WC papírok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tekercsek száma
4 db
48 lap
-
Rétegek száma
Egyrétegű
(24)
Kétrétegű
(37)
Háromrétegű
(78)
Négyrétegű
(8)
Ötrétegű
(1)
Illat
Illatosított
(62)
Illatmentes
(85)
Szűrés

A WC papír ma már minden háztartás alapvető része. De ez nem mindig volt így. A vécépapírhiányt újságokkal és szórólapokkal oldották meg. Ám helyettesíteni semmivel sem lehet, mert más termékek nem bomlanak le a vízben. Szerencsére ma már sokféle típus közül választhatsz. A rétegek száma, a lapok száma és a környezetvédelmi szempontok is szerepet játszanak. Milyen lehetőségeket kínál a WC papír? Olvass tovább!

Tovább

WC papír az ízlésednek megfelelően

A kényelem, amit a WC papír jelent, a mindennapi higiénia elengedhetetlen része. Anyaguk, rétegszámuk és a tekercs hossza szerint különböznek egymástól. A piacon található újrahasznosított anyagból készült WC papír éppúgy, mint bambuszból vagy a hagyományos cellulózból készült. Sokan az ökológiai szempontokat is figyelembe veszik a kiválasztásakor. Olyan minőségű WC papír mellett dönts, amelyet kényelmesnek találsz használni, és amely megfelel a kényelemmel és környezetbarátsággal kapcsolatos elvárásaidnak.


WC papír linteo
Egyrétegű vegyi WC papír

3 rétegű WC papír
Háromrétegű bambusz WC papír

WC papír zewa
5 rétegű WC papír

A WC papír kiválasztása a rétegeinek száma szerint

Ma már bevett szokás, a legalább 2 rétegű WC papír használata. Természetesen vásárolhatsz egyrétegű papírt is, ami valamivel olcsóbb. Ezt sok nyilvános helyen megtalálod. A 3 rétegű WC papír az egyfajta arany középút, amelyet a legtöbb vásárló választ. Az 5 rétegű WC papír is megvásárolható, amely az abszolút csúcsot jelenti. A rétegek száma befolyásolja a papír szilárdságát, azaz a szakítószilárdságát és puhaságát.

A fürdőszobában is megengedheted magadnak a luxust. Ezt a 4 rétegű vagy akár az 5 rétegű WC papír biztosítja. Egy másik lehetőség a nedvesített WC papír.

Egyszínű vagy mintás? A WC papír dizájnban is változatos lehet

Manapság általában nyomtatott WC papír található az üzletekben. Egyes nyomatok az évszakokat tükrözik. Télen a karácsonyi WC papír tökéletes hangulatot teremt a fürdőszobában. Aztán vannak mindenféle más minták is - virágok, állatok és egyéb motívumok. Néhány minta nem nyomtatott, hanem dombornyomott. A WC papír egyben fürdőszobai kiegészítőként is funkcionál, kellemes környezetet teremt, és motivál például a WC használat megtanulására is.

i

A vicces mintájú WC papír még a mosdóban is garantálja a jókedvet

A pénzmintás vagy vicces feliratú WC papír feldobhatja a nehéz pillanatokat a WC-n. Ha szórakozni szeretnél a világ problémái felett, akkor olyan WC papír mellett is dönthetsz, amelyen politikusok arcképei vannak, így kissé feldobhatod a hangulatod. Az ilyen toalettpapír aztán nemcsak a mindennapok vicces kiegészítőjeként szolgál, hanem gyakran eredeti ajándékként is használják. Olyan idézetekkel ellátott papírral is találkozhat, amelyek motiválóan hatnak.

Népszerű a parfümmel ellátott WC papír

A hétköznapi toalettpapír is újabb szintre lépett, mégpedig az illatosítás miatt. Hatékonyan illatosítja az egész helyiséget anélkül, hogy más termékeket kellene vásárolnod. Számos lehetőség közül választhatsz - kamilla, jázmin vagy levendula illatú toalettpapír tetszene inkább? Vagy inkább az őszibarack, a kókusz vagy a pamut illatát kedveled? Számos lehetőséged van. Ráadásul az illat és a nyomtatás kombinációja a vizuális és szaglás szempontjainak tökéletes kombinációját hozza létre ennek az alapvető tartozéknak.


toalettpapír zewa
Mandulavirág illatú WC papír

WC paírok tento
Levendula illatú WC papír

WC papírok big softBarack illatú WC papír

Az ökológia és a WC papír kapcsolatban állnak egymással

Még a WC papírok is lehetnek környezetbarátok. Ugyanolyan minőségű, de a környezet számára kedvezőbb, sőt, némelyik szinte pillanatok alatt lebomlik, így nem tömíti el a hulladék áramlását a szennygödörben. A WC papírok, vagyis egy tekercs előállításához 1,2 kg fára, 140 liter vízre és 1,3 kWh áramra van szükség. A gazdaságosabb megoldás tehát jó választás. Hasonlóképpen a bambuszból készült WC papírok is környezetbarát termékek, mivel a bambusz gyorsabban nő és kevesebb vizet igényel. Ezenkívül erős és puha.

Az újrahasznosított WC-papír ugyanúgy kíméli a környezetet. Válogatott és természetesen kellően kezelt újrahasznosított papírból készül.

Néha a speciális WC papírok kerülhetnek előtérbe

Még a látszólag hétköznapi WC papírok is rendelkeznek néha olyan különleges tulajdonságokkal, amelyek jól jönnek. Akár azért, hogy gyorsan lebomoljon, akár azért, hogy gyengéd legyen a gyerekek és felnőttek bőréhez. A fent említett speciális nyomatokon vagy illatokon kívül létezik olyan toalettpapír is, amelyhez aloe verát adnak a hidratálás és a nyugtatás érdekében, vagy akár antibakteriális papírt is, hogy még jobb higiéniát biztosítson. Milyen különleges toalettpapír kapható?

WC papírok, amelyek lebomlanak, hogy csökkentsék a hulladék mennyiségét

A lebomló WC papír egy speciális típus. Ahogy a neve is mutatja, gyorsan lebomlik, és nem tömíti el a szennyvízcsatornát. Ráadásul kevésbé terheli a környezetet is, így tulajdonképpen a bolygót véded vele. Gyakran alkalmazzák olyan WC-papírként, amelyet vegyi WC-hez használnak, és amely együtt tud lebomlani a speciális, lebomló vegyi anyagokkal. Ürítéskor nem okoz dugulást a tartályban, és meghosszabbíthatja annak élettartamát is. Végül létezik lehúzható tekercs is. Csak bedobod a WC-be, és egy pillanat alatt feloldódik.

i

Nedves WC papírok érzékeny bőrre

A megfelelő WC papír kiválasztása néha gondot okozhat. Vannak, akik nem tolerálják az erős illatanyagokat, mások gyakran nehezen viselik a kemény, 1 rétegű papírt. Ilyenkor kézenfekvő választás az érzékeny bőrre alkalmas, nedves toalettpapír. Gyengéd, néha növényi kivonatokkal, vitaminokkal dúsított vagy balzsamokkal átitatott. Enyhe parfümmel vagy anélkül. Azon kívül megtalálható olyan parfümmentes toalettpapír is, amely több rétegű, így puha tapintású.

Megoldás, hogy a WC papír soha ne fogyjon el a legváratlanabb helyzetekben!

A vécépapír a legrosszabbkor tud elfogyni. Gondolj erre, amikor vásárolsz. Kapható XXL WC papír. 8, 16 vagy 24 darabos normál csomagok mellett nagyobb kiszerelésűek is kaphatók. A nagy kiszerelésű WC papír 36 vagy 48 tekercsből állhat. Alternatív megoldásként akár egy multipack után is nyúlhatsz. Ezek a lehetőségek nemcsak elegendő készletet biztosítanak, hanem időt és pénzt is megtakaríthat neked a vásárlás során, és kevesebb gondot okozhat.


WC papírok regina
48 darab

WC papírok harmony
24 darab

WC papírok velvet 4 darab

Mennyi kicsi lapot tartalmaznak a WC papírok

Néhányan azon is elgondolkodhatnak, hogy mennyi lapból áll a vécépapír. Ez a szám gyártótól és papírtípustól függően változik. Az általános szám 200 és 500 között van. Egyes gyártók több lappal rendelkező tekercset kínálnak, ami azt jelenti, hogy tovább tart, és kedvezőbb az ára is. Mindig ellenőrizd ezt a számot, ha azonos árú csomagokat hasonlítasz össze. Előfordulhat, hogy a több lap miatt az egyik végül kedvezőbb ajánlatot tesz.

Mit használtak a WC papírok előtt?

Tudod, hogy mit használtak a WC papírok előtt? Korábban az embereknek nem sok választási lehetőségük volt, és mindenféle dolgot használtak a WC papírok helyett. A textiltől kezdve a tengeri szivacsokon át, amelyeket használat után kimostak és újrahasznosítottak, egészen a természetes anyagokig, amelyekről nem is gondolnánk, hogy erre a célra használják. Mint például homok, kagylók, moha, kövek, fű vagy fűrészpor. Ma már másfajta kényelmet élvezünk - az első ilyen célú papírtörlő Ázsiából származik.

Szeretnél haladni a korral, és kíváncsi vagy, mit használj WC papírok helyett? A bidé remek választás, higiénikusabb és egyben zöldebb megoldás. A törlőkendők ugyanebből az okból visszatérnek egyes háztartásokban, a használat után egyszerűen kimossák és újra felhasználják őket.

A kedvezményes WC papírok akár pénzt is tudnak spórolni neked

A vásárlás során a kedvezőbb opciókkal is spórolhatsz. Nézd csak meg, milyen WC papírok kaphatók olcsón. De vannak más lehetőségek is. Ha olcsóbb WC papír után kutatsz, akkor az olcsó WC papír oldalt mindenképp nézd meg. Csak tartsd rajtuk a szemed, és vedd meg pontosan azt, ami a kedvenced ezekben az időszakokban, vagy próbálj ki valami mást a megszokottól eltérőt. Ám akkor is spórolhatsz, ha nagyobb kiszerelésű WC papír mellett döntenél - ilyenkor általában alacsonyabb az egy darabra jutó ár.

A fürdőszobából nem hiányozhat a WC papír tartó sem. Ám egy WC papír tároló tartó sem. Ez lehet egy WC papír tartó állvány.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
153 termék
4,8
VELVET Camomile & Aloe (8 db)
WC papír - háromrétegű, illatosított - 161,25 Ft/tekercs
1 290 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA222
LINTEO Care & Comfort (36 db) - WC papír Típusok
4,4
LINTEO Care & Comfort (36 db)
WC papír - háromrétegű, illatmentes - 271,94 Ft/tekercs
9 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Termékkód: TOPA343
VELVET Pure (48 db) - Nedves wc papír
Típusok
4,8 23×
VELVET Pure (48 db)
Nedves wc papír - a maximális tisztaság érdekében, illatmentes, 100% cellulóz, lapok száma: 48 - 12,94 Ft/ubrousek
Leárazás -10 %
620 Ft 690 Ft
1 csomag
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA428
REGINA Delicate Aloe Vera 16db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Aloe Vera 16db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 193,13 Ft/role
3 090 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA460
REGINA Delicate Classic 8db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Classic 8db
WC papír - háromrétegű, illatmentes - 173,75 Ft/role
1 390 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA468
VELVET Eco Roll White (4 db) - WC papír Típusok
5,0 14×
VELVET Eco Roll White (4 db)
WC papír - háromrétegű, illatmentes - 322,50 Ft/role
1 290 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA425
4,2
LINTEO Care & Comfort (8 db)
WC papír - háromrétegű, illatmentes - 173,75 Ft/tekercs
1 390 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA347
REGINA Delicate Kamilla 16db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Kamilla 16db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 193,13 Ft/role
3 090 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA462
REGINA Delicate Classic 16db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Classic 16db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 186,88 Ft/role
2 990 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA480
4,6 29×
HARMASAN (20 db)
WC papír - kétrétegű, illatmentes - 262,50 Ft/tekercs
Leárazás -6 %
5 250 Ft 5 590 Ft
1 csomag
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA086
VELVET Kamilla és Aloe Vera (12 db) - WC papír Típusok
4,8 17×
VELVET Kamilla és Aloe Vera (12 db)
WC papír - háromrétegű, illatosított - 174,17 Ft/role
2 090 Ft
1 csomag
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA424
TORK Mid-size Universal T6 (27 db)
WC papír - egyrétegű, illatmentes - 1 440,37 Ft/tekercs
38 890 Ft
1 csomag
Raktáron 1 db
Termékkód: TOPA258
REGINA Delicate Levendula 8db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Levendula 8db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 186,25 Ft/role
1 490 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA467
4,9 11×
HiPP Babysanft Ultra Sensitive nedves törlőkendő 50 db
Nedves wc papír - a maximális tisztaság érdekében, illatmentes, érzékeny bőrre alkalmas, lapok száma: 50 - 27,80 Ft/törlőkendő
1 390 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY5707
TORK SmartOne Mini T9 12 db
WC papír - kétrétegű, - 2 124,17 Ft/tekercs
25 490 Ft
1 csomag
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA059
1,0
BulkySoft Excellence 150 lap 8 db
WC papír - háromrétegű, - 186,25 Ft/tekercs
1 490 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA233
REGINA Delicate Kamilla 8db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Kamilla 8db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 198,75 Ft/role
1 590 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA465
REGINA Delicate Peach 8db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Peach 8db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 186,25 Ft/role
1 490 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA479
REGINA Delicate Lavendula 16db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Lavendula 16db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 193,13 Ft/role
3 090 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA466
REGINA Delicate Aloe Vera 8db - WC papír Típusok
5,0
REGINA Delicate Aloe Vera 8db
WC papír - háromrétegű, illatosított - 198,75 Ft/role
1 590 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA456
LINTEO Economy (36 db) - WC papír Típusok
4,4
LINTEO Economy (36 db)
WC papír - kétrétegű, illatmentes - 263,61 Ft/tekercs
9 490 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Termékkód: TOPA344
4,0
LINTEO Classic (8 db)
WC papír - kétrétegű, illatmentes - 173,75 Ft/tekercs
1 390 Ft
1 csomag
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA346
ZEWA Natural Camomile Nedves toalettpapír (42 db) - Nedves wc papír Típusok
4,9 73×
ZEWA Natural Camomile Nedves toalettpapír (42 db)
Nedves wc papír - a maximális tisztaság érdekében, illatmentes, érzékeny bőrre alkalmas, egyrétegű, lapok száma: 42 - 21,19 Ft/törlőkendő
890 Ft
1 csomag
Raktáron > 20 db
Termékkód: TOPA331
LINTEO Nedves toalettpapír Aqua Sensitive 60 db - Nedves wc papír
Típusok
4,8 208×
LINTEO Nedves toalettpapír Aqua Sensitive 60 db
Nedves wc papír - a maximális tisztaság érdekében, illatosított, környezetbarát és érzékeny bőrre alkalmas, egyrétegű - 13,17 Ft/törlőkendő
790 Ft
1 csomag
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA322

WC papírok

WC papírok

A WC papírok kategóriában összesen 153 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó WC papírok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább WC papírok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb WC papírok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: WC papírok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ