Tablet tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(164)
(115)
(187)
(161)
Szűrés

A tablet tartozékok közé nemcsak védő- és töltő tartozékok tartoznak, hanem még a könnyű vezérlést vagy a megnövelt tárolókapacitást biztosító perifériák is. Így mindenkinek jól jönnek, akár filmet nézel, akár játszol, akár munkára használod a táblagépedet. Milyen tablet tartozékok kaphatók?

Tovább

A tablet védelme és karbantartása

Az egyik legfontosabb a tablet tartozékok közül, amely védi a készüléket vagy a kijelzőt.

Védő tokok és borítók táblagépekhez

A tablet tokok megvédi az eszközt a mechanikai sérülésektől, esésektől vagy akár a víztől. Választhatsz csak a hátlapot, vagy olyan tokot, amely a kijelzőt is védi és állványként is szolgál.

Edzett üveg és védőfóliák táblagépekhez

A tablet üvegfólia és tablet kijelzővédő fóliák a kijelző karcolásoktól és repedésektől való védelmére szolgál. Az üvegfóliák általában kicsit drágábbak, és csak néhány táblagéphez kaphatók, de nagyobb védelmet nyújtanak. A fóliák olcsóbbak, könnyebben elérhetőek, de sajnos kevésbé tartósak.

Tablet táska

A tablet táskák nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik útra vagy munkába viszik a készüléküket. Elegánsan néznek ki, védik a táblagépet, és más tablet tartozékok is elférnek bennük.

Tisztító kendők tabletekhez

A kijelző tisztító hasznos kiegészítő, ha gyakran nézel filmeket, vagy ha kisebb gyerekeid vannak, akik szeretik a képernyőt tapogatni. A törlőkendő megkönnyíti a tisztítást, és tiszta, maszatmentes képet biztosít. Választhatsz eldobható vagy újrafelhasználható típusok is, amelyekhez tisztítószerre van szükség.


Tablet tartozékok - töltők

Más elektronikus eszközökhöz hasonlóan a táblagépet is fel kell időnként tölteni. Milyen tablet tartozékok segíthetnek ebben?

Tablet töltők

A tablet töltők általában több energiát biztosítanak, mint a mobiltelefonoké, és így valamivel gyorsabban töltenek. A hosszú utazások során történő töltéshez választhatsz autós adaptereket is.

Powerbankok tabletekhez

A tablet powerbankok nagyobb kapacitással rendelkeznek, és egyesek többször is fel tudják tölteni a készüléket. Nagyon kompaktak, elegánsak, és bárhol jól jönnek, de különösen a konnektor nélküli utazásokon.

Tablet kábelek

A tablet kábelek nem csak töltéshez, hanem például egy projektorhoz való csatlakoztatáshoz is hasznosak. Mindig érdemes legalább egy tartalék kábellel rendelkezni, ha elveszne vagy megsérülne - csak válaszd ki a megfelelőt a csatlakozó alapján.

Tablet dokkolóállomások

A tablet dokkoló egyszerre több készüléket is tölthet. Ez egy hordozható megoldás, amelyet azok az iskolák és vállalatok fognak értékelni, amelyek egyszerre több táblagépet használnak.


Minőségi tablet tartozékok érdekelnek tisztességes áron? Nézze meg Alza Power termékeinket. Modern technológiával, elegáns dizájnnal és precíz kivitelezéssel büszkélkedhetnek.

Tablet tartozékok az eszköz használatának megkönnyítéséhez

A tablet tartozékok a lehetőségek új skáláját biztosítják. Például pontosabb vezérlést, könnyebb gépelést vagy egyéb előnyöket tesznek lehetővé.

Tablet billentyűzetek és egerek

A tablet billentyűzet és tablet egér a készüléket egy igazán kompakt és könnyű laptoppá alakítják, amelyet teljes mértékben használhatsz könnyebb munkavégzéshez és általában még a hívásokhoz is. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy győződj meg arról, hogy a perifériák kompatibilisek a táblagép márkájával és modelljével.

Tablet tartozékok - fejhallgatók

A tablet fejhallgatók például filmnézés, zenehallgatás vagy telefonálás közben jönnek jól. Választhatsz klasszikus vezetékes vagy vezeték nélküli készülékeket, amelyeket időről időre fel kell tölteni.

Tablet tartók

A tablet tartók különösen hasznosak filmnézéshez vagy videohívásokhoz - csak dugd be a készüléket, és máris készen áll. Az autós állványok jól jönnek például a GPS-navigáció használatakor.

Érintőtollak táblagépekhez

A tablet érintőceruzák minden digitális művész számára hasznosak. Egy grafikus programmal együtt a táblagépet szinte teljes méretű vászonná alakítod, és sokkal nagyobb pontossággal alkothatsz.


Adattárolás - a táblagép kapacitásának növelése

Ha lassan elfogy a hely a fájlok tárolására, a memóriakártyák vagy flash meghajtók jól jönnek.

Tablet memóriakártya

A tablet memóriakártyák behelyezéskor azonnal megnövelik a készülék kapacitását. Filmeket, zenéket, képeket és akár munkadokumentumokat is feltölthetsz. Ráadásul egy másik táblagépen is használhatod, hogy megkönnyítsd a fájlok mozgatását.

Pendrive-ok tabletekhez

Az On-The-Go (OTG) pendrive-ok egy másik módja a tablet kapacitásának növelésének. Előnyük a táblagéppel, telefonnal és PC-vel való kompatibilitás, így tetszés szerint átviheted a fájlokat eszközről eszközre, de támogatniuk kell az OTG-t.


!

Az Apple iPad készülékek nem támogatják a memóriakártyákat. A kapacitást csak a felhőn keresztül növelheted, vagy Apple termékekhez való külső kártyaolvasó segítségével.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 061 termék
4,6 63×
Samsung EF-BT580P fekete
Tablet tok - Samsung Galaxy Tab A 2016 számára, anyaga: poliuretán, zárható, kijelző karcolás elleni védelme és integrált tartó
10 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAAT1016a
4,2 78×
CONNECT IT InCarz TAB 5'' - 11''
Tablet tartó - autóba, mechanikus, rögzítése műszerfalra és szélvédőre
7 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JD800a8
MPOW H12 IPO ANC
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány
16 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MPOW33a
4,7 11×
Romoss Sense 8+ 30000mAh
Power bank - telefon/tablet töltéséhez, 30000 mAh kapacitás, USB-C csatlakozás, gyorstöltés 18W, 3 kimenet, akár 12 V kimeneti feszültség és 3 A kimeneti áramerősség, LED állapotjelző
19 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RMS012m32
4,0
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (black)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, IPX4 tanúsítvány, 32 Ohm impedancia, 28 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+28 óra)
12 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HUXIAhe25
1,6
Baseus Encok True Wireless Earphones W2 Pink
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor üzemidő
6 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BASEaa13
4,1 12×
JBL Vibe 100TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105,5 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+15 óra)
14 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JJ092q100
5,0
FIXED PD Rapid Charge Mini USB-C + 1m USB-C to USB-C PD kábel - 30W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 30 W, USB Power Delivery és Samsung Super Fast Charging 1.0 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
7 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: FXDst28
5,0
FIXED PD Rapid Charge Mini USB-C + 1m USB-C to USB-C PD kábel - 20W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
7 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: FXDst20
4,7
AlzaGuard Glass Protector Lenovo Tab P12 Pro üvegfólia
Üvegfólia - Lenovo Tab P12 Pro (1st Gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
3 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AGDTGT026
4,3
Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S7 fekete tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S7 11" számára, anyaga: műbőr és műanyag, kemény, kijelző karcolás elleni védelme, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HISHb37
3,3
FIXED Topic Tab Xiaomi Pad 6 / 6 Pro fekete tok
Tablet tok - Xiaomi Pad 6 számára, anyaga: TPU és műbőr, kemény, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: FXDDb201
4,5 10×
AlzaGuard Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S8 tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S8 számára, anyaga: műbőr és műanyag, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak és kompatibilis a Sleep és Wake funkciókkal
4 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AGDTCF0043
4,7
Tactical Book Tri Fold Samsung T500/T505 Galaxy Tab A7 10.4 Blue tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab A7 számára, anyaga: TPU és műbőr, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
3 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TACTc33
1,0
FIXED Topic Tab Samsung Galaxy Tab S9+/S9 FE+ fekete tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+ és Galaxy Tab S9+ számára, anyaga: TPU és műbőr, kemény, zárható, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
27 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: FXDDb207
4,2
AlzaGuard Crystal Clear Samsung Galaxy Tab S8+ TPU tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S8+ számára, anyaga: TPU, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak és kompatibilis a Samsung S Pennel
1 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AGDTC0041
Sudio A2 White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+21 óra)
8 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SUD2a1c2
4smarts Flip Case DailyBiz for Samsung Galaxy Tab S7 black tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S7 11" számára, anyaga: műbőr és polikarbonát, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SMARTSa25
5,0
FIXED PD Rapid Charge Mini USB-C - PD, 30W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 30 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
8 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP964a4
JAVÍTOTT Téma Tab Lenovo TAB M10 HD2 készülékhez, fekete
Tablet tok - Lenovo TAB M10 HD2 számára, anyaga: TPU és műbőr, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme, kártyatartós, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
7 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: FXDDb142
4,5 11×
Lea Lenovo Tab M10 FHD Plus Don't tok
Tablet tok - Lenovo TAB M10 FHD Plus számára, anyaga: polikarbonát, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme
5 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SB802i04
4,3 48×
HiFuture OlymBuds 2 Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 108 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+25 óra)
4 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HIFk01a1
5,0
FIXED PD Rapid Charge Mini USB-C + USB-C to USB-C kábel - PD, 30W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 30 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
9 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP964a3
5,0
FIXED PD Rapid Charge Mini USB-C - PD, 30W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 30 W, USB Power Delivery és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
8 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: FXDst19

Tablet tartozékok

Tablet tartozékok

A Tablet tartozékok kategóriában összesen 6011 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet tartozékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tablet tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet tartozékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ