Női karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(434)
Uniszex
(52)
Szerkezet
Mechanikus
(1)
Quartz
(463)
Automata
(3)
Napelemes
(13)
Szíj színe
Ezüst
(187)
Arany
(95)
Rózsaarany
(72)
Fekete
(45)
Fehér
(28)
Szűrés

A női karóra nem csupán az idő mérésére szolgál, hanem mindenekelőtt divatos kiegészítő. A megfelelő női karóra kiválasztása nagy kihívást jelenthet, különösen, ha ajándékba választod. Választáskor vedd figyelembe a megajándékozott stílusát, az óra anyagát és funkcióit, amelyekből sokféle lehet. De egyéb paramétereket is figyelembe kell venned. Tanácsra van szükséged? Olvass tovább, és együtt megtaláljuk a megfelelőt.

Tovább

Hogyan választható ki egy női karóra?

A női karórák a női ruhatár szerves részét képezik. A megfelelő női karórák kiválasztásához mindig elsősorban a megjelenést vedd figyelembe. Az óra stílusának összhangban kell lennie a tulajdonos ízlésével és öltözékével. A női karórák anyaga is fontos szerepet játszik, mivel nemcsak a megjelenésükben, hanem a tartósságukban is szerepet játszik. Az óra funkciója is szerepet játszik. Ne feledkezzünk meg a számlap méretéről és a szíj hosszáról sem, hogy a női óra tökéletesen illeszkedjen.

  • Az analóg női karórák időtlen klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. A számlap hagyományos, mutatóval ellátott.
  • A digitális női karórák konkrét számokat jelenítenek meg a kijelzőn, modernek és praktikusak, népszerűek modern funkcióik miatt.

A női karóra kiegészíti stílusod

A női órák kiválóan alkalmazkodnak az alkalmakhoz, amikor viselni szeretnéd őket. Minden nap a munkába, társasági eseményre vagy sportoláshoz? Egy klasszikus női óra tökéletes a mindennapi viselethez, és harmonizálnia kell a többi kiegészítővel. A luxus női karóra alkalmi viseletre való - ennek markánsabb dizájnja is lehet. A sport óra tehát tartósságot és vízállóságot igényel úszás vagy búvárkodás esetén, és sok más olyan funkciót is, amelyet edzés vagy szabadtéri tevékenység közben is használhatsz.

i

Sporttól az egészségig - sportos női karórák

A sportos női karóra érdekes funkciókat kínál, amelyek nem csak edzés közben segítenek. A leggyakoribbak a pulzusmérés, az elégetett kalóriák nyomon követése vagy a GPS az útvonalak követésére gyaloglás és futás közben. Ha szeretsz sportolni, biztosan értékelni fogod őket, és nagyszerű segítőtársak lesznek minden tevékenységedben. Általában vízállók és speciálisan tervezett kialakítással rendelkeznek, amelynél a tartósságra helyezik a hangsúlyt.

Különleges alkalomra különleges női óra szükséges

Az elegáns női karórák azokhoz az alkalmakhoz készültek, amikor stílusodat szeretnéd hangsúlyozni. Gyakran letisztult és egyszerű kialakítással rendelkeznek, és strasszkövekkel, kristályokkal vagy akár gyémántokkal is díszíthetők. Az ilyen női karórák viselhetők formális és kötetlen eseményeken, munkába, bálba vagy egy fontos találkozóra. Röviden, az ízlés és a kifinomultság szimbólumai minden helyzetben, amely előtted áll.

A modern női óra ötvözi a technológiai innovációt és a kortárs stílust. Ezek gyakran okosórák, mindenféle modern funkcióval. A kialakításuk minimalista, letisztult vonalakkal és elegáns. Széles szín- és stílusválasztékban kaphatók.

Milyenek a luxus női karórák?

A luxus női karórák különleges kézművességet és presztízst képviselnek. A legkiválóbb anyagokból készülnek, például aranyból minden színben vagy platinából, és drágakövekkel díszítik őket. Az ilyen női órák nemcsak divatos kiegészítők, hanem befektetést is jelentenek. A gyártók minden részletre gondosan ügyelnek, és a precízen elkészített alkatrészeknek és a minőségi anyagoknak köszönhetően a mindennapok és a fontos társasági események részévé válnak.

klasszikus női karórák
Klasszikus (analóg) női óra

sportos női karórák
Sport női óra

luxus női karórák
Elegáns női óra (luxus)

karórák női változata -  retro casio női óra
Vintage női óra

Hogyan kombinálhatók a női karórák ruhákkal és ékszerekkel?

Alaptézis, hogy a női óra színben illeszkedjen a többi kiegészítőhöz. Összességében azonban csak egy dolognak kell dominálnia az öltözékben. Ha ez egy ruha, válassz egy kevésbé feltűnő órát. Ezzel szemben egy formális vagy jellegtelen öltözéket csodálatosan feldob egy feltűnő női karóra. A lazább rendezvényeken adj teret az eredeti daraboknak. Az órák, különösen a női karórák, legyenek sokoldalúak az alkalmi használathoz, és könnyen kombinálhatók a különböző stílusú ruhákkal, amelyeket hozzájuk viselsz.

Ajándékok feleségeknek és barátnőknek: Ha például egy designer női karóra mellett döntenél, akkor a megajándékozott ékszereit is vizsgáld meg. Ez támpontot fog neked adni arra, hogy mennyire szereti a jellegzetes kiegészítőket, és milyen anyagokat részesít előnyben.

Melyek a legjobb női karóra kiválasztásának paraméterei?

A kinézet és a stílus mellett vannak technikai paraméterek, amelyekről nem szabad megfeledkezned - különösen, ha a legjobb női karóra után kutatsz. Melyek ezek? Az egyik legfontosabb paraméter, hogy milyen anyagból készül a ház és a szíj. Részesítsed előnyben a minőségi anyagokat, mint például az acél vagy a titán. Vedd figyelembe a szerkezet típusát, a vízállóságot és a női karóra által kínált funkciókat is.

A női karóra ajándékcsomagok nagyszerű meglepetésnek számítanak, amelyek több, egységes stílusú kiegészítőt is tartalmaznak.

Női karóra és tok - milyen anyagot válassz?

A tokban található a női karóra működését biztosító szerkezet. A klasszikus, divatos és társasági női órák esetében a leggyakoribb választható tok a rozsdamentes acél vagy titán, a platina, az aranyozott acél vagy a tömörített arany. A műanyag és szilikon tokok viszont a sportos modellekre jellemzőek. A fémötvözetből készült tokok nagyon tartósak, de a kézen viselve kissé nehezek lehetnek. A műanyag és szilikon tokok kevésbé tartósak, de nagyon könnyűek, és szinte bármilyen színben kaphatók.

A szíj kiemeli az órát - egy női karóra változatos lehetőségeket kínál

A szíj nagyon fontos eleme az óráknak, mind a női, mind a férfi óráknak, mivel befolyásolja a megjelenést és a kényelmet. Különböző minták állnak rendelkezésedre, amelyek egyedi stílusú és érdekes minták széles skálájával nyűgöznek le. A leggyakrabban használt a bőr, amely klasszikus és elegáns, míg a fémből készült szíjak ugyanilyen népszerűek. A sportos női órák esetében a szilikon ideális, mivel kényelmes viselet és elég tartós is.

  • Az orvosi acél női óra garantálja a tartósságot és a szép megjelenést. Rendelkezésre áll rozsdamentes acélból, aranyozott és PVD kivitelben is.
  • A sportos női karórák például kaucsukból vagy szilikonból készülnek. Ezek mindennapi viseletre is alkalmasak.
  • Az arany női karórák a luxus és az elegancia tökéletes kombinációi, amelyek minden alkalomra alkalmasak.
  • Az ezüst női órák sokoldalúságuknak köszönhetően elegáns megoldást kínálnak a mindennapi viselethez.
  • A textilszíjak kényelmesek és könnyűek, de gyakori viselés esetén könnyebben elromolhatnak.
  • A bőr elegáns, tartós és kényelmes. Minden típusú női karóra számára alkalmas.
  • A titán az ékszereknél használt legtartósabb anyag. Könnyű és antiallergén.
  • A műanyag szíjak könnyűek, kényelmesek és nem okoznak allergiás reakciókat.

tissot női karórák
Bőr szíj

női karórák textil szíjjal
Textilszíj

szilikon női karórák
Szilikon női karóra

Tommy Hilfiger női karórák
Fém karóra

A legkelendőbb órákat keresi? Nézd meg a legnépszerűbb, legjobb női karóra kínálatunkat.

Az üveg nem csak a női óra esetében nélkülözhetetlen - védi a számlapot

A női óra tartós üveggel kell, hogy rendelkezzen. A zafír és az edzett üveg a legnagyobb tartósságot, míg a műanyag üveg a legkisebbet kínálja. Kiegyensúlyozott ár-érték arányt találhatunk az ásványi üvegeknél, amelyek a leggyakrabban használtak. A számlapüveg tartóssága nemcsak a törhetetlenség szintjét jelzi, hanem a karcállóságot is. A kevésbé tartós üvegek esetében a karcok számának növekedésével romlik azok átlátszósága, ezáltal az olvashatóság, valamint a fényük és szépségük is.

i

A női karórák különlegessége a beállításokban rejlik

Egy női karóra a megfelelő foglalattal elegáns és stílusos. A számlapot vagy a tokot különböző színű cirkónium-kockákkal vagy kristályokkal díszítik, amelyek csillogóvá teszik. A strasszköveket is használják egyediségük és fényvisszaverő képességük miatt. A luxus női órák gyémántokkal vagy gyöngyökkel vannak kirakva. Választható azonban egyszerű, foglalat nélküli női karóra is, amely minimalizmusa miatt mindennapi viseletre is alkalmas.

Mik az ideális méretek az órához? Egy nő csuklója és annak kerülete dönti el

Ha női óra után kutatsz, akkor a csuklód körméretének megmérésével és a négyzetgyök szorzatával megtudhatod az ideális átmérőt. Az így kapott szám centiméterben van megadva. E képlet szerint egy 16 cm-es csuklókörfogattal rendelkező nőnek 4 cm körüli óraházat kell választania. Így a női karóra elegáns és megfelelő lesz. A nagy tokok 4 cm szélesek, a közepes tokok legfeljebb 4 cm szélesek, a kis tokok legfeljebb 2,5 cm szélesek.

A tok nem kell, hogy csak kerek legyen, a négyzet és a gyémánt alakú tokok is népszerűek. Ha eredeti darabot szeretnél, válassz az atipikus formák közül.

Az a női karóra, amely megtetszett, alkalmas a vízben való használatra? Ellenőrizd

A vízálló női karórák a mindennapi viseletre és olyan helyzetekre valók, amikor zuhanyozni, úszni vagy akár búvárkodni mész. Azokat a modelleket, amelyek csak vízállók, porállók és nem bírják a vízzel való érintkezést, "vízállónak" nevezzük. A valóban vízálló modellek tartósságát ezután méterben, atmoszférában (ATM) vagy bárban (bar) fejezik ki. Ha vízálló női óra kell, mindig olvasd el figyelmesen a megnevezést, és gondold át, milyen tevékenységekre fogod használni.

Jelölés Vízállósági fokozat Fröccsenő víz, eső Zuhanyzás, kézmosás Úszás, búvárkodás Mélyvízi búvárkodás
Vízállóság 0 m
3 ATM / 3 bar 30 m
5 ATM / 5 bar 50 m
10 ATM / 10 bar 100 m
20 ATM / 20 bar 200 m
30 ATM / 30 bar 300 m
50 ATM / 50 bar 500 m
100 ATM / 100 bar 1 000 m

Milyen funkciókat kínál egy női karóra? Ugyanolyanokat, mint egy férfi karóra

A modern típusok rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek - meglepődhetsz, hogy mire képes egy karóra. A női modellek ebben a tekintetben nem különböznek a férfiakétól, így mindenki számára van megfelelő modell. Számos olyan funkciót kínálnak, amelyek alkalmasak a mindennapi élethez és a sporthoz. Ezek a dátum vagy a hét napjának kijelzésétől, a stopperórától, a naptártól kezdve egészen a fejlett okosóra-funkciókig terjednek, amelyek képesek az alvás megfigyelésére vagy az okostelefonról érkező értesítések megjelenítésére, hogy mindig képben legyél.

  • A barometrikus nyomás mérése egy speciális érzékelőnek köszönhetően lehetséges, amellyel az óra fel van szerelve.
  • A világidő a világ különböző időzónáinak idejét mutatja (a világ fővárosai szerint).
  • A rádióvezérlés által irányított női karóra ennek a jelnek köszönhetően beállítja önmagát.
  • A teljesen automatikus naptár általában a digitális és kombinált órákban található.
  • A tachiméter lehetővé teszi a sebesség mérését stopperórával (kronográf) kombinálva.
  • A kronográf a klasszikus stopperórát helyettesíti, így mindig kéznél lehet.
  • A kettős idő az általad választott két időzónában mutatja az időt.

Az ár kulcsfontosságú kritérium számodra? Nézz körül az olcsó női karórák között.

Egy divatos, intelligens női karóra beszerzése mindenkinek ajánlott

Az okos női órák ötvözik a modern technológiát és az elegáns dizájnt. Amellett, hogy mutatják az időt, gyakran számos olyan funkciót is kínálnak, amelyek segítségével nyomon követheted egészségi állapotodat, értesítést kaphatsz a mobiltelefonodról, vagy akár fizethetsz velük a boltokban. Különböző sporttevékenységeket is nyomon követhetnek, amelyeket aztán a telefonodon lévő alkalmazásban kiértékelhetsz. Ez a női karóra kialakítása is testre szabható - akár klasszikus vagy modern, sportos vagy fényűző órát szeretnél.

huawei női karóra

Modern órát keresel? Akkor egy női okosóra lesz az igazi.

A női karórák különböző típusú tápellátással rendelkeznek

Gondolj arra is, hogy a női karóra hogyan lesz töltve. A klasszikus órákban leggyakrabban elemek találhatók, amelyeket időnként ki kell cserélni, amikor lemerülnek. Emellett léteznek modern okos női órák beépített akkumulátorral. Ezeket hasonlóan töltheted, mint a mobiltelefonodat, USB kábellel vagy akár vezeték nélkül. Ha környezetbarát megoldást keresel, választhatsz napelemes vagy automata női órákat.

  • A napelemes női órák környezetbarát és egyben praktikus megoldást kínálnak az energiaellátásra. Egyszerűen a napfény által töltődnek fel.
  • Az automata női órák a csukló mozgásával húzódnak fel, így nem kell felhúzni ahhoz, hogy működjenek.

A márkás női karórák általában a luxus és a minőség szinonimái, amelyek nem csak különleges dizájnt, hanem tartósságot és megbízhatóságot is biztosítanak. A jól ismert női karórák egyben befektetésnek és ízlésnyilvánításnak is számítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CASIO A158WEA-1EF Raktáron
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
-5 %
16 290 Ft
15 480 Ft

2.
MICHAEL KORS PORTIA MK3843 Raktáron 1 db
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 36 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
66 390 Ft

3.
CASIO A-168A-1 Raktáron > 5 db
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
16 190 Ft

Még több
486 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 45×
CASIO A158WEA-1EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Leárazás -5 %
15 480 Ft 16 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2196
Arany középút Kiváló ár/érték arány
ROSEFIELD The Ace Silver Sunray Silver - Női karóra Típusok
4,3
ROSEFIELD The Ace Silver Sunray Silver
Női karóra - óraszerkezet: quartz, vízállóság: 30 m (3 atm)
100 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO14968
Arany középút Kiváló ár/érték arány
CITIZEN Classic EM0506-77A
Női karóra - analóg, óraszerkezet: napelemes, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 32 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
61 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZLhod1545
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
MICHAEL KORS MK3179
Női karóra - vízállóság: 50 m (5 atm)
123 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: KHO7867
Q+Q Ladies Q52B-001PY - Női karóra
Típusok
5,0
Q+Q Ladies Q52B-001PY
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 30 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
15 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22619
5,0
CASIO LTP-1263PG-7BEG
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 27 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
Leárazás -5 %
17 950 Ft 18 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22383
GLAMOUR GL50284006 - Óra ajándékcsomag Típusok
3,0
GLAMOUR GL50284006
Óra ajándékcsomag - női, tok színe: rózsaarany, külön is hordhatók és együtt is kombinálhatók
21 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22539
5,0
CASIO A 168WEM-7
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
21 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KHO13949
4,6 15×
CASIO A-168A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
16 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5136
4,8 11×
CASIO Vintage A168WEM-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Leárazás -5 %
18 900 Ft 19 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13948
4,7 19×
CASIO A168WG-9EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Leárazás -5 %
23 460 Ft 24 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2197
CASIO VINTAGE A700WEMG-9AEF - Női karóra
Típusok
5,0
CASIO VINTAGE A700WEMG-9AEF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 37 mm, vízállóság: vízálló
Leárazás -5 %
28 870 Ft 30 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16283
CASIO VINTAGE A700WEM-7AEF - Női karóra
Típusok
5,0
CASIO VINTAGE A700WEM-7AEF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 37 mm, vízállóság: vízálló
Leárazás -5 %
17 950 Ft 18 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16282
5,0
CASIO W-201-1BVEG
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 36 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
Leárazás -5 %
12 820 Ft 13 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22385
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER - Karóra Típusok
5,0
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
37 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18792
5,0
CASIO Collection LTP-1234SG-7AEF
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 22 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
Leárazás -5 %
19 660 Ft 20 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FGHmisc3044
3,9 11×
PARIS HILTON BPH10364G-812S
Óra ajándékcsomag - női, külön is hordhatók és együtt is kombinálhatók
Leárazás -24 %
15 520 Ft 20 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO17333
4,8 15×
CASIO LTP 1154Q-7B
Női karóra - óraszerkezet: quartz, óralap átmérője: 23 mm, vízállóság: vízálló
Leárazás -5 %
16 140 Ft 16 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2250
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-4A2ER - Karóra
Típusok
5,0
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-4A2ER
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
Leárazás -5 %
31 390 Ft 33 040 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18790
Armani Exchange AX5537 - Karóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Armani Exchange AX5537
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 50 m (5 atm) , szíj anyaga acél
696 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO11940
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK3179 - Női karóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK3179
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 42 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
1 630 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: KHO13668
4,6 19×
CASIO A 164A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Leárazás -5 %
14 620 Ft 15 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO7641
TOMMY HILFIGER - LAYLA 1782454
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 38 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
48 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: KHO22712
5,0
Diesel Double Down Series DZ1436
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 50 m (5 atm) , szíj anyaga szilikon
293 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13766

Női karórák

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...
Vízálló órát keresel, amely úszás vagy búvárkodás közben a társad lesz? Tanuld meg, hogyan válassz olyan vízálló férfi vagy női órát, amely nem csak néhány csepp esőt él túl, hanem vízi sportokra is alkalmas. Milyen vízállósági szintre van szükséged a sportórához, és...

Női karórák

A Női karórák kategóriában összesen 486 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női karórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női karórák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ