Hajkondicionálók és hajbalzsamok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Válassz professzionális termékcsaládot
Hatás
Hidratáló hatás
(259)
Tápláló hatás
(242)
Fényesítő hatás
(227)
Regeneráló hatás
(226)
Fésülést könnyítő
(138)
Haj típusa
Minden hajtípusra
(195)
Sérült
(166)
Festett
(126)
Száraz
(124)
Normál
(89)
Űrtartalom
30 ml
1000 ml
-
Specifikáció
Bio kozmetikum
(13)
Dekor kozmetikum
(1)
Dermokozmetikum
(19)
Luxus kozmetikum
(10)
Professzionális kozmetikum
(226)
Természetes kozmetikum
(46)
Vegán kozmetikum
(61)
Rendeltetés
Női
(505)
Férfi
(72)
Gyerek
(7)
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú
(116)
Vitaminos
(57)
Szulfátmentes
(54)
Proteinekkel
(53)
Keratinos
(42)
Termék típusa
Kondicionáló
(440)
Balzsam
(37)
Hajformázó gél
(9)
Készlet
(9)
Sampon
(8)
Szűrés

A minőségi táplálás, a mély hidratálás, a csillogás és a könnyű formázás érdekében a hajkondicionálók és a hajbalzsamok minden hajmosás során fontos szerepet töltenek be. A regenerálás mellett a hajat a negatív hatásoktól, valamint a hőhasználattól is védik, és minden hajtípus egyéb speciális igényeinek is megfelelnek. Hogyan használható helyesen a hajbalzsam, miért legyen a szépségápolási készlet része, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Olvass tovább, és többet is megtudhatsz.

Tovább

Mire jó a hajkondicionáló és miért érdemes használni?

A hajkondicionáló, más néven hajbalzsam különféle előnyöket nyújt a különböző hajtípusok számára. A száraz és sérült hajra ideálisak a hidratáló vagy regeneráló hajkondicionálók, amelyek megfelelő nedvességet biztosítanak és erősítik a haj szerkezetét. A finom szálú hajra a könnyű hajbalzsamok a legjobbak, amelyek nem nehezítik el a hajat, de volument és erőt adnak neki. A festett hajra a legjobb választás a védő összetevőket tartalmazó hajbalzsam, amely megóvja a hajszínt a fakulástól és fényt biztosít a haj számára.

  • A fényes, sima és puha haj a hajbalzsamok által nyújtott ápolás eredménye.
  • Könnyű és kíméletes kifésülés a haj simításának és lágyításának köszönhetően. Egyszerűen kifésülheted még a hosszú és rakoncátlan hajat is.
  • A hidratálás fontos a friss és fényes megjelenéshez. Rendszeres használattal elkerülheted a haj kiszáradását és a korpásodást.
  • A statikus elektromosság megszüntetése a hajbalzsam hatása. Így a későbbi formázás és styling sokkal könnyebb.
  • A pozitív hatások és a megfelelő ápolás csak samponnal nem érhetők el. A hajbalzsam szükséges tápanyagokat, védelmet és regenerációt nyújt a hajnak.

i

Létezik speciális hajbalzsamok férfiaknak is?

A férfiaknak készült hajkondicionálók kielégítik a férfi haj és fejbőr igényeit. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek erősíteni a hajat, megakadályozzák a hajhullást és támogatják az egészséges hajnövekedést. Sok termék mentolt vagy más frissítő anyagokat is tartalmaz a tisztaság és frissesség érdekében. A férfiaknak szánt hajbalzsamok ideálisak az aktív életmódot folytató férfiak számára, rendszeres használatuk jelentősen javíthatja a haj megjelenését és egészségét.

Természetes hajbalzsam vegyszerek nélkül

természetes hajbalzsam ideális választás, ha a vegyszerek és a szintetikus anyagok nélküli termékeket kedveled. Ezek a termékek természetes összetevőket tartalmaznak, mint például különféle olajok, gyógynövények és növényi kivonatok, amelyek táplálják és hidratálják a hajat. A természetes olajok (kókusz, argán, jojoba) fényt és puhaságot biztosítanak. A gyógynövényes hajbalzsam nyugtató hatással van a fejbőrre és támogatja az egészséges hajnövekedést. A természetes hajkondicionálók kíméletesebbek a környezethez is.

Hajbalzsam szilikon nélkül az egészséges hajért

Miért érdemes szilikont tartalmazó hajbalzsam helyett inkább szilikonmentes balzsamot választani? A szilikon áthatolhatatlan réteget képez a hajon, amely simává, fényessé és egyenessé teszi a hajat. Védi a hajat a hőtől és a napsugárzástól, megakadályozza a gubancolódást és a sérülést. Hosszú távú használat után azonban a haj nehezebbé és törékenyebbé válik a szilikonréteg alatt. Így a hajszálak elveszítik a tápláltságot, a fényt és az erőt, és olyan helyzetbe kerülhetsz, amit egész idő alatt próbáltál elkerülni.

A szilikonmentes hajbalzsam kezdetben hatástalannak tűnhet, de ez csak átmeneti időszak, amíg a fejbőr és a haj megszabadul a vegyi anyagoktól. Idővel a haj természetesen puha és fényes lesz.

Koreai hajbalzsamok különleges összetétellel

A koreai hajbalzsamok népszerűek lettek az innovatív összetételük és hatékony eredményeik miatt. Gyakran tartalmaznak egyedi összetevőket, mint például rizsvíz vagy gyógynövény kivonatok, amelyek mélyen táplálják és hidratálják a hajat. A koreai hajápolás hangsúlyt fektet a haj helyreállítására és a védelemére, ami az eredményekben is megmutatkozik. Védi a hajat a károsodástól, fényt ad és javítja a szerkezetét. A koreai hajbalzsam támogathatja a haj egészségét, erejét és szépségét is.

Természetes hajkondicionáló
Természetes hajbalzsam

Koreai hajbalzsam szilárd formában
Koreai hajbalzsam – szilárd

Professzionális hajkondicionáló
Professzionális hajbalzsam

L'oréal hajbalzsam
Hajbalzsam spray formában

i

A legjobb hajápolást szeretnéd? Próbáld ki a professzionális hajbalzsamok valamelyikét!

professzionális hajbalzsam egy kiváló minőségű termék az intenzív hajápoláshoz. Az olyan koncentrált aktív összetevők, mint a keratin, fehérjék, vitaminok és esszenciális olajok mély táplálást és regenerációt nyújtanak a hajnak. A professzionális hajbalzsam helyreállítja a hajkárosodást, javítja a haj szerkezetét és fényt, valamint puhaságot biztosít a hajnak. Egy ilyen termék a szalonokban való használatra készült, így otthon is élvezheted a profi szintű ápolást.

Válassz a hajbalzsamok közül a hajtípusod alapján

Annak érdekében, hogy a hajad megfelelő ápolást kapjon, válassz hajbalzsamot a konkrét hajtípusodnak megfelelően. Az egyes hajápolási termékek összetétele specifikus.

  • Hajbalzsam száraz hajra: intenzív hidratálást és mély táplálást biztosít a törékeny és sérült hajvégeknek.
  • Hajbalzsam zsíros hajra: kíméletes összetételű, amely nem nehezíti el a hajat és csökkenti a zsírosodást.
  • Hajbalzsam sérült hajra: regenerációt, táplálást és erőt biztosít. Válassz természetes olajokat vagy keratint.
  • Hajbalzsam vékony szálú hajra: kíméletes összetételű, amely nem nehezíti el a hajat és volument ad neki.
  • Hajbalzsam festett hajra: védi a haj színét a fakulástól és visszaadja a haj természetes fényét és puhaságát.
  • Hajbalzsam hullámos hajra: intenzív simító hatással bír és megkönnyíti a haj formázását és alakítását.
  • Hajbalzsam normál hajra: védelmet nyújt és biztosítja a haj rugalmasságát, fényét és tökéletes puhaságát.

A hajkondicionáló és a hajbalzsam ugyanazt a hajápoló terméket jelenti, csak a nevük különbözik.

Mi hatékonyabb, a hajbalzsam vagy a hajmaszk?

A hajbalzsam és a hajmaszk is a haj regenerálására és táplálására szolgál. Azonban különböznek a használat módjában és gyakoriságában. A balzsamot minden hajmosásnál használni kell. A samponozás után elegendő a szükséges ideig hatni hagyni. Még a vegyi anyagok használata és a hőhatás ellenére is tökéletes kondícióban tartja a hajat. A hajmaszkot viszont nem használják naponta. Mivel mélyen táplál, elég hetente egyszer alkalmazni és néhány percig a hajon hagyni.

i

Hajmosás nélküli hajbalzsam

A hajbalzsam a spray formában egyszerűen alkalmazható nedves vagy száraz hajra permetezve. Lehetővé teszi az azonnali kifésülést és a haj táplálását. A spray hajbalzsamok ideálisak a vékony szálú hajra, amelyet a hagyományos krémes termékek megterhelhetnek. Védelmet nyújtanak a hőtől és segítenek megszüntetni a hajszálak repedezését. A könnyű összetétel miatt az ilyen hajbalzsam a mindennapi használatra alkalmas és fényt, valamint puhaságot ad a hajnak.

Hogyan használd helyesen a hajkondicionálók bármelyikét?

Hajmosás után óvatosan nyomd ki a felesleges vizet a hajból, majd vidd fel a hajkondicionálót a hajadra és a hajvégekre, kerülve a fejbőrt, hogy ne zsírosodjon gyorsabban. Hagyd hatni az ajánlott ideig, általában 2–5 percig, majd alaposan öblítsd le meleg vízzel, különben a haj gyorsabban zsírosodhat és a fejbőr irritálódhat. A legjobb eredmények elérése érdekében minden hajmosáskor használd a balzsamot.

A leghatékonyabb és legjobb hajkondicionálót keresed? Összeállítottuk neked a termékeket a legnépszerűbbtől rangsorolva annak érdekében, hogy megtudd, melyek a legkedveltebbek a vásárlók körében.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
533 termék
4,9
SCHWARZKOPF GLISS Split Ends Miracle, 200 ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, hidratáló hatás, simító, regeneráló hatás és mélytisztítás, minden hajtípusra, sérült, száraz, rakoncátlan és töredező és gyenge és ritkuló hajtípusra - 9 950 Ft/1 l
1 990 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4708
5,0
PLANTUR39 Hyaluron, 150ml
Hajbalzsam - hatása hajhullás, növekedés és hidratáló hatás, minden hajtípusra és gyenge és ritkuló hajtípusra - 23 933,33 Ft/1 l
3 590 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7984
5,0
REVLON PROFESSIONAL Equave Anti-Brassiness Instant Detangling Conditioner 200 ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, hidratáló hatás és regeneráló hatás, festett hajtípusra - 18 450 Ft/1 l
3 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3725
5,0
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair - expressz, regeneráló, 200ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, hidratáló hatás, regeneráló hatás, hajvédő hatás és hővédelem, sérült és száraz hajtípusra - 8 950 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS596
5,0
SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Moisture Kick kondicionáló spray 200 ml
Hajbalzsam - hatása hidratáló hatás, tápláló hatás és fésülést könnyítő, minden hajtípusra, normál, száraz és hullámos és göndör hajtípusra - 21 950 Ft/1 l
4 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7591
4,4
MORGAN'S Conditioner 250 ml
Férfi hajbalzsam - haj öblítésére, nagyszerű a haj kezdeti ritkulása ellen, jojobaolaj, gyógynövénykivonatok, az E-vitamin és a panthenol hidratálja, erőssé és ragyogóan fényessé teszi a hajat - 17 960 Ft/1 l
4 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5632
SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Smoother 250 ml - Férfi hajbalzsam Típusok
5,0
SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Smoother 250 ml
Férfi hajbalzsam - hatása hidratáló hatás, regeneráló hatás és tápláló hatás, minden hajtípusra hajtípusra - 13 960 Ft/1 l
3 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3776
4,5 17×
MAUI MOISTURE Shea Butter Dry and Damaged Hair Conditioner 385 ml
Hajbalzsam - hatása hidratáló hatás és regeneráló hatás, sérült és száraz hajtípusra - 10 363,64 Ft/1 l
3 990 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4833
4,3
Wella SP Repair kondicionáló balzsam 200 ml
Hajbalzsam - hatása regeneráló hatás, sérült és száraz hajtípusra - 24 450 Ft/1 l
4 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL1089
5,0
WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri Enrich 530ml
Hajápoló szett - tartalma: sampon, kondicionáló, maszk - 3 016,98 Ft/100 ml
15 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8662
GARNIER Fructis Goodbye Damage 200 ml - Hajbalzsam Típusok
4,9 14×
GARNIER Fructis Goodbye Damage 200 ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, hidratáló hatás és tápláló hatás, minden hajtípusra és sérült hajtípusra - 8 950 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4201
JOHN FRIEDA Frizz Ease Weightless Wonder Conditioner 250 ml - Hajbalzsam
Típusok
3,0
JOHN FRIEDA Frizz Ease Weightless Wonder Conditioner 250 ml
Hajbalzsam - hatása regeneráló hatás és tápláló hatás, festett, normál és rakoncátlan és töredező hajtípusra - 9 324 Ft/1 l
Leárazás -10 %
2 330 Ft 2 590 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5765
4,8
L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Blondifier 200 ml
Hajbalzsam - hatása regeneráló hatás, festett és szőke hajtípusra - 32 950 Ft/1 l
6 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5347
4,9 29×
ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist Hajbalzsam 200 ml
Hajbalzsam - fényesítő hatás, hidratáló hatás és regeneráló hatás, minden hajtípusra, sérült és száraz hajra, leöblítendő, űrtartalma 200 ml - 7 950 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5118
DIXI hajbalzsam festett hajra 200 ml - Hajbalzsam Típusok
4,7 17×
DIXI hajbalzsam festett hajra 200 ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, minden hajtípusra hajtípusra - 2 950 Ft/1 l
590 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5026
TRESemmé Biotin + Repair 7 Conditioner 400 ml - Hajbalzsam
Típusok
4,9 15×
TRESemmé Biotin + Repair 7 Conditioner 400 ml
Hajbalzsam - hatása regeneráló hatás és tápláló hatás, festett, sérült és száraz hajtípusra - Ár több darab vásárlása esetén 4 956,73 Ft/1 l
1 980 Ft -tól
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4018
4,0 10×
KALLOS Hair Botox Leave-In Conditioner 250 ml
Hajbalzsam - hatása hidratáló hatás és regeneráló hatás, sérült és száraz hajtípusra - 5 960 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3278
5,0
TIGI Bed Head Colour Goddes Infused Conditioner 600 ml
Hajbalzsam - hatása hidratáló hatás, tápláló hatás és fésülést könnyítő, festett és minden hajtípusra hajtípusra - 7 150 Ft/1 l
4 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7537
JOHN FRIEDA Highlight Activating Brightening Conditioner 250 ml - Hajbalzsam Típusok
5,0
JOHN FRIEDA Highlight Activating Brightening Conditioner 250 ml
Hajbalzsam - hatása regeneráló hatás és tápláló hatás, festett és normál hajtípusra - 10 360 Ft/1 l
2 590 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5773
4,9 29×
LORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Clay balzsam 200 ml
Hajbalzsam - hidratáló hatás és mélytisztítás, zsíros hajra, leöblítendő, űrtartalma 200 ml - 7 450 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS257
WELLA PROFESSIONALS SP Luxe Oil Keratin Protect Conditioner 200 ml - Hajbalzsam Típusok
5,0
WELLA PROFESSIONALS SP Luxe Oil Keratin Protect Conditioner 200 ml
Hajbalzsam - hatása tápláló hatás és hajvédő hatás, minden hajtípusra hajtípusra - 26 450 Ft/1 l
5 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3778
4,0
FRANCK PROVOST Expert Color Falcon hajbalzsam 750 ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, regeneráló hatás és tápláló hatás, festett és sérült hajtípusra - 2 520 Ft/1 l
1 890 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7117
5,0
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive - expressz, regeneráló, 200ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, hidratáló hatás és regeneráló hatás, sérült és száraz hajtípusra - 8 950 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS600
5,0
L'ORÉAL PARIS Elseve Glycolic Glos balzsam 150 ml
Hajbalzsam - hatása fényesítő hatás, simító és regeneráló hatás, minden hajtípusra és sérült hajtípusra - 19 933,33 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8003

Hajkondicionálók és hajbalzsamok

Hajkondicionálók és hajbalzsamok

A Hajkondicionálók és hajbalzsamok kategóriában összesen 533 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajkondicionálók és hajbalzsamok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajkondicionálók és hajbalzsamok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajkondicionálók és hajbalzsamok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajkondicionálók és hajbalzsamok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ