ApF HU Shop roku

Barbie babák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márkák
Mattel
(205)
Baba típusa
Baba
(1)
Tizenévesek és felnőttek
(190)
Alak
Herceg/hercegnő
(7)
Doktor/doktornő
(6)
Sellő
(9)
Balerina
(3)
Énekes
(2)
Téma
Foglalkozás
(24)
Család
(5)
Sport
(13)
Karácsony
(2)
Filmek/sorozatok
(11)
Utazás
(7)
Kiadás
Modell
(26)
Chelsea
(12)
Cutie Reveal
(11)
Ken
(11)
Foglalkozás (Játék szett)
(11)
Alsó korhatár
3 éves kortól
6 éves kortól
-
Játék magassága
7 cm
40,5 cm
-
Hajszín
Szőke
(73)
Barna
(47)
Többszínű
(42)
Fekete
(19)
Kék
(5)
Funkciók
Hangot ad ki
(5)
Hajlik a keze és a lába
(119)
Világít
(2)
Színváltó
(26)
Mozgatja a farkát
(6)
Tulajdonságok
Gyűjthető
(50)
Vízben használható
(7)
Divat
(17)
Meglepetéssel
(10)
Csomagolás
Külön baba
(126)
Játék szett
(74)
Tartozékok a csomagban
Ruházat
(60)
Plüss
(56)
Hajkiegészítők
(30)
Divat kiegészítők
(25)
Pálca
(11)

Barbie kétségtelenül a világ leghíresebb babája. Eleinte hosszú szőke haj, keskeny derék és karcsú lábak jellemezték, a megjelenése azonban folyamatosan fejlődik, így ma már sokkal élethűbben néz ki. Számtalan Barbie változat közül választhatsz – asztronauta vagy orvos babát szeretnél? Kínálatunkban rengeteg Barbie baba található, csak olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A világszerte ismert ikonikus baba: a Mattel Barbie

Talán nincs olyan gyerek a világon, aki ne ismerné a Mattel ikonikus Barbie baba figuráját. A neve a Barbara rövidítése - így nevezte el ugyanis egy kislány, amikor édesanyjától megkapta ezt a babát. Hogy Barbie ne legyen egyedül, nem sokkal később megszületett barátja, Ken, akivel tökéletes párt alkotnak.

Kent először izmos szőkeként ismerhette meg a világ, aki minden lánynak tetszett. Ma azonban sokféle változatban - más hajszínnel, frizurával, testalkattal, szemszínnel vagy bőrszínnel - kapható.

Hogyan változott a Barbie babák kinézete az évek során?

A Barbie-babák eleinte nagyon mesterkéltnek tűntek - nagy mellek, nagyon keskeny derék és hosszú, karcsú lábak voltak rájuk jellemzők. Egy tökéletes, de irreális szépségideált képviseltek. Ezért az évtizedek során Barbie arányai megváltoztak, és ma már sokkal inkább hasonlít egy igazi nőre. A Barbi babák haj, szemszín, testalkat, és más egyebek alapján különböznek egymástól. Ez nagyszerű, mert így a lányoknak nem lesznek komplexusaik amiatt, hogy nem úgy néznek ki, mint az eredeti Barbie baba.

 Mattel Barbie baba lóval

Barbie játékok számos változatban kaphatók.

i

Ma már minden baba Barbi baba, de ki készíti az igazit? Természetesen a Mattel. Egyszerű Barbie - az igazi a Matteltől.

A rugalmas ízületekkel ellátott Barbie teljesen új dimenziót ad a játéknak

Ha még magasabb szintre szeretnéd emelni a játékot, akkor a hajlítható ízületekkel rendelkező Barbie nagyszerű választás, mivel számos pózolási lehetőséget kínál – Barbie tud ülni, lépcsőn járni, autóban utazni és még sok mást. A rugalmas ízületekkel ellátott Barbie baba azonban nem mindenkinek való, ezért vásárlás előtt olvasd el a termékleírásokat, ahol ez az információ általában szerepel.

Barbie szereti a sportot

A Barbie mozgásban sorozat figurái szeretik a sportot. Imádják a jógát, a tornát és más fizikai tevékenységeket, így gyermeked velük együtt élheti át ezeket. Motiváld a kis hercegnőidet a sportolásra Barbie segítségével!

A gyerekek bármit megtehetnek Barbie segítségével

Ha egyet Barbie baba nem elég a kicsiknek, keltsd életre a játékot - rengeteg lehetőséged van erre. A Barbie játékok számos különböző kivitelben kaphatók, amelyek végtelen szórakozási lehetőséget kínálnak.

Orvos, tudós és virágárus - Barbie bárki lehet

A Barbie karrier baba tényleg bárki lehet. Az ikonikus baba több tucatnyi szakmát kipróbált már, a dadától, tudóstól, eladónőtől vagy szakácsnőtől kezdve a farmeren, focistán és tűzoltón át az űrhajósig, állatorvosig vagy tudósig. Barbie segítségével gyermeked játékos formában próbálhatja ki az őt érdeklő szakmát.

Barbie Mattel

A Barbie hercegnők népszerű klasszikusok

A hercegnő Barbie kategóriába a klasszikus babák tartoznak, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen kislány játékai közül sem. Öltöztesd a Barbie babát gyönyörű báli ruhába, készítsd el ikonikus frizuráját, tedd fel a koronát, és teljesítsd királyi kötelességeidet. A Barbie hercegnők tökéletesen uralkodnak a királyság felett.

i

Mindannyian tökéletesek vagyunk! A Barbie támogatja a gyűlöletmentes viselkedést

Egy Barbi baba valóban sokféle formát ölthet. Különböző bőrszínnel, különböző hajjal és testarányokkal kapható. A gyártó a különböző fogyatékossággal élőkre is gondol, így Barbie kerekesszékben, alopeciával vagy protézissel is kapható.

A Barbie babák is élhetnek családban

A Barbie család szintén népszerű kategória. Barbie nemcsak a barátaival és a háziállataival, hanem a családjával is szívesen tölti az idejét. Kennel együtt egy kisbabát is választhatsz, és tarthatsz egy puccos esküvőt is. A Barbie játékok így másik dimenzióba kerülnek.

Űzd el az unalmat, és válassz a gyerekeknek a Barbi baba játékkészleteket

A Barbie szettek teljes jeleneteket mutatnak be, amelyekkel a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni. Életet menthetnek egy mentővel, dolgozhatnak egy étteremben, szépségszalont nyithatnak háziállatoknak, vagy akár piknikezhetnek is, és felejthetetlen partikat is rendezhetnek. Szintén népszerűek a Barbie babák járművei, például választhatsz kabriót vagy lakókocsit, amelyekkel új kalandokat élhetsz át.

Barbie

Barbi baba a legkisebbeknek

A My First Barbie babák olyan gyermekek számára készültek, akik még csak most ismerkednek a Barbie világával. A kicsiknek szánt Barbi baba kialakítása kicsit más – ezek a babák robusztusabbak, aminek köszönhetően már 3 éves kortól játszhatnak velük a gyerekek. A Barbie baba kiválasztásakor azonban figyeljünk az apró kiegészítőkre, és kövessük a gyártó életkori ajánlását.

A Barbi babák is kiegészíthetők szórakoztató hang- és fényeffektekkel.

A Barbie babák tartozékai is fontosak

Barbie mindenféle kiegészítővel kapható. Az alapvető tartozékok gyakran a csomag részei, és a babával együtt megvásárolhatók. De ha egy kicsit feldobnád a játékot, más Barbie kiegészítőket is beszerezhetsz.

Barbie saját házzal is rendelkezhet

A Barbie házak kategóriában mindent megtalálhatsz, amire egy Barbie babának szüksége lehet, és még annál is többet. A házhoz tartozhat medence, csúszda, lift, valamint fények és hangok is. Több emelettel, kültéri és beltéri terekkel rendelkeznek, így a gyerekek könnyen használhatják a berendezési tárgyakat, például a bútorokat és a kiegészítőket, hogy a házat a saját ízlésükre formálhassák. Barbie még háziállatot is tarthat.

A divat szerelmesei nem hagyhatják ki a Barbie ruhákat és egyéb kiegészítőket sem

A Barbie kiegészítők és divat kategória termékei lehetővé teszik, hogy mindenki egyedi legyen. A ruhák és divatkiegészítők széles választékának köszönhetően a Barbi babák minden nap másképp nézhetnek ki. Buliba készülsz? Akkor nem hiányozhatnak a divatos ruhák és magassarkú cipők. Futni mész? Akkor a tornacipő és a sportruházat a kézenfekvő választás Barbie számára.


 Mattel Barbie baba - fagylaltárus
Fagylaltárus Barbie

 Mattel Barbie baba lóval
Barbie lóval

 Mattel Barbie ház
Barbie ház

 Mattel Barbie ruhák
Barbie ruhák

A különleges sorozat Barbie baba figurái elvarázsolják a gyerekeket

A különböző játékkészletek mellett különleges sorozatok is elérhetők, hogy a gyerekek különböző kalandokat élvezhessenek.

  • A Barbie Dreamtopia egy álomvilág, amelyet Chelsea, Barbie legfiatalabb húga teremtett meg, aki a kutyájával kalandozik. Ebben a világban Barbie lehet sellő, vagy akár repülő tündér is.
  • A Barbie Dreamhouse azt az álomházat jelképezi, ahol Barbie a testvéreivel és a barátaival él. Szomszédjukkal, Kennel együtt rengeteget szórakoznak az azonos című sorozatban.
  • A Barbie Color Reveal egy meglepetésekkel teli sorozat. A kicsomagolás hatalmas élmény - senki sem tudja, milyen baba van a csomagban. Csak egy dolog biztos, egy Barbi baba lesz színes hajjal és trendi öltözékkel.
  • A Barbie Chelsea Barbie legkisebb húga, akivel szintén sok meglepetés várja a gyerekeket. Elmehetnek vele és a kiskutyájával karavánutazásra, kipróbálhatják a különböző foglalkozásokat, vagy embereket menthetnek.

i

A klasszikus Mattel Barbie babák 29 cm-esek, a kisebbek 15 cm körüliek (például a Barbie kishúga, Chelsea). Kínálatunkban azonban nagyméretű Barbie baba is található, amely több mint 70 cm-es.

Barbie a filmvásznon is szerepelt - melyik Barbie mesék a legjobbak?

A Barbi baba minden kedvelője örülni fog a Barbie filmeknek. Barbie játszotta már például a Kis Rózsát, a sellőt, a táncoló hercegnőt, a pillangótündért vagy éppen a titkosügynököt. A Barbie filmekben varázslatra, sok titokra, csodálatos dalokra és kalandokra számíthatsz. Minden történet más és más, és minden gyermek talál benne valamit, amit szeretni fog.

Gyűjtői Barbie baba vagy limitált kiadású figura

A különleges Barbie babák a nyolcvanas évek közepe óta kaphatók, amikor is megjelentek az első gyűjtői sorozatok. Ezek korlátozott példányszámúak, amelyek modelljeit nemzetközi tervezők tervezték. További népszerű darabok a hírességek megjelenésével rendelkező Barbi babák.

Olcsó Barbie babát keresel? Outlet oldalunkon igazi gyöngyszemeket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Barbie Inspiráló nők - Jane Goodall Szállításra kész > 5 db
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29 cm, szőke hajszín, ruházat és plüss a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
20 890 Ft

2.
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, barna hajszín, hajkiegészítők a csomag része, 3 AG13 (LR44) elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
13 890 Ft

3.
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, hajkiegészítők a csomag része, 3 AG13 (LR44) elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
13 790 Ft

Még több
205 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Barbie Sport baba - Röplabdázó - Játékbaba
Típusok
5,0
Barbie Sport baba - Röplabdázó
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, szőke hajszín, sportfelszerelés a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
9 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2710
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Barbie Világító varázslatos balerina lila szoknyával - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Világító varázslatos balerina lila szoknyával
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, barna hajszín, hajkiegészítők a csomag része, 3 AG13 (LR44) elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
13 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05446
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Harry Potter Hermione divatbaba
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 26 cm, barna hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15065
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Barbie Állatszépségszalon
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, kiegészítők állatok számára és plüss a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15007
5,0
Barbie Ken filmes öltözékben 3
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 35,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05535
Barbie Sportolónő - Teniszező - Játékbaba
Típusok
5,0
Barbie Sportolónő - Teniszező
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, fekete hajszín, sportfelszerelés a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
9 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2711
Barbie Karrier baba - Hegedűművész - Játékbaba
Típusok
Barbie Karrier baba - Hegedűművész
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, fekete hajszín, hangszerek a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
5 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2709
Barbie Ken western filmes ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2743
Barbie Világító varázslatos balerina rózsaszín szoknyával - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Világító varázslatos balerina rózsaszín szoknyával
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, hajkiegészítők a csomag része, 3 AG13 (LR44) elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
13 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05445
Barbie Pop Reveal Barbie Lédús gyümölcs - Dinnyés kása - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie Lédús gyümölcs - Dinnyés kása
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, többszínű haj, plüss és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
11 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2727
4,0
Barbie Ken ikonikus filmes ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,385 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól
20 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05530
4,9 10×
Barbie Villogó sellő - szőke
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, fürdik, magassága 29 cm, többszínű haj, hajkiegészítők és ruházat a csomag része, 3 LR44 elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29733
4,0
Harry Potter divatbaba
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 26 cm, fekete hajszín, pálca a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
Leárazás -25 %
10 990 Ft 14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15064
Barbie Cutie Reveal Chelsea Pasztell kiadás - Medve - Játékbaba Típusok
4,0
Barbie Cutie Reveal Chelsea Pasztell kiadás - Medve
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 13,9 cm, többszínű haj, ajánlott 3 éves kortól
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2718
Barbie Cutie Reveal Chelsea Pasztell kiadás - Oroszlán - Játékbaba Típusok
4,0
Barbie Cutie Reveal Chelsea Pasztell kiadás - Oroszlán
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 13,9 cm, többszínű haj, ajánlott 3 éves kortól
8 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2720
Barbie Gloria Estefan
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, barna hajszín, ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
33 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36249
Barbie Inspiráló nők - Jane Goodall
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29 cm, szőke hajszín, ruházat és plüss a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36242
5,0
Barbie Barátnője az ikonikus filmes ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,21 cm, barna hajszín, ajánlott 6 éves kortól
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05531
Barbie Pop Reveal Barbie Lédús gyümölcs - Epres limonádé - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie Lédús gyümölcs - Epres limonádé
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, többszínű haj, plüss és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2725
Barbie Cutie Reveal Chelsea Pasztell kiadás - Uszkár - Játékbaba Típusok
4,0
Barbie Cutie Reveal Chelsea Pasztell kiadás - Uszkár
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 13,9 cm, többszínű haj, ajánlott 3 éves kortól
9 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2719
5,0
Barbie Hálószoba babával
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, bútor a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05475
Barbie Pop Reveal Barbie Lédús gyümölcs - Szőlő koktél - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie Lédús gyümölcs - Szőlő koktél
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, többszínű haj, plüss és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2728
Barbie Holdújév 2024
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 33 cm, fekete hajszín, ajánlott 6 éves kortól
31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5508
5,0
Harry Potter Ron Weasley
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 30 cm, vörös hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
Szuper ár
15 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15066

Barbie babák

Barbie babák

A Barbie babák kategóriában összesen 205 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó barbie babák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább barbie babák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb barbie babák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: barbie babák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ