Shop roku 30 dnů na vrácení

Xiaomi telefontokok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Típus
Flipes
(257)
Hátlap
(526)
Anyag
Bőr
(35)
Szilikon
(33)
TPU
(571)
Műbőr
(196)
Polikarbonát
(114)
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis
(350)
Kártyatartós
(118)
Kijelző karcolás elleni védelme
(263)
Beépített támaszték
(114)
Csuklópánt nyílással
(87)
Szín
Fekete
(358)
Átlátszó
(198)
Kék
(77)
Fehér
(18)
Piros
(78)
Zöld
(9)
Rózsaszín
(33)
Narancssárga
(2)
Barna
(9)
Sárga
(1)

Xiaomi telefontok kínálatunk rendkívül bőséges, gondoljunk csak bele, hány különböző Xiaomi telefon modell kapható jelenleg, és mennyi került értékesítésre az elmúlt években, ezekhez mind különböző kialakítású, színű, anyagú tokot készítenek a telefontok gyártók. Már a kosaradba tetted új Xiaomi készülékedet vagy a kezedben tartod valamelyik korábbi modellt és most már csak Xiaomi tokra van szükséged? Elsőre talán ijesztőnek tűnhet a kínálat, de ha tovább olvasol, megmutatjuk, hogyan tudod pillanatok alatt szűkíteni a keresési találatokat egy adott telefonmodellre.

Tovább

Xiaomi telefontok kínálatunk folyamatosan bővül

Már most is közel ezer Xiaomi telefontok kapható nálunk, mégis elkerülhetetlen, hogy a kínálat folyamatosan bővüljön. Nemcsak az új telefonmodellek megjelenése teszi ezt szükségszerűvé, hanem a korábbi modellekhez is jól jön néha egy új, praktikusabb vagy divatosabb kialakítású változat. Aggodalomra viszont semmi ok, nem kell a több száz terméket átnézned, a Xiaomi tokok kínálata könnyedén szűrhető az adott telefonmodellre. Erre két lehetőséged is van:

  1. A telefon tokok kategórián belül, a leírás alatt található márka/modell legördülő menü segítségével.
  2. A Redmi, Redmi Note, Mi vagy Poco gombra kattintva az adott sorozathoz alkalmas Xiaomi telefontokok között találod magad, itt pedig a generáció, illetve a további sorozat megjelölést tartalmazó gombra kattintva eljuthatsz az általad keresett tokokhoz.

i

Nézzünk egy példát. Ha Xiaomi Redmi 9A/9AT tok érdekel, először is, a legördülő menü bal oldalán válaszd a Xiaomi márkát (ha még nincs kiválasztva), majd jobb oldalon a Redmi 9A vagy 9AT modellt.

A másik lehetőség, hogy a választó alatt lévő Redmi gombra kattintasz, majd pedig a 9A gombra. Kezdheted is a válogatást, hogy a neked leginkább tetsző Xiaomi Redmi 9A/9AT telefon tok kerüljön a kosaradba.

Ha megtaláltad a keresett telefonmodellhez tartozó Xiaomi tokokat, a legfontosabb lépésen már túl is vagy, innentől kezdve teljesen az egyéni ízlésedre van bízva, melyik tokot választod. Miért ez a legfontosabb lépés? Mert a telefon modellek mindegyikén kicsit máshol találhatók a kamerák, csatlakozók és gombok, ehhez igazodnak a Xiaomi telefontokok is. A folytatásban közelebbről megnézzük a Xiaomi tokok kínálatát sorozatonként.

Xiaomi telefontok Xiaomi Mi készülékekhez

A Xiaomi Mi készülékek a gyártó prémium telefonjai, ezért talán még nagyobb odafigyelést igényel a tok kiválasztása. A telefontok Xiaomi Mi készülékhez történő kiválasztása során az alábbi két dologra kell figyelni:

  1. A sorozat megnevezése - a Lite/Pro/Ultra/T jelölések utalnak erre
  2. A generáció megjelölése - A Xiaomi Mi után található szám, pl. Xiaomi Mi 10 tok vagy Xiaomi Mi 11 Lite tok

Xiaomi Mi 11 tok a legújabb telefonokhoz

Ha a Xiaomi telefonok legújabb generációjának egyik darabját vásároltad meg, akkor a telefonmodellel megegyező sorozatba tartozó Xiaomi Mi 11 tok az, ami neked kell. Választhatsz szilikon, TPU vagy műanyag hátlapot, illetve TPU vagy műbőr nyitható változatot. Egyes hátlapokat egészen különleges motívumok díszítenek.

Telefon tok Xiaomi Mi 10 készülékekhez

Ha az előző, 10. generáció egyik képviselőjének büszke tulajdonosa vagy, könnyen lehet, hogy a jelenleg használt Xiaomi tok már kissé viseltes lett vagy egyszerűen szeretnéd felfrissíteni a telefon megjelenését. Igazán egyedivé varázsolhatod a készüléket egy csillámos hátlappal, de praktikus lehet egy kitámasztható tok is. Több prémium minőségű Xiaomi Mi Note 10 tok vár bevetésre, hogy megvédje kiemelkedően jó felszereltségű telefonod.

Telefon tok Xiaomi Mi 9 és Mi A3 készülékekhez

Régóta szolgál hűségesen egy Xiaomi Mi 9 vagy Xiaomi Mi A3 telefon, hűségét pedig azzal szeretnéd meghálálni, hogy továbbra is gondoskodsz a védelméről? Nálunk a régebbi készülékekhez is találsz megfelelő Xiaomi tokot.

Xiaomi telefontok Xiaomi Redmi készülékekhez

A Xiaomi Redmi készülékek a középkategóriát képviselik, töretlen népszerűségnek örvendenek. A 2022-es Redmi 10 sorozat készülékei mellett a legtöbbet eladott Redmi telefonok képzeletbeli slágerlistájának első öt helyén az előző generáció két telefonja is képviselteti magát, mégpedig a Redmi 9C és a Redmi 9A. A Xiaomi Mi telefonok megnevezésétől kissé eltér a Redmi telefonoké, hiszen egy szám és egy betű alkotja. A szám értelemszerűen a generációt jelöli, az A/C/T betű pedig a sorozatot. A Xiaomi Redmi tok kiválasztásánál mind a kettőre ügyelj.

Telefon tok Xiaomi Redmi 9 készülékekhez

Bár már javában kapható a Xiaomi legújabb Redmi 10 generációja, a Redmi 9 telefonok még mindig népszerűek, éppen ezért nagyon sok ilyen telefon van használatban. Nem véletlen, hogy nálunk is szép számban található Xiaomi tok Redmi 9A/9AT, Redmi 9C vagy 9T telefonhoz.

Telefontok Xiaomi Redmi 9A
Telefontok Xiaomi Redmi 9A

Telefontok Xiaomi Redmi 9C
Telefontok Xiaomi Redmi 9C

Telefontok Xiaomi Redmi 9T
Telefontok Xiaomi Redmi 9T

i

Redmi 9A/9AT Xiaomi tokok

Akár Redmi 9A, akár Redmi 9AT tok érdekel, biztosan észrevetted, hogy a legtöbb Redmi 9A készülékhez alkalmas Xiaomi telefontok a 9AT telefonokhoz is jó. Van egyáltalán különbség a két készülék között? Van, de nagyon elenyésző. A Redmi 9AT három hónappal később került piacra, a gyártó egy harmadik mikrofonnal látta el a jobb zajszűrés érdekében. A másik különbség az, hogy míg a Redmi 9AT csak 2 GB RAM-os verzióban kapható, addig a Redmi 9A 2 GB, 4 GB és 6 GB RAM-os változatban is. Ezeket figyelembe véve, érthető, hogy mindkét telefonra illeszkedni fog a legtöbb Redmi 9A tok.

Telefon tok Xiaomi Redmi 8 és annál korábbi készülékekhez

Régebbi modellekhez már nem válogathatsz olyan sok Xiaomi telefontok közül, de a 8. generációhoz még közel 20 féle modell áll rendelkezésre, sőt még a Xiaomi 7 és Xiaomi 6 készülékekhez is találhatsz tokot, bár itt a kínálat már csak néhány típusra korlátozódik.

Xiaomi telefontok Xiaomi Redmi Note készülékekhez

Míg a Xiaomi Redmi készülékek az "Arany középút" képviselői, addig a Redmi Note sorozat telefonjai a prémium kategóriába tartoznak, jelenleg a Redmi Note 11 az aktuális generáció. Aki multimédiás tartalmak megtekintéséhez is alkalmas telefont keres, nem foghat mellé, ha a Redmi Note egyik modelljét választja. A már megszokott módon szemügyre vesszük a Xiaomi tokok Redmi Note készülékekre "szakosodott" szegmensét.

Gyakran nézel videókat a telefonodon? Akkor érdemes megfontolni egy kitámasztható Redmi Note Xiaomi tok beszerzését.

Telefontok Xiaomi Redmi Note 10 készülékekhez

Telefontok Xiaomi Redmi Note 10 / 10 5G / 10 Pro / 10 Pro Max és 10S modellekhez is kapható, méghozzá igen szép számban. A Redmi Note 10 telefonok között több olyan is van, amelynek színe egészen egyedi és rendkívül mutatós, ha szeretnéd megvédeni a telefont, de nem szeretnéd tokba rejteni, válassz átlátszó hátlapot.

Telefontok Xiaomi Redmi Note 9 készülékekhez

A 9. generációnak is számos változata jelent meg a piacon, ennek megfelelően kapható telefontok Xiaomi Redmi Note 9 / 9 5G / 9 Power / 9 Pro / 9 Pro Max /9S és 9T modellekhez is. 9 Pro telefonmodell még most is kapható, különlegessége, hogy az ujjlenyomat-olvasó az oldalsó gombján helyezkedik el, természetesen a Xiaomi tokok kialakításánál ezt is figyelembe veszik.

Telefontok Xiaomi Redmi Note 8 és korábbi készülékekhez

A régebbi készülékek védelme sem elhanyagolható, sőt, ha már évek óta hűségesen szolgál egy telefon, néha kicsit érdemes megújítani a megjelenését. Erre például kiválóan alkalmas a Redmi Note 8 tokok között található virágos hátlap, de színes hátlappal is feldobhatod a telefonodat. Ha még jobban visszamegyünk az időben, még a Redmi Note 5 modellhez is fogsz tokot találni, igaz itt már nem válogathatsz, jelenleg már csak 1-2 változat kapható.

Xiaomi telefontok Xiaomi Poco készülékekhez

A Xiaomi Poco telefonok közül már csak két modell kapható, a Poco X3 Pro és a Poco F3. Természetesen a Xiaomi Poco tokok között a korábbi modellekhez is találsz megfelelőt. Igazán különleges látványt nyújtanak például a kétszínű Xiaomi hátlapok, amelyeknek az oldala és a kamera körüli része zöld vagy éppen piros, míg a hátulja átlátszó. De emellett természetesen a klasszikusnak számító kinyitható tokok és hátlapok sem hiányoznak.

A Xiaomi tokok egyéb jellemzői

Miután leszűkítetted a Xiaomi telefontokok keresési listáját a saját telefonodhoz megfelelő tokokra, a végleges döntés meghozatalában a telefontok kialakítása és anyaga még szerepet játszhat.

A Xiaomi tokok kialakítása

  1. Flip tok Xiaomi készülékekhez: a készülék egészét takarja és védi, a kijelzővel együtt. Sok közülük elegáns kialakítású, van, amelyik bőrből készül. Úgy nyitható, mint egy kis könyv, az ún. integrált tartóval rendelkezők pedig kitámaszthatók.
  2. Hátlapok Xiaomi készülékekhez: csak a telefon hátulját és oldalát takarják, sok közülük átlátszó. Műanyag, szilikon és TPU anyagból is készülhetnek.

Mivel a telefon hátlapok nem védik a kijelzőt, ilyen esetben ajánlott a Xiaomi telefonhoz üvegfólia használata.

Alzaguard Xiaomi tokok

A Xiaomi telefontokok közül röviden nézzük meg az Alzaguard hátlapok kínálatát. Az összes Alzaguard Xiaomi tok speciális kamera védelemmel büszkélkedhet. A Shockproof sorozat darabjai megerősített sarkokkal rendelkeznek az ütések csillapítása érdekében. A TPU-ból készült Crystal Clear hátlapok szinte észrevétlenül védik a készülékeket. A Premium Liquid Silicone sorozat hátlapjai között színes darabok is találhatók, a szilikon rugalmasságának köszönhetően könnyen ráteheted a telefonra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
FIXED Topic Xiaomi Redmi 13C/POCO C65 fekete tok Szállításra kész > 10 db
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi 13C és POCO C65 tok, flipes, anyaga TPU és műbőr, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, a névben feltüntetett modellekkel kompatibilis, a képek csak illusztrációként szolgálnak
4 990 Ft

2.
Telefon tok - Xiaomi Redmi 12 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
3 190 Ft

3.
Telefon tok - Xiaomi Redmi 12C tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
2 890 Ft

Még több
784 termék
4,4
FIXED Topic Xiaomi Redmi 13C/POCO C65 fekete tok
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi 13C és POCO C65 tok, flipes, anyaga TPU és műbőr, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, a névben feltüntetett modellekkel kompatibilis, a képek csak illusztrációként szolgálnak
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899ve1059
5,0
AlzaGuard Shockproof Case Xiaomi Redmi 12 átlátszó tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi 12 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCTS0107
5,0
FIXED Story Xiaomi Redmi 13C/POCO C65 fekete tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi 13C tok, anyaga TPU és gumi, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b1450
5,0
FIXED Xiaomi Redmi Note 13 5G átlátszó tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 13 5G tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b1477
4,4
AlzaGuard Crystal Clear TPU case a Xiaomi Redmi 12C készülékhez
Telefon tok - Xiaomi Redmi 12C tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCT0320
5,0
FIXED Slim AntiUV Xiaomi Redmi Note 13 átlátszó tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 13 tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b1480
4,7 22×
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case Xiaomi Redmi 9A tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi 9A tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCT0037
4,8
AlzaGuard Shockproof Xiaomi Redmi A1 / Xiaomi Redmi A2 tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi A2 és Redmi A1 tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCS0088
4,9
FIXED a Xiaomi Redmi Note 12 készülékhez - átlátszó
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 12 tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b1161
Nillkin Super Frosted PRO Xiaomi 13T/13T Pro kék tok - Telefon tok
Típusok
3,7
Nillkin Super Frosted PRO Xiaomi 13T/13T Pro kék tok
Telefon tok - Xiaomi 13T Pro és 13T tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -19 %
4 590 Ft 5 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SB820a1170
4,0
FIXED Opus, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G/ POCO X6 5G, fekete
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G telefonokhoz, flipes, anyaga TPU és műbőr, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899ve1068
4,8 28×
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case Xiaomi Redmi 9C tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi 9C tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCT0038
4,8 16×
AlzaGuard Crystal Clear TPU case Xiaomi Redmi Note 10 5G tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 10 5G tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCT0163
Tactical Field Notes Xiaomi Redmi 12 fekete tok - Mobiltelefon tok
Típusok
4,6 27×
Tactical Field Notes Xiaomi Redmi 12 fekete tok
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi 12 telefonokhoz, flipes, anyaga műbőr, kijelző karcolás elleni védelme és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTea3
5,0
FIXED Story Xiaomi 13T fekete tok
Telefon tok - Xiaomi 13T Pro tok, anyaga TPU és gumi, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP930b1342
4,7 24×
AlzaGuard Crystal Clear TPU case Xiaomi Redmi Note 10 / 10S tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 10 és Redmi Note 10S tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCT0125
4,6 23×
FIXED Topic Xiaomi Redmi 9C fekete tok
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi 9C telefonokhoz, flipes, anyaga műbőr, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, telefon max. magassága 164,9 mm, telefon max. szélessége 77,07 mm
4 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899ve322
4,1 21×
FIXED Opus Xiaomi Redmi Note 12 fekete tok
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi Note 12 telefonokhoz, flipes, anyaga TPU és műbőr, kijelző karcolás elleni védelme, kártyatartós, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899ve922
Tactical Field Notes a Xiaomi Redmi 12 készülékkhez Blue - Mobiltelefon tok
Típusok
4,6 27×
Tactical Field Notes a Xiaomi Redmi 12 készülékkhez Blue
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi 12 telefonokhoz, flipes, anyaga műbőr, kijelző karcolás elleni védelme és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTea2
4,0 13×
AlzaGuard Shockproof Case Xiaomi Redmi Note 10 Pro tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 10 Pro tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion, vastagsága 2 mm
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCS0030
Tactical Field Notes Xiaomi Redmi 12C fekete tok - Mobiltelefon tok
Típusok
4,8 14×
Tactical Field Notes Xiaomi Redmi 12C fekete tok
Mobiltelefon tok - Xiaomi Redmi 12C telefonokhoz, flipes, anyaga műbőr, kijelző karcolás elleni védelme és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TACTea48
4,3
AlzaGuard Crystal Clear Xiaomi Redmi Note 12 5G TPU tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi Note 12 5G tok, anyaga TPU, ellenálló és puha, könnyen felhelyezhető és levehető, kamerasziget védelem, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, vastagsága 1 mm
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDPCT0299
4,3 12×
Hishell TPU Xiaomi Redmi 9C átlátszó tok
Telefon tok - Xiaomi Redmi 9C tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HISHa205
4,5
Spigen Liquid Air Black Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G/POCO X5 Pro 5G tok
Telefon tok - Xiaomi Poco X5 Pro 5G és Redmi Note 12 Pro 5G tok, anyaga TPU, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc988

Xiaomi telefontokok

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei?
mobiltelefonokASUS ROG Phone 6 (TESZT): nagyszerű gamer telefon, de nem való mindenkinek Az ASUS ROG Phone sorozat már évek óta a minőségi gamer telefonok listájának élén áll. A termékcsalád legújabb tagja a hatodik modell, az ASUS ROG Phone 6.
A mobiltelefon-burkolatok védőeszközként, de gyakran divatos kiegészítőként is szolgálnak. Összehasonlító tesztünkben megvizsgáltuk, hogyan használják az egyes burkolatokat, mennyire jól vannak kidolgozva és milyen a kialakításuk. Hogyan véleményeztük az egyes...
Védőüveget keresel a telefonodra de nem tudod, melyik a legjobb választás? Az összehasonlítás során a nálunk is kapható legnépszerűbb márkák különféle képviselőit néztük meg közelebbről. Habár sok mindenben hasonlítanak, számottevő különbségeket is fedezhetünk fel...
További cikkek Összes cikk

Xiaomi telefontokok

A Xiaomi telefontokok kategóriában összesen 784 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xiaomi telefontokok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xiaomi telefontokok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xiaomi telefontokok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ