Ezüst ékszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ékszer típusa
Karkötő
(419)
Medál
(369)
Fülbevaló
(525)
Nyaklánc
(247)
Gyűrű
(80)
Szűrés

Az ezüst ékszerek alkalmasak a hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. Az ezüst ékszer egy gyönyörű ajándék, amely garantáltan boldoggá teszi a viselőjét, akár fülbevalót, karkötőt, gyűrűt vagy láncot ajándékozol. Az alábbi sorokban számos remek tanácsot adunk, amelyek segíthetnek abban, hogy hogyan válaszd ki a legszebb ezüst ékszer modellt.

Tovább

A gyönyörű ezüst ékszerek nem csak a fiatalabb generációkat bűvölik el

Egy gyönyörű ezüst ékszer főként a fiatal lányok körében kedvelt. Azonban a kínálat rendkívül változatos, és nem csak a tinédzserek számára tartogat csodás ékszereket. Mindenki találhat kedvére valót boltunk ezüst ékszer kínálatában kortól és nemtől függetlenül. Az ezüst ékszerek számos előnnyel rendelkeznek, amelyek meggyőznek téged az egyediségükről.

  • Az ezüst ékszerek fényesek, ami elegánssá teszi a viselőjüket.
  • Egy ezüst ékszer különböző alkalmakhoz és öltözékekhez is illik.
  • Kedvezőbb árúak, mint más nemesfémből készült ékszerek.
  • Az ezüst ékszer könnyen kombinálható más divatkiegészítőkkel.
  • Az ezüst általában hipoallergén, így ritkábban okoz allergiát.
  • Az egyszerű darabok mellett kaphatóak például kék opállal, borostyánnal vagy rubinnal díszített ezüst ékszerek is.

Ha azonban az ezüst ékszerek előnyei ellenére más nemesfémből készült ékszereket szeretnél vásárolni, nézd meg az arany ékszerek, gyémánt ékszerek, sebészeti acél ékszerek vagy az aranyozott ékszerek kategóriákat, ahol mindenki megtalálhatja a kedvenc darabját.

Milyen tisztaságúak a minőségi ezüst ékszerek?

A minőségi ezüst ékszerek tisztasági számmal rendelkeznek, akárcsak az aranyból készült ékszerek. Az ezüst és az egyéb összetevők arányát ezrelékben adják meg, nem pedig karátban. A leggyakoribb a 925/1000 érték, ami azt jelenti, hogy az ékszerek 92,5% tiszta ezüstöt tartalmaznak, a többi pedig egyéb fém. A másik népszerű változat a 800/1000.

Ezrelék arány 750 800 835 900 925 959 999
Tisztasági érték 6 5 4 3 2 1 0

Az ezüst ékszerek esetében többféle felületkezelés a jellemző

Ahhoz, hogy az ezüst ékszerek igazán szépek legyenek, különböző felületkezeléseken esnek át.

  • Fényes ezüst ékszerek: nagyon simák és fényesek, így valóban ragyognak és elegánsak. Könnyen tisztíthatók, de hajlamosak a karcolódásra.
  • Rodiumozott ezüst ékszerek: a rodiumozás révén ellenállóbbak az oxidációval és a karcolásokkal szemben. Fényesek, ragyogóak, azonban a rodiumozást időnként meg kell ismételni.
  • Aranyozott ezüst ékszerek: vékony aranyréteggel vannak bevonva, így aranynak tűnnek, de olcsóbbak. Különböző árnyalatokban kaphatók, de idővel hajlamosak a kopásra.

Továbbá az ezüst ékszerek például mattítva is lehetnek, amely eljárás során az ezüst felületét finoman érdesítik, hogy ne ragyogjon, hanem matt legyen. Az oxidációval sötétebb, antik hatást érhetnek el, ahol kiemelkednek az ezüst ékszerek részletei és mintái.

A luxus ezüst ékszerek tetőtől talpig feldíszítenek

Az ezüst ékszerek típusai közé tartoznak a karkötők, nyakláncok, láncok, gyűrűk, fülbevalók és medálok. Minden darab egyedi, és különböző célokra és alkalmakra készül. Bármelyik típusú ékszert is választod, mindig biztos lehetsz benne, hogy ragyogni fogsz.

Az ezüst nyakláncok elérhetők eredeti szettekben is

Az ezüst nyakláncok lehetnek egyszerűek és medállal ellátottak. Választhatsz egy finom nyakláncot, amelyen egy kis medál van, de ha feltűnő ékszerre van szükséged például egy báli ruhához, válassz egy ezüst ékszer szettet, amelyben nyakláncot és fülbevalót is találsz. Néha a szett része egy gyűrű és egy karkötő is. Mély dekoltázsokhoz rövidebb ezüst ékszer változatokat ajánlunk, míg garbókhoz hosszabbakat.

Elegáns ezüst láncok

Az ezüst láncok általában kevésbé feltűnőek, így a fiatal lányok számára megfelelőbb alternatívát jelentenek. Az ezüst láncot viselheted dísz nélkül is, vagy egy egyedi medállal. Az ezüst ékszerek láncok formájában is különböző vastagságúak lehetnek, így választhatsz mindennapi viseletre szánt, valamint díszesebb változatokat is. Akárcsak a nyakláncok, a láncok is beszerezhetők ajándék szettben, amely medált és fülbevalót tartalmaz.

i

Miben különböznek az ezüst láncok a nyakláncoktól?

Az ezüst ékszer nyakláncok és láncok formájában ugyanabból az anyagból készülnek és mindkettőt a nyakban viselik, de a designban és főként a viselés alkalmában különböznek. A nyaklánc általában feltűnőbb és gyakran díszített, míg a lánc finomabb, egyszerűbb, esetleg medálokkal ellátott.

Az ezüst fülbevalók a hétköznapokban és egy bálban is jól mutatnak

Az ezüst fülbevalók lehetnek teljesen visszafogottak, vagy éppen ellenkezőleg, minden figyelmet magukra vonhatnak. Viselheted őket a hétköznapokban is, de fontos társadalmi eseményekre is felveheted a kedvenc ezüst fülbevalódat. Választhatsz a zárás típusa, formája (gombok, lógó, karikák, szívek stb.) vagy díszítése (kristályok, természetes kövek stb.) alapján. Az ezüst ékszer fülbevalók remek ajándékok, amelyek örömet szereznek különböző korú és érdeklődésű nőknek. Különböző méretű fülbevalók is kaphatók.


ékszer ezüst lánc
Ezüst lánc

Ezüst ékszerek természetes kövekkel
Ezüst fülbevalók

ékszer ezüst szettek
Ezüst nyaklánc

Az ezüst gyűrűk érdekes kiegészítők, amelyeket nem csak nők viselhetnek

Az ezüst gyűrűket főként a fiatal lányok és a nők vásárolják, de a trendi, robusztus ezüst gyűrűket sok férfi is kedveli. Népszerűek az ásványokkal, kövekkel és kristályokkal díszített ezüst ékszerek, amelyek egyediséget és eredeti megjelenést kölcsönöznek a gyűrűknek. Népszerűek továbbá az ezüst eljegyzési vagy jegygyűrűk, amelyek megfizethető alternatívát jelentenek más nemesfémekhez képest – első ránézésre nem különböztethetők meg a platinától vagy a fehér aranytól. Népszerűek az ezüst gyöngyös ékszerek is.

Egyedi ezüst ékszerek medálok formájában

Az ezüst medálok különböző formájúak és motívummal ellátottak lehetnek. Díszítheted velük az ezüst láncot vagy a nyakláncot, de léteznek karkötőkhöz való medálok is. Egy láncon akár több medál is lehet egyszerre, attól függően, hogy az egyszerű ezüst ékszer változatokat vagy valami feltűnőbbet kedvelsz. Egy elegáns medál például egy felirattal kedvelt ajándék, amellyel örömet szerezhetsz egy nőnek is. Vásárolhatsz egy kis szettet is, amely medált és hozzá illő fülbevalókat tartalmaz.

Az ezüst karkötők sosem mennek ki a divatból

Az ezüst karkötők nem csak a nők kedvencei, de a férfiak is szívesen viselik őket. A finom karkötők remekül kiegészítik a munkahelyi öltözéket, míg a kristályokkal és kövekkel díszített karkötők ideálisak a társadalmi eseményekhez. A karkötő lehet része egy nagy szettnek, vagy külön is megvásárolható. Az ezüst ékszer karkötő formájában különböző vastagságú lehet. Az ilyen ezüst ékszerek díszítettek vagy egyszerűek, színesek vagy semlegesek. A karkötő nagyszerű születésnapi ajándék a partnered számára is.

ékszer ezüst gyűrű
Ezüst gyűrű

Ezüst ékszerek - medál
Ezüst medál

Ezüst ékszerek - karkötő
Ezüst karkötő

Milyen egy férfinak készült ezüst ékszer?

Bár az ezüst ékszer inkább a nők kedvence, gyakran viselik a férfiak is. Jellemző, hogy a férfi ezüst ékszerek robusztusabbak (de nem feltétlenül), egyszerűbb, elegáns megjelenésűek, és nem túl díszesek. Sok férfi azonban kedveli a feltűnő elemeket, így például egy nagy kővel díszített gyűrűt választanak.

Egy ezüst ékszer legyen alkalomhoz illő

Az ezüst ékszerek több alapvető kategóriába sorolhatóak. Találhatsz közöttük egyedi darabokat, amelyek alkalmasak a mindennapi viseletre, valamint természetes kövekkel díszített, figyelemfelkeltő ékszereket, amelyek kiegészítik az ünnepi ruházatot a társadalmi eseményeken. Elérhetők önállóan vagy egy szett részeként. Az ezüst ékszerek ideálisak a hétköznapokra, de ünnepi alkalmakra is, így csak a megfelelő modellt kell kiválasztanod. Mindannyian egyediek vagyunk, és mindannyian más-más ékszert tartunk egyszerűnek vagy díszesnek.

i

Hogyan kombinálhatóak helyesen az ezüst ékszerek?

Ha ezüst ékszer változatokat szeretnél arany ékszerekkel kombinálni, hasonló színű fém vagy ugyanolyan színű kövek alapján válassz. De semmiképp se kombinálj túl sok fényes díszt együtt, mert az inkább ízléstelen benyomást keltene.

A minőségi ezüst ékszer tartós, de gondoskodást igényel

A minőségi ezüst ékszerekkel is tudni kell bánni. Az ezüst, az aranytól és a platinától eltérően idővel oxidálódik (feketedik). Számíts arra, hogy az ezüst ékszer időnként professzionális tisztítást igényel, a házi tisztítási tanácsokat inkább felejtsd el. Az ezüst hajlamosabb a karcolódásra is, mert puhább, így érdemes megfelelően tárolni, ezért az ezüst ékszerek mindegyikét száraz helyen, ékszerdobozban vagy dobozban tartsd. Kerüld a vegyszerek használatát, mint például a parfümök vagy a tisztítószerek.

Hogyan viselhető az ezüst ékszer úgy, hogy minél tovább szép maradjon?

Az ezüst ékszert csak a parfüm használata után vedd fel. Ha a parfümöt az ékszerre fújod, gyorsan elveszíti majd a fényét. Ezüsttel ne fürödj, ne zuhanyozz és ne látogasd a szaunát. Ne viseld az ezüstöt, ha vegyi gőzökkel dolgozol, vagy nehéz fizikai munkát végzel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 632 termék
5,0
PANDORA Moments People 598827C01-19 (Ag925/1000, 15 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 15 g
27 690 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12192
5,0
PANDORA Moments 291076C01 (Ag 925/1000, 1,79 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,9 g
23 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16366
5,0
PANDORA Marvel 790780C01 (Ag 925/1000, 2,5g)
Medál - női medál, mérete: 2,6 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,5 g
22 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16242
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-20 (Ag 925/1000, 4,7 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,7 g
35 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18661
4,5
EVOLUTION GROUP 11006.1 crystal zircon csomó (Ag925/1000, 1,0 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,3 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
7 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP14108
PANDORA Signature 590514CZ-45 (Ag925/1000, 5,8 g) - Nyaklánc Típusok
5,0
PANDORA Signature 590514CZ-45 (Ag925/1000, 5,8 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 5,8 g
35 190 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12426
JSB Bijoux Szív chatonnal Swarovski Crystals aranyozott 92300371g-cr (Ag925/1000, 2,23g) - Nyaklánc Típusok
4,8
JSB Bijoux Szív chatonnal Swarovski Crystals aranyozott 92300371g-cr (Ag925/1000, 2,23g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 43 cm, aranyozott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 2,23 g
8 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11948
5,0
PANDORA 596477-17 (átmérő 17,5 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17,5 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,3 g
Leárazás -23 %
24 520 Ft 32 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8150
EVOLUTION GROUP 31229,3 lt. türkiz Swarovski® kristályokkal díszítve (Ag 925/1000, 1,6 g) - Fülbevaló Típusok
4,8 11×
EVOLUTION GROUP 31229,3 lt. türkiz Swarovski® kristályokkal díszítve (Ag 925/1000, 1,6 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,7 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,6 g
11 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10781
4,8 96×
PANDORA Moments People 798016EN160 (Ag925/1000, 4,2 g)
Medál - női medál, mérete: 1,53 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,2 g
Leárazás -9 %
17 730 Ft 19 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12233
4,9
EVOLUTION GROUP 11071.1 cirkónia kristály díszítés (Ag 925/1000, 0,9 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,7 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
7 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11857
4,8
PANDORA 590742HV-50 Moments Icons (Ag925/1000, 32,9 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 50 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, tömege: 32,9 g
58 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12314
4,8 96×
PANDORA Moments People 798081 (Ag925/1000, 2,6 g)
Medál - női medál, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,6 g
10 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11092
4,5
EVOLUTION GROUP 12018.1 (Ag 925/1000, 1 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 42 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 1,6 g
11 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10758
3,0
PANDORA Moments Garden 598776C01-16 (Ag925/1000, 12,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,1 g
29 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12182
4,9 73×
PANDORA Moments Passions 797200 (Ag925/1000, 3,7 g)
Medál - női medál, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,7 g
20 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11076
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret - Gyűrű Típusok
4,0
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
27 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10889
5,0
PANDORA fényképezőgép, szív és iránytű 792703C01 (Ag 925/1000, 2,2 g)
Medál - női medál, mérete: 1,19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,2 g
23 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18686
PANDORA Moments 790088C01 (Ag 925/1000, 8,3 g) - Medál Típusok
5,0
PANDORA Moments 790088C01 (Ag 925/1000, 8,3 g)
Medál - női medál, felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 8,3 g
24 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16093
4,6
PANDORA Icons 590412-90 (Ag925/1000, 5,3 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 90 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, tömege: 5,3 g
Leárazás -7 %
17 520 Ft 19 040 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12430
5,0
TOUS Galaxy 614784500 (Ag 925/1000, 2,518 g)
Medál - női medál, mérete: 4,4 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,518 g
22 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17573
4,0
PANDORA Moments 790777C02 (Ag 925/1000, 2,8g)
Medál - női medál, mérete: 1,15 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,8 g
Leárazás -20 %
16 530 Ft 20 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16241
5,0
PANDORA modell Trónok harca 792963C01 (Ag 925/1000, 2,78 g)
Gyöngy - (medál) női, anyaga ezüst, berakás: kristály, felületi kezelés: fényes, súlya 2,78 g
Leárazás -25 %
17 400 Ft 23 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18525
5,0
PANDORA Moments 790757C01 (Ag 925/1000, 1,8 g)
Medál - női medál, mérete: 2 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,8 g
21 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16232

Ezüst ékszerek

Ezüst ékszerek

A Ezüst ékszerek kategóriában összesen 1633 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ezüst ékszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ezüst ékszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ezüst ékszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ezüst ékszerek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ