AHAVA Naturally Silky Hands Set

Termékkatalógus
AHAVA Naturally Silky Hands Set
Kozmetikai ajándékcsomag - Naturally Silky Hands szett tartalma: 1 db Spring Blossom ásványi kézkrém 40ml, 1 db Sea Kissed ásványi kézkrém 40ml és Cactus & Pink Pepper ásványi kézkrém 40ml holt-tengeri ásványokkal a tökéletesen puha és hidratált bőrért
Kód:  VBAL580 Termékszám:  697045014170 Gyártó honlapja:

AHAVA Naturally Silky Hands Set

Szerezd meg a tökéletes ajándékkészletet a kezed bőrápolására. Az Ahava kozmetikumok segítségével a bőr ragyog a szépség és az egészség mellett. A csomagban három nagyszerű hidratáló kézkrém található, amelyek minden bőrt táplálkoznak. Fedezze fel önmagát az Ahava egyedi természetes kozmetikumok egyedi gondozásával!

Az Ahava Naturally Silky Hands főbb jellemzői

  • Az Ahava termékek tökéletesen ápolják a bőrt
  • Ásványi kézkrém, a Cactus & Bors hidratálja és puhítja a kéz bőrét
  • A Sea Kissed ásványi kézkrém glicerint tartalmaz, amely hozzájárul a bőr regenerálódásához és táplálásához
  • Ásványi kézkrém a Spring Blossom hipoalergén, érzékeny bőrre alkalmas

Ahava Cactus & Pink Pepper kézkrém

Az Ahava Ásványi Kézkrém Ízek, Kaktusz és Pepper szakszerű kezekkel gazdagítsa kezét. Ez a Holt-tengeri iszapkrém ideális kezelés minden bőrtípusra. A természetes iszaptartalommal, a szabadalmaztatott Osmoter-komponenssel és huszonegy ásványi anyaggal a kezed hidratált, táplált és védett minden külső behatástól. Imádni fogja ezt az Ahava kézkrémet nemcsak összetételének, hanem romantikus rózsacsokorjának és édes sivatagi virágának is.

Fő összetevők:
A szabadalmaztatott Holt-tengeri ásványi ozmoter komponens a bőr maximális hidratáltságát biztosítja.

Alkalmazás:
Vigyen elegendő mennyiséget a kéz bőrére naponta többször.

Összetétel:
aqua (ásványvíz forrásvíz), etil-hexil-palmitát, cetearil-alkohol, cetil-alkohol, glicerin, ceteareth-30, nátrium-cetearil-szulfát, propándiol (kukorica eredetű glikol), hamamelis virginiana (boszorkányimogyoró) víz, fenoxi-etanol, etil-hexil-glicerin, maris aqua (halott tenger) ) víz), dimetikon, illatanyag, alantoin, butil-fenil-metil-propion, limonén, hidroxi-citronellál

Ahava Sea Kissed kézkrém

Ahavama Mineral kézkrém Könnyű textúra, és az alkalmazás után a kezed lágy és lágy lesz. A krém nagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz a Holt-tengerből. A termék hatékonyan lágyítja a durva és száraz bőrt, hidratálja és táplálja a kezét. Lenyűgözi a kellemes friss tengeri szellő illata és a virágos hangok kombinációját. A krém hipoalergén, érzékeny és csecsemő bőrre is alkalmas 3 éves kortól.

Alkalmazás:
Vigyen elegendő mennyiséget a kéz bőrére naponta többször.

Összetétel:
aqua (ásványvíz forrásvíz), etil-hexil-palmitát, cetearil-alkohol, cetil-alkohol, glicerin, ceteareth-30, nátrium-cetearil-szulfát, propándiol (kukoricából származó glikol), hamamelis virginiana (boszorkányimogyoró) víz, fenoxi-etanol, maris aqua (halott tengervíz) , dimetikon, allantoin, etilhexil-glicerin, illatanyag, benzil-szalicilát, linalool, limonén, alfa-izometil-ionon, butil-fenil-metil-propion, citronellol

Ahava Spring Blossom kézkrém

Az AHAVA Holt-tengeri víz ásványi kézkrém tavaszi virág, lila, lila virág illatú, könnyű textúrájú, és az alkalmazás után a kezed puha és sima. Az Ahava kézkrém védi a bőrt a kellemetlen kiszáradástól a 21 Holt-tengeri ásvány miatt. A krém magában foglalja a szabadalmaztatott Osmoter komponenst is, amely egyaránt tartalmaz Holt-tengeri ásványokat, boszorkánymogyoró-kivonatot, allantoint, glicerint és más természetes összetevőket, amelyek lágyítják, regenerálják és megnyugtatják a bőrt. Ezen felül az Ahava kézkrém hozzájárul a bőr tartós hidratációjához és védi azt a káros környezeti hatásoktól. A krém hipoallergén, 3 éves korig is érzékeny bőrre és bébi bőrre alkalmas.

Használat:
Használja a nap folyamán száraz és tiszta kezét. Masszázs a krém teljes felszívódásához.

Összetétel:
aqua (ásványvíz forrásvíz), etil-hexil-palmitát, cetearil-alkohol, cetil-alkohol, glicerin, ceteareth-30, propándiol (kukorica eredetű glikol), hamamelis virginiana (boszorkány mogyoró) víz, fenoxietoetanol, maris aqua (halott tengervíz), dimetikon, nátrium cetearil-szulfát, illatanyag, allantoin, etil-hexil-glicerin, nátrium-citrát, citromsav, butil-fenil-metil-propion, hydoxycitronellal.

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AHAVA Naturally Silky Hands Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Naturally Silky Hands Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AHAVA Naturally Silky Hands Set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ