Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék

Termékkatalógus
Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék
4,6 166 értékelés
Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SMTR517c2 Termékszám:  PAVG0017RO
Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék 69 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék

Ez a modern Motorola Moto G72 okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,6" -es képernyővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G99 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memóriának a nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a nagyszerű Motorola mobiltelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Motorola okostelefon 6,6" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon P-OLED 6,6"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint HDR10+
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső memória van biztosítva
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SDXC típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ennek a nagyszerű Motorola telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz majd minden momentum, amit ezzel a csodás Motorola telefonnal tölthetünk el, mivel 6,6" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A beépített HDR 10+ formátum a legnépszerűbb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Motorola mobiltelefon el van látva 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a vaku.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...

Eme Motorola okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek Motorola mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely megegyezik a laptopokkal, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az ügyes Motorola okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően érintésmentesen fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval hallgathass zenét.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élj teljes életet a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készülék kijelzőjén. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának hála biztosított a térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

160,5 × 74,4 × 7,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

166 g

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,6" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
160,5 mm Kész!
Szélesség
74,4 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
166 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
6,6" (16,76 cm) Kész!
Kijelző tulajdonságai
HDR10+ Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
120 Hz Kész!
Kijelző pixelsűrűség
402 PPI Kész!
Előlapi kamerasziget formája
Kör Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Motorola Moto G72 8GB termékhez:

64 990 Ft - 79 990 Ft

Motorola Moto G72 8 GB/128 GB kék

Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G72 8 GB/128 GB szürke

Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Motorola Moto G72 8 GB/256 GB szürke

Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G72 8 GB/256 GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G72 8GB/256GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G72 8 GB/256 GB modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G72 8GB/256GB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G72 8GB/256GB blau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ