Google Asszisztens

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(580)
Apple Siri
(354)
Samsung SmartThings
(292)
Xiaomi Home
(3)
Lidl Home
(193)
Szűrés

A Google Assistant egy virtuális asszisztens, amely hangutasításokkal segíti az intelligens otthon kezelését. Számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével vezérelheted otthonod világítását, biztonságát és termosztátjait. Lássuk, hogyan működik a szoftver, és mi mindenben segíthet még.

Tovább

Google Assistant – segítő vagy gonosz eszköz?

A Google Assistant az olyan hangalapú asszisztensek családjába tartozik, mint az Amazon Alexa vagy az Apple Siri. A Google Asszisztens mesterséges intelligenciát használ, és nemcsak a telefon, hanem az okosotthon más részeit, például a tévékészülékeket, különböző lejátszókat és egyéb készülékeket lehet irányítani vele.

Utasítások és mondatok, amelyeket a Google Assistent kezelni tud

Ha a Google Assistant segítségét szeretnéd, csak használd a Hey, Google vagy az OK, Google kulcsszavakat a kommunikációhoz, és az eszköz elkezd figyelni. A Google Assistant különböző eszközök vezérlése mellett különböző kérdésekre is tud válaszolni, amelyeket felteszel neki. Szeretnéd tudni, milyen az időjárás Rómában, vagy hogy állnak a Google részvényei? A Google Asszisztens villámgyorsan megtalálja a választ ezekre a kérdésekre.

A hangalapú asszisztens platformfüggetlen, Android és iOS eszközökön egyaránt működik.

Milyen nyelveken beszél a Google Assistant?

A világ legtöbb nyelve, például az angol, a német, a francia és a spanyol, szabványos a Google Assistant számára.

Mit lehet Google Asszisztens segítségével vezérelni?

A Google Assistant egyszerűen nyitja meg az ajtót az okosotthonok világába. Az eszköz képzeletbeli csomópontként funkcionál, amelyen keresztül számos más eszközzel, például a már említett világítással, termosztáttal, vagy időjárás-állomással kommunikálhatsz.

  • A Google Assistant hangasszisztensek leggyakrabban a Google Home formájában működnek Ez egy intelligens hangszóró, amely egyfajta közvetítőként működik a Google Assistant és a vezérelt eszköz között.
  • A Google Asszisztens okos világítás kompatibilis a hangalapú asszisztenssel. Segítségével be- és kikapcsolhatók a fények, valamint az intenzitás és a szín is megváltoztatható az alkalomnak vagy a hangulatnak megfelelően. A Google Asszisztens okos világítás segítségével az otthoni világítás minden aspektusa irányítható.
  • A Google Asszisztens okos biztonsági rendszer segítségével az IP-kamerát, intelligens zárat, mozgás- vagy füstérzékelőt is irányíthatod.
  • A Google Asszisztens okos termosztátok jól jönnek, amikor hirtelen hideg vagy meleg lesz odakint, és a saját igényeid szerint szeretnéd beállítani otthonod hőmérsékletét.
  • A Google Assistant okos konnektorok segítségével kényelmesen vezérelheted a különböző otthoni elektromos készülékeket vagy elektronikus eszközöket.
  • A Google Asszisztens okos vezérlők és kapcsolók intelligens zárak vagy ablakkapcsolók formájában segítenek az automatizálásban és könnyebbé az otthonod irányítását.
  • A Google Asszisztens okos időjárás állomások folyamatosan információval látnak el, legyen szó kültéri vagy beltéri hőmérsékletről, esőzésről vagy időjárás-előrejelzésről.

A Google Assistant hangvezérlést támogató eszközeit a Google Assistant logó jelöli, vagy a kompatibilis a Google Asszisztenssel felirat.

A Google Assistant a szórakoztatásról is gondoskodik

Manapság már szinte minden sarkon megtalálható a Google Assistant, így nem csak a fent említett funkciókat tudja. Az élet több területén is alkalmazható, mint elsőre gondolnánk. A Google Assistant az alábbi módokon is használható.

  • Zenelejátszás és videók megtekintése streaming szolgáltatásoktól, mint a Spotify, Netflix, stb.
  • A kívánt információk keresése az interneten.
  • Tevékenységtervezés és helyi információk (közlekedés, indulások stb.).

i

Okos otthon lépésről lépésre

Az okos otthon koncepciója ma már nem csupán tudományos fantázia, hanem mindenki számára elérhető valóság. Ha okos otthont szeretnél építeni, de nem vagy biztos a dologban, olvasd el Hogyan legyen okosotthonod című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 194 termék
2,6 14×
iGET HOME Doorbell DS1 White, WiFi, Full HD
Videó kaputelefon - csatlakoztatás: WiFi 2,4 GHz, mikrofon, mozgásérzékelő, hangszóró, éjjeli látás, 1920 × 1080 px felbontás, Tuya és Apple Siri kompatibilis, elemes tápellátás
15 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iGet22_02
2,6 14×
iGET HOME Doorbell DS1 Anthracite - akkumulátoros WiFi videó kaputelefon FullHD videó- és hangátvite
Videó kaputelefon - csatlakoztatás: WiFi 2,4 GHz, mikrofon, mozgásérzékelő, hangszóró, éjjeli látás, 1920 × 1080 px felbontás, Tuya és Apple Siri kompatibilis, elemes tápellátás
15 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iGet22_03
2,2
EVOLVEO WiFi SOS - okos
Vészgomb - SOS gomb - Smart Life alkalmazás, WiFi hálózat, egygombos riasztó húzózsinórral, hang- és fényjelzés, előzmények rögzítése és akkumulátor felügyelet az alkalmazásban, automatizált jelenetek támogatása, egyszerű telepítés hálózati beavatkozás nélkül, segít vészhelyzetekben, elem: AA, önálló egység
8 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EVO23_023
EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) vezeték nélküli éghető gáz érzékelő
Gázérzékelő - hálózati tápellátás, hatótávolsága 100 m, riasztás hangerőssége 90 dB, kompatibilitás Tuya, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz kapcsolat, működés központi egységgel
15 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EVO22_07
2,5
WOOX okos beltéri sziréna R7051
Sziréna - nyílt rendszer, biztonsági rendszer vezérléséhez, Android és iOS támogatása, Tuya kompatibilis, angol nyelvű
8 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Woox22_19
1,0
Cololight MIX Extension
LED lámpa - okos funkciókkal,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 8,6 cm max. magasság, 7,45 cm széles
2 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CLLghTC020
1Home KNX server
Központi egység - Matter és KNX kommunikációs protokoll, Apple HomeKit (Siri), Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztens, kompatibilis alkalmazás Samsung SmartThings, Google Home és Apple Home, nyílt rendszer, vezérelhető elektromos hálózat, világítás, háztartás, akár 100 eszköz vezérlésére
294 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Onehome24001
IMMAX Neo Lite Smart Security vnitřní kamera Baby, 355° 50° P/T, WiFi, 4MP, růžová - Bébiőr Típusok
IMMAX Neo Lite Smart Security vnitřní kamera Baby, 355° 50° P/T, WiFi, 4MP, růžová
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, nedvességérzékelő, duplex átvitel, éjjellátás, sírás észlelés, alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) és WebRTC, gyerek egység tápellátása hálózat (230 V)
25 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24044
IMMAX Neo Lite Smart Security vnitřní kamera Baby, 355° 50° P/T, WiFi, 4MP, modrá - Bébiőr Típusok
IMMAX Neo Lite Smart Security vnitřní kamera Baby, 355° 50° P/T, WiFi, 4MP, modrá
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), hőmérséklet érzékelő, nedvességérzékelő, duplex átvitel, éjjellátás, sírás észlelés, alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) és WebRTC, gyerek egység tápellátása hálózat (230 V)
25 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24043
EMOS GoSmart IP-2122CZ motoros modul, ZigBee, 2 csatornás
Smart modul - átviteli frekvencia ZigBee 2,4 GHz, kompatibilitás EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, Open System, vezérlés hangalapú asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant), protokoll Zigbee 3.0, automatikus és manuális párosítás, alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, vezérlőgombok száma 1, tápellátás 230 V~/50 Hz, max. 0,3 W, támogatott operációs rendszerek: Android, iOS, vezérli a redőnyöket, függönyöket vagy a függönymozgást
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24066
Woox R4238 okos locsolószelep
Okos öntöző - távolról vezérelt kert öntözés, központi egység nélkül, WiFi kapcsolat, Google Home/Amazon Alexa hangvezérlés, AA elemmel működik
15 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Woox23_010
Immax NEO LÍNEA Smart fali lámpa 76cm 40W fekete  Zigbee 3.0 - LED lámpa Típusok
Immax NEO LÍNEA Smart fali lámpa 76cm 40W fekete Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 40 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Apple Siri kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 3,5 cm max. magasság, 9 cm széles, IP20 védelem
67 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMXX21355
Immax NEO DIAMANTE Smart mennyezeti lámpa 60cm 43W 3450lm fekete Zigbee 3.0
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 43 W teljesítmény, 3450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (3000-6000K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Apple Siri, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10 cm, szélesség 60 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
82 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMXX21343
1,0
NEDIS Okos LED izzó WIFILRT10G125
LED izzó - okos funkciókkal, 4,9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 360 lm fényáram állítható színhőmérséklet (1800-6500 K), 125 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 10000 óra élettartam, energiaosztály G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Nedis22_12
IMMAX Neo Canto Slim Smart stropní svítidlo 80 × 80 cm, 60 W, černé, Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 60 W teljesítmény, 4200 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 80 cm széles, IP20 védelem
117 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24059
IMMAX Neo Rondate Slim Smart stropní svítidlo 25 × 7cm, 18 W, bílé, Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 18 W teljesítmény, 1415 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 25 cm széles, IP20 védelem
33 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24055
IMMAX Neo Pastel Slim Smart stropní svítidlo 60 × 7 cm, 53 W, bílé, Zigbee 3.0
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 53 W teljesítmény, 3640 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), távirányítóval vezérelhető, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag és pléh, 7 cm max. magasság, 60 cm széles, IP20 védelem
99 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24058
EMOS GoSmart Venkovní bateriová kamera IP-210 SNAP s Wi-Fi
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2592 × 1944 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 130° betekintési szög, mozgás, személy(ek) és lekapcsolás a hálózatról érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya, lidl Home, gyártó saját alkalmazása és smartlife segítségével, tartó, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 94 × 58 × 58 mm (Ma×Sz×Mé)
45 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24096
Nanoleaf Smarter IQ Umbra Cup
Díszvilágítás - több ezer fénypaletta és animáció, a világítás be- és kikapcsolása egy bizonyos időpontban, kompatibilitás az összes főbb intelligens otthoni platformmal a zökkenőmentes vezérlés automatizálásához
63 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Nano24_06
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EMOS24067
5,0
TP-Link Tapo C125, AI 2K QHD
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, hibrid éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 140° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás, hang és személy(ek) érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció google Home, gyártó saját alkalmazása és Apple Home segítségével, tartó, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 6,6 × 4,5 × 7,6 mm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TP24026
Govee M1 PRO PREMIUM Smart RGBICW+ LED Matter, 1m extender
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 60 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Google Home és GOVEE Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Govee24008
IMMAX NEO Smart elektronický jistič jednofázový 1-63 A, měření spotřeby, Zigbee 3.0
WiFi kapcsoló - elektromos hálózat számára, hálózati, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilis, Android és iOS támogatása, magyar és angol nyelvű
10 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24047
IMMAX NEO LITE Smart kontroler V7, 2-tlačítkový, WiFi
WiFi kapcsoló - elektromos hálózat számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilis, Android és iOS támogatása, magyar és angol nyelvű
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IMMX24045

Google Asszisztens

Google Asszisztens

A Google Asszisztens kategóriában összesen 2194 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó google Asszisztens Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább google Asszisztens A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb google Asszisztens A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: google Asszisztens vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ