EVOLVEO TwinVerti

Termékkatalógus
EVOLVEO TwinVerti
5 1 értékelés
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1600 DPI érzékenység, 7 gombos, csendes gombok, DPI-váltás gombbal, két görgős, RGB háttérvilágítás, max. hatótávolság 10 m, kábel hossza 1,5 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 7,5 × 7,3 × 12,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 110 g
14 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ML077 Termékszám:  TWINVERTI Gyártó honlapja:

EVOLVEO TwinVerti

EVOLVEO TwinVerti egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .
EVOLVEO TwinVerti egér

EVOLVEO TwinVerti Ergonomikus függőleges egér

Tedd meg magadnak és a csuklódnak egy szívességet az EVOLVEO TwinVerti függőleges irodai egér beszerzésével. Különleges formája csökkenti a csukló fáradtságát és fájdalmát, valamint csökkenti a kéztőalagút szindróma kialakulásának kockázatát. Az EVOLVEO TwinVerti függőleges egér összesen 7 gombbal rendelkezik a kényelmes használat érdekében, köztük két görgővel a függőleges és vízszintes irányú könnyű mozgatáshoz. Egyetlen gomb megnyomásával egyszerűen módosíthatod a DPI-értéket, valamint a színes LED-es háttérvilágítást. Stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít akár 3 eszközzel egyidejűleg 2,4 GHz-en és Bluetooth használatával.

Az EVOLVEO TwinVerti függőleges egér legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus alakú irodai egér
  • A függőleges markolat csökkenti a kéztőalagút szindróma kialakulásának kockázatát
  • Az egér két görgővel rendelkezik a táblázatok és programok egyszerű és gyors böngészéséhez függőleges és vízszintes irányban
  • Működés 3 készüléken egyszerre
  • 2,4 GHz és Bluetooth kapcsolat
  • Plug & Play az egyszerű használat érdekében
  • Hosszú élettartamú mechanikus kapcsolók
  • Csúszásmentes gumírozott SoftTouch
  • Beépített, hosszú élettartamú újratölthető akkumulátor
  • A Smart PowerSave funkció energiát takarít meg azáltal, hogy az egeret 30 másodperces inaktivitás után automatikusan energiatakarékos módba kapcsolja
  • Változtatható LED háttérvilágítás (4 mód)
  • Opcionális DPI 800/1200/1600
EVOLVEO TwinVerti egér

Tetszés szerint válthatsz akár 3 eszköz között

Az egeret 2,4 GHz-es kapcsolaton keresztül (USB nano vevő a csomagban) vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod készülékedhez. Ezenkívül az EVOLVEO TwinVerti akár 3 eszközhöz is csatlakoztatható egyszerre (egy 2,4 GHz-en, kettő Bluetooth-on), és kényelmesen válthatsz közöttük egyetlen gomb megnyomásával. Irodai környezetben értékelni fogod, hogy az EVOLVEO TwinVerti egér két görgővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a táblázatok egyszerű böngészését és a különböző alkalmazásokban történő navigációt függőleges és vízszintes irányban.

EVOLVEO TwinVerti egér

Az EVOLVEO TwinVerti stílusos és praktikus funkciókkal is rendelkezik

Az EVOLVEO TwinVerti függőleges egér a stílusos, változtatható LED-es háttérvilágítással száműzi az irodai szürkeséget.Négy mód közül választhatsz, vagy teljesen ki is kapcsolhatod. A háttérvilágításnak elhanyagolható hatása van az akkumulátor élettartamára,így lelkiismeret-furdalás nélkül használhatod. A beépített akkumulátor élettartamának maximalizálása érdekében az EVOLVEO TwinVerti egér Smart PowerSave funkcióval rendelkezik,amely 30 másodperces inaktivitás után automatikusan energiatakarékos módba kapcsolja az egeret.Ez a funkció mindkét üzemmódban elérhető – vezeték nélküli 2,4 GHz-es kapcsolaton és Bluetooth-on keresztül is.
EVOLVEO TwinVerti egér

Paraméterek

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Csatlakozás

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Android, Windows 7, Windows 8, Windows 10, macOS Kész!

Egyéb jellemzők

Maximális hatósugár
10 m Kész!
Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!

Méret & súly

Szélesség
7,3 cm Kész!
Magasság
7,5 cm Kész!
Mélység
12,2 cm Kész!
Tömeg
110 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO TwinVerti
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ