Fogfehérítő termékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
XXL balení
Igen
(14)
Nem
(127)
Szűrés

Ma már számos fogfehérítő termék segíthet abban, hogy a szép mosoly mellett egészséges és fehér fogakkal rendelkezz. A fogfehérítés az otthonod kényelmében abszolút komfortos és költséghatékony. Különféle fogfehérítő termékek, paszták, készletek, csíkok, tollak, ceruzák és zselék állnak a rendelkezésedre. Melyik fogfehérítési módszer a legmegfelelőbb a számodra? Az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Az otthoni fogfehérítés egyszerű és mindenki számára megfizethető

Ha ragyogóan fehér mosolyra vágysz, de nincs időd vagy pénzed arra, hogy szakemberhez fordulj, kipróbálhatod a fogfehérítést az otthonod kényelmében is. Számos különböző olyan termék kapható, amelyek alkalmazási módszere és hatékonysága attól függően változik, hogy mit szeretnél elérni.

Bár kényelmes megoldás otthon fehéríteni a fogakat, de ha a fogak erősen sárgulnak, vagy nagyon érzékenyek, esetleg például tömések vagy egyéb hiányosságok vannak a látható területeken, inkább válaszd a professzionális fogfehérítést (ennek sajnos az ára azonban magasabb).

Mi alapján válassz az otthoni fogfehérítő termékek közül?

Az otthoni fogfehérítő termékek a fogaid sárgaságának mértéke szerint választhatóak ki. Egy fogkrém vagy por elegendő a ragyogó mosoly eléréséhez, azonban az erősebben elszíneződött fogak esetén egy speciális fogfehérítő készlet ajánlott. A már kifehérített fogak esetében a továbbiakban használhatod a fogfehérítő fogkrémet, mint normál fogkrémet.

Fehérítő fogkrémek

fogfehérítő fogkrémek használata a legegyszerűbb módja annak, hogy otthon fehérítsd a fogaid. A fehérítő fogkrém praktikus eszköz a kávé- vagy cigarettafoltok eltávolítására és a ragyogó mosoly megőrzésére. A megfelelő fogkefe, fehérítő fogkrém és szájvíz használatával megelőzheted a fogak sárgulását.

  • Bárhol kapható
  • Egyszerűen használható
  • Megelőzi a súlyos sárgulást
  • Kevésbé hatékony a nagyobb foltok esetében
  • A fehérítő hatás nem olyan nagy mértékű

Fogfehérítő zselék és porok

fehérítő gélek és porok általában jobb eredményeket érnek el, mint a fehérítő fogkrémek. Megfelelő használat esetén a fogak erősebb elszíneződését is eltávolítják, emellett nagyon kíméletesek a fogzománchoz és az ínyhez. Előnyük a kényelmes és gyors használat.

  • Látható eredmények
  • Nagyobb hatékonyság, mint a fehérítő paszták esetében
  • Egyszerűen alkalmazható
  • Veszélyes a fogak és az íny érzékenysége szempontjából
  • Az eredmények nem tartósak

i

Szájvizek a fogfehérítéshez

fogfehérítő szájvizek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek eltávolítják a nem kívánt foltokat a fogak felszínéről. Ezeket a rutinszerű tisztítás kiegészítéseként használják, használatuk egyszerű, de inkább a fogak fehérségének megőrzésére alkalmasak. A fogfehérítő szájvizek nem túl hatékonyak a mély foltok vagy a túlságosan sárga fogak esetében.

A fogfehérítő készlet

fogfehérítő készletek esetében egy speciális gélt használnak, amely hasonló elven működik, mint a fogorvos által használt készítmény. A gél fogakra történő felvitelének módja termékenként eltérő lehet, egyes termékek hosszabb ideig tartanak, mások pedig egyszer használatosak. A leggyakrabban használtak a formázható applikátorok, amelyeket az első használat előtt pontosan a fogaidhoz alakíthatsz, majd csak megtöltöd géllel. A fogfehérítő készlet egy kiváló opció.

  • A leghatékonyabb otthoni fogfehérítést kínálja
  • Gyors és szemmel látható eredmények
  • Egyszerű alkalmazás
  • A fogfehérítő készlet drágább
  • Néhányan érzékenyek lehetnek a készítményekre

Fogfehérítő csíkok

fogfehérítő csíkok aktív összetevőket, gyakran peroxidot tartalmaznak, de manapság már választhatsz más alternatívák közül is, amelyek tökéletesen alkalmasak az érzékeny fogakra. Ezeket közvetlenül a fogakra kell felvinni egy meghatározott, körülbelül 1-2 hétig tartó időtartamra. Ez a módszer nagyon népszerű és hatékony.

  • Nagyon egyszerű alkalmazás korlátozások nélkül
  • Naponta csak néhány percet vesz igénybe
  • Az eredmények már néhány nap múlva láthatóak
  • A fogfehérítő csíkok érzékenységet okozhatnak
  • Az eredmények nem tartósak

A fogfehérítő termékek általában nem mindennap használatosak, emellett hosszú távú használatra, illetve nagy hibák javítására nem szolgálnak. Kövesd gondosan a gyártó utasításait, és tartsd be azokat. Ezután a fogfehérítés biztonságos, és fogaidat nem fenyegeti a károsodás veszélye.

A fogfehérítő tollak

fogfehérítő tollak applikátorai már fehérítő géllel vannak töltve - ezt közvetlenül a fogakra kell felvinni. A felvitel a tollal történik, ami után néhány percig hagyjuk hatni az anyagot. A módszer előnye, hogy a tollat mindig magadnál tarthatod.

  • Bárhol használható
  • Az alkalmazása nagyon egyszerű
  • Megfelelő fogfehérítést kínál
  • Elképzelhető, hogy hosszabb ideig tart az egyes fogak esetében történő alkalmazás
  • Az eredmények nem biztos, hogy nagyon látványosak lesznek

fogfehérítő termékek - szett
Fogfehérítő készletek

fogfehérítő termékek - toll
Fogfehérítő toll

fogfehérítő termékek - csíkok
Fogfehérítő szalag

fogfehérítő termékek - gélek
Fogfehérítő gél

Melyek a fogfehérítő termékek összetevői?

A fogfehérítő termékek különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek a sárgulás, a csúnya foltok és az elszíneződések elleni küzdelemben. A fő összetevők közé tartozik a peroxid, amely kémiailag fehéríti a fogakat, és a fluorid, amely erősíti a fogzománcot. Találkozhatsz olyan természetes összetevőkkel is, mint például az aktív szén vagy a kókuszolaj, amelyek antibakteriális és méregtelenítő hatással rendelkeznek. Mindig kövesd a gyártó használati utasításait.

Szeretnéd megismerni más vásárlók véleményét is az otthoni fogfehérítésről? A termékek vásárlói értékelések szerinti rangsorolása segíthet a döntésben.

Mit kell még tudni az otthoni fogfehérítésről?

Ha úgy döntesz, hogy otthon fehérítenéd a fogaid, érdemes betartanod néhány irányelvet. Melyek ezek?

  • A fogaidnak és az ínyednek teljesen egészségesnek kell lennie a fogfehérítés előtt. Ellenkező esetben a fogfehérítés fájdalmat okozhat, és az íny vagy a fogak károsodását még tovább ronthatja. A fogfehérítés ezért nem alkalmas a fogágybetegségben szenvedők számára.
  • A fogfehérítő termékek csak a fogak mechanikus sárgaságának eltávolításában segítenek, amelyet főként a fogakat elszínező ételek fogyasztása okoz.
  • A fogfehérítés során tanácsos betartani a megfelelő szájhigiéniát, és nem fogyasztani olyan ételeket, amelyek elszínezik a fogakat.
  • A fogfehérítés során a fogak érzékenysége átmenetileg megnövekedhet, ami néhány napon belül elmúlik.

Élelmiszerek, amelyek elszínezik a fogakat

A dohányzás és a dohány jelentős hatással van a fogak sárgulására. Az italok közül ilyen hatásúak általában a fekete tea, a kávé, a bor (nem csak a vörös), az energiaitalok, a szóda, a limonádé és a kóla. A sárgulást okozó élelmiszerek közé tartozhatnak a curry, a szója- vagy paradicsomszósz, az édességek, cukorkák és különösen a bogyós gyümölcsök, mint az áfonya, a szeder, de a cseresznye vagy a gránátalma is. Ezeket az ételeket közvetlenül a fogfehérítés után mindenképp kerüld.

i

Akár otthoni vagy orvosi fogfehérítésen estél át, és egy partira készülsz, ahol a kedvenc italodat szeretnéd fogyasztani, de az elszínezheti a fogaid, használj szívószálat. Ez az apró kellék közvetlenül a fogaid között van, így a folyadék nem folyik át a fogakon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
179 termék
BEN&ANNA White Fluorid 100 ml - Fogkrém Típusok
4,6 31×
BEN&ANNA White Fluorid 100 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, természetes, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 100 ml - 24 900 Ft/1 l
2 490 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB885
4,9 24×
SPLAT Professional White Plus 100 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, természetes, fluoriddal, dohányosoknak, mentolos ízű, űrtartalma 100 ml - 18 900 Ft/1 l
1 890 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1730
5,0
BLANX Sensitive érzékeny fogakra 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 21 200 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1715
4,8 126×
PARODONTAX Whitening 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, fogágybetegség ellen, univerzális, űrtartalma 75 ml - 23 866,67 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB071
4,9 24×
SPLAT Professional Biocalcium 100 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fluoridmentes, természetes, ínyvédelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 100 ml - 20 900 Ft/1 l
2 090 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1729
3,5
PERL WEISS fehérítő csík - 5db
Fogfehérítő - a gyors, biztonságos és kényelmes fogfehérítéshez - 1 158 Ft/db
5 790 Ft
1 csomag
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1892
4,2 20×
CHARCOAL Fehérítő púder 60 g
Fogfehérítő - púder, fogak felületének polírozásához és tisztításához, eltávolítja az ásványi lerakódásokat, erősíti a zománcot
3 790 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB835
BEN&ANNA Sensitive 100 ml - Fogkrém Típusok
4,6 31×
BEN&ANNA Sensitive 100 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fluoridmentes, természetes, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 100 ml - 29 900 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB884
ODOL Whitening 3× 75 ml - Fogkrém Típusok
4,8 12×
ODOL Whitening 3× 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, fluoriddal, univerzális, űrtartalma 225 ml - 663,33 Ft/ks - Ár több darab vásárlása esetén 8 844,44 Ft/1 l
Szuper ár
1 990 Ft
1 csomag
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1853
4,6 23×
SIGNAL White System 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 75 ml - 12 731,20 Ft/1 l
950 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB480
COLGATE Max White One Luminous 3 × 75 ml - Fogkrém Típusok
5,0 22×
COLGATE Max White One Luminous 3 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 563,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 20 844,44 Ft/1 l
4 690 Ft
1 csomag
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1040
5,0 13×
HIMALAYA Stain Away 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fluoridmentes, természetes, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, fogágybetegség ellen, univerzális, űrtartalma 75 ml - Ár több darab vásárlása esetén 15 731,33 Ft/1 l
1 180 Ft -tól
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB646
SIGNAL Family Care Daily white 75 ml - Fogkrém Típusok
4,9 26×
SIGNAL Family Care Daily white 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 75 ml - 10 533,33 Ft/1 l
790 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1111
COLGATE Plax Charcoal 500 ml - Szájvíz Típusok
4,8 25×
COLGATE Plax Charcoal 500 ml
Szájvíz - fehérítés, 500 ml - 2 580 Ft/1 l
1 290 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1077
WHITE PEARL NanoCare 100 ml - Fogkrém Típusok
4,6 111×
WHITE PEARL NanoCare 100 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 100 ml - 27 900 Ft/1 l
2 790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB092
4,7
SENSODYNE Natural White aktív szénnel 75 ml
Fogkrém - aktív szénnel, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 22 533,33 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1540
SENSODYNE Extra Whitening 2 × 75 ml - Fogkrém Típusok
5,0 17×
SENSODYNE Extra Whitening 2 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 150 ml - 1 195 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 15 933,33 Ft/1 l
2 390 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB724
COLGATE Max White Ultra Freshness Pearls 50ml - Fogkrém Típusok
4,6
COLGATE Max White Ultra Freshness Pearls 50ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 50 ml - 43 800 Ft/1 l
Szuper ár
2 190 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1786
SPLAT Special Extreme White 75 ml - Fogkrém Típusok
4,9 12×
SPLAT Special Extreme White 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, természetes, ínyvédelem, fluoriddal, vegán, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 40 645,20 Ft/1 l
3 050 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1733
ELMEX Sensitive Whitening 75 ml - Fogkrém Típusok
4,7 87×
ELMEX Sensitive Whitening 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 22 000 Ft/1 l
1 650 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB133
4,7 61×
COLGATE Max White One Luminous 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 21 200 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB117
ELMEX Sensitive Professional Whitening fogkrém 75 ml - Fogkrém Típusok
4,9 446×
ELMEX Sensitive Professional Whitening fogkrém 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 30 000 Ft/1 l
2 250 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB263
4,7 10×
SENSODYNE Complete Protection Whitening 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 29 200 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1541
WOOM Carbon+ fekete 75 ml - Fogkrém Típusok
4,1 10×
WOOM Carbon+ fekete 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, aktív szénnel, szulfátmentes, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, dohányosoknak, űrtartalma 75 ml - 30 533,33 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1529

Fogfehérítő termékek

Fogfehérítő termékek

A Fogfehérítő termékek kategóriában összesen 179 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fogfehérítő termékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fogfehérítő termékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fogfehérítő termékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fogfehérítő termékek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ