Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

UleFone Note 11P zöld

Termékkatalógus
UleFone Note 11P zöld
A kiszállítás
ingyenes
Mobiltelefon - 6,55"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio P60 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 10W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, Android operációs rendszer
50 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  ULF053b3 Termékszám:  ULE000419
UleFone Note 11P zöld 50 590 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

56 420 Ft
Szett megvásárlása

UleFone Note 11P zöld

UleFone Note 11P zöld egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Ez a modern UleFone Note 11P okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. négy hátlapi kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,55" -es kijelzővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 128GB integrált memória áll rendelkezésre. Ekkora memóriával lehetséges, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A kellő energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ezen Ulefone mobiltelefon 2020 óta van forgalomban.

Mobiltelefon UleFone Note 11P zöld Lifestyle
Mobiltelefon UleFone Note 11P zöld Lifestyle

UleFone Note 11P zöld okostelefon legfontosabb tulajdonságai

  • Eme Ulefone okostelefon 6,55" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 4400 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A hátlapon 4 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,55"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint HDR10+ és ívelt élek
  • A fő műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát lehetséges bővíteni Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G72 MP1

Ennek a nagyszerű Ulefone telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Örömtelivé válik minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Ulefone telefonnal töltünk el, mivel 6,55" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen megrajzolja a jeleneteket. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is stabilan tartható a telefon, mert ujjaink hatékonyan alkalmazkodnak a készülék alakjához

Mobiltelefon UleFone Note 11P zöld Képernyő
Mobiltelefon UleFone Note 11P zöld Hátoldal

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal történő fényképezés alapvető része a fejlett kamerarendszer négy hátoldali objektívvel. Ez az átlagon felüli Ulefone okostelefon el van látva 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Eme Ulefone mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen kitartó Ulefone mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4400 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Eme Ulefone mobiltelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A modern Ulefone mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. Az összbenyomást csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB RAM-mal gazdálkodik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 128 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, így nem okoz problémát a játékok mentése, videók vágása, és számos alkalmazás telepítése. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk lehetőségünk van bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Ulefone mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról hallgasd a zenét.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Ulefone mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. A mobiltelefon jelző diódával is el van látva. Célja, hogy a kijelző aktiválása nélkül küldjön értesítéseket. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

166,9 × 77,2 × 9,95 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

220 g

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,55" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2020 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
166,9 mm Kész!
Szélesség
77,2 mm Kész!
Mélység
9,95 mm Kész!
Súly
220 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,6 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 400 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio P60 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G72 MP1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UleFone Note 11P zöld
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ