Xbox Series

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox Series X logó

Szerezd meg az Xbox Series X-et vagy S-t - a világ legerősebb játékkonzoljait! A nagy sebességű SSD-merevlemezek és a 8-magos AMD processzorok páratlan teljesítményt nyújtanak. A kényelmes Xbox Game Pass előfizetéssel több száz nagyszerű játékhoz férhetsz hozzá, mindezt havi néhány forintért. Ha szeretnél otthonra egy univerzális, új generációs konzolt, akkor számodra az Xbox Series S és X az ideális választás.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 662 termék
PDP Padwired Rematch - Space Dust Glow in the Dark - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, USB-C, egyéni gomb-hozzárendelés, többszínű kivitel
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c40
PDP Padwired Rematch - Jolt Green Glow in the Dark - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, USB-C, egyéni gomb-hozzárendelés, többszínű kivitel
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c39
PDP Padwired Rematch - Blue Tide Glow in the Dark - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, USB-C, egyéni gomb-hozzárendelés, többszínű kivitel
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c38
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vad, halálos ellenségek, hardcore akciójáték-mechanika, környezeti rejtvények, borzongató hangzás, gondos felfedezés és egy nagy adag koncentrált horror kombinációja vár rád.
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0363b
SCUF - Instinct Pro Pre-Built Controller - Black
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C, háttérvilágítás, analóg stick, fekete kivitel
101 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: scuf03
Classified: France '44 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0477
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0456
Bluey: The Videogame - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0447
Ghostrunner 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
+Ajándék Elektronikus promo kód Ghostrunner 2 - Traditional Katana - Xbox Series X melynek értéke 1 590 Ft
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0436
Sand Land - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0423
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0415
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0412
Super Crazy Rhythm Castle - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmikus kaland! Egy kooperatív fejtörő játék, amilyenről még nem hallottál - működj együtt a többiekkel, gondolkodj kreatívan, és közben tartsd meg a kombót. Szólóban vagy akár hárman..... Be tudjátok venni a várat?
Szuper ár
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0403
Rainbow High Runway Rush - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
15 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0383
PowerWash Simulator - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0370
Gord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland - Sötét, kaland-stratégiai játék egy ellenséges, elhagyatott világba ültetve, amelyet a szláv mitológia inspirált.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0369
Crime Boss: Rockay City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csöppenj a szervezett bűnözés világába egyedül vagy baráti társaságban a Crime Boss: Rockay City játékban, amely a belső nézetes lövöldözést és a bandaháborúkat egyesíti.
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0361
Anno 1800: Console Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0328
Peppa Pig: World Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0322
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto + Naruto To Boruto: Shinobi Striker - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0292
PowerA Enhanced Wired Controller - Mass Effect N7 - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, fekete kivitel
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb17
Minecraft Legends Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0223
Tiny Tinas Wonderlands - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO866
Overcooked! All You Can Eat - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Az őrült, kooperatív főzés visszatért és remek formában van. A gyűjtemény az Overcooked! és Overcooked! 2 továbbfejlesztett verziójával érkezik, és mindkét verzió új játékmechanikát, új szinteket, 4K-t és 60 FPS sebességet kínál.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0006

Xbox Series

Xbox Series

A Xbox Series kategóriában összesen 1662 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ