AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete

Termékkatalógus
Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete
4,3 19 értékelés
Mobiltelefon - 6,58"-es IPS kijelző 2408 × 1080 felbontással (90Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 16Mpx széles látószögű + 16Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, 10800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DGE2365c1 Termékszám:  DGE001987
Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete 184 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete

Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ezen Doogee V30 5G okostelefon része az ellenálló az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,58" -es kijelzővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok rajongói. Belül hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 1080 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső tárhely van biztosítva. Ezzel a memóriával könnyedén készíthetünk és tárolhatunk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fotókat. A megfelelő energiát az erős, 10800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. Biztosan jól fog jönni tartós kialakítása. Képes túlélni a földre esést 1,5 m magasságból. IP69K szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a remek Doogee mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...

Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Ez az ellenálló Doogee okostelefon 6,58" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal látták el
  • A szükséges energiát az erős, 10800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek és az ütésnek az IP69K szabvány értelmében
  • Képes túlélni a földre esést 1,5 m magasságból
  • A fő hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,58"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső memória biztosított
  • Az integrált memóriát lehetséges bővíteni Micro SDXC típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 10800 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G68 MC4

Ennek a remek Doogee telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Doogee telefonnal tölthetünk el, mivel 6,58" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékokhoz. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket.

Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Doogee mobiltelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 16Mpx-es széles látószögű lencsével, 16Mpx-es makró objektívvel és 24Mpx-es éjjellátóval. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Eme Doogee okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró Doogee mobiltelefon energiáját egy cserélhető akkumulátor, melynek kapacitása 10800 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...

Ezen Doogee okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A remek Doogee okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 512 GB belső memória van biztosítva, amely megegyezik a számítógépekkel, ez lehetővé teszi a 4K videókkal való munkát is. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a modern Doogee okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

A praktikus funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Doogee mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen érintéssel feloldható. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

178,5 × 83,1 × 17,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

376 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,58" Kész!
Kijelző felbontása
2408 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,58" Kész!
Kijelző felbontása
2408 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Éjjellátó felbontása
24 Mpx Kész!
Éjjellátó fényereje
f/1,8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Maximális fényerő
f/1,65 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Éjjellátás Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
10 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Virtuális operációs memória
0,01 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 1080 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee V30 Pro 5G 12GB / 512GB fekete
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ