Szempillafestékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat
Szempilla
(207)
Szemöldök
(3)
Specifikáció
Dekor kozmetikum
(152)
Dermokozmetikum
(8)
Luxus kozmetikum
(7)
Természetes kozmetikum
(1)
Vegán kozmetikum
(26)
Alak
Vastag
(114)
Keskeny
(42)
Fésű
(9)
Szférikus
(12)
Ívelt
(28)
Hatás
Hosszabbító
(112)
Volumen növelő
(168)
Ívelő
(62)
Dúsító
(16)
Szétválasztó
(20)
Erősítő
(20)
Szín
Fekete
(184)
Barna
(17)
Kék
(2)
Lila
(1)
Rózsaszín
(1)
Átlátszó
(8)
Szűrés

A szempillaspirálok a szempillák kiemelésének, meghosszabbításának és volumenének növelésének eszközei. Széles választékból választhatnak, a kontaktlencsét viselő és az érzékeny szemű nőket is figyelembe véve. A kiválasztott szempillafesték típusnak meg kell felelnie a végső sminkhatásnak. Figyelj oda az olyan jellemzőkre, mint a szín, a kefe típusa és speciális követelmények, mint például a vízállóság. Nem tudod, melyik szempillafesték terméket válaszd? Olvass tovább, tanácsokat adunk a személyre szabott szempillaspirál kiválasztásához.

Tovább

Hogyan válasszuk ki a legjobb szempillaspirál fajtát?

A megfelelő szempillafesték kiválasztása elengedhetetlen a feltűnő megjelenés és a tökéletesen ápolt szempillák eléréséhez. A választás során fontos figyelembe venni több tényezőt - a kefe típusát, az összetételt és a különleges tulajdonságokat. Míg az egyik szempillaspirál szempillahosszabbítást kínál, addig a másik volument vagy vízállóságot. Végül, de nem utolsósorban a népszerű márkákra vagy a legkelendőbb termékekre is összpontosíthatsz. Minden nőnek más-más igényei vannak, ezért fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb szempillafesték terméket.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szempillaspirál típust?

A szempillaspirál eszköznek megfelelő típusú kefével kell rendelkeznie

A szempillafesték keféjének formája jelentősen befolyásolja a smink végső hatását. A nagy és sűrű kefe ideális a volumen és a dússág eléréséhez, míg a kicsi és keskeny kefe lehetővé teszi az egyes szempillák pontos kiemelését. A szögletes szempillaspirál kefe segít a szempillák göndörítésében és meghosszabbításában, míg a fésű tökéletesen szétválasztja és meghatározza a szempillákat. A gömbölyű kefe viszont a drámai megjelenés elérésére alkalmas. A következő típusok közül választhatsz:

  • A nagy és sűrű kefe ideális a ritkás szempillákhoz. A sűrűn elhelyezett sörtéknek köszönhetően a szempillafesték kefe több festéket vesz fel, és nagyobb volument kölcsönöz a szempilláknak.
  • A kicsi és keskeny kefe  ideális a hosszú szempillák kialakításához. A rövid sörték pontosabb felvitelt is biztosítanak. Az alsó szempillákhoz is ideális.
  • A hajlított szempillafesték kefe göndöríti a szempillákat, és nagyobbnak láttatja a szemet. A kefe formája követi a szempillák természetes ívét, így a szempillafesték könnyen felvihető.
  • Az elválasztó kefe szétválasztja és meghatározza a szempillákat, megakadályozza, hogy összeragadjanak, és megkönnyíti az egyenletes és természetes szempillafesték felvitelt minden egyes szempillára.
  • A gömbkefe lehetővé teszi a szempillaspirál pontos felvitelét különböző szögekből, még a nehezen elérhető szempillákra is, segítve a maximális hatás elérését.

 Szempillaspirál volumennöveléssel
Vastag ecset

Hosszabbító hatású szempillaspirál
Keskeny ecset

Fésűs szempillaspirál
Fésűs szempillaspirál

Gömb alakú szempillaspirál
Gömbkefe

Ívelt szempillaspirál
Hajlított kefe

A legjobb szempillaspirál a volumen növelésére és a szempillahosszabbításhoz vagy a szempillagöndörítéshez a fent említett összes kefét egyesíti.

Göndörítés, hosszabbítás vagy volumennövelés? Melyik szempillaspirál lesz az igazi számodra?

A végső hatás szorosan összefügg a szempillaspirál keféjének típusával. A volumennövelő szempillafesték sűrűbb állagú és nagyobb ecsettel rendelkezik, hogy több terméket lehessen vele felvinni. A hosszabb hatáshoz általában hajlított szempillaspirál kefére van szükség. A sűrű szempilla hatáshoz való termékek sűrű formulával rendelkeznek, és gyakran tartalmaznak pigmenteket, amelyek kiemelik az egyes szempillákat. Ha szét szeretnéd választani a szempillákat, a fésűs szempillaspirál ecsetek és a könnyű formula biztosítja a termék egyenletes felvitelét.

i

Szempillaspirál a szempillák erősítésére

Az erősítő hatású szempillaspirálok a szempillák szépítése mellett táplálják, hidratálják, védik azokat a külső hatásoktól és regenerálják azokat. Ez az adott terméktől és a speciális összetevők tartalmától függ. Rendszeres használat során ezek a szempillaspirál típusok jelentősen javíthatják a szempillák minőségét és megjelenését. Alkalmasak azok számára, akik gyakran használnak dekoratív kozmetikumokat, és további gondoskodást szeretnének adni a szempilláiknak. A növekedést és az erősítést a speciális szempilla és szemöldök kondícionálók használatával lehet elérni.

A színes szempillaspirál kiemelheti a bőr és a szem színét

A hagyományos választás a fekete szempillaspirál. A világos hajú nők számára azonban a barna szempillafesték használata ajánlott, hogy természetesebb hatást keltsenek. Ne félj azonban kísérletezni, és próbáld ki a színes szempillaspirál változatokat is. A kék szempillaspirál például gyönyörű kontrasztot alkot a barna szemmel, míg a lila a zöld szemet emeli ki. Ha világos a bőröd, a pasztellszínek finom és kifinomult megjelenést kölcsönözhetnek az arcodnak, míg a merészebb és élénkebb árnyalatok jól mutatnak a sötétebb bőrön.


Maybelline vízálló szempillaspirál

A vízálló szempillaspirál hosszú távú, maszatmentes tartósságot biztosít. Különösen a nyári hónapokban vagy sportolás közben hasznos. A vízálló szempillaspirál eltávolításakor fontos, hogy minőségi, olajos sminklemosó terméket használj.

Milyen természetes vagy vegán szempillaspirál változatok kaphatók?

Ez a természetes vagy vegán szempillaspirál gyengéd és etikus alternatívája más termékeknek. A természetes összetevők minimalizálják az irritáció kockázatát, és kíméletesek az érzékeny szemekhez. A vegán termékek viszont nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, és nem tesztelik őket állatokon, így fenntarthatóbb választást jelentenek. A tápláló összetevők, például a növényi olajok és kivonatok erősítik és táplálják a szempillákat. A vegán és természetes szempillaspirálok így nemcsak gyönyörű megjelenést biztosítanak, hanem gondoskodnak a szempillák egészségéről és a természet tiszteletéről is.

i

Melyik a legkelendőbb szempillaspirál?

Nézd meg legnépszerűbb szempillaspirál kínálatunkat. Inspirálódhatsz a legnépszerűbb márkákból vagy szempillaspirál típusokból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
221 termék
L'ORÉAL PARIS PRO XXL Extension Szempillaspirál, 12 ml - Szempillaspirál Típusok
4,6 12×
L'ORÉAL PARIS PRO XXL Extension Szempillaspirál, 12 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító hatás, keskeny és ívelt kefe, különböző hosszúságú sörték, dekor kozmetikum, űrtartalma 12 ml - 440,83 Ft/1 ml
5 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6216
L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes So Couture Mascara 9,5 ml - Szempillaspirál Típusok
4,6 92×
L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes So Couture Mascara 9,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő és ívelő hatás, vastag kefe, flexibilis kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 9,5 ml - 388,42 Ft/1 ml
3 690 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0590
L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 2 × 6,4 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, vastag kefe, különböző hosszúságú sörték, űrtartalma 12,8 ml - 655,63 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
8 390 Ft 10 490 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1517ss
MAYBELLINE NEW YORK Falsies Surreal Szempillaspirál 10 ml - Szempillaspirál
Típusok
4,8
MAYBELLINE NEW YORK Falsies Surreal Szempillaspirál 10 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, volumen növelő és ívelő hatás, alkalmas érzékeny szemek és kontaktlencse esetén, különböző hosszúságú sörték, vegán kozmetikum, űrtartalma 10 ml - 319,20 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
3 190 Ft 3 990 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6445
REVOLUTION Relove Volume Pink Mascara - Szempillaspirál Típusok
4,6
REVOLUTION Relove Volume Pink Mascara
Szempillaspirál - klasszikus, rózsaszín, volumen növelő hatás, keskeny kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 10 ml - 179 Ft/1 ml
1 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6179
4,5 38×
MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Big Shot Daring Black 9,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő hatás, keskeny kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 9,5 ml - 234,95 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
2 230 Ft 2 790 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1607
ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Waterproof Mascara (6,4 ml) - Szempillaspirál Típusok
4,9 38×
ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Waterproof Mascara (6,4 ml)
Szempillaspirál - vízálló, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 6,4 ml - 639,06 Ft/1 ml
4 090 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1605
4,2
MAYBELLINE NEW YORK Great Lash Mascara Blackest Black 12,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, alkalmas kontaktlencse esetén, dekor kozmetikum, űrtartalma 12,5 ml - 120,96 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
1 510 Ft 1 890 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0732
5,0
ParisAx Szett 4 db
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál, szájfény, rúzs, négy szemhéjfestékből álló paletta - 2 022,50 Ft/db
8 090 Ft
1 csomag
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8603
4,7 10×
DERMACOL Vampire Szempillaspirál - Fekete 8 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, alkalmas érzékeny szemek esetén, keskeny kefe, űrtartalma 8 ml - 329 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
2 630 Ft 3 290 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1251
MAYBELLINE NEW YORK Volum' Express Extra Black 10 ml - Szempillaspirál
Típusok
4,6 34×
MAYBELLINE NEW YORK Volum' Express Extra Black 10 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő és ívelő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 10 ml - 143,20 Ft/1 ml
Leárazás -20 %
1 430 Ft 1 790 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1668
ĽORÉAL PARIS Air Volume Waterproof Mascara 9 ml - Szempillaspirál Típusok
4,7 19×
ĽORÉAL PARIS Air Volume Waterproof Mascara 9 ml
Szempillaspirál - vízálló, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, alkalmas érzékeny szemek esetén, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 7,9 ml - 581,01 Ft/1 ml
4 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4644
BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 31 Ultra Black 7 ml - Szempillaspirál Típusok
4,8
BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 31 Ultra Black 7 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő és ívelő hatás, alkalmas érzékeny szemek és kontaktlencse esetén, vastag kefe, műanyag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 7 ml - 370 Ft/1 ml
2 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO3349
MAX FACTOR False Lash Effect Waterproof Mascara 01 Black 13 ml - Szempillaspirál Típusok
4,8 34×
MAX FACTOR False Lash Effect Waterproof Mascara 01 Black 13 ml
Szempillaspirál - vízálló, fekete, volumen növelő és szétválasztó hatás, vastag kefe, műanyag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 13,1 ml - 296,95 Ft/1 ml
3 890 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4282
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Luscious szempillaspirál - 9.5 ml - Szempillaspirál
Típusok
4,8 84×
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Luscious szempillaspirál - 9.5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő hatás, keskeny kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 9,5 ml - 302,32 Ft/1 ml
Leárazás -7 %
2 870 Ft 3 090 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1040
4,4 16×
LANCÔME Hypnose Doll Eyes 01 fekete 6,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, volumen növelő és ívelő hatás
13 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0139b
5,0
DERMACOL CBD Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál, rúzs, kétfázisú micellás víz kenderolajjal 200 ml
5 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDS2123
3,0
DERMACOL Volume Mania + 200% szempillaspirál
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, volumen növelő és dúsító hatás, keskeny kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 10,5 ml - 332,38 Ft/1 ml
3 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6304
RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded Extreme Black 12 ml - Szempillaspirál Típusok
4,7 11×
RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded Extreme Black 12 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, volumen növelő és szétválasztó hatás, vastag, keskeny és szférikus kefe, különböző hosszúságú sörték, műanyag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 12 ml - 265,83 Ft/1 ml
3 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4308
L'ORÉAL PARIS Panorama, barna, 10,5ml - Szempillaspirál Típusok
4,5
L'ORÉAL PARIS Panorama, barna, 10,5ml
Szempillaspirál - klasszikus, barna, volumen növelő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 10,5 ml - 456,19 Ft/1 ml
Szuper ár
4 790 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7267
4,0
ĽORÉAL PARIS Volumissime x10 Royal Mascara 7,5 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és volumen növelő hatás, alkalmas érzékeny szemek esetén, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 7,9 ml - 416,46 Ft/1 ml
3 290 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO1440
5,0
DERMACOL Obsesion Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szemceruza, szempillaspirál, körömlakk
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDS2119
BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 71 Wonder Black 7 ml - Szempillaspirál Típusok
4,8
BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 71 Wonder Black 7 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító, volumen növelő és ívelő hatás, vastag kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 7 ml - 770 Ft/1 ml
5 390 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDE0632
4,8
REVOLUTION RELOVE Long Lash Lengthening 8 ml
Szempillaspirál - klasszikus, fekete, hosszabbító és ívelő hatás, vastag és keskeny kefe, dekor kozmetikum, űrtartalma 8 ml - 149 Ft/1 ml
Leárazás -14 %
1 190 Ft 1 390 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5778

Szempillafestékek

A Szempillafestékek kategóriában összesen 221 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szempillafestékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szempillafestékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szempillafestékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szempillafestékek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ