Xbox One

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox One logo

A Microsoft 2013-ban dobta piacra új, Xbox One elnevezésű új konzolsorozatát, amely a kompromisszumok nélküli teljesítményt és a legmodernebb technológiát hozta el magával. 2013 már túl réginek tűnhet, ezért érdemes talán a sorozat két újabb tagját, az Xbox One S és Xbox One X konzolokat jobban kiemelni. Tudj meg többet ezekről a játékkonzolokról, tulajdonságaikról, a bennük rejlő lehetőségekről.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 702 termék
Trollhunters: Defenders of Arcadia - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Indulj egy hősies és felejthetetlen utazásra Arcadia varázslatos világán át és állítsd meg a közelgő idő-apokalipszist.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO736
5,0
Resident Evil 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videojátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőhalottak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO686
Xbox - hátizsák
Hátizsák -, uniszex, 0,52 kg, felszereltsége: légáteresztő hátsó fal
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb501
Outlast Trinity - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Az Outlast egy első személyű (first-person) túlélő-horrorjáték. Az Outlast Trinity csomag a következő játékokat tartalmazza: Outlast, Outlast: Whistleblower, Outlast 2.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO243c5
Paw Patrol World - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0399
PGA Tour 2K23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO892
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamar felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figura-, gyűjtőbaba- és matrica gyűjteményed. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0230
Lea One X camo
Matrica - az Xbox One X-re (1 db a játékkonzolra, 2 db az távirányítókra)
2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SB805z9906
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
Surviving the Aftermath: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Maradj életben és boldogulj a posztapokaliptikus jövőben - az erőforrások szűkösek, de a lehetőség hívogat. Építs ki egy katasztrófáknak ellenálló, tökéletes kolóniát, védd meg a telepeseidet, és állítsd helyre a civilizációt egy elpusztult világban!
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO846
Trepang2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0444
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0354
DiRT 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Tegyél egy utazást a világ körül, és versenyezz több mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, csodálatos környezetben, amelyet kiegészít az időjárást és a napszakok dinamikus változása. A versenyektől a befagyott New York-i East River-ig, a brazíliai Megváltó Krisztus szobor alatti útvonalon át a norvég sarki fényig.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO727se
Zombie Army 4: Dead War - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró kampány vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO696
Xbox - Ready to Play - baseballsapka
Baseball sapka - Xbox motívum, méret: UNI, snapback és egyenes silt, felnőtteknek,
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb799
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0201
NBA Playgrounds 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - az ismert sorozat folytatása. Az új verzió azonban rengeteg fejlesztést és újdonságot kínál (ilyen például a Szezon vagy a Rangsorolt bajnokság opció, nem beszélve a Négy meccs, a Hárompontos verseny és számtalan új gyakorló funkcióról). A játék során több mint kétszáz NBA sztárral találkozhatsz (már visszavonult legendákkal is).
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO545
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - A motoros versenyek valóságos versenyszimulátora. Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 futam amelyből 12 vadonatúj. A motorkerékpárok műszaki és esztétikai fejlesztésen is keresztülmentek. Sok egyéb mással...
13 190 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX518nad
My Fantastic Ranch - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia kell róluk, lovasórákat kell szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden más feladat is vár rá.
6 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0262
2,0
Halo LED
Adatkábel - 1,5m-es male csatlakozók: 1× USB-A + 1× USB Micro-B, egyenes végződés
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb848
Lea One S speaker
Matrica - az Xbox One S-re (1 db a játékkonzolra, 2 db az távirányítókra)
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SB805z9900
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0072
Minecraft Dungeons: Hero Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: kaland és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - vadonatúj akció-kalandjáték, melyet a klasszikus mély kazamaták ihlettek.
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO604
4,6 15×
HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,95 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
14 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DS998a3c

Xbox One

Xbox One

A Xbox One kategóriában összesen 1702 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ