Google Asszisztens

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(583)
Apple Siri
(356)
Samsung SmartThings
(293)
Xiaomi Home
(3)
Lidl Home
(195)
Szűrés

A Google Assistant egy virtuális asszisztens, amely hangutasításokkal segíti az intelligens otthon kezelését. Számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével vezérelheted otthonod világítását, biztonságát és termosztátjait. Lássuk, hogyan működik a szoftver, és mi mindenben segíthet még.

Tovább

Google Assistant – segítő vagy gonosz eszköz?

A Google Assistant az olyan hangalapú asszisztensek családjába tartozik, mint az Amazon Alexa vagy az Apple Siri. A Google Asszisztens mesterséges intelligenciát használ, és nemcsak a telefon, hanem az okosotthon más részeit, például a tévékészülékeket, különböző lejátszókat és egyéb készülékeket lehet irányítani vele.

Utasítások és mondatok, amelyeket a Google Assistent kezelni tud

Ha a Google Assistant segítségét szeretnéd, csak használd a Hey, Google vagy az OK, Google kulcsszavakat a kommunikációhoz, és az eszköz elkezd figyelni. A Google Assistant különböző eszközök vezérlése mellett különböző kérdésekre is tud válaszolni, amelyeket felteszel neki. Szeretnéd tudni, milyen az időjárás Rómában, vagy hogy állnak a Google részvényei? A Google Asszisztens villámgyorsan megtalálja a választ ezekre a kérdésekre.

A hangalapú asszisztens platformfüggetlen, Android és iOS eszközökön egyaránt működik.

Milyen nyelveken beszél a Google Assistant?

A világ legtöbb nyelve, például az angol, a német, a francia és a spanyol, szabványos a Google Assistant számára.

Mit lehet Google Asszisztens segítségével vezérelni?

A Google Assistant egyszerűen nyitja meg az ajtót az okosotthonok világába. Az eszköz képzeletbeli csomópontként funkcionál, amelyen keresztül számos más eszközzel, például a már említett világítással, termosztáttal, vagy időjárás-állomással kommunikálhatsz.

  • A Google Assistant hangasszisztensek leggyakrabban a Google Home formájában működnek Ez egy intelligens hangszóró, amely egyfajta közvetítőként működik a Google Assistant és a vezérelt eszköz között.
  • A Google Asszisztens okos világítás kompatibilis a hangalapú asszisztenssel. Segítségével be- és kikapcsolhatók a fények, valamint az intenzitás és a szín is megváltoztatható az alkalomnak vagy a hangulatnak megfelelően. A Google Asszisztens okos világítás segítségével az otthoni világítás minden aspektusa irányítható.
  • A Google Asszisztens okos biztonsági rendszer segítségével az IP-kamerát, intelligens zárat, mozgás- vagy füstérzékelőt is irányíthatod.
  • A Google Asszisztens okos termosztátok jól jönnek, amikor hirtelen hideg vagy meleg lesz odakint, és a saját igényeid szerint szeretnéd beállítani otthonod hőmérsékletét.
  • A Google Assistant okos konnektorok segítségével kényelmesen vezérelheted a különböző otthoni elektromos készülékeket vagy elektronikus eszközöket.
  • A Google Asszisztens okos vezérlők és kapcsolók intelligens zárak vagy ablakkapcsolók formájában segítenek az automatizálásban és könnyebbé az otthonod irányítását.
  • A Google Asszisztens okos időjárás állomások folyamatosan információval látnak el, legyen szó kültéri vagy beltéri hőmérsékletről, esőzésről vagy időjárás-előrejelzésről.

A Google Assistant hangvezérlést támogató eszközeit a Google Assistant logó jelöli, vagy a kompatibilis a Google Asszisztenssel felirat.

A Google Assistant a szórakoztatásról is gondoskodik

Manapság már szinte minden sarkon megtalálható a Google Assistant, így nem csak a fent említett funkciókat tudja. Az élet több területén is alkalmazható, mint elsőre gondolnánk. A Google Assistant az alábbi módokon is használható.

  • Zenelejátszás és videók megtekintése streaming szolgáltatásoktól, mint a Spotify, Netflix, stb.
  • A kívánt információk keresése az interneten.
  • Tevékenységtervezés és helyi információk (közlekedés, indulások stb.).

i

Okos otthon lépésről lépésre

Az okos otthon koncepciója ma már nem csupán tudományos fantázia, hanem mindenki számára elérhető valóság. Ha okos otthont szeretnél építeni, de nem vagy biztos a dologban, olvasd el Hogyan legyen okosotthonod című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 200 termék
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24067
5,0
TP-Link Tapo C125, AI 2K QHD
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, hibrid éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 140° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás, hang és személy(ek) érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció google Home, gyártó saját alkalmazása és Apple Home segítségével, tartó, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 6,6 × 4,5 × 7,6 mm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TP24026
Govee M1 PRO PREMIUM Smart RGBICW+ LED Matter, 1m extender
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 60 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Google Home és GOVEE Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Govee24008
IMMAX NEO Smart elektronický jistič jednofázový 1-63 A, měření spotřeby, Zigbee 3.0
WiFi kapcsoló - elektromos hálózat számára, hálózati, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilis, Android és iOS támogatása, magyar és angol nyelvű
10 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24047
IMMAX NEO LITE Smart kontroler V7, 2-tlačítkový, WiFi
WiFi kapcsoló - elektromos hálózat számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilis, Android és iOS támogatása, magyar és angol nyelvű
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24045
IMMAX NEO Smart kontroler (L) V8, 2-tlačítkový, Zigbee 3.0
WiFi kapcsoló - elektromos hálózat számára, hálózati, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilis, Android és iOS támogatása, magyar és angol nyelvű
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24046
IMMAX Neo Rondate Slim Smart stropní svítidlo 25 × 7 cm, 18 W, černé, Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 18 W teljesítmény, 1450 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 25 cm széles, IP20 védelem
33 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24040
IMMAX Neo Rondate Slim Smart stropní svítidlo 80 × 7 cm, 65 W, černé, Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 65 W teljesítmény, 4550 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 80 cm széles, IP20 védelem
117 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24041
EMOS GoSmart IP-2121CZ, ZigBee motoros modul, 1 csatornás
Smart modul - ZigBee 2,4 GHz-es átviteli frekvencia, EMOS GoSmart kompatibilitás, TUYA, LIDL, Smartlife, nyitott rendszer, hangalapú asszisztensek általi vezérlés (Amazon Alexa, Google Assistant), Zigbee 3.0 protokoll, automatikus és kézi párosítás, alkalmazási nyelvek HU, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, a vezérlőgombok száma 1, 230 VAC/50 Hz tápegység, max. 0,3 W, Android OS és iOS által támogatott, ez vezérli a redőnyöket, futó függönyöket vagy függönyrudakat
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24065
EMOS GoSmart IP-2102SW kapcsolómodul, Wi-Fi, 2 csatornás
Smart modul - 2,4 GHz-es WIFI átviteli frekvencia, EMOS GoSmart kompatibilitás, TUYA, LIDL, Smartlife, nyitott rendszer, hangalapú asszisztensek általi vezérlés (Amazon Alexa, Google Assistant), Wi-Fi protokoll, automatikus és kézi párosítás, alkalmazási nyelvek HU, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, a vezérlőgombok száma 1, 230 VAC/50 Hz tápegység, max. 0,3 W, támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24064
EMOS GoSmart IP-2103SZ kapcsolómodul, ZigBee, 1 csatornás (nem igényel N vezetéket)
Smart modul - átviteli frekvencia ZigBee 2,4 GHz, kompatibilitás EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, Open System, vezérlés hangalapú asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant), protokoll Zigbee 3.0, automatikus és manuális párosítás, alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, vezérlőgombok száma 1, tápellátás 230 V~/50 Hz, max. 0,3 W, támogatott operációs rendszerek: Android, iOS, nincs szükség N kábeles csatlakozásra a régi vezetékekhez
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24061
EMOS GoSmart IP-2111DZ fényerőszabályozó modul, ZigBee, 1 csatorna
Smart modul - átviteli frekvencia ZigBee 2,4 GHz, kompatibilitás EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, Open System, vezérlés hangalapú asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant), protokoll Zigbee 3.0, automatikus és manuális párosítás, alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, vezérlőgombok száma 1, tápellátás 230 V~/50 Hz, max. 0,3 W, támogatott rendszerek: Android, iOS, fel kell szerelni dimmelhető izzóval
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24057
EMOS GoSmart IP-2102SZ kapcsolómodul, ZigBee, 2 csatornás
Smart modul - ZigBee 2,4 GHz-es átviteli frekvencia, EMOS GoSmart kompatibilitás, TUYA, LIDL, Smartlife, nyitott rendszer, hangalapú asszisztensek általi vezérlés (Amazon Alexa, Google Assistant), Zigbee 3.0 protokoll, automatikus és kézi párosítás, alkalmazási nyelvek HU, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, a vezérlőgombok száma 1, 230 VAC/50 Hz tápegység, max. 0,3 W, támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24060
EMOS GoSmart IP-2101SZ kapcsolómodul, ZigBee, 1 csatornás
Smart modul - átviteli frekvencia ZigBee 2.4 GHz, kompatibilitás EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, Open system, vezérlés hangasszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant), protokoll Zigbee 3.0, automatikus és manuális párosítás, alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, vezérlőgombok száma 1, tápellátás 230 V~/50 Hz, max. 0,3 W, támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24059
EMOS GoSmart IP-2112DZ fényerőszabályozó modul, ZigBee, 2 csatornás
Smart modul - átviteli frekvencia ZigBee 2,4 GHz, kompatibilitás EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, Open System, vezérlés hangalapú asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant), protokoll Zigbee 3.0, automatikus és manuális párosítás, alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, vezérlőgombok száma 1, tápellátás 230 V~/50 Hz, max. 0,3 W, támogatott rendszerek: OS Android, iOS, fel kell szerelni dimmelhető izzóval
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24058
IMMAX 4,8W RGB+CCT barevná a bílá, stmívatelná, Zigbee
LED izzó - okos funkciókkal, 4,8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 400 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 50 mm átmérővel, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, energiaosztály G, a csomagban 3 db található
12 010 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24039
EMOS GoSmart vezeték nélküli ajtó/ablak érzékelő IP-2011Z, ZigBee
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, Tuya, Lidl Home, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, ajtóra vagy ablakra szerelhető és értesítések a mobilra, működéséhez központi egység szükséges, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, magyar nyelvű alkalmazás magyar és angol nyelvű alkalmazás
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24056
EMOS GoSmart PIR érzékelő (mozgásérzékelő), ZigBee
Mozgásérzékelő - beltéri, csatlakozás ZigBee, kompatibilis Android, iOS operációs rendszerrel és, Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztenssel kompatibilis, tápellátás módja elemes, hatótávolsága 8 m, működés központi egységen keresztül / bridge, értesítések a mobilra, függőleges látószög 90°, nyílt rendszer
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24055
Nedis ZBLOP10RGBW
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 10 W teljesítmény, 360 lm fényáram, meleg fényű, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya és Nedis SmartLife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: alumínium, 60 cm max. magasság, 16 cm széles, IP65 védelem
43 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HOMEaaa1202
Nedis ZBLOS10RGBW3
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 3 W teljesítmény, 90 lm fényáram, meleg fényű, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya és Nedis SmartLife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: alumínium, 31 cm max. magasság, 6 cm széles, IP65 védelem
49 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HOMEaaa1201
Nedis ZBLOW10RGBW
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 12 W teljesítmény, 270 lm fényáram, meleg fényű, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya és Nedis SmartLife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: alumínium, 12,5 cm max. magasság, 10 cm széles, IP65 védelem
30 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HOMEaaa1138
IMMAX NEO RONDATE SLIM Smart stropní svítidlo 60 x 7 cm 53 W černé Zigbee 3.0 - LED lámpa Típusok
IMMAX NEO RONDATE SLIM Smart stropní svítidlo 60 x 7 cm 53 W černé Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 53 W teljesítmény, 3710 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 60 cm széles, IP20 védelem
82 230 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24_28
IMMAX NEO RONDATE SLIM Smart stropní svítidlo 40 x 7 cm 28 W bílé Zigbee 3.0 - LED lámpa Típusok
IMMAX NEO RONDATE SLIM Smart stropní svítidlo 40 x 7 cm 28 W bílé Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 28 W teljesítmény, 1960 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 40 cm széles, IP20 védelem
59 440 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24_29
IMMAX NEO RONDATE SLIM Smart stropní svítidlo 60 x 7 cm 53 W 3710 lm bílé Zigbee 3.0 - LED lámpa Típusok
IMMAX NEO RONDATE SLIM Smart stropní svítidlo 60 x 7 cm 53 W 3710 lm bílé Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 53 W teljesítmény, 3710 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 60 cm széles, IP20 védelem
82 230 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24_30

Google Asszisztens

Google Asszisztens

A Google Asszisztens kategóriában összesen 2200 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó google Asszisztens Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább google Asszisztens A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb google Asszisztens A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: google Asszisztens vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ