AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín

Termékkatalógus
Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín
Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 120W, 8800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Előrendelési ár
277 490 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OBCW017b2 Termékszám:  OBCW017b2
Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín 277 490 Ft Várható időpont: május 24, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín

Ezen Blackview BL9000 Pro okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 2 hátlapi kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,78" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok szerelmesei számára. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 8020 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső tárhely biztosított. Ilyen memóriával nem lesz gond a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fotók készítése és tárolása. A megfelelő energiát a tartós, 8800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon nem csak vízálló, hanem ütésálló is. Nagy előnye ellenálló kialakítása. Könnyedén ellenáll a zuhanásnak 1,5 m magasságból. IP68 és IP69K mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme BlackView okostelefon 2024 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín ...
Mobiltelefon Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín ...

Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Ezen BlackView okostelefon 6,78" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 8800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek és az ütéseknek az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Nem teszi tönkre, ha lezuhan 1,5 m magasból
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 2 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,78"méretű képernyővel van szerelve
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 500 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és Doke OS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső memória van biztosítva
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A szükséges energiát a tartós, 8800 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G77 MC9

Eme BlackView telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a csodás BlackView telefonnal tölthetünk el, mivel 6,78" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2460 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. A kijelző könnyebb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a modern BlackView okostelefon 500 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín ...
Mobiltelefon Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín ...

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a dupla hátsó kamera. Ez az átlagon felüli BlackView okostelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző BlackView okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket. A telefon hőkamerát is kapott, ami hasznos tud lenni, ha vizualizálnunk kell a hőveszteséget.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen BlackView mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 8800 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. Ez a tartós BlackView okostelefon elegendő akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ezáltal powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 5 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín ...

Ezen BlackView okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern BlackView mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 14, Doke OS felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatással lesz teljes a kép, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat engedélyez, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 512 GB belső tárhely van biztosítva, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez az ügyes BlackView mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS. Az NFC-vel (Near Field Communication) lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élj teljes életet a népszerű BlackView mobiltelefonnal. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

179,5 × 82,6 × 17 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

412 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,88 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Hőkamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
8 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Virtuális operációs memória
24 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 8020 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G77 MC9 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
Doke OS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview BL9000Pro termékhez:

277 490 Ft - 277 490 Ft

Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Fekete

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 120W, 8800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
277 490 Ft
Várható időpont: május 24, 2024
 

Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 120W, 8800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
277 490 Ft
Várható időpont: május 24, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview BL9000 Pro 12 GB/512 GB Aranyszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview BL9000 Pro 12GB/512GB zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview BL9000 Pro 12 GB / 512 GB zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview BL9000 Pro 12GB/512GB gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview BL9000 Pro 12GB/512GB gold.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ