Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus

Termékkatalógus
Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus
4,5 42 értékelés
Tablet - 12,7" 2944 × 1840 LTPS kijelző, MediaTek Dimensity 7050 2,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 30W gyors töltés, 10200 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NT210s1 Termékszám:  ZACH0094CZ Gyártó honlapja:
Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus 156 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus

Ez a praktikus Lenovo Tab P12 tablet megbízható partnered lesz, amelynek segítségével többféle feladatot is könnyedén megoldhatsz. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 12,7" méretű képernyővel készült, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok és filmek kedvelői is érdekesnek fognják találni. 8 magos MediaTek Dimensity 7050 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória mérete 8 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával a táblagépet nagyjából korlátok nélkül használhatod. A működéshez szükséges energiát 10200 mAh. USB-C csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...

Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus tablet - jelentős paraméterek

  • Élvezd a szórakozást eme Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A RAM kapacitása 8 GB
  • 12,7" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • A hasznos Lenovo Tab sorozatú
  • A tablet gyárilag tartós Gorilla Glass üveggel van felszerelve
  • A fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 10200 mAh
  • Üzemideje több mint hét órán át tartó folyamatos működést tesz lehetővé
  • 30 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet ARM Mali G68 MP5 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1000 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal

A nagyszerű Lenovo tablet kijelzőjét öröm nézni

Minden pillanat, amit ezen Lenovo tablet használatával töltesz, egyedülálló élmény lesz, mivel 12,7" méretű és 2944 × 1840 felbontású kijelzője kiváló minőségben nyújtja a tartalmat. 273 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod mind a munkát, mind az összes vizuális tartalmat. A tablet Gorilla Glass biztonsági üveget tartalmaz, amely megakadályozza a karcolások és egyéb mechanikai sérülések kialakulását.

Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...

Megörökítheted a szép pillanatokat útközben

Fényképezéshez a tablet 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 8Mpx szelfikamerát tartalmaz. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Lenovo tablet esetén az elülső kamera fényereje f/2. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér.

A tablet akkumulátora tisztességes üzemidőt kínál

Ezen Lenovo tablet 10200 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán át bírja a nagy igénybevételt. 30 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet. A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet ARM Mali G68 MP5 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítményt nyújt a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...

A hasznos Lenovo tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Lenovo tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 128 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amely az igényes felhasználók igényeihez igazodik, és segít a nagyon nagy mennyiségű adat és alkalmazás tárolásában. Ha mégis elégtelennek találod a tablet memóriáját, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD típusú memóriakártyával.

Ez a praktikus Lenovo tablet többféle kommunikációs lehetőséget tesz lehetővé

WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) műholdas jelek segítségével határozza meg egy eszköz helyét. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyzet megismerését, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus ...

Jól átgondolt funkciók

Élvezd minden napodat a legteljesebb mértékben ezzel a hasznos Lenovo tablettel! A környezettel való interakció tekintetében kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a remek digitális iránytű, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismerés feloldja a tabletet, amint megérinted. A digitális iránytű funkció hasznos eszköz a jobb tájékozódáshoz a városban vagy az úton. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, és beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Érzékeli, hogy a tablet mozdulatlanul fekszik, ringatózik, vagy esetleg egy sétáló ember zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és stylus

Méret:

191 × 293 × 7 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

1000 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
12,7" (32,26 cm) Kész!
Felbontás - pixel
2944 × 1840 Kész!
Kijelző technológia
LTPS Kész!
Kijelző pixelsűrűség
273 PPI Kész!
RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
12,7" (32,26 cm) Kész!
Felbontás - pixel
2944 × 1840 Kész!
Kijelző technológia
LTPS Kész!
Kijelző pixelsűrűség
273 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
10 200 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Dimensity 7050 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali G68 MP5 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés, Gorilla Glass Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
191 mm (19,1 cm) Kész!
Szélesség
293 mm (29,3 cm) Kész!
Mélység
7 mm (0,7 cm) Kész!
Tömeg
1 000 g (1 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Stylus Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab P12 8GB + 128GB Storm Grey + aktivní stylus Lenovo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab P12 8 GB/128 GB sivý + aktívny stylus Lenovo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab P12 8GB/128GB grau + Lenovo Active Stylus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab P12 8GB/128GB grau + Lenovo Active Stylus.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ