Wi-Fi jelerősítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Extender
(99)
Repeater
(6)
Típus
Single-band
(14)
Dual-band
(79)
Tri-band
(2)
WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s
14400 Mb/s
-
Szabványok
802.11a
(59)
802.11b
(90)
802.11g
(92)
802.11n
(100)
802.11ac
(80)
802.11ax
(33)
Szűrés

A WiFi jelerősítők nagyszerű megoldást jelentenek a jellefedettség javítására azokban az otthonokban és irodákban, ahol a WiFi jel gyenge vagy elégtelen. Ezek az eszközök fogadják a meglévő WiFi jelet, felerősítik és továbbítják azt, így kiterjesztve a hálózat hatótávolságát. A WiFi jelerősítő kiválasztásakor fontos figyelembe venni különböző szempontokat, például a frekvenciasávot, a routerrel való kompatibilitást és az eszköz helyét. Ha az otthonodban vagy az iroda bizonyos területein gyenge jelet érzékelsz, érdemes beszerezned egy WiFi jelerősítő készüléket, és hogy melyik lesz a legjobb WiFi jelerősítő a számodra? Olvass tovább, hogy megismerd a WiFi jeltovábbító eszközök alapvető paramétereit és funkcióit!

Tovább

WiFi jelerősítő, WiFi extender, WiFi repeater - mi a különbség?

Azt már tudjuk, hogy mi a WiFi jelerősítő. Ez egy olyan eszköz, amely javítja a vezeték nélküli hálózat minőségét. Azonban, ha ilyen készülékeket nézegetsz, olyan kifejezések is szembejöhetnek veled, mint a WiFi reaper vagy a WiFi extender. Miben különböznek ezek egymástól?

Egy WiFi jelerősítő új hálózatot hoz létre 

Az internet jelerősítő vezeték nélkül csatlakozik a routerhez, és új vezeték nélküli hálózatot hoz létre. Ha a WiFi jelerősítő készüléket például egy hálószobában helyezed el, akkor a szobában lévő eszközök az átjáró által létrehozott hálózathoz csatlakoznak, nem pedig egy távoli routerhez. Ennek a megoldásnak a hátránya a csökkentett hálózati sávszélesség.

A WiFi repeaterek új hálózatot hoznak létre

A WiFi repeater egy meglévő vezeték nélküli hálózat hatótávolságának kiterjesztésére szolgál. Úgy működik, hogy fogadja a routertől érkező jelet, és továbbítja azt, javítva a lefedettséget azokon a területeken, ahol a jel gyenge vagy nem egyenletes. Ezek az eszközök ideálisak a sok szobával rendelkező otthonokba és irodákba vagy többszintes épületekbe.

A WiFi repeater előnyei

  • Egyszerű telepítés, bonyolult beállítások nélkül.
  • Növeli a WiFi jel hatótávolságát az alacsony lefedettségű területeken.
  • Kompatibilis a legtöbb szabványos WiFi routerrel és hálózattal.

A WiFi repeater hátrányai

  • A csatlakozási sebesség csökkenhet.
  • Elég erős jellel rendelkező területen kell elhelyezkednie.
  • Egyes esetekben erősebb interferenciát okozhat az eszközök között.

i

Mi az a WiFi repeater?

A jelismétlőket néha az angolosabb WiFi repeater néven is ismerik.

A WiFi extender javítja a meglévő hálózat jelét

Egy WiFi jeltovábbító nem új vezeték nélküli hálózatot hoz létre, mint a WiFi jelerősítő készülék, hanem egy meglévő hálózat jelét fokozza. A vezeték nélküli kapcsolat mellett kábellel és LAN csatlakozóval is csatlakozik a routerhez, így nem csökkenti az eredeti hálózati sávszélességet és sebességet. A WiFi jeltovábbító, más néven WiFi booster vagy extender egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy kiterjessze a vezeték nélküli hálózat hatótávolságát olyan területekre, ahol a jel gyenge vagy hiányzik. A repeaterekkel ellentétben, amelyek csupán megismétlik a jelet, a bővítő új hozzáférési pontot hoz létre, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban képes felerősíteni és kiterjeszteni a WiFi lefedettséget.

A WiFi jeltovábbító előnyei

  • Erősebb és stabilabb lefedettséget hoz létre.
  • Újabb hozzáférési pont létrehozásával gyorsabb sebességet biztosíthat.
  • Flexibilis elhelyezés, távolabb is elhelyezhető a routertől, mint a jelerősítő.

A WiFi jeltovábbító hátrányai

  • Általában drágább, mint a WiFi repeater.
  • A telepítés és a konfigurálás bonyolultabb lehet.
  • Néha további bejelentkezési adatokra lehet szükség a csatlakozáshoz.

vezeték nélküli internet jelerősítő

internet jelerősítő

i

A WiFi extender, illetve a WiFi repeater is gyors és egyszerű módját kínálja az otthoni WiFi jel erősítésének.

Hogyan válasz WiFi jelerősítő készüléket?

A WiFi jelerősítők számos kulcsfontosságú paraméterrel és érdekes tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket figyelembe kell venni vásárlás előtt.

WiFi jelerősítő - egysávos vs. kétsávos

Az egysávos (Single Band) WiFi jelerősítő csak a 2,4 GHz-es sávot támogatja, míg a kétsávos erősítő (Dual Band) a 2,4 és 5 GHz-es frekvenciatartományt is felismeri. Vannak Tri-band jelerősítők is, amelyek a Dual Band változatokhoz hasonló frekvenciákat képesek kezelni. Ezenkívül két hálózatot is képesek fogadni az 5 GHz-es sávban.

  • A 2,4 GHz-es frekvenciatartomány különösen a nagy átviteli teljesítményéről és hatótávolságáról ismert.
  • Az 5GHz-es sáv a sebesség és a más eszközök okozta interferenciával szembeni ellenállás tekintetében emelkedik ki.
internet jelerősítő 5GHz vs. 2,4GHz

i

Hogyan működik a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sáv?

Milyen technikai különbségek vannak a 2,4 és az 5GHz-es sávok között, amelyek miatt különböznek egymástól? Próbálj meg mindkettőre úgy gondolni, mint az utakra:

  1. A 2,4 GHz-es sáv egy lassabb városi út. A legtöbb jármű (eszköz) számára elérhető, nagyobb a hatótávolsága, és jobban áthatol az akadályokon. Ugyanakkor gyakran zsúfoltabb, ami forgalmi dugókat okoz (más eszközök interferenciája).
  2. Az 5 GHz-es sáv ezzel szemben olyan, mint egy autópálya. Gyorsabb közlekedést (adatátvitelt) kínál torlódás nélkül, de kisebb a hatótávolsága, és nehezebben lehet áthidalni az akadályokat. Több sávval (csatornával) kevésbé zsúfolt, de a régebbi eszközök számára kevésbé hozzáférhető.

A WiFi jelerősítő bővítheti a támogatott sávok számát

A többsávos WiFi jelerősítők lehetővé teszik a jel egyidejű kiterjesztését több frekvenciasávra, ami gyorsabb sebességet és jobb teljesítményt eredményez, miközben minimalizálja az interferenciát és a hálózati torlódást. Ez rugalmasabb és hatékonyabb lefedettséget biztosít az eszközök széles skálája számára, növelve a kompatibilitást és javítva a csatlakozást a gyenge jelű területeken. Egy WiFi jelerősítő vezeték nélküli változata egyidejűleg egytől négy sávig terjedő sávot támogathat. Miben különböznek?

  1. Az egysávos WiFi jeltovábbító csak egy frekvenciasávon, jellemzően 2,4 GHz-en működik, amely alkalmas az alapvető webböngészésre és e-mail kommunikációra, de érzékenyebb lehet az interferenciára.
  2. A Dupla sávos WiFi jeltovábbító két frekvenciasávot, 2,4 GHz-et és 5 GHz-et támogat, ami jobb teljesítményt és kevesebb interferenciát tesz lehetővé, ideális HD videó streaminghez és online játékokhoz.
  3. A Tri-Band WiFi jeltovábbító hozzáad egy harmadik frekvenciasávot, gyakran egy további 5 GHz-es csatornát, ami még nagyobb sebességet és kapacitást tesz lehetővé több eszköz csatlakoztatásához a teljesítmény feláldozása nélkül.
  4. A négysávos (Quad-Band) WiFi jeltovábbító a legújabb és legfejlettebb, négy frekvenciasávval (jellemzően két 2,4 GHz-es és két 5 GHz-es csatornával). Ezek maximális sebességet és lefedettséget biztosítanak a rendkívül forgalmas területeken és a nagyméretű otthonokban vagy irodákban.

Milyen gyorsan adatátvitelre képes egy WiFi jelerősítő?

A WiFi jelerősítő adatátviteli sebessége döntő tényező, amely befolyásolja a felhasználói élményt. Ezt megabit/másodpercben (Mbps) fejezik ki, és a sebesség jellemzően 300 Mbps-tól az alapmodellek esetében egészen 1 Gbps-ig vagy annál nagyobb sebességig terjed az erősebb modelleknél. A nagyobb átviteli sebesség gyorsabb fájlletöltést, weboldalletöltést, zökkenőmentesebb videostreaminget és késleltetésmentes vagy lagmentes játékot biztosít. Fontos, hogy a WiFi jelerősítő kiválasztásakor a háztartásban élő személyek- és a csatlakoztatott eszközök száma, a használat intenzitása és az internetszolgáltató alapján válassz.

A LAN- és WAN portok maximális sebessége akkor is fontos, ha a WiFi jelerősítő eszközt vezetékes úton szeretnéd használni. A LAN portok a helyi eszközök csatlakoztatására szolgálnak a hálózaton lévő eszközök közötti gyors adatcsere érdekében. A WAN port a routert az internethez csatlakoztatja, hasonló sebességet támogat, és lehetővé teszi az internethez való hozzáférést. A magasabb LAN és WAN port sebességek jobb teljesítményt biztosítanak a streaming, a játék és más igényes tevékenységekhez.

A WiFi jelerősítő számos hálózati biztonsági opciót kínál

A titkosítás tekintetében a WiFi jelerősítők több lehetőséget is kínálnak. A mára kissé elavult és könnyen feltörhető WEP biztonságot fokozatosan felváltja a WPA (WPA2 vagy WPA3), amely átfogó és hatékony védelmet nyújt. Emellett sok WiFi booster támogatja a WPS-t (WiFi Protected Setup) is, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök egy gombnyomással vagy egy PIN kód megadásával egyszerűen csatlakozhassanak a hálózathoz, de az esetleges visszaélésekkel vigyázni kell.

Milyen funkciókat lát el egy WiFi jelerősítő?

Egy WiFi jelerősítő a jel erősítésén kívül számos más hasznos dolgot kínál a vásárlójának.

  • Az Acces Point vezeték nélküli helyi hálózatot hoz létre. Ethernet kábelen keresztül csatlakozik egy vezetékes routerhez, switchhez vagy hubhoz, és WiFi jelet vetít ki egy kijelölt területre.
  • A Router lehetővé teszi a vezeték nélküli és vezetékes eszközcsatlakozásokat, emellett modern, összetett beállítási lehetőségeket kínál.
  • Az LTE Router otthoni hálózatot hozhat létre internet hozzáféréssel, mobilkapcsolat segítségével.
  • A Media Bridge egy olyan funkció, amely gondoskodik arról, hogy az összes csatlakoztatott multimédiás eszköz használhassa a WiFi hálózatot.
  • A MU-MIMO egy olyan technológia, amely segít abban, hogy a WiFi jelerősítő egyszerre több eszközzel kommunikáljon.

WiFi szabványok és típusok - a WiFi jelerősítő több szabványt is támogat

A WiFi jelerősítő több WiFi vezeték nélküli szabványt is támogat. A WiFi 5 egy 2014 óta használt szabvány, amely magas adatátviteli sebességet és kétsávos támogatást hoz. A legújabb WiFi 6 és WiFi 6E szabványok azonban minden tekintetben - a sebességtől a hatékonyságig - javulást kínálnak. Egy vadonatúj szabvány, a WiFi 7, amely a WiFi 6 elméleti sebességének akár háromszorosát is elérheti, szintén 2024-ben mutatkozik be teljes egészében.

  • A 2014-es WiFi 5 (802.11ac) erősítő akár 3,46 Gbps-ra növeli a sebességet, és az 5 GHz-es sávot használja a jobb teljesítmény érdekében MU-MIMO támogatással, ami hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé több eszközzel egyszerre.
  • A 2019-ben bevezetett WiFi 6 (802.11ax), a WiFi 6 jelentős javulást biztosít a hálózati kapacitás és hatékonyság terén, akár 9,6 Gbps elméleti sebességgel, és olyan technológiákat nyújt, mint az OFDMA és az 1024-QAM a nagyobb adatátviteli sebesség érdekében.
  • A WiFi 6E (802.11ax) erősítő kiterjeszti a WiFi 6 szabványt az újonnan megjelent 6 GHz-es sáv elérésére, ami még gyorsabb adatátvitelt és kevesebb interferenciát tesz lehetővé az ezt a sávszélességi tartományt támogató eszközök számára.
  • A WiFi 7 (802.11be) még nincs teljesen szabványosítva, de a WiFi 7 várhatóan meghaladja a 30 Gbps sebességet, köszönhetően a MU-MIMO technológia fejlesztésének és a nagyobb adatigényeket kiszolgáló szélesebb csatornák támogatásának.
Paraméter WiFi 5
(802.11ac)
WiFi 6
(802.11ax)
WiFi 6E
(802.11ax)
WiFi 7
(802.11be)
Létrejött 2014 2019 2020 Várhatóan 2024
Frekvencia tartomány 5 GHz 2,4 GHz, 5 GHz 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz
Maximális elméleti sebesség Akár 3,46 Gbps Akár 9,6 Gbps Akár 9,6 Gbps 30–40 Gbps
Kulcstechnológia MU-MIMO, 256-QAM OFDMA, 1024-QAM, MU-MIMO OFDMA, 1024-QAM, MU-MIMO, 6GHz sáv hozzáférés Javított MU-MIMO, szélesebb csatornák, magasabb QAM

A WiFi jel kiterjesztése az antennák számától és erősítésétől is függ

A megfelelő számú és típusú antennával rendelkező WiFi jeltovábbító kiválasztása elengedhetetlen a vezeték nélküli hálózat optimális lefedettségének és teljesítményének biztosításához. Az antennák száma befolyásolja az extender azon képességét, hogy a jelet különböző irányokba és területekre terjessze ki, ahol arra szükség van. Míg az antennák erősítése azt jelzi, hogy az antenna mennyire hatékonyan képes felerősíteni a jelet - minél magasabb a decibel (dB) érték, annál erősebb a jel. Az antennákat két típusra osztják:

  1. A külső antennák láthatóak, és lehetővé teszik a kézi beállítást a jel optimalizálása érdekében, így jobb hatótávolságot és lefedettséget biztosítanak. Ideálisak speciális lefedettségi igények és rugalmas beállítási lehetőségek esetén.
  2. A belső antennák a készülék belsejében vannak elrejtve, így kompakt és esztétikus kialakítást biztosítanak a jel irányának kézi beállítása nélkül. Általános használatra szilárd általános lefedettséget biztosítanak.

i

Mi az a WPS?

A WPS egy olyan biztonsági szabvány, amely lehetővé teszi, hogy a WiFi jelerősítő készüléket jelszó vagy egyéb paraméterek megadása nélkül csatlakoztass egy meglévő hálózathoz.

A WiFi jelerősítő egyéb kiegészítő funkciókat is kínál

Most már tudod, hogy milyen alapvető funkciókkal és szabványokkal kell rendelkeznie az új WiFi jelerősítő eszközödnek. Nézd meg a további funkciókat, lehetőségeket is, amelyek otthon és az irodában is jól jöhetnek!

  • A szülői felügyelet gondoskodik arról, hogy felügyelje vagy korlátozza az eszköz internet hozzáférését.
  • A beépített tűzfal védelmet nyújt az internetről érkező támadások vagy a nem kívánt kapcsolatok ellen.
  • A Mesh hálózat vezeték nélkül több hálózati elemet kapcsol össze egyetlen routerbe.
  • A VPN funkcióval ellátott WiFi jelerősítő lehetővé teszi egy privát és biztonságos hálózat létrehozását a helyi hálózatban.
  • A levehető antenna egy nagyobb teljesítményű külső antenna használatát szolgálja a jobb hatótávolság érdekében.
  • A Gigabites LAN azt jelenti, hogy a készülék olyan LAN portokkal van felszerelve, amelyek akár 1 Gbps sebességet is támogatnak a helyi hálózaton lévő eszközök közötti gyors adatátvitelhez.
  • Az IPv6 Ready az Internet Protocol 6-os verziójának támogatását jelzi, amely több címtartományt és jobb biztonságot biztosít, mint elődje, az IPv4.
  • Az UPnP (Universal Plug and Play) lehetővé teszi a hálózaton lévő eszközök automatikus felderítését és konfigurálását bonyolult beállítások nélkül.
  • A PoE (Power over Ethernet) lehetővé teszi a táp- és adatjelek egyetlen Ethernet kábelen keresztül történő továbbítását, ami alkalmas lehet IP kamerákhoz.
  • A QoS (Quality of Service) a hálózati forgalom kezelésére és priorizálására szolgáló funkció a teljesítmény és a megbízhatóság javítása érdekében nagy hálózati terhelés esetén.
internet jelerősítő

Szeretnél többet megtudni arról, hogyan erősítheted fel a WiFit otthonodban vagy az irodában? Olvasd el az alábbi cikkünket!

A WiFi jelerősítő telepítése egy aljzatba

Nem tudod pontosan, hogyan kell beszerelni egy új WiFi jelerősítő eszközt? Ez a művelet általában 6 egyszerű lépésből áll, de előtte mindenképpen nézd meg a kézikönyvet.

  1. Válaszd ki a megfelelő helyszínt: Helyezd a WiFi jelerősítő eszközt olyan helyre, ahol a meglévő jel még elég erős, de közel van ahhoz a területhez, amelyet le szeretnél fedni. Ez ideális esetben félúton a router és a gyenge jelű terület között található.
  2. Az erősítő csatlakoztatása: Csatlakoztasd a WiFi jelerősítő eszközt egy konnektorba. Győződj meg róla, hogy az bekapcsolt állapotban van.
  3. Az erősítő csatlakoztatása a WiFi hálózathoz: Sok erősítő rendelkezik WPS gombbal, amely megkönnyíti a meglévő hálózathoz való csatlakozást. Egyszerűen nyomd meg a WPS gombot a routeren, majd az erősítőn. Ha a készülék nem rendelkezik WPS funkcióval, akkor a WiFi jelerősítőt manuálisan kell konfigurálnod a webes felületen vagy az alkalmazáson keresztül.
  4. Az WiFi jelerősítő konfigurálása: A WiFihez való sikeres csatlakozást követően nyiss meg egy webböngészőt, és a konfigurációs menü eléréséhez írd be az erősítő IP címét a címsorba. Itt beállíthatod az olyan beállításokat, mint a hálózati név (SSID) és a jelszó, hogy megfeleljen a meglévő hálózatának vagy egyedi legyen.
  5. Fedettség tesztelése: A konfigurálás után csatlakozz az erősítőhöz egy eszközzel, például egy okostelefonnal vagy laptoppal, hogy teszteld a WiFi lefedettséget azokon a területeken, ahol a jel korábban gyenge volt. Alternatív megoldásként a WiFi jelerősítőt a legjobb lefedettség érdekében helyez át egy másik helyre.
  6. Firmware frissítése: Ellenőrizd és frissítsd rendszeresen a firmware-t, hogy a WiFi jelerősítő biztonságos legyen és a lehető leghatékonyabban működjön.

i

A Powerline jól jön, ha a WiFi jelerősítés nem elég, és vezetékes kapcsolatra van szükséged

powerline hálózati kártya lehetővé teszi, hogy hálózati kapcsolatot hozz létre az épület meglévő elektromos vezetékeinek felhasználásával, ami ideális olyan helyeken, ahol a WiFi jel gyenge vagy nem elérhető. A WiFi jeltovábbító eszközökkel ellentétben, amelyek a meglévő vezeték nélküli jelet hosszabbítják meg, a powerline adapterek vezetékes kapcsolatot hoznak létre az elektromos vezetékeken keresztül, így stabilabb és gyakran gyorsabb kapcsolatot biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
112 termék
4,0
Tenda A27 WiFi6 AX1800 Range Extender, Gigabit LAN, MU-MIMO, 2x 5 dBi, WPA3, AP
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 14200 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 1201 Mb/s + 60 GHz 4592 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK és WPA3, IPv6 Ready és hozzáférés a felhőn keresztül
26 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Tenda22_19
Netgear EAX20
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 14400 Mb/s, dual-band, WPA-PSK
76 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NtGr_21_09
4,5
STRONG REPEATERAX3000
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 3000 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 2402 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA-PSK, WPA2-PSK és WPA3
26 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Strong24_03
4,0
Netgear EAX15
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 1800 Mb/s, dual-band, 2 × belső antenna, WPA-PSK
44 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NtGr_21_08
5,0
Mercusys ME70X, AX1800
WiFi extender - WiFi 6, 802.11n/ac/ax akár 1775 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 1201 Mb/s), 2 × belső antenna
31 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TP24_002
CISCO CBW141ACM 802.11ac 2x2 Wave 2 Mesh Extender Desktop
WiFi extender - WiFi 5, 802.11ac, akár 1011 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 144 Mb/s + 5 GHz 867 Mb/s), WPA2 és WPA3, OneMesh kompatibilitás
82 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Cisco23_022
Tenda A23
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 1501 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 1201 Mb/s), 2 × belső antenna, 2 × külső antenna, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK, LED jelerősségjelző
26 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Tenda24016
CISCO CBW142ACM 802.11ac 2x2 Wave 2 Mesh Extender Wall Outlet
WiFi extender - WiFi 5, 802.11a/b/g/n/ac, akár 1011 Mb/s, dual-band + 5 GHz 6936 Mb/s), 2 × belső antenna, WPA2 és WPA3, mobilalkalmazás vezérlése
39 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: Cisco23_023
Gembird WNP-RP300-03 300 Mbps, fekete - WiFi extender Típusok
4,1 17×
Gembird WNP-RP300-03 300 Mbps, fekete
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA és WPA2
7 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MK170d6
4,3 19×
Comfast WR302S
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band (2,4 GHz 300 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Comfst030
Gembird WNP-RP300-03 300 Mbps, fehér - WiFi extender
Típusok
4,1 17×
Gembird WNP-RP300-03 300 Mbps, fehér
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA és WPA2
Leárazás -36 %
4 390 Ft 6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MK170d5
4,7 125×
TP-Link RE315
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 867 Mb/s + 5 GHz 6936 Mb/s), 2 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2 és WPA2-PSK, OneMesh kompatibilitás
12 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TpLNk21t12
4,7 76×
TP-Link RE330
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 867 Mb/s), 2 × belső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK, OneMesh kompatibilitás
22 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TpLNk21t11
4,7 76×
TP-Link RE330
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 867 Mb/s), 2 × belső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK, OneMesh kompatibilitás
21 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TpLNk21t11
4,3 180×
Xiaomi Mi Wi-Fi Extender Pro
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band (2,4 GHz 300 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
6 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XI310a1
4,3 180×
Xiaomi Mi Wi-Fi Extender Pro
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band (2,4 GHz 300 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
6 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: XI310a1
4,6 841×
TP-LINK RE200 AC750 Dual Band
WiFi extender - 802.11b/g/ac,, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 3464 Mb/s), 3 × belső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
10 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TP633m
4,5 27×
TP-Link RE205
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 733 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 433 Mb/s), 2 × külső antenna, WPS, WPA-PSK és WPA2-PSK
11 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TP633m49
4,6 127×
Kétsávos TP-LINK RE305 AC1200
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 867 Mb/s), 2 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
14 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TP633m3b
4,6 947×
TP-LINK TL-WA854RE
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, 2 × belső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
5 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TP633g
4,3 19×
Comfast WR302S
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band (2,4 GHz 300 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
8 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Comfst030
4,6 68×
TP-LINK RE300
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 300 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 867 Mb/s), 2 × belső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
13 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TP633m47
4,2
D-Link DAP-1620
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1300 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 400 Mb/s + 5 GHz 867 Mb/s), 2 × külső antenna, WPS, WPA és WPA2
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NN322e2
4,5 1045×
TP-LINK TL-WA850RE
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, 2 × belső antenna, WEP 64bit, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
6 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TP633h

Wi-Fi jelerősítők

Wi-Fi jelerősítők

A Wi-Fi jelerősítők kategóriában összesen 112 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó wi-Fi jelerősítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább wi-Fi jelerősítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb wi-Fi jelerősítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: wi-Fi jelerősítők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ