd végig az Ire Birodalom öt félelmetes, horror-punkos országának egyedi környezetét, a hófödte hegyektől a tiltott dzsungeleken át a rothadó városokig, és szabadítsd meg őket a rájuk törő gonosztól
14 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0629
The Quarry - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egy csapat tinédzser bulit rendez a nyári tábor utolsó napján. Nem gyerekek. Nem felnőttek. Nincsenek szabályok! De a dolgok gyorsan elfajulnak. A tinédzsereket valami veszélyes és vérszomjas dolog kezdi üldözni, és egy rettegéssel teli éjszaka vár rájuk. A barátságos tréfálkozást és a flörtölést félreteszik, és élet-halált meghatározó döntések várnak rájuk.
8 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1294
The Callisto Protocol - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szállj szembe a borzalmak véget nem érő áradatával: A The Callisto Protocol egy újgenerációs megközelítésű túlélő-horror játék Glen Schofieldtől, a Dead Space-sorozat alkotójától. A játék az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást ötvözi az emberség és a tehetetlenség rémisztő pillanataival. Merülj el egy hátborzongató történetben, ahol kimondhatatlan iszonyat lapul minden sarok mögött.
10 290 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0215std

A(z) Horror játékok kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ