Monitor emelvények (monitor magasítók)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Laminált fa
(54)
Műanyag
(30)
Üveg
(5)
Acél
(1)
Fa
(4)
Maximális terhelhetőség
3,5 kg
70 kg
-
Tulajdonságok
Állítható magasság
(23)
Rögzítés az asztal széléhez
(1)
Elválasztókkal
(10)
Forgó
(5)
Szín
Fekete
(55)
Fehér
(33)
Ezüst
(21)
Bézs
(9)
Fa
(8)
Szűrés

A monitor magasító egy olyan funkcionális és stílusos kiegészítő, amely minden irodába és lakótérbe tökéletesen illik. Ha ergonomikus munkaállomást szeretnél kialakítani, vagy csak egy kicsit több helyre van szükséged az asztalon, olvass tovább. Az alábbi sorokban további információkkal szolgálunk a megfelelő monitor emelvény kiválasztásával kapcsolatban.

Tovább

Miért lehet hasznos egy monitor magasító?

A monitor magasító sokkal többet nyújt, mint pusztán egy esztétikai kiegészítő. A használata számos ergonómiai és egyéb előnnyel jár, amelyeket értékelni fogsz akár játszol, akár dolgozol a számítógépen. Az alábbiakban áttekintjük a különféle monitor emelvény változatok legfontosabb és leghasznosabb tulajdonságait.

  • A monitor magasító szemmagasságba emeli a képernyőt, elősegítve a természetes testtartást és megakadályozva a nyakizmok megterhelését.
  • A monitor magasító nem kevés helyet is felszabadít az asztalon, így még több dokumentumot vagy munkaeszközt tárolhatsz a kezed ügyében.
  • A fiókkal vagy kábelrendezővel ellátott monitor magasító további funkciókat biztosít az esztétikus és szervezett munkakörnyezethez.
  • A beállítható monitor emelvény lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a képernyő magasságát saját preferenciáinak megfelelően állítsa be.

monitor tartó emelvény

monitor tartó emelvény

fehér monitor emelvény

monitor emelvény

i

A monitor tartó emelvény tároló hellyel megoldja a helyhiányt

tárolóhelyes monitor magasító akkor jön majd jól, ha kicsi az íróasztalod, nincs elég hely az irodádban, vagy csak szeretnéd, ha a fontos dokumentumok könnyen elérhető helyen lennének.

A monitor emelvény többféle anyagból is készülhet

A monitor emelvény bármilyen belső térbe tökéletesen illik. A különböző színek mellett számos anyagváltozatban is kapható. Ha megfizethető árú lehetőséget keresel, válaszd a műanyag opciókat, míg ha a fa mellett döntesz, akkor egy tartós, klasszikus darabbal leszel gazdagabb. Az üvegből vagy alumíniumból készült monitor magasító szintén remek választás, különösen, ha a dizájnos kiegészítők a kedvenceid.

Szereted a színes kellékeket? A monitor magasítók fekete, fehér, barna vagy bézs színben kaphatók. A boltokban találhatsz továbbá különféle átlátszó változatokat is, amelyek kiemelik a kivitelezés és a felhasznált anyagok minőségét.

A monitor magasító további funkciói és jellemzői

Egyes monitor magasító állványok további funkciókat is kínálnak, hogy hatékonyabbá tegyék a munkát, illetve élvezetesebbé a képernyő előtt töltött időt. Az állítható magasságú darabok mellett népszerűek a rekeszekkel ellátott állványok, az íróasztal szélére rögzíthető darabok vagy a forgómechanizmussal ellátott változatok is. Az USB csatlakozókkal vagy kábelrendezőkkel ellátott monitor magasító állványok szintén hasznosak az áttekinthetőbb rendszerezéshez.


monitor emelvény

i

Választáskor a monitor magasító maximális terhelhetőségét vagy méreteit is figyelembe kell venned.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
126 termék
4,5 512×
Podruce.cz monitor magasító - 15 cm, ezüst
Monitor emelvény - max. terhelhetőség 50 kg, anyaga laminált fa, mérete 36 × 25 × 15 cm (Sz×Mé×Ma), ezüst kivitel
6 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: POD23_03
Satechi Slim Aluminum Monitor Stand - Silver - Monitor emelvény Típusok
5,0
Satechi Slim Aluminum Monitor Stand - Silver
Monitor emelvény - max. terhelhetőség 14 kg, anyaga alumínium, mérete 39,6 × 21 × 4,3 cm (Sz×Mé×Ma), ezüst kivitel
20 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SATE00j2
4,5 512×
Podruce.cz monitor magasító - 20 cm, fehér
Monitor emelvény - max. terhelhetőség 50 kg, anyaga laminált fa, mérete 36 × 25 × 20 cm (Sz×Mé×Ma), fehér kivitel
8 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: POD006a3
LEITZ ERGO, 2 výšková nastavení, světle šedý
Monitor emelvény - forgó, max. terhelhetőség 18 kg, anyaga műanyag, mérete 48,3 × 20,9 × 11,2 cm (Sz×Mé×Ma), világosszürke kivitel
22 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LTZ599a
LEITZ ERGO, 2 výšková nastavení, tmavě šedý
Monitor emelvény - forgó, max. terhelhetőség 18 kg, anyaga műanyag, mérete 48,3 × 20,9 × 11,2 cm (Sz×Mé×Ma), sötétszürke kivitel
22 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LTZ600a
4,5 512×
Podruce.cz monitor magasító XL - 5 cm, ezüst
Monitor emelvény - max. terhelhetőség 50 kg, anyaga laminált fa, mérete 48 × 30 × 5 cm (Sz×Mé×Ma), ezüst kivitel
7 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: POD23_09
 

Monitor emelvények (monitor magasítók)

Monitor emelvények (monitor magasítók)

Egy monitor magasító minimális anyagi ráfordítással rendkívül pozitív hatással lehet egészségünkre. A monitor helyzetének kicsi módosításával sokat javíthatunk munkakörnyezetünk ergonómiáján.

Podruce.cz monitor magasító

A cseh bázisú Podruce.cz gyártó monitor magasítói fából készült, megbízható és egyszerű kiegészítők. Hála az 50 kg teherbírásnak bármilyen súlyú monitorral játszi könnyedséggel megbirkóznak. Négyféle színben kerülnek értékesítésre:

  • Fehér monitor magasító
  • Bézs monitor magasító (nyírfa árnyalat)
  • Mogyoróbarna monitor magasító
  • Fekete monitor magasító

A négyféle szín mellé négyféle méret párosul:

  • 5 cm-es monitoremelő
  • 10 cm-es monitoremelő (nyírfa árnyalat)
  • 15 cm-es monitoremelő
  • 20 cm-es monitoremelő

A négyféle szín és négyféle magasság kombinációja közül mindenki ki tudja választani a PC asztalra szánt ideális monitor magasítót.

Podruce.cz monitor magasító ár szerint

A legolcsóbb, 5 cm magasságú monitor magasító ára 4 000 Ft körül kezdődik, a 20 cm-es monitor emelést biztosító magasítók 6 000 Ft körüli összegért megvásárolhatók. Ez hosszútávon elhanyagolható méretű összegnek számít, de hozzáadott értéke óriási, javít a monitor előtti testtartásunkon és kedvezően hat egészségünkre.

Podruce.cz monitor magasító használata

Egy monitor magasító leginkább azon monitorok hasznos kiegészítője, amelyek nem rendelkeznek állítható magassággal. Ez érvényes általában az olcsóbb monitorokra, vagy azokra a kijelzőkre, amelyek megjelenítő képessége hibátlan, de az ár alacsony tartása érdekében a gyártó kihagyta az ergonómiai funkciókat.

Sok esetben egy monitor magasító kevesebbe kerül, mint amit egy drágább, állítható magasságú monitorért fizetni kényszerülnénk. Az összes monitor magasító előnye, hogy újra elérhetővé teszi a monitor alatti asztalfelületet. Az alacsonyabb monitor magasító, iratok, mappák tárolására alkot helyet, a magasabb, 20 cm-es monitoremelő alá egy kisebb hangfal, vagy hálózati egység, wifi-router is elfér.

AlzaErgo monitoremelő

Az Alza, pontosabban az AlzaErgo termékcsalád az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása mellett kötelezte el magát. Az AlzaErgo monitoremelők csoportját változatos anyaghasználat jellemzi. Kapható edzett üveg és acél tartóelemek kombinációjú, vagy faanyag alapú monitoremelő is.

Az AlzaErgo monitoremelők alakja és kialakítása is változatos, lekerekített formájú és szögletes típusok is megtalálhatóak a kínálatban. Némely monitoremelő az asztal szélére is rögzíthető. Azonban egy AlzaErgo monitoremelő előnye a versenytársakkal szemben a technikai megoldásokban rejlik. Népszerűek az USB-hubbal vagy töltőpaddal ellátott prémium termékek.

Nedis monitoremelő

A Nedis gyártó aránylag kevés termékkel van jelen a monitoremelők piacán, de azok mind formabontó figyelemreméltó eszközök.

Van köztük olyan állítható magasságú monitoremelő, amelynek tartólábainak magassága egymástól függetlenül változtatható, így a monitor dőlésszögét tudjuk befolyásolni. Olyan olcsóbb monitorok esetében lehet hasznos, ahol nincs lehetőség a kijelző döntésére. Nemcsak monitorhoz, de laptophoz is ideális, például prezentáció során ergonomikusabb, könnyen használható pozícióba tudja hozni a billentyűzetet.

A Nedis monitoemelők között találunk 4-portos USB-hubbal ellátott terméket is. Ez a funkció szintén az olcsóbb monitorok esetében hasznos, amelyeknél nincsenek USB-bemenetek, vagy azok a képernyő hátoldalán foglalnak helyet.

Monitoremelő ár alapján

A legolcsóbbak a fa anyagú, alacsonyabb monitoremelők, amelyek nem rendelkeznek hozzáadott funkcióval, de nagy teherbírással vannak felvértezve. Az ár szerinti rangsorolás másik végén a technikai funkciókkal ellátott speciális monitoremelők vannak, amelyek helyettesítik a monitor néhány hasznos hiányzó tulajdonságát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó monitor emelvények (monitor magasítók) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább monitor emelvények (monitor magasítók) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb monitor emelvények (monitor magasítók) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: monitor emelvények (monitor magasítók) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ