AP+ nový vizuál Shop roku

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke

Termékkatalógus
Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke
4,6 166 értékelés
Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
69 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SMTR517c1 Termékszám:  PAVG0016RO
Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke 69 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke

Eme Motorola Moto G72 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,6" -es kijelzővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok szerelmesei számára. Belül hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G99 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB belső memória biztosított. A nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd ekkora memóriának. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Eme Motorola okostelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen Motorola okostelefon 6,6" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon P-OLED 6,6"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint HDR10+
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória biztosított
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SDXC típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Eme Motorola telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden perc, amit ezzel a csodás Motorola telefonnal tölthetünk el, mivel 6,6" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legfejlettebb technológia, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető része a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Motorola mobiltelefon el van látva 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezen Motorola mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...

Ezen Motorola okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű Motorola mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 256 GB belső memória biztosított, amely összehasonlítható még a laptopokkal is, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk bővíthetjük egy 1000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Eme Motorola okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Hallgasd kedvenc zenéid vagy műsorod a beépített FM rádióval. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának hála garantált a térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

160,5 × 74,4 × 7,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

166 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
160,5 mm Kész!
Szélesség
74,4 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
166 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
6,6" (16,76 cm) Kész!
Kijelző tulajdonságai
HDR10+ Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
120 Hz Kész!
Kijelző pixelsűrűség
402 PPI Kész!
Előlapi kamerasziget formája
Kör Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Motorola Moto G72 8GB termékhez:

64 990 Ft - 79 990 Ft

Motorola Moto G72 8 GB/128 GB kék

Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G72 8 GB/128 GB szürke

Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke

Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G72 8GB/256GB šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G72 8 GB/256 GB sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G72 8GB/256GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G72 8GB/256GB grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ