Ékszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ékszer típusa
Órák
(2)
Karkötő
(596)
Medál
(450)
Fülbevaló
(717)
Nyaklánc
(378)
Típus
Női
(2064)
Férfi
(42)
Uniszex
(75)
Gyerek
(80)
Kirakás
Cirkónium
(751)
Kirakás nélküli
(521)
Swarovski kristályok
(246)
Igazgyöngy
(190)
Kristályok
(155)
Anyag
Ezüst
(1646)
Általános fém (bizsu)
(252)
Orvosi fém
(153)
Rozsdamentes acél
(90)
Sárga arany
(89)
Szűrés

Az ékszerek nem csak gyönyörű kiegészítők, hanem a stílus kifejezésének eszközei is. A megfelelő ékszer kiválasztása nem könnyű feladat, mivel ékszerek egész sorából választhatsz. Gyűrűk, nyakláncok, karkötők, valamint a kevésbé elterjedt brossok és mandzsettagombok különféle változatai kaphatók a boltokban. A vásárlás során figyelembe kell venned, hogy kinek szánod az ékszert, milyen típust szeretnél választani, az ékszer anyagát és nem utolsósorban a leendő viselő sajátosságait is szem előtt kell tartanod. Mi alapján válasszunk tehát ékszert, és hogyan találjuk meg a megfelelőt? Az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Milyen szempontok alapján válassz az ékszerek közül?

Amikor ékszer vásárlására kerül a sor, több fontos tényezőt is figyelembe kell venni, hogy a kiválasztott darab ne csak szép legyen, hanem illeszkedjen az adott alkalomhoz és a személyes stílushoz is. Számos ékszer típus közül választhatsz, legyen szó különböző anyagokról, kövekkel díszített vagy anélküli ékszerekről, az ékszer stílusáról, valamint a viselési kényelemről és az öltözékkel vagy más ékszerekkel való összehangolhatóságról. Számít az is, hogy mindennapi viseletre vagy különleges alkalomra keresel ékszereket.

  • nyakláncok a nyak körül viselhetők. Különböző hosszúságúak lehetnek, továbbá kaphatóak egy- vagy többrétegű modellek, választhatsz hozzájuk medálokat, vagy viselheted őket anélkül is.
  • gyűrűk a kezeket díszítik, és gyakran mélyebb jelentéssel bírnak, mint például eljegyzéskor. A gyűrűk lehetnek egyszerűek vagy díszesek, kövekkel díszítettek.
  • fülbevalók egyetlen nő ékszergyűjteményéből sem hiányozhatnak, de gyakran férfiak és kislányok is viselik őket. Különböző típusok és stílusok közül választhatsz.
  • medálok a nyakláncokat vagy karkötőket díszítik. Nagy választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a neki valót.
  • karkötők népszerű kiegészítők, amelyeket a csuklón viselnek. Különböző anyagokból készülnek, lehetnek kövekkel díszítettek vagy anélküliek, és akár medálokkal is kiegészíthetőek.
  • A brossok újra divatba jöttek. Ezek elegáns ékszerek, amelyeket a ruhák felső részére tűznek.

i

Hogy minden tökéletes legyen, az ékszer szettek közül válassz!

Az ékszer szettek ideálisak, ha tökéletesen összeillő darabokra van szükséged. Kiegészítik egymást és egységes megjelenésük van. A szettekben leggyakrabban nyakláncot medállal, fülbevalót és karkötőt találsz. A szetteket továbbá gyűrűk vagy órák is gazdagíthatják. Az arany ékszer szett például nagyszerű választás az ünnepi alkalmakra, mint az esküvők vagy a bálok, mivel tökéletes megjelenést biztosít és összhangba hozza az öltözékedet.

ékszerek - fülbevalók
Fülbevalók

ékszerek - brossok
Bross

ékszere - medálok
Medál

ékszerek - karkötők
Karkötő

A különféle láncok univerzális kiegészítők, amelyeket önmagukban vagy medállal viselhetsz. Különböző hosszúságban, dizájnban és anyagokból készülhetnek, így bármilyen alkalomra megfelelnek.

Válassz az ékszerek közül az anyaguk szerint

Az egyik szempont, amelyet figyelembe vehetsz az ékszer kiválasztásakor, az az anyag. Több ismert anyag közül is választhatsz. Az ezüst elegáns és visszafogott, az arany hagyományos, időtálló és luxust szimbolizáló anyag, a sebészeti acél tartós és modern. Gyakran találkozhatsz bizsu fémekkel is, amelyek csak felületi kezelésükben hasonlítanak a nemesfémekre. Ritkábban előfordulhat a kínálatban titán, platina vagy más anyag is.

Szerezz be elegáns arany ékszereket

Az arany ékszerek hagyományosak és nagyon értékesek, mivel az aranyat már ősidők óta használják az ékszerek készítéséhez. Az ilyen ékszerek gyönyörűek és értékesek, ugyanakkor tartósak is. Különböző tisztaságban és színváltozatokban kaphatók, mivel az aranyat más fémekkel ötvözik, hogy fehér vagy rózsaszín árnyalatot kapjanak. Az arany ékszerek mindennapi viseletre, valamint különleges alkalmakra is megfelelnek, és ajándékként is gyakran keresik őket.

Az aranyozott ékszerek az olcsóbb fémek és a luxus felületi kezelésének kombinációi, így alacsonyabb áron szerezhetőek be. Az ilyen ékszerek esetében azonban fontos a megfelelő ápolás annak érdekében, hogy hosszú ideig szépek maradjanak.

Népszerűek az ezüst ékszerek

Az ezüst ékszerek a legnépszerűbbek közé tartoznak, de nemcsak megjelenésük miatt, hanem az áruk miatt is. Az ezüst ékszerek elegánsak és visszafogottak, gyakran nagyon részletgazdagok. Ezt az anyagot általában jól tolerálják az érzékeny bőrű emberek is. Ahhoz, hogy megőrizzék szépségüket, megfelelően kell velük bánni, emellett fontos a rendszeresen tisztítás és a megfelelő helyen való tárolás, hogy ne oxidálódjanak, ne feketedjenek be, ami befolyásolja a megjelenésüket.

Divatosak a sebészeti acél ékszerek is

sebészeti acél ékszerek modernek, emellett nagyon tartósak és praktikusak is. Jól viselik a mindennapi használatot, és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek is. Leggyakrabban minimalista, ipari dizájnban kaphatóak, ami a mindennapi viseletre is alkalmas. A sebészeti acél ékszerek hipoallergének, és nem oxidálódnak olyan könnyen, mint egy ezüst ékszer. Így sokak számára kellemesebb viseletet jelenthetnek.

A titán ékszerek a legkeményebbek, így rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Hipoallergének, nagyon könnyűek és ellenállnak a korróziónak.

Gyakran használnak az ékszerek esetében bizsufémet is

bizsu ékszerek bizsufémből készülnek. Ez az anyag a különböző fémek ötvözete, amelynek felületi kezelése a nemesfémekéhez hasonlít. Ennek köszönhetően olcsóbb alternatívát kínálnak az ékszerek kedvelőinek, viszont nem olyan tartósak. Számos dizájn közül választhatsz, amelyek kedvező áron vásárolhatóak meg. Érdemes gondosabban ápolni őket, hogy ne veszítsék el fényüket. Sajnos az érzékeny bőrűek nem biztos, hogy jól viselik ezt az anyagot.

ékszer - nyaklánc
Ezüst nyaklánc

ékszer - bizsu
Bizsu medál

ékszer - karkötő
Acél és bőr karkötő

ékszer - fülbevaló
Arany fülbevalók

Az ékszer tisztasága

Az ékszer tisztaságát a tisztasági érték mutatja. Az arany esetében a karátok száma jelzi az arany tömegét az ékszerben. Minél magasabb a karátszám, annál kevesebb az egyéb ötvöző anyag, és annál értékesebb az ékszer. Egy karát 1/24 tömegarányú fémet jelent – a tiszta arany tehát 24 karátos. A többi fém (ezüst, platina) esetében ez az arány ezrelékben van kifejezve.     

Arany

Karátszám 6 8 9 14 18 22 24
Ezrelék 250 333 375 585 750 900 999
Tisztasági érték 5 4 3 2 1

Ezüst

Ezrelék 750 800 835 900 925 959 999
Tisztasági érték 6 5 4 3 2 1 0

Platina

Ezrelék 800 850 900 950 999
Tisztasági érték 4 3 2 1 0

Válassz az ékszerek közül nőknek, férfiaknak és gyerekeknek

Választhatsz az ékszerek közül különféle darabokat nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt, hiszen mindannyian szeretik őket. A férfiak leginkább karkötőket, gyűrűket és mandzsettagombokat viselnek a különleges alkalmakra. A nők számára széles választék áll rendelkezésre különböző dizájnokban és stílusokban, a fülbevalóktól és nyakláncoktól kezdve a karkötőkön és medálokon át egészen a brossokig. A gyerekek is találnak maguknak ékszer változatokat. Ezek főként kisebb fülbevalók gyerek motívumokkal, amelyeknél a biztonság, a kényelem és a hipoallergén anyagok a legfontosabbak.

  • A női ékszerek nélkülözhetetlenek, mert a nők egyszerűen imádják őket, és sosem lehet elég fülbevalójuk, nyakláncuk, medáljuk vagy karkötőjük. Az ilyen ékszerek számára egyediséget kölcsönözhetnek a csillogó vagy értékes kövek. Válassz ékszert a nő ízlésének, életkorának és az alkalomnak megfelelően.
  • férfi ékszerek lehetővé teszik számukra, hogy stílusos ékszerrel fejezzék ki személyiségüket. Választhatsz gyűrűk, karkötők, láncok vagy díszített nyakkendőtűk és mandzsettagombok közül. A trendi srácok főként a masszív nyakláncokat kedvelik. A fémeket gyakran kiegészíti például a bőr.
  • gyerek ékszerek specifikusak. A legtradicionálisabb ékszer a kislányok számára készült fülbevaló, amelyet gyakran generációról generációra örökítenek. A gyerekeknek adhatunk nyakláncot vagy karkötőt is, amely gyönyörű és értékes emlék lesz számukra.

Elérhetőbb árú ékszerek után kutatsz? Az olcsó és mégis szép darabok örömet okoznak neked és a pénztárcádnak is.

Kövekkel díszített ékszerek közül válogatnál?

Az ékszerek különböző kövekkel is díszíthetőek. Egyesek az egyszerű, kő nélküli ékszereket részesítik előnyben, amelyek a mindennapi viseletre is alkalmasak. Mások inkább a kövekkel díszített ékszer típusokat kedvelik. Ezek inkább ünnepi alkalmakra megfelelőbbek, mivel sokkal feltűnőbbek. Számos lehetőség közül választhatsz. A különféle kövek lehetnek gyöngyök, valódi vagy szintetikus, illetve természetes kövek stb., emellett kiválaszthatod a kövek színét is, amely neked tetszik és illeszkedik az öltözékedhez.

  • Swarovski ékszerek híresek a színük és a csillogásuk miatt, amelyet precíz csiszolással érnek el. Ezek az ékszerek luxus hatást keltenek, mégis megfizethetők és nagyon népszerűek.
  • Pandora ékszerek trendik, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabott ékszereket készíts. Az alap karkötőre személyes jelentésű medálokat fűzhetsz.
  • A gyöngy ékszerek mindig elegánsak és klasszikusak lesznek. Az elkészítésükhöz természetes és szintetikus gyöngyöket is használnak különböző színekben, amelyek mindegyike más jelentéssel bír.

i

Engedj meg magadnak némi luxus a gyémánt ékszerekkel

gyémánt ékszerek a luxus és az elegancia megtestesítői. A gyémántok ragyogóan csillognak, és mindenkit vonzanak. Főként ajándékként alkalmasak jelentős életeseményekre, mint pl. az esküvők, évfordulók vagy eljegyzések. Minden gyémánt egyedi. Megtalálhatók fülbevalókban, gyűrűkben és nyakláncokban, és mindig a szeretet és az örök szépség szimbólumai lesznek, emellett befektetésként is szolgálnak, továbbá generációról generációra átadhatóak.

ékszer - bross gyönggyel
Gyöngy bross

ékszer - karkötő kő nélkül
Kő nélküli karkötő

ékszerek - kristály fülbevalók
Kristály fülbevalók

ékszerek - gyémánt gyűrű
Gyémánt gyűrű

Hogyan kell megfelelően gondoskodni az ékszerekről?

A megfelelő ékszer ápolás fontos ahhoz, hogy az ékszerek hosszú ideig szépek maradjanak. Rendszeresen tisztítani kell az ékszereket, és olyan helyen kell őket tárolni, ahol védve vannak a víztől és más behatásoktól, és persze az a jó hely, ahol nem karcolódnak meg. Az ékszerek ápolásához speciális tisztítószerek kaphatóak, amelyek kifejezetten az adott anyaghoz készültek, valamint puha kendők, amelyek nem sértik meg a felületüket. A rendszeres karbantartás mellett az ékszereidnek jót tesz a gondos bánásmód, amely biztosítja, hogy hosszú ideig szépek maradjanak.


Helyezd el megfelelően az ékszereidet. A legjobb, ha ékszer dobozt vagy ékszer tartó állványt szerzel be, ahol biztonságban és áttekinthetően tárolhatók az egyes értékes darabok.

Érdekelnek a speciális ékszerek? Számos lehetőség áll a rendelkezésre

Ha a népszerű márkák ékszereit keresed, rengeteg lehetőség közül választhatsz. Az ilyen ékszerek gyakran egyediek és nagyon személyre szólóak, emellett precíz kidolgozást és kiváló minőségű anyagokat kínálnak. Minden márkának megvan a saját stílusa, amelyet első pillantásra felismerhetsz, mivel különböző aspektusokra összpontosítanak. Találsz köztük játékos és elegáns darabokat, amelyek kiválóak a különböző alkalmakra és mindenki számára megfelelőek az érdeklődés szerint.

  • Páros ékszerek: a kölcsönös érzelmeket és a kötődést szimbolizálják, továbbá lehetővé teszik, hogy együtt viseljetek összeillő darabokat a kapcsolatotok bizonyítékaként.
  • BFF karkötők: nagyszerűek a barátság szimbólumaként, így egy ilyen ékszer mindig emlékeztet a legjobb barátodra.
  • Férfi fülbevalók: modern és stílusos kiegészítők, amelyek hangsúlyozzák a viselőjük egyéniségét és ízlését.
  • PDPAOLA ékszerek: modernek és elegánsak, inspirációjukat a természetből és a női erőből merítik.
  • Disney ékszerek: tele vannak mesékkel és varázslatokkal, valamint az ismert történetek szereplőivel.
  • Tous ékszerek: felismerhetők az ikonikus maci motívumról, játékosak és színesek.

Valami igazán egyedit keresel? Az anyatejből készült ékszerek pontosan ilyenek, és lehetővé teszik, hogy megőrizd a szoptatás időszakának emlékeit és a gyermekkel való kapcsolatot. Ezt később a gyermeknek is ajándékozhatod, amikor idősebb lesz.

A modern arany ékszerek közé tartoznak a rózsafüzérek is

Hogy néznek ki a modern arany ékszerek? Ötvözik az elegáns aranyat és az innovatív dizájnt. Ezek az ékszerek tiszta vonalakkal, gyakran geometriai formákkal és minimalista kivitelezéssel rendelkeznek. Ide tartoznak nemcsak a nyakláncok, fülbevalók és karkötők, hanem például a nyakba akasztható rózsafüzérek is, amelyek nem csak vallási szimbólumok. Mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is megfelelnek, és kiemelik a stílusodat és személyiségedet.

  • Ezüst rózsafüzér nyaklánc: elegáns és finom, mindennapi ékszerként is használható.
  • Arany rózsafüzér nyaklánc: a luxus és a hagyományok ötvözete, amely időtálló kiegészítővé teszi.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Medál - női medál, mérete: 1,76 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,6 g
-17 %
23 290 Ft
19 310 Ft

2.
Medál - női medál, mérete: 42 cm, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 4
-5 %
36 890 Ft
35 050 Ft

3.
Karkötő - női karkötő, mérete: 23 cm, fényes felületi kezelést kapott, ezüstözött, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 8,14 g
29 290 Ft

Még több
2 268 termék
5,0
MORELLATO SAHB01 Versilia
Nyaklánc - férfi nyaklánc, mérete: 50 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: orvosi fém
Leárazás -9 %
22 150 Ft 24 540 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18056
4,8
PANDORA 590713-17
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 8,4 g
Leárazás -13 %
20 820 Ft 23 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP6401
MICHAEL KORS MKC1519A2791
Fülbevaló - női fülbevaló, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: ezüst
44 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MERla22
Silver Cat SC489 (Ag925/1000; 3,06gr)
Medál - női medál, mérete: 1,1 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium és műkő, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,06 g
19 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SILct19
PANDORA 782506C01 Kétszínű hármas medál Kulcs, lakat és szív (Ag 925/1000, 2,7 g)
Medál - női medál, mérete: 0,69 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, felületkezelés nélkül, aranyozott és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu) és ezüst, ékszer tömege: 2,7 g
23 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18435
PANDORA 296317CZ - Fülbevaló Típusok
4,6 26×
PANDORA 296317CZ
Fülbevaló - női fülbevaló, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,7 g
24 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8141
3,0
PANDORA 592453C00-23 Moments Díszített láncos karkötő (Ag 925/1000, 8,14 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 23 cm, fényes felületi kezelést kapott, ezüstözött, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 8,14 g
29 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SP18407
PANDORA People 290023C01 (Ag 925/1000, 1,4 g) - Fülbevaló Típusok
4,5 48×
PANDORA People 290023C01 (Ag 925/1000, 1,4 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,4 g
21 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP15694
PANDORA People 297085 (Ag925/1000, 1,6 g) - Fülbevaló Típusok
4,5 48×
PANDORA People 297085 (Ag925/1000, 1,6 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,95 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,6 g
15 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12085
5,0
JSB Bijoux Swarovski kristállyal díszített baglyos nyaklánc
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 2,2 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
Leárazás -10 %
6 200 Ft 6 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8508
4,8 10×
PANDORA 790762C01 Moments (Ag 925/1000, 1,5 g)
Medál - női medál, berakás: kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,5 g
Leárazás -8 %
10 970 Ft 11 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16235
5,0
PANDORA Metálkék gekkó 792701C01 (Ag 925/1000, 1,2 g)
Gyöngy - (medál) női, anyaga ezüst, felületi kezelés: fényes, súlya 1,2 g
Leárazás -11 %
10 130 Ft 11 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18610
5,0
JSB Bijoux Ezüst fülbevaló Macskák Swarovski kristályokkal díszítve 92400413cr (Ag 925/1000; 0,5 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 0,5 g
Leárazás -5 %
6 450 Ft 6 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16131
5,0
EVOLUTION GROUP 21010.1 fehér fülbevaló AA 10-10.5 mm igazgyöngy (925/1000, 1 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 0,2 cm, ródium bevonatú, berakás: igazgyöngy, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1 g
10 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8586
5,0
ORBITKEY Ring v2 - Black
Kulcskarika - intelligens kulcstartó, akár 10 kulcs számára
6 290 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18077
4,8 16×
JSB Bijoux nyaklánc Swarovski® kristállyal díszített macska medállal (fehér)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 2,5 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
Leárazás -10 %
5 930 Ft 6 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8509
PANDORA Moments Garden 797868 (Ag925/1000, 3,6 g) - Medál Típusok
4,9 54×
PANDORA Moments Garden 797868 (Ag925/1000, 3,6 g)
Medál - női medál, mérete: 0,67 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,6 g
11 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11091
4,8 45×
PANDORA Moments Icons 590719-18 (Ag925/1000, 14,2 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,2 g
24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11054
5,0 23×
PANDORA Moments 790800C00 (Ag 925/1000, 1,9 g)
Medál - női medál, mérete: 1,145 cm, kő nélkül, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,9 g
8 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16393
PANDORA People 297822 (Ag925/1000, 5,7 g) - Fülbevaló Típusok
4,5 48×
PANDORA People 297822 (Ag925/1000, 5,7 g)
Fülbevaló - női fülbevaló, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 5,7 g
23 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12086
4,8
JSB Bijoux Életfa Swarovski kristályokkal (fehér)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
Leárazás -10 %
7 190 Ft 7 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8523
4,9 66×
PANDORA Passions 798939C01 (Ag925/1000, 3g)
Medál - női medál, mérete: 1,65 cm, felületkezelés nélkül, berakás: kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3 g
23 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12732
5,0
PANDORA Passions 398821C01-50 (Ag925/1000, 2,7 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 2,7 g
28 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12152
4,7 42×
PANDORA 590719-17 (hossza 17 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,6 g
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8130

Ékszerek

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...
A Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe kihívást jelent a férfiak számára, sokan gondolkodnak ilyenkor azon, hogy mit adjanak a kedvesüknek. Sokak számára ez egy komoly feladat, és már hónapokkal előre azt kutatják, hogy milyen Valentin-napi ajándék lenne az igazi. Pedig...
Bevált módszereket keresel a gyűrű méretének mérésére? A gyűrű méretének mérésére klasszikus és titkos módszereket is megvitatunk. Elmondjuk, hogy figyelni kell nemcsak a testhőmérsékletre, hanem a gyűrű vastagságára is, és bemutatjuk a magyar és...

Ékszerek

A Ékszerek kategóriában összesen 2268 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ékszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ékszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ékszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ékszerek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ