Körömlakkok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lakk típusa
Hagyományos
(161)
(11)
Textúra
(4)
Gyöngyházfényű
(17)
Fátyolos
(13)
Fényes
(31)
Hatás
Zselés hatású
(54)
Tápláló
(11)
Körömerősítő
(3)
Regeneráló
(2)
Űrtartalom
0 ml
550 ml
-
Szűrés

Ha szeretnéd, hogy körmeid ápoltak legyenek, és tökéletes harmóniában legyenek a ruháddal, akkor a megfelelő körömlakk után kell nézned. Válaszd ki az alkalom, a kívánt hatás, a textúra vagy a kiegészítő tulajdonságok figyelembe vételével. Nemcsak a körömlakk minősége fontos a szép és egészséges körmökhöz, hanem a helyes felvitel és utóápolás is. Tippeket adunk, hogyan válaszd ki az igényeidnek megfelelő, hosszú élettartamú körömlakkok közül a legmegfelelőbbet. Olvass tovább!

Tovább

Miért ajánlott egy szép körömlakk és mire is jó valójában?

Az emberek gyakran első pillantásra észreveszik a kezünket, ezért ajánlatos a körömlakk használata. A választás során vedd figyelembe, milyen alkalomból fogod viselni a körömlakkot, de fontos a kívánt hatás, az állag és az egyéb jellemzők is. Minden szempontból az a legjobb körömlakk, amelyet professzionális használatra szántak, mert ezek hosszú ideig tartanak.

Körömlakkok

Körömlakk színek: Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatot?

Mi alapján válasszunk a körömlakk színek vagy az egyes árnyalatok közül? Ez különböző tényezőktől függ, de ha nem szeretnéd követni a szabályokat, természetesen bármilyen színt választhatsz.

  • Az évszaknak megfelelően: A nyári hónapokban népszerűek a neon körömlakkok és az élénk árnyalatok, de a pasztellszínű körömlakkok is.
  • A legújabb trendeknek megfelelően: smaragdzöld, halványkék, sárga, klasszikus fekete és fehér - a trendek rendszeresen változnak. Kövesd őket, és maradj naprakész.
  • Az alkalomtól függően: a semleges körömlakkok alkalmasak a mindennapi viseletre, míg a merészebb árnyalatok tökéletesek esti vagy ünnepi eseményekre.
  • A bőrtípus szerint: A rózsaszín és a bézs világos árnyalatai jól illenek a sápadtabb bőrszínhez, míg a sötétebb árnyalatok, mint a vörös és a lila, jól mutatnak a napbarnított vagy sötétebb bőrön.

Kislányod érdeklődéssel figyel téged köröm festés közben és szeretne saját körömlakkot? A gyermekek számára vannak speciális körömlakkok, amelyek gyakran megtalálhatók más sminktermékekkel együtt a gyerek sminkkészletekben.

Fedőlakk, alaplakk, klasszikus vagy gél körömlakk?

A választásnál összpontosíts arra is, hogy milyen körömlakk lenne számodra a legmegfelelőbb. A klasszikus körömlakk sokféle színt kínál, és könnyen felvihető. A gél körömlakk hosszan tartó fényt és tartósságot biztosít, de UV- vagy LED-lámpa szükséges a használatához. Választhatsz akril vagy shellac változatot is.

  1. A klasszikus körömlakkok téged is biztosan lenyűgöznek a színárnyalatok sokféleségével - a pirostól a feketén át a nude összes árnyalatáig bármit választhatsz. Ezek a körömlakkok azonban csak körülbelül egy hétig tartanak.
  2. A gél körömlakkok a klasszikus körömlakkokhoz képest hosszabb ideig, akár 3 hétig is tartanak. A legtöbbször azonban a gél körömlakk használatához UV-lámpára lesz szükséged.
  3. Az akril körömlakkok az akril körmök (tartós és erős körmök, amelyeket folyadékkal és akrilporral készítenek) fedőrétegeként szolgálnak. Néha vékony hegyű ecsettel rendelkeznek a pontos körömdíszítéshez.
  4. A shellac körömlakk természetes rugalmasságot és hosszantartó fényt biztosít. Nagyon jól tapad a körmökhöz, nagy intenzitású és karcálló - előnye a könnyű eltávolíthatóság.

i

Nincs szükséged speciális felszerelésre. A zselés körömlakk használata UV-lámpa nélkül is használható

Használható a gél körömlakk UV-lámpa nélkül? Határozottan igen! Innovatív megoldást jelent a gyönyörű és hosszan tartó hatás érdekében. Hasonló előnyöket kínálnak, mint a hagyományos gél lakkok, azaz magas fényt és tartósságot, de természetes fényre van csak szükség a köttetéshez. A felhordása nagyon egyszerű - ugyanúgy felkenhető, mint egy hagyományos lakk, de a különleges formulának köszönhetően nem hámlik és megtartja a fényét.

Választhatsz a hatás alapján is: ápoló vagy gyorsan száradó körömlakkok

A gyorsan száradó körömlakk ideális azok számára, akiknek nincs sok idejük a manikűrözésre. Percek alatt megszárad és hosszú várakozás nélkül lehetővé teszi a hatékony lakkozást. Tápláló, speciális összetevőket, például vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amely hozzájárul az egészségükhöz. Az erősítő körömlakk erősíti a gyenge és törékeny körmöket. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a keratin vagy a kalcium, amelyek megakadályozzák a töredezést és a törést.

Időnként rágod a körmöd? Akkor neked sem ártana egy körömrágás elleni körömlakk, amely keserű ízének köszönhetően segít megszabadulni ettől a rossz szokástól. Ha egyéb problémáid vannak, kínálatunkban található körömlakk a kemény, töredező vagy sérült körmökhöz is, hogy azok új erőre kapjanak.

A tartós körömlakk titka: Használj alapozó- és fedőlakkot

Ha a legtartósabb körömlakk után kutatsz, a keresés nehéz lehet. Elég, ha csak egy alaplakkot és egy fedőlakkot használsz. Az alaplakk minden manikűrözés alapja - megvédi a körmöket a elszíneződéstől, és biztosítja a színes körömlakk jobb tapadását. A fedőlakk elősegíti a hosszan tartó eredményt, és extra fényt vagy matt hatást kölcsönöz a körmöknek, miközben véd a hámlás és a sérülések ellen.

  • Az alapozó körömlakk (base coat) a köröm festés előkészítésére szolgál. Védi, táplálja, erősíti a körmöt, kisimítja az egyenetlenségeket, javítja a körömlakk tapadását és meghosszabbítja a lakk élettartamát.
  • A fedőlakk (top coat) tökéletes fedést garantál. Elsősorban a körömlakk fixálására szolgál, megakadályozza a körömlakk korai lepattogzását, matt vagy éppen fényes megjelenést biztosít.
Színtelen körömlakk Dermacol

Az átlátszó körömlakk védő fedőlakkként is használható, amely fényt ad és meghosszabbítja a színes körömlakk élettartamát. Önmagában is használható a természetes és manikűrözött köröm megjelenése érdekében.

i

Hosszantartó körömlakk a hosszabb ideig tartó szép és ápolt kezekért

A hosszantartó körömlakk nagy ellenállósággal rendelkezik a lepattogzással, fakulással és karcolódással szemben. Különleges összetevőket tartalmaz a jobb tapadás és erősség érdekében. Megfelelő felvitellel, amely magában foglalja az alaplakk és a fedőlakk használatát, professzionális megjelenést érhetsz el, amely akár két hétig is kitart. Alkalmas mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt, amikor azt szeretnéd, hogy körmeid mindig tökéletesen nézzenek ki.

Mi a helyzet az állaggal? Kapható többek között fényes, fémes hatású, csillogó és matt körömlakk is

A kiválasztási folyamat következő lépése a kívánt állag kiválasztása. Nagyon népszerűek az igazán eredeti megjelenést biztosító matt körömlakkok, de a fényes változatok sem kevésbé kedveltek. Érdekesebb hatású körömlakkok is kaphatók, mint például fémes hatású, csillámos, gyöngyházfényű vagy tejszerű körömlakkok.

Matt körömlakkok
Matt körömlakk

Fényes körömlakkok
Fényes körömlakk

Csillámos körömlakkok
Csillámos körömlakk

Fémes hatású körömlakkok
Fémes hatású körömlakk

Szeretnél valami különlegeset? Akkor szerezd be a chameleon hatású thermo körömlakkok valamelyikét, amelyek a környezeti hőmérséklettől függően változtatják a színüket.

És végül, néhány egyéb tulajdonság, amellyel a körömlakk rendelkezhet

A fentieken kívül más olyan körömlakkok is várnak rád, amelyek lenyűgöznek majd. Mit szólnál a sötétben világító, lehúzható, mágneses, holografikus vagy crackle változatokhoz? Szó szerint sztár leszel bármelyikükkel. Ha nem szeretnéd, hogy a köröm festés túl sokáig tartson, próbáld ki a felragasztható körömlakk valamelyikét. Nem szeretnél csupán egy színt viselni? Akkor számodra ideális lesz a szett - körömlakkok különböző színekben és mintákkal.

i

Olcsó körömlakk után kutatsz? Mi ár szerint rendeztük őket neked. A körömlakkok akciós áron - árnyesés oldalon pedig kedvezményes termékeket találsz.

5 tipp a végére: Hogyan választható ki a legjobb körömlakk, ami nem hagy cserben?

A kosaradba olyan körömlakk kerüljön, amely nem tartalmaz káros vegyi anyagokat. Ezek gyengíthetik a körmöket és allergiás reakciókat okozhatnak. Igényeitől függően gondold át, hogy klasszikus, zselés, gyorsan száradó vagy tartós lakk kell-e neked. Mindegyik típusnak megvannak a maga sajátos tulajdonságai és előnyei. A kiváló minőségű ecset biztosítja a körömlakk egyenletes felvitelét, és megkönnyíti a kezelést. Vásárlás előtt olvasd el más felhasználók véleményét is, vagy nézd meg a legnépszerűbb, legjobb körömlakkok listáját.

A körömlakk gyors, alapos, ugyanakkor kíméletes eltávolításához alkohol- és acetonmentes körömlakklemosó használata javasolt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
204 termék
REGINA Kozmetikai szett gyerekeknek 550 ml - Kozmetikai ajándékcsomag Típusok
5,0
REGINA Kozmetikai szett gyerekeknek 550 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: ajakbalzsam, 250 ml-es tusfürdő, 300 ml-es habfürdő, körömlakk - 780 Ft/100 ml
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8812
5,0
RIMMEL LONDON Super Gel 095 Going For Gold 12 ml
Körömlakk - gél (géllakk), csillogó hatás, gyorsan száradó és hosszantartó, színe: arany, űrtartalom: 8 ml - 323,75 Ft/1 ml
2 590 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7594
4,7 28×
OPI Infinite Shine Lady In Black 15 ml
Körömlakk - zselés köröm hatását hozza létre, színe: fekete, űrtartalom: 15 ml - 512,67 Ft/1 ml
7 690 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7824
5,0
RIMMEL LONDON Super Gel 098 Never Blue With You 12 ml
Körömlakk - gél (géllakk), fényes hatású, gyorsan száradó és hosszantartó, színe: kék és zöld, űrtartalom: 8 ml - 323,75 Ft/1 ml
2 590 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7596
4,5 19×
OPI Nail Lacquer Glazed n' Amused 15ml
Körömlakk - gyöngyház fényű hatás, gyorsan száradó és hosszantartó, színe: gyöngyházfényű, űrtartalom: 15 ml - 386 Ft/1 ml
5 790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7447
REGINA Hercegnő gyermek kozmetikai készlet - Kozmetikai ajándékcsomag Típusok
5,0
REGINA Hercegnő gyermek kozmetikai készlet
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: ajakbalzsam, 250 ml-es tusfürdő, 300 ml-es habfürdő, körömlakk világos rózsaszín árnyalatban - 780 Ft/100 ml
4 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8811
4,6 27×
DERMACOL 5 Days Stay Nail Polish No. 53 Eternity 11 ml
Körömlakk - hosszantartó, színe: rózsaszín, űrtartalom: 11 ml - 135,45 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6723
5,0
RIMMEL LONDON Super Gel 031 FAB 12 ml
Körömlakk - fényes hatású, gyorsan száradó és hosszantartó, színe: borvörös, űrtartalom: 12 ml - 207,50 Ft/1 ml
2 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6172
DERMACOL Hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.51, Daylight - Körömlakk Típusok
5,0
DERMACOL Hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.51, Daylight
Körömlakk - fényes hatású, hosszantartó, színe: barna, űrtartalom: 11 ml - 135,45 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5996
DERMACOL hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.50 Antique Rose - Körömlakk Típusok
5,0
DERMACOL hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.50 Antique Rose
Körömlakk - fényes hatású, hosszantartó, színe: rózsaszín, űrtartalom: 11 ml - 135,45 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO5995
3,1 14×
DERMACOL Mini Pasztell Love körömlakk No.04
Körömlakk - gyorsan száradó, színe: vintage rózsaszín, űrtartalom: 5 ml - 198 Ft/1 ml
990 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6293
RIMMEL LONDON 60 Seconds Super Shine 313 Feisty Red 8 ml
Körömlakk - fényes hatású, gyorsan száradó, színe: piros, űrtartalom: 8 ml - 186,25 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7593
RIMMEL LONDON 60 Seconds Super Shine 863 Star Gazin 8 ml
Körömlakk - gyorsan száradó és hosszantartó, színe: kék, űrtartalom: 8 ml - 186,25 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7592
RIMMEL LONDON 60 Seconds Super Shine 271 Jet Setting 8 ml
Körömlakk - gyorsan száradó, színe: rózsaszín, űrtartalom: 8 ml - 186,25 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7591
DERMACOL 5 Days stay
Kozmetikai ajándékcsomag - körömlakk készlet, 5 Days Stay tartós körömlakk No.38 Cherry Blossom, 5 Days Stay tartós körömlakk No.05 Lucky Charm, 5 Days Stay tartós körömlakk No.13 Country Club - 1 430 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 13 000 Ft/100 ml
4 290 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7506
RIMMEL LONDON 60 Seconds Super Shine 834 Fab! 8 ml
Körömlakk - fényes hatású, színe: szivárványos, űrtartalom: 8 ml - 161,25 Ft/1 ml
1 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO7316
O.P.I. Holiday '23 Nail Lacquer Duo 30 ml
Körömlakk - gyöngyház fényű hatás, gyorsan száradó és hosszantartó, színe: többszínű, űrtartalom: 30 ml - 5 295 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 353 Ft/1 ml
10 590 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6888
2,8
DERMACOL One Step Gel Lacquer First date No.01
Körömlakk - fényes hatású, zselés köröm hatását hozza létre, színe: rózsaszín, űrtartalom: 11 ml - 208,18 Ft/1 ml
2 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO4503
4,5
O. P. I. Nail Lacquer Big Sagittarius Energy - 15ml
Körömlakk - gyöngyház fényű hatás, gyorsan száradó és hosszantartó, színe: piros, űrtartalom: 15 ml - 379,33 Ft/1 ml
5 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6864
4,6 27×
DERMACOL 5 Days Stay Nail Polish No. 55 Black Onyx 11 ml
Körömlakk - hosszantartó, színe: fekete, űrtartalom: 11 ml - 135,45 Ft/1 ml
1 490 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6725
5,0
O. P. I. Infinite Shine 2 Kiss My Aries - 15ml
Körömlakk - csillogó hatás, zselés köröm hatását hozza létre, színe: piros, űrtartalom: 15 ml - 312,67 Ft/1 ml
4 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6881
5,0
O. P. I. Infinite Shine 2 Scorpio Seduction - 15ml
Körömlakk - csillogó hatás, zselés köröm hatását hozza létre, színe: kék, űrtartalom: 15 ml - 352,67 Ft/1 ml
Leárazás -22 %
5 290 Ft 6 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6883
5,0
O. P. I. Infinite Shine 2 Aquarius Renegade - 15ml
Körömlakk - gyöngyház fényű hatás, zselés köröm hatását hozza létre, színe: kék, űrtartalom: 15 ml - 386 Ft/1 ml
Leárazás -14 %
5 790 Ft 6 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6875
5,0
O. P. I. Infinite Shine 2 Pisces the Future - 15ml
Körömlakk - gyöngyház fényű hatás, zselés köröm hatását hozza létre, színe: kék és türkizkék, űrtartalom: 15 ml - 386 Ft/1 ml
Leárazás -14 %
5 790 Ft 6 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEKO6882

Körömlakkok

A Körömlakkok kategóriában összesen 204 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó körömlakkok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább körömlakkok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb körömlakkok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: körömlakkok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ