Porzsák nélküli porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(441)
Porzsákos
(24)
Robot
(282)
Álló
(395)
Kézi (önálló)
(12)
Felület típusa
Minden padlótípus
(647)
Szőnyeg
(491)
Kemény padló
(443)
Puha felületek
(250)
Kárpit
(225)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(275)
Állatszőrhöz
(362)
Antibakteriális
(157)
Tisztítás típusa
Felszívás
(577)
Törlés
(336)
Nedves tisztítás
(211)
Száraz tisztítás
(380)
Tápellátás típusa
Akkus
(607)
Vezetékes
(150)
Mechanikus
(23)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(26)
Mikroszűrő
(39)
HEPA szűrő
(362)
Vízszűrő
(13)
Mosható szűrő
(303)
Teljesítmény
15 W
2100 W
-
Zajszint
0 dB
96 dB
-
Űrtartalom
0 l
56,13 l
-
Tömeg
0,5 kg
16 kg
-
Szín
Antracit
(10)
Bézs
(5)
Fehér
(241)
Bronz
(6)
Fekete
(336)
Piros
(51)
Lila
(27)
Grafit
(1)
Barna
(4)
Champagne
(3)
Fém
(2)
Réz
(5)
Fémes
(4)
Kék
(114)
Narancssárga
(8)
Petróleumos
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(32)
Világosszürke
(2)
Szürke
(91)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(12)
Türkiz
(5)
Többszínű
(7)
Többszínű
(1)
Bordó
(1)
Zöld
(32)
Arany
(16)
Sárga
(19)
Szűrés

A porzsák nélküli vagy ciklon porszívók nem hagyományos zsákokat használnak a por gyűjtéséhez, hanem gyűjtőtartállyal látták el őket, amelybe a forgó levegő juttatja a szennyeződések részecskéit. Legnagyobb előnyük tehát, hogy nincs szükség porzsák vásárlására a használatukhoz. Milyen tulajdonságokra kell figyelni porzsák nélküli porszívók választásakor?

Tovább

A porzsák nélküli porszívó előnyei és hátrányai

  • Használatukhoz nincs szükség porzsákok vásárlásához
  • Alkalmasak gyermekes családok és allergiások számára is
  • Szívóteljesítményük állandó
  • A porzsák nélküli porszívók többségével nedves szennyeződések is felszívhatók
  • A porzsák nélküli porszívók zajosabbak porzsákos társaikhoz képest
  • Portartályukat minden porszívózás után üríteni kell
  • Szűrőjüket rendszeresen tisztítani kell

i

A porzsák nélküli porszívó működésének elve a ciklonhatáson alapul. Használat közben az ún. centrifugális erő választja szét a kisebb és nagyobb szennyeződéseket és juttatja őket a tartályba. A levegő az ilyen felépítésű porszívókban a még hatékonyabb tisztítás érdekében többlépcsős szűrőrendszeren is átáramlik.

Porzsák nélküli porszívó típusok

A porzsák nélküli porszívók praktikus és költséghatékony koncepciója a robot, kézi és álló porszívók között is megvetette a lábát. Mindegyik típusnak megvannak az egyedi tulajdonságai, egy dologban azonban egyformák: az összes porzsák nélküli porszívó egy üríthető tartályba gyűjti a szennyeződéseket.

Vizes vs. ciklonos porzsák nélküli porszívó

A szűrési rendszer alapján két porzsák nélküli alaptípust lehet megkülönböztetni

  • Ciklon porszívó - a tartályban nagy sebességgel örvénylő levegő által gerjesztett centrifugális erő hatására elválik a szennyeződés a levegőtől. A ciklonos porszívóból a levegő több filteren keresztül távozik.
  • Vizes porzsák nélküli porszívó - az örvénylő víz a levegőből levadássza a por részecskéket, amelyek a vízben feloldódnak, porszívózás végén pedig elég kiönteni a piszkos vizet.

Mit érdemes tudni a porzsák nélküli porszívó teljesítményéről és energiafogyasztásáról?

Ha új porzsák nélküli porszívó vásárlását tervezed, ezt a két paramétert mindenképpen érdemes megvizsgálni.

Nagy szívóteljesítményű porzsák nélküli porszívó

Csakúgy, mint a porzsákos modellek esetében is a porzsák nélküli porszívók szívóteljesítményére is hatással van a készülék felépítése, a használt szívófej vagy kefe típusa és a takarított felület. A szívóteljesítményt egy "A"-tól "G"-ig tartó skálán értékelik, amelyet az energiacímkén tüntetnek fel a porszívógyártók. A legnagyobb szívóteljesítményt "A"-val jelölik, a leggyengébb pedig a "G" teljesítményű.

A porzsák nélküli porszívók energiafogyasztása

Az energiafogyasztás, vagyis a bemeneti teljesítmény nem a porszívózás minőségét vagy a szívóteljesítményt mutatja meg, hanem az energiaszükségletről tájékoztat. Érdemes a kisebb fogyasztású porzsák nélküli modellek között nézelődni, mivel az ilyen készülékek is elérhetnek nagy szívóteljesítményt a különböző padlófelületeken. 2017 óta nem gyárthatóak 900 W feletti teljesítményű porszívók, amely jelentős megtakarítást jelent a háztartásoknak a villanyszámla tekintetében.

A porzsák nélküli porszívó szűrési rendszere

Az ilyen porszívóknál a szűrők minősége kiemelten fontos, mivel ezek nagyban befolyásolják a készülék élettartamát és a takarítás hatékonyságát.

  • Mikroszűrő: a porzsák nélküli porszívók egyik legáltalánosabb szűrőtípusa, amely szövetből vagy molitanból készült.
  • HEPA és EPA szűrők:  meglehetősen hatékonyan tudják megfogni a mikrorészecskékeket. A porzsák nélküli porszívók 10-12-es EPA szűrőket és 13-14-es HEPA-szűrőket használnak. A nagyobb szám mindig nagyobb szűrési fokozatot jelöl.
  • Mosható szűrő: az ilyen szűrő bármikor kimosható és újrahasznosítható.
  • Vízszűrő: a felszívott szennyeződés egy víztartályba kerül. Használat után csak ki kell önteni a vizet, ki kell mosni a tartályt és porzsák nélküli porszívó újra használatra kész.

i

A porszívózás hatásfokát a porzsák nélküli porszívók esetében DPU egységgel fejezzük ki. A gépek az öt, oda-vissza húzással felszippantott por mennyisége alapján kerülnek osztályozásra.

Milyen zajszint jellemzi a porzsák nélküli porszívókat?

A porzsák nélküli porszívók általában zajosabbak, mint a porzsákos modellek. A nagyobb zajt általában a nagyobb teljesítményű motorok keltik.

  • 61-től 70 dB-ig – csendes működésűnek tekinthető, pl. nem szabadna felébresztenie a mellette alvó gyermeket.
  • 70-től 80 dB-ig – nem zavaró működés, a zajszint megfelel egy forrásban levő vízzel teli vízforraló hangjának.
  • 80 dB fölött – zajosnak érzékelt porszívó. Megfelelnek a városi forgalomban lévő személyautók által kiadott hangnak.

Mekkora a porzsák nélküli porszívók ideális tartálymérete?

A számunkra optimális porzsák nélküli porszívó tartály térfogatot érdemes körültekintően megfontolni, hogy ne legyen szükséges akár porszívózás közben kiüríteni.

  • Max. 2 l-es portartály: egy kb. 200 m2-es terület felporszívózására elegendő.
  • Min. 2 l-es portartály: nagyobb családi házak, több lakás vagy nagyobb területek is kitakaríthatók egyszerre, a tartály kiürítésének szükségessége nélkül.

Porzsák nélküli porszívó hatótáv

Minél hosszabb a porzsák nélküli porszívó tápkábele, annál nagyobb az eszköz hatótávolsága és kényelmesebb a használata.

  • Porzsák nélküli porszívó kábelhossz - 2 és 9 m között mozog. Tagolt belterekben, nagy szobákban a hosszú vezeték aranyat ér.
  • Hatótáv - a kábel hossza mellett beleszámítódik a porzsák nélküli porszívó váza és a szívócső is. A végső hatótáv elérheti a 12 m-t is. Ajánlatos minél hosszabb kábellel ellátott porzsák nélküli porszívót választani.

Porzsák nélküli porszívó - takarítás akár nedves üzemmódban is

A nedves üzemmódú takarítás során a porzsák nélküli porszívó nedvesen, így még könnyebben és alaposabban szívja fel a port. Ez a mód minden padlófelülethez kíméletesebb. Sőt, mivel a por nem "örvénylődik" porszívózás közben, így az allergiások számára is kedvezőbb a használata. A ciklonos porzsák nélküli porszívó hátránya, hogy a tartály kiöntése során a porral és szennyeződésekkel nehezen elkerülhető az érintkezés. A vizszűrős porzsák nélküli porszívó kiküszöböli ezt a problémát.

A porzsák nélküli porszívóhoz elérhető szívófejek

A különböző típusú padlókhoz különböző szívófejek használata ajánlott, hogy a takarítás még hatékonyabb legyen.

  • Univerzális szívófej - a legtöbb porzsák nélküli porszívóhoz tartozik ilyen szívófej. A kefék visszahúzásának lehetősége miatt padlóhoz és szőnyeghez is használhatók.
  • Elektromos turbokefe - saját motorral látták el és nagyobb tapadásnak köszönhetően nagyobb szívóerőt tud kifejteni. Különösen olyan háztartásban hasznos, ahol háziállatok is vannak.
  • Résszívó - különösen alkalmas a nehezen elérhető és szűk helyek takarítására.
  • Parketta szívófej - kíméletes a parketta és a laminált padló lakkozásához, így nem karcolja meg a felületet.

Porzsák nélküli porszívó karbantartás

Megfelelő törődés mellett a porzsák nélküli porszívó sokáig hű segítőtársad lehet. Rendszeresen öblítsd ki a szűrőket és ürítsd a portartályt. Alkalmanként a szívócsövet is ellenőrizni kell, nincs-e véletlenül eltömődve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
817 termék
iRobot Combo Essential Y011240 White - Robotporszívó Típusok
5,0
iRobot Combo Essential Y011240 White
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 8 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, tápkábel a csomag része, fehér kivitel
114 790 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: IROrv91
Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, nedves tisztítás, mosható szűrő és EPA szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,2 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,2 l, 2 oldalkefe, 1,7 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 35 W teljesítmény, mérete 10,3 × 34 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, töltőállomás a csomag része, fekete és sötétszürke kivitel
148 590 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HOORV946
5,0
KÄRCHER RCV 5
Robotporszívó - alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, mosható szűrő, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, vezérlés mobilalkalmazással, gyűjtőtartály űrtartalma 0,33 l, fehér kivitel
233 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 05. 30.
Termékkód: ELEKTROls15
AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Morzsaporszívó - 20 V, porzsák nélküli, műanyag test, 500 ml-es portartály, cserélhető porszűrő, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, szívóteljesítmény: 3,8 kPa, szénkefés motor, kiömlésgátló zárlap, a csomagban: porszűrő, rövid szívófej, hosszú szívófej, padlószívófej, keskenyített feltét és kefés feltét, méretek: 53,5 × 8,5 × 14 cm, tömeg: 1,2 kg, 2 Ah kapacitású akku a csomagban, töltő a csomagban, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
28 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BUNATPT026
5,0
Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -11 %
125 000 Ft 140 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HUXIARV320
4,5 23×
Dyson V10 Absolute 2022
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő, 1600 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,77 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 125 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,67 kg, fali tartó a csomag része, réz kivitel
222 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DYSTV295
4,5 21×
Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet
Porzsák nélküli porszívó - zajszint 67 dB, habszivacs szűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, XXL portartály 2.5 l-es térfogattal, kábel hosszúsága 6.2 m, hatósugár 8.8 m, szőnyegekre, szennyeződések felszívásához, az összes padlótípushoz, padló szívófej, kefefej, parketta szívófej, kárpit szívófej, szívócső anyaga fém, szélessége 28.5 cm, magassága 31.3 cm, mélysége 45.5 cm, szín: piros, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
60 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ROWBV163
3,1
FIELDMANN FDU 201432-E
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, pamut szűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 80 dB, fém gyűjtőtartály 30 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 4,3 m, hatósugár 6,8 m, teleszkópos cső, tömege 6,5 kg, ezüst és zöld kivitel
42 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOJ402e
5,0
Xiaomi Robot Vacuum E10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 110 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 35 W teljesítmény, mérete 8 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -11 %
60 000 Ft 67 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HUXIARV670
3,9 36×
AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V
Morzsaporszívó - 20 V, porzsák nélküli, műanyag test, 500 ml-es portartály, cserélhető porszűrő, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, szívóteljesítmény 3,8 kPa, szénkefés motor, kiömlésgátló fedél, porszűrő mellékelve, rövid szívófej, hosszú szívófej, padló szívófej, kúpos szívófejés kefés szívófej, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 53,5 × 8,5 × 14 cm, súlya 1,2 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ATPT026
5,0
Kärcher S 4 Twin
Seprű - mechanikus,
65 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK010a5
5,0
VILEDA Jet Clean elektromos felmosó és porszívó
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás, LED világítás, vezérlés a készüléken, vezetékes, fekete kivitel
91 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1295
4,0
PowerPlus POWX320
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 800 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, kábel hossza 1,9 m, hatósugár 3,4 m, tömege 4,5 kg, szürke és sárga kivitel
29 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PWP025c
4,8
M.A.T. POWER 15l
Hamuporszívó - 1000 W teljesítmény, műanyag porszívócső, 3 m hosszú kábel, 15 l-es tartály
19 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MTG217
Niceboy ION Charles i9 Black - Robotporszívó Típusok
3,6 25×
Niceboy ION Charles i9 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és csehül beszélő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,45 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, 40 W teljesítmény, mérete 9,9 × 34 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
138 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IONVR260
5,0
BOSCH GAS 25 L SFC
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, tisztítás módja nedves tisztítás, porosztály L, 1200 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 2,8 m, hatósugár 5,8 m, mérete 56 × 37,6 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,7 kg, kék kivitel
157 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOC162c
Niceboy ION Charles i9 - white - Robotporszívó Típusok
3,6 25×
Niceboy ION Charles i9 - white
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,45 l, műanyag gyűjtőtartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, 40 W teljesítmény, mérete 9,9 × 34 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
138 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NICRV267
4,3
Leifheit REGULUS Aqua PowerVac
Álló porszívó - felmosóval, akkus, Li-ion akkumulátor, mosható szűrő, 120 W teljesítmény, zajszint 83 dB, mérete 89,6 × 22,2 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,32 kg, fehér kivitel
104 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LEIFTV148
4,7 11×
Orava VY-222
Morzsaporszívó - vezetékes, használható kárpit tisztítására, tisztítási mód felszívás, mosható szűrő, 600 W teljesítmény, 70 dB zajszint, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 4,8 m, hosszabbító cső, mérete 42 × 13 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete kivitel
38 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORARV003
BOSCH BCHF220B
Álló porszívó - porzsák nélküli, kézi és 2 az 1-ben, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 50 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő és mosható szűrő, zajszint 81 dB, műanyag gyűjtőtartály, vezérlés a készüléken, mérete 116 × 26,5 × 16,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fekete kivitel
59 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOSTV302
4,4 14×
Niceboy ION Hurricane R1 7,4 V WET & DRY
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, tisztítási mód felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, töltési idő 4 óra, HEPA H13 szűrő, 50 W teljesítmény, 78 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző és LED világítás, mérete 12,5 × 10,7 × 41,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,96 kg, fehér kivitel
15 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NICrvs60
4,0
ECG VT 5220 2in1 Flex Clean
Álló porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő és habszűrő, 150 W teljesítmény, zajszint 75 dB, kábel hossza 1,5 m, LED világítás, mérete 128 × 26 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,34 kg, fehér kivitel
50 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ECGTV077
AENO SC1
Álló porszívó
67 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AENOvys05
TP-Link Tapo RV30 - Robotporszívó Típusok
5,0
TP-Link Tapo RV30
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő és HEPA H11 szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 300 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, mérete 9,5 × 34,2 × 34,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,15 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
157 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TPLrbv85

Porzsák nélküli porszívók

Porzsák nélküli porszívók

A porzsák nélküli porszívó gyorsan hatalmas népszerűségre tett szert a háztartási gépek között. Használata költségektől mentes, nem kell porzsákra költeni.

Porzsák nélküli porszívó - hatékony portalanítás

A porral való küzdelem egyidős magával a háztartással. Szerencsére az évszázadok folyamán egyre jobb és jobb fegyvereink vannak ezen probléma ellen. Ha biztosra szeretnél menni, válassz egy ETA porzsák nélküli porszívót, de a Rowenta ciklonos porszívói is a legjobbak közé tartoznak.

Porzsák nélküli porszívó durva szennyeződésre is

Míg a porzsákosak mindennapi, általános használatra ideálisak, a porzsák nélküli porszívók a nagyobb kosszal is megbirkóznak. Amikor sok piszokkal, porral kell megküzdeni, megmutatkozik a ciklonos porszívók előnye, elég csak kiüríteni a portartályt és folytatódhat a takarítás. A különböző porszívó tartozékok tovább tudják növelni a porzsák nélküli porszívó hatékonyságát.

Porzsák nélküli porszívó árak – a legolcsóbbak

Porzsák nélküli porszívó vásárlás során könnyű elveszni a funkciók rengetegében, de az ár biztos támpontként szolgálhat. A ciklonos porszívók kínálata rendkívül széles, emiatt az ár is tág határok között mozog.

Porzsák nélküli porszívó durva szennyeződésre is

A porzsák nélküli porszívó nagyjából fele 15 000 és 35 000 Ft közti ár intervallumba tartozik. Ezek a kedvező árú porszívó robotok a kisebb teljesítménnyel rendelkeznek, leggyakrabban HEPA vagy mosható szűrővel vannak felszerelve. A belépő szintű porzsák nélküli porszívók hatótávolsága kisebb, sok esetben a szívóteljesítmény sem szabályozható. Azonban a porzsák nélküli porszívók árak ezen szintjén is gyakran fordul elő a gazdag pót szívófej és szívókefe kínálat.

Porzsák nélküli porszívó ár - arany középút

A minőségi porzsák nélküli porszívó átlagárat 35-55 000 Ft környékén lehet megállapítani. Az összes lényeges gyártó ad gépet ebben az ár tartományban, de ezen a szinten már megjelennek az ipari porzsák nélküli porszívók is.

Porzsák nélküli porszívó ár – a legdrágábbak

100 000 Ft felett találjuk a porzsák nélküli porszívók krémjét, ide tartozik a gépek 5-7%-a. Ezen a szinten prémium álló porszívókat, ipari porszívókat és nagy hatótávú háztartási porzsák nélküli porszívókat találsz. Ezek a luxus ciklon porszívók a legjobb szűrőkkel rendelkeznek, minden padlótípussal megbirkóznak és az átlagosnál nagyobb portartállyal rendelkeznek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porzsák nélküli porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább porzsák nélküli porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porzsák nélküli porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porzsák nélküli porszívók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ