Hajmaszkok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Válassz professzionális termékcsaládot
Fajta
Proteines
(40)
Keratinos
(30)
Vegán
(30)
Argános
(18)
Ceramidos
(11)
Rendeltetés
Női
(306)
Férfi
(94)
Hatás
Tápláló hatás
(167)
Hidratáló hatás
(140)
Regeneráló hatás
(137)
Fényesítő hatás
(123)
Simító
(59)
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú
(71)
Természetes összetevőjű
(42)
Proteinekkel
(37)
Vitaminos
(35)
Parabénmentes
(32)
Űrtartalom
0 ml
1500 ml
-
Haj típusa
Sérült
(117)
Minden hajtípusra
(102)
Száraz
(88)
Festett
(69)
Rakoncátlan és töredező
(42)
Specifikáció
Bio kozmetikum
(6)
Dekor kozmetikum
(2)
Dermokozmetikum
(4)
Luxus kozmetikum
(17)
Professzionális kozmetikum
(197)
Természetes kozmetikum
(17)
Vegán kozmetikum
(31)
Szűrés

A hajmaszkok biztosítják a haj számára a szükséges tápanyagokat, megvédik a külső káros hatásoktól, regenerálják és kisimítják azt. Tápláló összetevőket tartalmaznak, például természetes olajokat, fehérjéket és vitaminokat, amelyek mélységében táplálják a hajat, úgy, ahogyan a hagyományos kondicionálók nem képesek. Általában mosás után használjuk őket, nedves vagy már száraz hajba masszírozva. Melyik hajmaszk melyik hajtípushoz alkalmas, és hogyan kell helyesen használnod? Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Tovább

Mire jó egy jó hajmaszk? 3 fő ok, amiért érdemes beszerezned egyet

A hajmaszk az első számú hajápolási termék, köszönhetően jótékony hatásainak. Könnyen alkalmazható, és a tökéletes eredményhez csak heti 1-3 alkalommal kell használnod. Az összetevők között olyan anyagok szerepelnek, mint az argánolaj, a keratin vagy az aloe vera, amelyek behatolnak a hajszálakba, és belülről helyreállítják azokat.

  • Használat után a haj mélyen táplált, hidratált, regenerált és könnyen fésülhető.
  • A hajmaszk megerősíti a haj szerkezetét a gyökerektől a hajvégekig, és visszaadja annak ragyogó fényét.
  • Az eredmény selymes, élettel és erővel teli haj. A hajmaszk minden hajtípusra elérhető.
Házi készítésű hajmaszkok száraz hajra

i

Mikor használhatóak a hajmaszkok, és kinek szánják?

A tápláló hajmaszk ideális a sérült vagy száraz haj regenerálására és hidratálására. Ezt a fajta mélykondicionáló kezelést színezés, hőkezelés vagy más kémiai kezelés által károsodott hajra használhatod. A hajmaszk rendszeres alkalmazása segít megőrizni a haj egészségét, simaságát és fényességét. Ha egyik probléma sem aggaszt, de szeretnéd egészségesen tartani a hajad, akkor elég, ha hetente legalább egyszer alkalmazod a maszkot.

A hajmaszkok különböző hatékonysággal bírnak

A hajmaszk nemcsak minden hajtípus számára alkalmas, hanem különböző eredményeket is el tudsz vele érni. Attól függ, hogy a hajadnak éppen mire van szüksége. Vannak különböző típusú termékek, amelyek konkrét problémákat céloznak meg, mint például a haj szárazsága, sérülése, fénytelensége vagy tápanyaghiánya. Minden hajmaszk saját, egyedi formulával rendelkezik, amely egy adott eredmény eléréséhez van kialakítva. A következő kategóriák segítenek a legjobb hajmaszk kiválasztásában a hatásnak megfelelően.

  • A hidratáló maszkok száraz hajra intenzív nedvességet és fényt adnak. Segítenek megtartani a vizet, így a frizura frissnek tűnik. Olyan hidratáló összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera, glicerin, hialuronsav és természetes olajok. A haj puha, fényes és kevésbé hajlamos a töredezésre.
  • A tápláló maszkok sérült hajra gondoskodnak a szükséges tápanyagellátásról, hogy helyreállítsák és erősítsék a hajat. A haj ezután erősebb, rugalmasabb, ellenállóbb a sérülésekkel szemben és élettel teli. A tápláló maszkok fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok.
  • A természetes hajmaszkok nulla vegyszertartalmuknak köszönhetően ideálisak az érzékeny bőr számára. Természetes és organikus összetevőkkel ápolják a hajat.

Próbáld ki a professzionális hajmaszkok valamelyik fajtáját

A professzionális hajmaszkok fejlettebb ápolást és a szalonkezelésekhez hasonló eredményeket kínálnak. Rendkívül hatékony és minőségi összetevőket tartalmaznak, és gyakran szabadalmaztatott gyártási technológiákkal büszkélkedhetnek. A professzionális termékek élettel telivé, fényessé és kiválóan ápolttá teszik a hajat.

Melyik a leghatékonyabb hajmaszk? Próbáld ki a bika mirigyet tartalmazó hajmaszkot. Gyakran használják színezés és szőkítés után, kivételes formulájának köszönhetően még a nagyon száraz és sérült hajat is képes regenerálni.

A hajmaszkok minden hajtípushoz illeszkednek, csak válaszd ki a megfelelőt

Akár száraz, akár zsíros, festett vagy hullámos a hajad, minden típushoz van megfelelő hajmaszk. A finom fürtök esetében a kíméletes ápolást elősegítő volumennövelő maszk ajánlott. A hullámos és rakoncátlan haj olyan speciális termékeket fog örömmel fogadni, amelyek elősegítik a rugalmasságát, a formáját és a fényét. A zsíros haj gyakrabban igényel mosást, ezért csak a hajvégekre használj hidratáló maszkokat. A száraz haj viszont könnyen sérül, ezért a legjobb választás a helyreállító és hidratáló hajmaszk.

i

A festett hajra való hajmaszkok helyreállítják a haj színét, fényt adnak neki és biztosítják a regenerálódást

A festett hajnak meg kell őriznie a színét, és egy színezett hajmaszk segít majd neked ebben. Mélyen regenerálja a hajat, és fényt ad neki. Többféle árnyalatban kapható, és nem számít, hogy szőke, vörös, barna vagy barna a hajad.

A legjobb hajmaszkok minőségi összetevőket tartalmaznak

A legjobb hajmaszkok kiválasztása azt jelenti, hogy olyan formulára összpontosítasz, amely kíméletes a hajadhoz, és minden szükséges tápanyagot biztosít a hajadnak. Az ideális terméknek természetes olajokat, fehérjéket, vitaminokat és más hasznos összetevőket, például keratint vagy sheavajat kell tartalmaznia. A minőségi hajmaszkok nem tartalmazhatnak parabéneket, szilikonokat és szulfátokat sem. A specifikus összetevőket a parametrikus szűrőnkben választhatod ki.

Kiöblítést igénylő vagy öblítés nélküli hajmaszkok?

Mind a kiöblítést igénylő, mind az öblítés nélküli hajmaszkok rendelkeznek a saját pozitívumaikkal, amelyek népszerűvé teszik őket. A kiöblítést igénylő hajmaszk hajmosás után nedves hajra kell felvinni, és az ajánlott idő elteltével alaposan kiöblíteni vízzel. Az öblítés nélküli hajmaszk nedves vagy száraz hajra kerül, és hagyjuk a hajon. Naponta vagy szükség szerint használhatod.

  • A kiöblítést igénylő hajmaszkok sajátossága, hogy az alkalmazás után 2-5 perccel (de legfeljebb 15 percig) alaposan ki kell öblítened vízzel. Alkalmazásuk és lemosásuk időigényesebb, de hatásuk erőteljes, és tartós használat után javítja a haj általános minőségét.
  • Az öblítés nélküli hajmaszkok az időtakarékosságuk miatt népszerűek. Közepes vagy intenzív ápolást biztosítanak a hajnak. A hajmaszkok felvitele hajmosás után történjen, majd fésüld át a hajad. Nagy előnyük, hogy egyes típusaik száraz hajra is alkalmazhatók két hajmosás között.

Házi készítésű hajmaszkok - volumen, egészségesebb haj és pénztakarékosság

Próbáld ki, hogy egy házi készítésű hajmaszk milyen volument ad a hajadnak. A kereskedelmi termékeket utána próbáld csak ki. A házi készítésű hajmaszkok könnyen elkészíthetők, megfizethetők és nem tartalmaznak vegyszereket.

A hajmaszkok megfelelő használatának módja? Tudj meg többet

Kevés termék rendelkezik olyan regeneráló hatással, mint egy hajmaszk. Használata több mint egyszerű. A helyes alkalmazás azonban előfeltétele a fényes, puha és táplált hajnak. Hogyan kell használni? Az alkalmazás gyakorisága a szükséges regeneráció mértékétől függ. Általában heti 1-3 alkalommal ajánlott, szükség szerint. A nagyobb hatás érdekében a hajat műanyagba, ételfóliába vagy törölközőbe tekerheted. Hagyd rajta 15-30 percig, majd alaposan öblítsed ki. A hőhatás megsokszorozza a termék hatását.

  1. A hajmaszk a hajmosás után törülközőszáraz hajra kerül, de csak a haj hosszára és a hajvégekre.
  2. Az alkalmazás mennyisége és hossza a haj hosszától és sűrűségétől függ. Ezért olvasd el a csomagoláson található használati utasítást.
  3. A termék felvitele után fésüld meg a hajad. Így a hajmaszk a haj teljes hosszára eljut.
  4. Az ajánlott idő letelte után alaposan öblítsed ki a hajad. Ne használj balzsamot ebben az időben.

i

A legjobb hajmaszk is a legjobb eladók között van

Mivel úgy gondoljuk, hogy te a legjobb ápolást érdemled, a legkelendőbbtől a legkevésbé eladott termékekig rangsoroltuk termékeinket, hogy a legjobb hajmaszk megtalálását egy kicsit megkönnyítsük. Azt is elolvashatod, hogy más vásárlók milyen véleményt mondtak az egyes hajmaszkok kapcsán.

Hajmaszkok vs. hajbalzsamok

A hajkondicionálók és hajbalzsamok minden egyes hajmosás után a nedves hajra ajánlottak. Rövid ideig, általában 1-3 percig hatnak, majd ki kell öblíteni őket. Megkönnyítik a haj kifésülését, valamint puhává és fényessé teszik a hajadat. Különösen alkalmasak a normál vagy enyhén száraz hajra, amely nem igényel intenzív regenerálást. A mélyreható táplálásra (heti 1-3 alkalommal) léteznek hajmaszkok - használatuk után nincs szükség kondicionálóra. A termékek megfelelő kombinációjával elérheted a kívánt hatást, amely tartós lesz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
307 termék
REF STOCKHOLM Intense Hydrate Masque 500 ml - Hajpakolás Típusok
REF STOCKHOLM Intense Hydrate Masque 500 ml
Hajpakolás női, természetes olaj tartalmú és proteinekkel, száraz és rakoncátlan és töredező hajra, űrtartalma 500ml, fényesítő hatás, hidratáló hatás, simító, regeneráló hatás, tápláló hatás, fésülést könnyítő, göndörítés és erősítő - 42 180 Ft/1 l
21 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8528
REF STOCKHOLM Intense Hydrate Masque 250 ml - Hajpakolás Típusok
REF STOCKHOLM Intense Hydrate Masque 250 ml
Hajpakolás női, természetes olaj tartalmú és proteinekkel, kiöblítendő, száraz és rakoncátlan és töredező hajra, űrtartalma 250ml, fényesítő hatás, hidratáló hatás, simító, regeneráló hatás, tápláló hatás, fésülést könnyítő, göndörítés és erősítő - 51 560 Ft/1 l
12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8524
REF STOCKHOLM Weightless Volume Masque 250 ml - Hajpakolás Típusok
REF STOCKHOLM Weightless Volume Masque 250 ml
Hajpakolás női, természetes olaj tartalmú, természetes összetevőjű, proteinekkel és pálmaolaj nélkül, kiöblítendő, minden hajtípusra, finom szálú és gyenge és ritkuló, űrtartalma 250ml, dúsító hatás és fényesítő hatás - 51 560 Ft/1 l
12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8526
REF STOCKHOLM Illuminate Color Maszk 250 ml - Hajpakolás Típusok
REF STOCKHOLM Illuminate Color Maszk 250 ml
Hajpakolás női, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, kiöblítendő, festett hajra, űrtartalma 250ml, hajhullás, dúsító hatás, fényesítő hatás, simító, regeneráló hatás, fésülést könnyítő, hajvédő hatás és erősítő - 51 560 Ft/1 l
12 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8523
WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Mask 500 ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, festett, minden hajtípusra és szőke, űrtartalma 500ml, fényesítő hatás, simító és tápláló hatás - 4 598,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 55 180 Ft/1 l
27 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS2013
WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Mask 30 ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, festett, minden hajtípusra és szőke, űrtartalma 30ml, fényesítő hatás, simító és tápláló hatás - 61,80 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 103 000 Ft/1 l
3 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS2016
WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair Mask 75 ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, festett, minden hajtípusra és szőke, űrtartalma 75ml, fényesítő hatás, simító és tápláló hatás - 640,83 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 102 533,33 Ft/1 l
7 690 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS2015
SEBASTIAN PROFESSIONAL Twisted Mask 150 ml
Hajpakolás női, szalicilsavas és természetes olaj tartalmú, kiöblítendő, hullámos és göndör és rakoncátlan és töredező hajra, űrtartalma 150ml, fényesítő hatás, hidratáló hatás, simító, tápláló hatás és fésülést könnyítő - 53 266,67 Ft/1 l
7 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8105
NATURA SIBERICA Hair Evolution Caviar Thrapy Natural Multifunctional Hair Mist All-In-One 115ml
Hajspray - női, sérült hajtípusra, hidratáló, fényesítő, űrtartalma 115 ml - 12 956,52 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8297
NATURA SIBERICA Hair Evolution Re-Grow Natural Pre-Shampoo Scalp Spray 115ml
Hajspray - női, rakoncátlan és töredező hajtípusra, hidratáló, űrtartalma 115 ml - 12 956,52 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8296
NATURA SIBERICA Hair Evolution Be Curl Natural Fast-Acting Hair Mask 150ml - Hajpakolás Típusok
NATURA SIBERICA Hair Evolution Be Curl Natural Fast-Acting Hair Mask 150ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, hullámos és göndör és rakoncátlan és töredező hajra, űrtartalma 150ml, fényesítő hatás, hidratáló hatás és tápláló hatás - 9 933,33 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8295
KRISTIN ESS Strand Strengthening Reconstructive Mask 200ml
Hajpakolás női, parabénmentes és szulfátmentes, kiöblítendő, minden hajtípusra, sérült és száraz, űrtartalma 200ml, regeneráló hatás, tápláló hatás és fésülést könnyítő - 29 950 Ft/1 l
5 990 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8183
GARNIER Fructis Vitamin & Strength Ultra erősítő Biotin Hair Bomb 320 ml
Hajpakolás női és férfi, természetes olaj tartalmú és vitaminos, kiöblítendő, minden hajtípusra és sérült, űrtartalma 320ml, tápláló hatás - 7 781,25 Ft/1 l
2 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL8007
ECRU NEW YORK Curl Perfect Ultra Hydrating Masque 200ml
Hajpakolás női, színezékmentes, szilikonmentes, természetes olaj tartalmú és vitaminos, kiöblítendő, minden hajtípusra, hullámos és göndör és rakoncátlan és töredező, űrtartalma 200ml, fényesítő hatás, hidratáló hatás, tápláló hatás és göndörítés - 68 950 Ft/1 l
13 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7934
REVOLUTION HAIR Haircare Winter Hair Mask Gift Set 150ml
Hajápoló szett - tartalma: sütőtökös tejeskávé illatú hajmaszk, mézeskalács tejeskávé illatú hajmaszk, forró csokoládé illatú hajmaszk - 4 741,33 Ft/100 ml
Leárazás -5 %
7 110 Ft 7 560 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8885
TOMAS ARSOV Architekt 250ml
Hajpakolás női és férfi, parabénmentes, szilikonmentes és szulfátmentes, kiöblítendő, sérült, száraz és hullámos és göndör hajra, űrtartalma 250ml, hidratáló hatás, regeneráló hatás és tápláló hatás - 40 608 Ft/1 l
Leárazás -20 %
10 150 Ft 12 690 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7835
WELLA PROFESSIONALS Elements Renewing Mask 150ml
Hajpakolás női és férfi, parabénmentes, szilikonmentes és szulfátmentes, kiöblítendő, minden hajtípusra és normál, űrtartalma 150ml, hidratáló hatás és fésülést könnyítő - 73 266,67 Ft/1 l
10 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7821
WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost Crystal Mask 145ml
Hajpakolás női és férfi, természetes összetevőjű, kiöblítendő, finom szálú és zsíros hajra, űrtartalma 145ml, dúsító hatás, hidratáló hatás és tápláló hatás - 45 448,28 Ft/1 l
6 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7816
Goldwell Dualsenses Bond Pro regeneráló és mélyen erősítő maszk, 500 ml
Hajpakolás női és férfi, parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű, kiöblítendő, minden hajtípusra, sérült és gyenge és ritkuló, űrtartalma 500ml, regeneráló hatás, tápláló hatás és hajvédő hatás - 18 580 Ft/1 l
9 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVLa071
Goldwell Dualsenses Bond Pro regeneráló és mélyen erősítő maszk, 200 ml
Hajpakolás női és férfi, parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű, kiöblítendő, minden hajtípusra, sérült és gyenge és ritkuló, űrtartalma 200ml, regeneráló hatás, tápláló hatás és hajvédő hatás - 26 950 Ft/1 l
5 390 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVLa070
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich maszk a fényes és élénk színért, 500 ml
Hajpakolás női és férfi, parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű, kiöblítendő, festett, normál és rakoncátlan és töredező hajra, űrtartalma 500ml, fényesítő hatás, regeneráló hatás és tápláló hatás - 18 580 Ft/1 l
9 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVLa067
Goldwell Dualsenses Sun Reflects egyperces napvédő hajmaszk 200 ml
Hajpakolás női és férfi, parabénmentes, szulfátmentes és természetes olaj tartalmú, kiöblítendő, minden hajtípusra, normál és hosszabbított, űrtartalma 200ml, simító, regeneráló hatás és hajvédő hatás - 26 950 Ft/1 l
5 390 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVLa061
SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Clean Balance Moisture Kick Hajkúra 500 ml
Hajpakolás női és férfi, kiöblítendő, száraz hajra, űrtartalma 500ml, hidratáló hatás, tápláló hatás és fésülést könnyítő - 14 580 Ft/1 l
7 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7593
INEBRYA Ice Cream Liss Pro Liss Perfect Mask 500 ml
Hajpakolás női, természetes összetevőjű, kiöblítendő, minden hajtípusra, normál és rakoncátlan és töredező, űrtartalma 500ml, hidratáló hatás, regeneráló hatás, egyenesítő, fésülést könnyítő, göndörítés és antisztatikus - 9 580 Ft/1 l
4 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7295

Hajmaszkok

Hajmaszkok

A Hajmaszkok kategóriában összesen 307 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajmaszkok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajmaszkok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajmaszkok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajmaszkok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ