Logikai videójátékok Budapest

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Nintendo
(2)
SONY
(1)
Platform
PlayStation 5
(4)
PlayStation 4
(1)
Nintendo Switch
(2)
Műfaj
Akció
(1)
RPG
(1)
Árkád
(2)
Gyerekeknek
(1)
Logikai
(6)
Szöveg
CS
(1)
EN
(6)
DE
(4)
HU
(1)
RU
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(6)
DE
(2)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Ezen az oldalon a(z) Logikai videójátékok kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Budapest üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted.
Válassz boltot vagy települést
6 termék
4,9 40×
Super Mario Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A Mario Party sorozat visszatér, maximális szórakozással mindenki számára! A klasszikus társasjáték-formátum bőséges adag új stratégiai elemeket kapott, mint például a minden játékosnak szánt specifikus kockákat. A játék új játékmódokat is bevezet - például minijátékokat a Joy-Con kontrollerekkel és új játékmódokat, amelyeket barátaid és családod is élvezni fog. A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön megvásárolható).
Leárazás -11 %
18 590 Ft 20 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW086
4,8 38×
Sackboy A Big Adventure! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0014
4,7 11×
Stray - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a saját játékosságoddal. Légy lopakodó, fürge, bolondos és időnként a lehető legbosszantóbb is, amikor e titokzatos világ különös lakóival érintkezel.
Leárazás -8 %
11 790 Ft 12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0284
4,8 12×
Super Mario Maker 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, árkád és logikai - Készítsd el saját szintjeidet a Super Mario-ban. Az előző résznél is változatosabb eszközök, tárgyak és játékelemek biztosítják a szórakozást minden Mario játék rajongó számára.
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW130
5,0
Stray - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy kóbor macska szemével, használd a környezetet játékos módokon. Legyél fürge, bolondos és néha annyira idegesítő, amennyire csak tudsz ennek az idegen világnak a különös lakóival.
12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1406
Morbid: The Lords of Ire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Járd végig az Ire Birodalom öt félelmetes, horror-punkos országának egyedi környezetét, a hófödte hegyektől a tiltott dzsungeleken át a rothadó városokig, és szabadítsd meg őket a rájuk törő gonosztól
14 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0629

Logikai videójátékok Budapest

A(z) Logikai videójátékok kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ