Shop roku 30 dnů na vrácení

Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete

Termékkatalógus
Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete
4,9 8 értékelés
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 920 5G processzor, kameramodul: 200Mpx (f/2) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 180W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  INFI1005b2 Termékszám:  X6820CS

Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete

Eme Infinix Zero ULTRA mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,8" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 920 5G processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy rengeteg fotót készítsünk vagy korlátozások nélkül játszunk. A megfelelő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Eme INFINIX mobiltelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...

Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Ezen INFINIX okostelefon 6,8" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A megfelelő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,8"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint ívelt élek
  • A kijelző 900 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és XOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek INFINIX telefonnak a kijelzőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző INFINIX telefonnal tölthetünk el, mivel 6,8" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is stabilan tudjuk tartani a telefont, mivel lehetővé teszi, hogy ujjaink kényelmesen alkalmazkodjanak a készülék alakjához. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern INFINIX mobiltelefon 900 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli INFINIX okostelefon rendelkezik 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű képek készítését. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Eme INFINIX mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A kiváló éles képek készítésekor elengedhetetlen az optikai képstabilizátor. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz. A kamera állítható rekesszel rendelkezik, amely befolyással van az érzékelőre eső fény mennyiségére. A mélységi kamera lehetővé teszi a 3D-s modellek rögzítését, amely garantálja az optimalizált fotókat még abban az esetben is, ha a téma nagyobb távolságra helyezkedik el az objektívtől.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Eme INFINIX mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 180 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...

Eme INFINIX okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern INFINIX mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, XOS felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 8 GB RAM-mal látták el, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk.

Ezen INFINIX okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

165,5 × 74,5 × 8,76 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

213 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Gorilla Glass verziója
3 Kész!
Magasság
165,5 mm Kész!
Szélesség
74,5 mm Kész!
Mélység
8,76 mm Kész!
Súly
213 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
180 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,5 GHz (2 500 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 920 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!
Felhasználói felület
XOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Zero ULTRA NFC 8GB/256GB schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ