Különleges Barbie babák, gyűjtői darabok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márkák
Alak
Herceg/hercegnő
(4)
Balerina
(1)
Modell
(2)
Téma
Család
(1)
Karácsony
(2)
Filmek/sorozatok
(1)
Kiadás
Día De Muertos
(2)
Looks
(7)
The Movie
(9)
Alsó korhatár
3 éves kortól
6 éves kortól
-
Játék magassága
29 cm
35,5 cm
-
Hajszín
Szőke
(13)
Barna
(9)
Fekete
(4)
Vörös
(1)
Fehér
(2)
Tulajdonságok
Gyűjthető
(21)
Divat
(3)
Csomagolás
Külön baba
(26)
Játék szett
(3)
Tartozékok a csomagban
Hajkiegészítők
(1)
Kiegészítők állatok számára
(1)
Pálca
(2)
Ruházat
(12)
Plüss
(1)
Divat kiegészítők
(2)
Szűrés

A különleges Barbie babák nem csak játékszerek, hanem gyakran kedvelt gyűjteményekké válnak. A karakterek, témák és kiegészítők széles választéka teszi őket világszerte népszerűvé a gyermekek és felnőtt gyűjtők körében. Milyen különleges Barbie babák vannak a kínálatunkban? Olvass tovább és ismerd meg mindet.

Tovább

Különleges Barbie babák: ablak a képzelet és a szépség világába

Lépj be a Barbie gyűjtőknek szánt elbűvölő világába, ahol a kreativitás, a képzelet és a végtelen történetek találkoznak. Több mint egyszerű játék, ezek a babák az álmok és törekvések tükörképei, amelyek gyermekek és felnőttek generációit inspirálták. A hercegnőktől a sportolókig, a klasszikus szőke szépségektől a sokszínű hajú egzotikus szépségekig minden egyes különleges Barbie babák egyike egyedi történetet, kalandot és stílust hordoz.

A különleges Barbie babák magassága a kicsi 8 cm-től (Barbie kishúga, Chelsea) a standard 35 cm-es magasságig terjed. Ez a változatosság lehetővé teszi a gyűjtők és a gyerekek számára, hogy különféle forgatókönyveket körülményeket teremtsenek a játékhoz.

A különleges Barbie babák egyike balerina vagy hercegnő lesz? Rengeteg lehetőséged van

A különleges Barbie babák mindegyikének egyedi témája van, amelyet inspirálhat egy szakma, a karácsony, családi történetek, filmszereplők, utazás vagy sport. Ezek a tematikus sorozatok az élet és a kultúra különböző aspektusait tükrözik, növelve a játék oktatási értékét. Milyen változata lehet a Barbie-nak? Balerina, bűvész, sportoló, divatikon, filmsztár, fodrász, biológus, sminkes, cowboy vagy akár hercegnő.

Közkedvelt különleges Barbie babák

Melyek a legnépszerűbb különleges Barbie babák? Fedezd fel a film, a varázslat és valami extra világát.

  • A Barbie The Movie a film által inspirált babák. A filmből készült különleges Barbie babák közül a gyűjthető Barbie babákat kicsik és nagyok egyaránt értékelni fogják, és ugyanolyan jól szolgálnak bármelyik gyerekszobában, ahol eljátszhatod velük a film kedvenc jeleneteit.
  • A Barbie Extra több mint egyszerű baba, a bátorság szimbóluma, hogy kifejezd és megmutasd magad. Egyedi, extravagáns stílus jellemezi a babát, amely az egyéniséget és a divat merészségét hangsúlyozó ruhák és kiegészítők széles választékában kapható.
  • A Barbie Harry Potter elrepíti a rajongókat a boszorkányok és varázslók lenyűgöző világába. A Harry Potter könyvek és filmek népszerű szereplői által inspirált babák megörökítik Harry, Hermione és más Roxfortos diákok ikonikus megjelenését és öltözékeit.

Különleges Barbie babák - Barbie the movie
Barbie The Movie

Különleges Barbie babák - Harry Potter
Barbie Harry Potter

Különleges Barbie babák - Extra
Barbie Extra

Különleges Barbie babák - Mariah Carry
Barbie gyűjtőknek

i

A különleges Barbie babák a felnőttekre is hatással vannak, ugyanis a történelem és a mai divat, zene, tudomány, ... világ híres személyiségei inspirálják... A választékban olyan igazi gyöngyszemeket találsz, mint: Frida Kahlo festőnő, Amelia Earhart pilóta vagy Katherine Johnson, a NASA tudós és matematikus. A kínálatban megtalálhatók az éves karácsonyi babák és különleges gyűjtői darabok is.

Különleges Barbie babák szettben vagy külön-külön?

A különleges Barbie babák vagy önállóan, vagy olyan játékkészletek részeként kaphatók, amelyek életük vagy karrierjük jeleneteit tartalmazhatják. A szettek sokkal több lehetőséget kínálnak a játékra és a kreativitásra. Milyen szettek kaphatók például?

  • Barbie fodrászati kiegészítőkkel,
  • Barbie útközben/kiránduláson,
  • Barbie és a biológia laboratórium,
  • Barbie háziállattal,
  • Barbie a gyógyfürdőben,
  • Barbie és a fürdő és még sok más.

Még a különleges Barbie babák is kiegészíthetők tartozékokkal, amelyek között lehetnek háziállatok, különböző stílusú ruhák, hajkiegészítők, divatkiegészítők, ékszerek, kozmetikumok vagy közlekedési eszközök.

A különleges Barbie babák már nemcsak szőkék

A különleges Barbie babák a hajszínek széles skálájával kaphatók, a hagyományos szőkétől kezdve a sötétbarnán, feketén és vörösön át a többszínű, zöld és lila hajszínig. Ez a sokszínűség ösztönözi a kreativitást, és tükrözi a való világ sokszínűségét. Így kiválaszthatod azt a babát, amelyik a legjobban tükrözi azt, amit szeretsz.

i

Olcsóbb különleges Barbie babák után kutatsz? A különleges Barbie babák, gyűjtői darabok - használt oldal egy remek hely, ahol az ár töredékéért találhatsz gyöngyszemeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék

Különleges Barbie babák, gyűjtői darabok

Különleges Barbie babák, gyűjtői darabok

A Különleges Barbie babák, gyűjtői darabok kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Különleges Barbie babák, gyűjtői darabok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó különleges Barbie babák, gyűjtői darabok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb különleges Barbie babák, gyűjtői darabok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: különleges Barbie babák, gyűjtői darabok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ