PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek Budapest

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
ELECTRONIC ARTS
(1)
SONY
(2)
Mojang
(1)
Activision
(3)
CODEMASTERS
(1)
Platform
PlayStation 5
(13)
PlayStation 4
(13)
Műfaj
Akció
(5)
RPG
(1)
Stratégiai
(1)
Sport
(1)
Szimulátor
(4)
Szöveg
CS
(4)
EN
(13)
DE
(12)
RU
(2)
PL
(1)
FR
(4)
ES
(3)
IT
(2)
JP
(1)
Szinkron
EN
(13)
DE
(9)
RU
(1)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(2)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Ezen az oldalon a(z) PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Budapest üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted.
Válassz boltot vagy települést
13 termék
4,8 36×
Minecraft Starter Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai, gyerekeknek és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1162
4,7 53×
Gran Turismo 7 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár profi vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, tervező vagy fotós vagy, találd meg saját vonaladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményével, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-ot és az autós iskolát.
12 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1207
4,4
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
4,8 84×
Ratchet and Clank - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Fedezzd fel, hogyan született meg Ratchet és Clank legendás duója. Hogyan találta meg az utolsó szőrös Lombax a kis robotot és miről nevezte el. A játék az első rész átdolgozása, vadonatúj grafikával, a legutóbbi részekből származó játékelemekkel és számos új pályával.
Szuper ár
3 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX199
4,9 16×
Crash Bandicoot 4: Its About Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
Szuper ár
11 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX860
4,9 100×
Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az egyetlen igazi Mario Kart-rivális remaster változata. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint multiplayer online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX592
4,8 172×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - A legendás játéktrilógia remastere a Crash Bandicoot nevű rókáról a Naughty Dog /Uncharted sorozat és a The Last of Us/ a híres fejlesztőitől.
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX399
4,8 51×
LEGO Jurassic World - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A "LEGO" elhozza neked a tökéletes szórakozást, ezúttal Steven Spielberg által rendezett legendás Jurrasic Park környezetben, amelyet jól ismerünk a filmtrilógia világából. Éld át gyermekeiddel a filmek legjobb pillanatait a Lego feldolgozásnak köszönhetően.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066c
5,0
Stray - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy kóbor macska szemével, használd a környezetet játékos módokon. Legyél fürge, bolondos és néha annyira idegesítő, amennyire csak tudsz ennek az idegen világnak a különös lakóival.
12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1406
F1 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
+Ajándék Elektronikus promo kód F1 24 - předobjednávkový bonus - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1578
4,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
11 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1564
2,3
WRC Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák kerültek a játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A különleges szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Leárazás -29 %
7 690 Ft 10 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1326
4,5 33×
NHL 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
22 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1533

A(z) PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ