AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros

Termékkatalógus
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros
4,4 21 értékelés
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/2,2) fő kamera + 5Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 24W, SOS gomb, 5580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  ULF051c2 Termékszám:  ULE000424

UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros

Ez a modern UleFone Armor 8 PRO okostelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,1" -es kijelzővel van ellátva, amely az egyik legnépszerűbb méret. Kijelzőjének optimális nagysága lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. Belül hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 128GB belső tárhely biztosított. Ekkora memória bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. Az elégséges energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. Nagy előnye tartós kialakítása. Könnyedén ellenáll a zuhanásnak 1,5 m magasból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a fejlett Ulefone okostelefon 2021 óta van a piacon.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros Lifestyle

UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros okostelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Ulefone okostelefon 6,1" méretű képernyővel készült
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal látták el
  • A kellő energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Víz- és ütésálló az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Képes túlélni a földre esést 1,5 m magasból
  • A hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,1"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB belső memória van biztosítva
  • A belső memóriát lehetséges bővíteni Micro SD típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 5580 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G72 MP3

Ezen Ulefone telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Ulefone telefon használatával töltünk el, mivel 6,1" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen megrajzolja a jeleneteket.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros Képernyő

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Ulefone okostelefon fel van szerelve 16Mpx felbontású hátsó kamerával, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Eme Ulefone okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen Ulefone mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5580 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 24 W. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros Hátoldal

Eme Ulefone mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Ulefone mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, így nem okoz problémát a játékok mentése, videók vágása, és számos alkalmazás telepítése. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk bővíthetjük egy 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Ulefone okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Ulefone mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. Abban az esetben, ha egészségügyi problémánk támad, az SOS gomb megnyomásával segítséget tudunk hívni. Fontos része a jelző dióda. A készülék így a kijelző aktiválása nélkül képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről és állapotváltozásokról. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

166 × 82 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

282 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, SOS gomb, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 580 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
24 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio P60 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G72 MP3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Armor 8 Pro 8 GB / 128 GB Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Armor 8 Pro 8 GB / 128 GB Rot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ