Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke

Termékkatalógus
Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke
Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7050 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,89) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, 8800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Előrendelési ár
162 690 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OBCW016b2 Termékszám:  OBCW016b2
Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke 162 690 Ft Várható időpont: május 10, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke

Eme Blackview BL8000 okostelefon része az ellenálló az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 3 kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,78" -es képernyővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 7050 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső tárhely biztosított. Ezzel a memóriával könnyedén készíthetünk és tárolhatunk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fényképeket. A szükséges energiát a tartós, 8800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a mobiltelefon víz- és ütésállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. Biztos jól fog jönni a mindennapokban tartós és ellenálló kialakítása. Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,2 m magasból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a modern BlackView mobiltelefon 2024 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke ...
Mobiltelefon Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke ...

Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke okostelefon alapvető paraméterei

  • Ez az ellenálló BlackView okostelefon 6,78" méretű képernyővel készült
  • A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát a tartós, 8800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Víz- és ütésálló az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Nem teszi tönkre, ha lezuhan 1,2 m magasból
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,78"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A képernyő 550 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és Doke OS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 8800 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G68 MC4

Ezen BlackView telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző BlackView telefonnal töltünk el, mivel 6,78" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2460 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme BlackView mobiltelefon 550 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Mobiltelefon Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke ...
Mobiltelefon Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő BlackView mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró BlackView mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 8800 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke ...

Eme BlackView okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A remek BlackView mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, Doke OS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 12 GB RAM-mal rendelkezik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB belső memória biztosított, amely versenytársa lehet még a laptopoknak is, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Ez az ügyes BlackView okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű BlackView mobiltelefonnal. FM rádióval is fel van szerelve. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely biztosítja olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méretei:

179,5 × 82,6 × 17 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

385 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,89 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Arcfeloldás Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
8 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Virtuális operációs memória
12 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 7050 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
Doke OS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview BL8000 termékhez:

162 690 Ft - 162 690 Ft

Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7050 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,89) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, 8800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
162 690 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview BL8000 12 GB/512 GB Ezüst

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7050 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,89) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, 8800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
162 690 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview BL8000 12 GB/512 GB Szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview BL8000 12GB/512GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview BL8000 12 GB / 512 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview BL8000 12GB/512GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview BL8000 12GB/512GB grau.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ