AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke

Termékkatalógus
Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke
4,3 7 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 2340 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TL839b1 Termékszám:  S30853H1527R111
Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke 52 190 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke

Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ez a fejlett Gigaset GS5 LITE mobiltelefon része a basic a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. két hátlapi kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,3" -es képernyővel rendelkezik, amely az egyik legkedveltebb méretnek számít. Olyan nagysággal rendelkezik, amivel lehetséges a könnyű kezelés, a kényelmes filmezés vagy böngészés a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 64GB belső tárhely biztosított. Ez a méret ideális lesz a legtöbb felhasználó számára, mivel lehetővé teszi több tucat alkalmazás telepítését. A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a nagyszerű Gigaset okostelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...

Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke okostelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Gigaset okostelefon 6,3" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 2 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,3"méretű képernyővel van ellátva
  • A képernyő 450 Nits fényerővel rendelkezik
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 64 GB belső tárhely biztosított
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G52

Ezen Gigaset telefonnak a képernyőjét öröm nézni

Felejthetetlen lesz majd minden perc, amit ezzel a csodás Gigaset telefon használatával töltünk el, mivel 6,3" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. Azért, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett Gigaset mobiltelefon 450 Nits fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a dupla hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Gigaset okostelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Eme Gigaset mobiltelefonnal 2560 × 1440 (Quad HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a vaku.

Nem okoz majd csalódást a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Gigaset mobiltelefon erőforrását egy cserélhető akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, gond nélkül kibírja akár két napig. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...

Eme Gigaset mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A nagyszerű Gigaset mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB rendszermemóriával funkcionál, amely megfelelő a játékokhoz, és több alkalmazás is futhat egyszerre. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 64 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legtöbb felhasználó számára átlagon felüli, így tárolhatunk akár több száz alkalmazást is. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra módunkban áll bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Gigaset okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) technológia lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval élvezd zenét.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élj teljes életet a népszerű Gigaset mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefonon. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. Természetesen jelző diódával is ellátták. Így lehetővé válik a felhasználó értesítése a különböző eseményekről és állapotváltozásokról a kijelző aktiválása nélkül. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), akkumulátor és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

157,7 × 74,8 × 10,7 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

205 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
157,7 mm Kész!
Szélesség
74,8 mm Kész!
Mélység
10,7 mm Kész!
Súly
205 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
2560 × 1440 (Quad HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G85 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Akkumulátor, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset GS5 LITE 4GB/64GB szürke
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ