Google Asszisztens

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(561)
Apple Siri
(358)
Samsung SmartThings
(308)
Xiaomi Home
(3)
Lidl Home
(186)
Szűrés

A Google Assistant egy virtuális asszisztens, amely hangutasításokkal segíti az intelligens otthon kezelését. Számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével vezérelheted otthonod világítását, biztonságát és termosztátjait. Lássuk, hogyan működik a szoftver, és mi mindenben segíthet még.

Tovább

Google Assistant – segítő vagy gonosz eszköz?

A Google Assistant az olyan hangalapú asszisztensek családjába tartozik, mint az Amazon Alexa vagy az Apple Siri. A Google Asszisztens mesterséges intelligenciát használ, és nemcsak a telefon, hanem az okosotthon más részeit, például a tévékészülékeket, különböző lejátszókat és egyéb készülékeket lehet irányítani vele.

Utasítások és mondatok, amelyeket a Google Assistent kezelni tud

Ha a Google Assistant segítségét szeretnéd, csak használd a Hey, Google vagy az OK, Google kulcsszavakat a kommunikációhoz, és az eszköz elkezd figyelni. A Google Assistant különböző eszközök vezérlése mellett különböző kérdésekre is tud válaszolni, amelyeket felteszel neki. Szeretnéd tudni, milyen az időjárás Rómában, vagy hogy állnak a Google részvényei? A Google Asszisztens villámgyorsan megtalálja a választ ezekre a kérdésekre.

A hangalapú asszisztens platformfüggetlen, Android és iOS eszközökön egyaránt működik.

Milyen nyelveken beszél a Google Assistant?

A világ legtöbb nyelve, például az angol, a német, a francia és a spanyol, szabványos a Google Assistant számára.

Mit lehet Google Asszisztens segítségével vezérelni?

A Google Assistant egyszerűen nyitja meg az ajtót az okosotthonok világába. Az eszköz képzeletbeli csomópontként funkcionál, amelyen keresztül számos más eszközzel, például a már említett világítással, termosztáttal, vagy időjárás-állomással kommunikálhatsz.

  • A Google Assistant hangasszisztensek leggyakrabban a Google Home formájában működnek Ez egy intelligens hangszóró, amely egyfajta közvetítőként működik a Google Assistant és a vezérelt eszköz között.
  • A Google Asszisztens okos világítás kompatibilis a hangalapú asszisztenssel. Segítségével be- és kikapcsolhatók a fények, valamint az intenzitás és a szín is megváltoztatható az alkalomnak vagy a hangulatnak megfelelően. A Google Asszisztens okos világítás segítségével az otthoni világítás minden aspektusa irányítható.
  • A Google Asszisztens okos biztonsági rendszer segítségével az IP-kamerát, intelligens zárat, mozgás- vagy füstérzékelőt is irányíthatod.
  • A Google Asszisztens okos termosztátok jól jönnek, amikor hirtelen hideg vagy meleg lesz odakint, és a saját igényeid szerint szeretnéd beállítani otthonod hőmérsékletét.
  • A Google Assistant okos konnektorok segítségével kényelmesen vezérelheted a különböző otthoni elektromos készülékeket vagy elektronikus eszközöket.
  • A Google Asszisztens okos vezérlők és kapcsolók intelligens zárak vagy ablakkapcsolók formájában segítenek az automatizálásban és könnyebbé az otthonod irányítását.
  • A Google Asszisztens okos időjárás állomások folyamatosan információval látnak el, legyen szó kültéri vagy beltéri hőmérsékletről, esőzésről vagy időjárás-előrejelzésről.

A Google Assistant hangvezérlést támogató eszközeit a Google Assistant logó jelöli, vagy a kompatibilis a Google Asszisztenssel felirat.

A Google Assistant a szórakoztatásról is gondoskodik

Manapság már szinte minden sarkon megtalálható a Google Assistant, így nem csak a fent említett funkciókat tudja. Az élet több területén is alkalmazható, mint elsőre gondolnánk. A Google Assistant az alábbi módokon is használható.

  • Zenelejátszás és videók megtekintése streaming szolgáltatásoktól, mint a Spotify, Netflix, stb.
  • A kívánt információk keresése az interneten.
  • Tevékenységtervezés és helyi információk (közlekedés, indulások stb.).

i

Okos otthon lépésről lépésre

Az okos otthon koncepciója ma már nem csupán tudományos fantázia, hanem mindenki számára elérhető valóság. Ha okos otthont szeretnél építeni, de nem vagy biztos a dologban, olvasd el Hogyan legyen okosotthonod című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 176 termék
WiFi BLE G95 E27 922-65 RGB CL 1PF/6
LED izzó - E27 foglalat, 6,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, (2200 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 95 mm átmérővel, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 100 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WiZ23019
WiZ Neon Flex Strip 3 m kit Type-C
LED szalag -, 300 cm hosszú, öntapadós, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2700-5000 K), Apple Siri kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
39 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WiZ23012
Homematic IP Termostatická hlavice Evo - stříbrná - HmIP-eTRV-E-S
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, rádióhullámok csatlakoztatás, működés önállóan, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
38 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_17
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_15
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_16
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_11
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_14
34 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_12
17 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home23_09
Toucan Videó kaputelefon csengővel
Videó kaputelefon - csatlakoztatás: WiFi 2,4 GHz, mikrofon, mozgásérzékelő, hangszóró, éjjeli látás,
63 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Toucan22_007
Reolink Argus 3 Pro akkumulátoros biztonsági kamera, fekete színben
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 100° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 90 × 62 × 115 mm (Ma×Sz×Mé)
43 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Reol22_13
Homematic IP - nagy, programozható, HmIP-RC8
Távirányító - 8 konfigurálható gombbal rendelkező multifunkciós vezeték nélküli távirányító (HmIP-RC8), a Homematic IP okosotthon rendszer része, a távirányító lehetővé teszi az előre programozott műveletek egyszerű vezérlését, és a Homematic IP alkalmazás alternatívája
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_41
Homematic IP - falra szerelhető, HmIP-WRCC2
Távirányító - programozható, vezeték nélküli, falra szerelhető távirányító (HmIP-WRCC2), a Homematic IP intelligens otthon rendszer része, két gomb az eszközök kézi vezérléséhez vagy az intelligens otthoni rendszer funkcióinak távvezérléséhez, a készülék vezérelheti a világítást, a redőnyöket, a garázskapukat stb.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_42
Homematic IP - kulcstartó, programozható, HmIP-KRC4
Távirányító - elegáns, vezeték nélküli kulcstartó (HmIP-KRC4) 4 konfigurálható gombbal a Homematic IP okosotthon rendszer része, ez a kompakt távirányító lehetővé teszi az előre programozott műveletek egyszerű vezérlését, és a Homematic IP alkalmazás alternatívája
17 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_40
Homematic IP Fali távirányító - 6 gomb, szimbólumokkal - HmIP-WRC6
Távirányító - programozható, vezeték nélküli, a fali távirányító (HmIP-WRC6) a Homematic IP okos otthon rendszer részét képezi. Hat gombbal rendelkezik az eszközök kézi vezérléséhez vagy az intelligens otthoni rendszerfunkciók távvezérléséhez. A készülék alkalmas világítás, roletták, redőnyök, garázskapu és egyebek vezérlésére. Beépíthető az 55 mm-es elemtartó állványba (HmIP-DS55)
29 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_39
Homematic IP Meteo érzékelő Pro - HmIP-SWO-PR
Érzékelő A kültéri használatra szánt vezeték nélküli Meteo Plus (HmIP-SWO-PL) a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. A Meteo Sensor Plus (HmIP-SWO-PL) a Meteo Sensor Basic (HmIP-SWO-B) kibővített változata, amely a csapadék mennyiségét és időtartamát is előre jelzi.
119 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_31
Homematic IP Ablak és ajtó szenzor - optikai plusz, rejtett rögzítés - HmIP-SWDO-I
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz, működéséhez központi egység szükséges, támogatott operációs rendszer: Android és iOS,
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Home22_22
Ajax Hub 2 LTE (4G) white (33152)
Biztonsági rendszer - a központi vezérlőpanel (2. generációs) LTE hálózat támogatással vezérli a rendszerben lévő összes Ajax eszközt, és figyelmezteti a felhasználókat nyitott ajtó, betört ablak, tűzveszély és árvíz esetén
170 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AJAX22_03
iQtech Millennium, WiFi 2x NoN kapcsoló Smartlife, fehér
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, önállóan, Smartlife kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása,
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: iQtech22_21
iQtech Millennium, Zigbee 2x NoN kapcsoló Smartlife, fekete
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, hálózati tápellátás, Android és iOS támogatása,
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: iQtech22_13
WiZ Tunable White 40 W E27 G200 Filament
LED izzó - okos funkciókkal, 6,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 470 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 90 Ra színvisszaadási index (CRI), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings, IFTTT kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WiZ21020
BOSMA Indoor Security Camera-X1
IP kamera beltéri, mozgásérzékelés, PIR érzékelő, beépített mikrofon és beépített hangszóró, 1920 × 1080 px felbontás, 145°-os látószög, forgatható, éjjellátó max. 8 m-es hatótávolsággal, MicroSD kártyahely max. 128 GB, kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazással, WiFi és Bluetooth kapcsolat, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
Előrendelési ár
34 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: bosma_21_01
Immax NEO LÍNEA Smart fali lámpa 76cm 40W arany Zigbee 3.0 - LED lámpa Típusok
Immax NEO LÍNEA Smart fali lámpa 76cm 40W arany Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 40 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Apple Siri kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 3,5 cm max. magasság, 9 cm széles, IP20 védelem
65 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMXX21356
Immax NEO LÍNEA Smart fali lámpa 76cm 40W fekete  Zigbee 3.0 - LED lámpa Típusok
Immax NEO LÍNEA Smart fali lámpa 76cm 40W fekete Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 40 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Apple Siri kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 3,5 cm max. magasság, 9 cm széles, IP20 védelem
65 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMXX21355

Google Asszisztens

Google Asszisztens

A Google Asszisztens kategóriában összesen 2176 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó google Asszisztens Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább google Asszisztens A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb google Asszisztens A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: google Asszisztens vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ