Babakádak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
8,4 cm
116 cm
-
Anyag
BPA mentes műanyag
(24)
Műanyag
(106)
Szilikon és műanyag
(5)
Alumínium
(1)
Fém
(18)
Tulajdonságok
Csúszásgátló kezelés
(38)
Ergonomikus kialakítás
(102)
Zuhanycső rögzítő
(3)
Rekeszek
(42)
Leeresztő szelep
(60)
Összecsukható
(38)
Szűrés

A babakád minden újdonsült szülő alapfelszereléséhez tartozik, mivel megkönnyíti az újszülöttek és kisgyermekek fürdetését. Ha éppen babakád vásárlását tervezed, minden bizonnyal többféle lehetőség közül fogsz tudni választani. Mit kell tudnod a babakád használatáról, milyen típusok találhatók itt, és hogyan választhatsz közülük? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Babakád, a szülők és a babák legjobb barátja

Egy jó babakád minden újdonsült szülő életét megkönnyíti, hiszen még a legkisebb babát is gond nélkül meg lehet benne fürdetni. Biztonságos módja annak, hogy könnyedén megfürdetheted a babádat, 100%-os kontrollt tarthatsz felette, és megtaníthatod őt a vízzel való rendszeres érintkezésre. Természetesen számos kialakításban kapható babakád. Már csak rajtad múlik, hogy melyik lesz a legjobb babakád a számodra. Mit érdemes figyelembe venned vásárlás előtt, és miről ne feledkezz meg semmiképpen?

i

Senki sem születik szakértőként és ez a szülőségre is igaz. Akár friss szülők vagytok, akár családtagok, ha bizonytalanok vagytok abban, hogyan kell helyesen fürdetni az újszülöttet, ne aggódjatok! Minden tanulható.

Legfontosabb tippjeink a babakád kiválasztásához

A babakád kiválasztásakor ne kapkodj, minden lehetséges szempontot figyelembe kell venned. A megfelelő babakád nemcsak azt kell, hogy biztosítsa, hogy a baba kényelmesen pancsoljon, hanem azt is, hogy biztonságban érezze magát, és hogy teljes mértékben te irányíthasd őt; ne feledd, hogy a babakád mindig megkönnyíti a fürdetést, és soha nem nehezíti meg. Vásárlás előtt gondold végig a gyermeked összes igényét, és azt, hogy mennyi helyed van a babakád számára. Milyen konkrét tulajdonságokra kellene figyelned a babakád kiválasztásakor?

Mekkora legyen a babakád?

Először is át kell gondolnod, hogy mekkora a fejedben elképzelt babakád - a babának mindig kényelmesen és mindenekelőtt biztonságban kell éreznie magát benne. A különböző babakád típusok mérete nagyban eltérhet - a legkisebbek 50 cm-nél kisebbek (újszülötteknek megfelelőek), de a legtöbbe akár 100 cm-es gyermek is belefér. Ha nagyobb babakád mellett döntenél, akkor egy 120 cm hosszú kád lehet az ideális. Nagyobb babák számára nagyobb babakádak is léteznek - de számukra már jobb a hagyományos kád.

Ha történetesen már kiskortól meg szeretnéd tanítani gyermekedet a klasszikus kád használatára, akkor a babakád helyett választhatsz egy kádelválasztót. Ezzel lezárhatod a kád egy részét, így egy kisebb fürdőhelyet hozhatsz létre a babád számára, akinek így lesz helye játszani is.

Miből készül a babakád?

A jó babakád egyik másik fontos jellemzője az anyaga. A babakádak túlnyomó többsége műanyagból készül, mivel nem nyom sokat (és ezért könnyű szállítani), viszonylag tartós és könnyen tisztítható. Nem ritka azonban a műanyag és szilikon kombinációjából készült babakádak, amelyek valamivel puhábbak és rugalmasabbak.

A babakád mindenféle színben elérhető

Ha szereted a színekkel összehangolt otthont, nem kell aggódnod amiatt, hogy egy új babakád megzavarja az esztétikát. A babakádak rengeteg színben kaphatók, és csak rajtad múlik, melyiket választod. Választhatsz például a baba neme szerint - fiúknak kéket vagy zöldet, lányoknak pirosat vagy rózsaszínt. A nemnek azonban nem kell szerepet játszania a választásnál, választhatsz a semleges színek közül is, mint például a fehér, a bézs vagy a szürke.

i

Egy babakád állvánnyal helyet takarít meg

Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy a kádat az asztalra vagy a mosógépre tegye, éppen ezért létezik a babakád állvánnyal. Az állvány közvetlenül a kádhoz készült, ahová szilárdan és stabilan illeszkedik, és az egész szerkezetet pontosan oda teheted, ahol van helyed. A babakád állvánnyal általában pontosan olyan magasságban van elhelyezve, hogy kényelmesen, állva fürdetheted a babádat, és nem kell kényelmetlenül lehajolnod a kádhoz.

Az egyenes aljú babakád egy abszolút klasszikus darab

Az abszolút klasszikus az egyenes aljú babakád - egyszerű, sokoldalú, és rengeteg mozgásteret biztosít a babának. Ezen kívül nem nehezíti meg a hozzáférést a test bármely részéhez, így a fürdetés során pontosan úgy helyezheted el a babát, ahogyan szükséges. Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár az egyenes aljú babakád?

  • Egyszerű, egyenes aljának köszönhetően könnyű és egyszerűen tárolható.
  • A sima, redők nélküli felületnek köszönhetően könnyen tisztítható.
  • Elegendő helyet biztosít a babád számára a mozgáshoz.
  • A babatartó nélkül jobban kell vigyáznod, hogy a feje a víz fölött maradjon.
  • A babakád kis mérete miatt a baba könnyebben megcsúszhat.
  • Általában babatartót vagy csúszásgátló szőnyeget kell vásárolnod.

Az ergonomikusan kialakított babakád lenyűgöz majd téged

A modern kor egyik vívmánya az ergonomikusan kialakított babakád, amely az egyenes aljú káddal szemben mind ülve, mind fekve támaszt nyújt a babának. A legtöbbjük az emberi test alapformáját követi, de sokuk beépített ergonomikus fekvőfelülettel is rendelkezik, ami különösen az újszülöttek és a 6 hónapos kor alatti babák számára ideális. Így a baba kényelmesen elvan a fürdetés során, és nem kell aggódnod a nem kívánt helyváltoztatások miatt. És mik az ergonomikus babakádak konkrét előnyei és hátrányai?

  • Az ergonomikus forma elősegíti a helyes testtartást.
  • A beépített szűkítő megakadályozza, hogy a baba csúszkáljon.
  • A babát 6 hónapos korig fekve, majd ülve fürdetheted.
  • A beépített szűkítő néha csökkenti a helyet a baba mozgatásához és pozicionálásához.
  • Az ergonomikus babakád általában drágább, mint a hagyományos.
  • Az összes rész tisztítása nehezebb és több időt vesz igénybe.

ergonomikus babakád
Ergonomikus babakád

Egyenes aljú babakád
Egyenes aljú babakád

Összecsukható babakád
Összecsukható babakád

Mit kell még figyelembe venned a babakád vásárlása előtt?

A babakád alapvető formáiról már beszéltünk. De van még néhány funkció, amiről nem szabad megfeledkezned, mivel ezek javíthatják a fürdetés élményét a baba és a te számodra is. A legtöbb kiegészítő funkció tisztán biztonsági funkció, elvégre a babáknál semmit sem akarsz elhanyagolni.

  • A babakád alján található leeresztő dugó megkönnyíti a víz leeresztését fürdés után, akárcsak egy hagyományos kádban. Ha tehát a babádat a kád fölött, a zuhanyzóban, a mosogató vagy a mosdókagyló fölött fürdeted a babakádban, csak ki kell engedned majd a leeresztő dugót s a víz lefolyik, és nem kell a teli kádat sehova cipelned.
  • Az összecsukható babakád kialakítása praktikus utazáskor, vagy ha helyet szeretnél spórolni az otthonodban. Az ilyen babakádak részben szilikonból készülnek, amely ráhajtható a körülötte lévő anyagra.
  • A babakád alján vagy oldalán csúszásgátló felület még nagyobb biztonságot nyújt a babának, és megkönnyíti a fürdetés folyamatát. Megakadályozza, hogy a baba akaratlanul elmozduljon vagy elcsússzon a víz alá. A csúszásgátló felület lehet egyetlen nagy felület vagy több kisebb csúszásmentes pont.
  • A babakád oldalán található tároló rekeszek rekeszek helyet biztosítanak a mosdókendők vagy a szappan tárolására, így mindig kéznél vannak a legfontosabb fürdetési kellékek.

A babakád természetesen a legfontosabb a baba fürdetéséhez, de önmagában általában nem elegendő. Érdemes körülnézned más szükséges dolgok után is. A fürdőszobai eszközök kategóriánkban minden szükséges fürdetőfelszerelést megtalálsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
155 termék
Bébé-jou Click babakád, Breeze Green - Babakád Típusok
Bébé-jou Click babakád, Breeze Green
Babakád - hossza 86 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
10 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: BABYls1098
Bébé-jou Sense Babakád állvány Breeze Green
Állvány - babakádhoz, összecsukható, anyaga műanyag, terhelhetősége max. 18 kg testsúlyú gyermek
31 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls1094
Bébé-jou Click termo babakád,, Steppe
Babakád - hossza 83,5 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
21 490 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Termékkód: BABYls1117
Bébé-jou Sense Babakád állvány Pale Pink
Állvány - babakádhoz, összecsukható, anyaga műanyag, terhelhetősége max. 18 kg testsúlyú gyermek
31 490 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls1093
Bébé-jou Sense Babakád állvány Sky Green
Állvány - babakádhoz, összecsukható, anyaga műanyag, terhelhetősége max. 18 kg testsúlyú gyermek
31 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls1091
Bébé-jou Click babakád, Bohemian Garden
Babakád - hossza 86 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1112
Bébé-jou Click termo babakád, Sweet Butterfly
Babakád - hossza 83,5 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
Leárazás -10 %
18 890 Ft 21 090 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: BABYls1119
Bébé-jou Click termo babakád, Sepp
Babakád - hossza 83,5 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
20 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1115
Bébé-jou Click babakád, Ocean Vibes
Babakád - hossza 86 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 590 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1114
Bébé-jou Click Sweet Butterfly
Babakád - hossza 86 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 590 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1113
Bébé-jou Click Ollie
Babakád - hossza 86 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
12 190 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1110
Bébé-jou Click Thermo babakád - Breeze Green - Babakád Típusok
Bébé-jou Click Thermo babakád - Breeze Green
Babakád - hossza 83,5 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
19 890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1102
Bébé-jou Click Sepp
Babakád - hossza 86 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1109
Bébé-jou Sense babakád, Bohemian Garden
Babakád - hossza 80 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1106
Bébé-jou Sense Steppe
Babakád - hossza 80 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: BABYls1105
Bébé-jou Sense Ollie
Babakád - hossza 80 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 590 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: BABYls1104
Bébé-jou Sense Sepp
Babakád - hossza 80 cm, ergonomikus kialakítás, anyaga műanyag
11 590 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Termékkód: BABYls1103
Bébé-jou Click állvány kádhoz 98 cm Pale Pink
Állvány a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
23 590 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABYls1067
Bébé-jou Click állvány kádhoz 103 cm Light Grey
Állvány a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
23 190 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Termékkód: BABYls1071
Bébé-jou Click állvány kádhoz 103 cm fehér
Állvány a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
23 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: BABYls1069
Bébé-jou Click állvány babakádhoz 98 cm Breeze Green
Állvány - a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
23 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: BABYls1068
Bébé-jou Click állvány babakádhoz 98 cm fehér
Állvány - a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
23 190 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Termékkód: BABYls1062
Bébé-jou Click állvány kádhoz 98 cm Fabulous Griffin Grey
Állvány a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
22 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Termékkód: BABYls1066
Bébé-jou Click állvány a fürdőkádhoz 98 cm Sepp Sky Green
Állvány a babakád alá, összecsukható, anyaga fém, teherbírása 40 kg
23 190 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Termékkód: BABYls1065

Babakádak

A Babakádak kategóriában összesen 155 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakádak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babakádak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakádak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakádak vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ