Párásítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott szobaméret
10 m2
120 m2
-
Víztartály kapacitása
0,1 l
400 l
-
Zajszint
22,5 dB
365 dB
-
Párásító típusa
(24)
Aroma diffúzoros
(35)
Lemezes
(16)
Természetes párolgás
(5)
Funkció
Aromaterápia (illóolajokhoz)
(64)
Párásító
(49)
Csendes működés
(48)
Szűrés

A levegő párásító egy remek segítőtárs, ha fontos számodra az otthonodban a megfelelő levegő párásítás. Jótékony hatással van a légutakra, de az alvás minőségét is nagyban befolyásolja. Nézzük meg, milyen technológiákat kínálnak, hogy a levegő párásító mire jó, hogy mi mindenre kell gondolni a választáskor, valamint milyen funkciók jöhetnek jól.

Tovább

Levegő párásító és annak elhelyezése a háztartásban

A szobai párásító minden háztartásban megállja a helyét, ahol nem elegendő a páratartalom. Az ideális beltéri páratartalom 40 és 65% között mozog. A száraz levegő irritálja a bőrt és a légutak nyálkahártyáit, melyeken így könnyebben megtapadnak a baktériumok, vírusok, és különböző szennyeződések, melyek köhögést vagy asztmát is okozhatnak. A szoba párásítása főleg fűtési szezonban hasznos, de a nyári napokon is megvan a maga haszna.

A megfelelő párologtató gép kiválasztása

  1. Gondold át, milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a szoba párologtató készüléket.
  2. Válaszd ki azt a párásító technológiát, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.
  3. Tartsd szemmel a különböző paramétereket, beleértve a zajszintet és az energiafogyasztást is.
  4. Ne becsüld alá a víztartály méretét és a további funkciókat sem, amellyel a levegő párásító rendelkezik.

Milyen típusú levegő párásító létezik?

Levegő párásítás - Melegpárásító

A melegpárásítók a forró gőz elvén működnek. A víz felmelegszik, így az esetlegesen benne található baktériumok elpusztulnak. A melegpárásító megemelheti működésével a szoba hőmérsékletét, amit különösen télen fogsz értékelni.

  • Elpusztítja a baktériumokat.
  • Hatékony és magas teljesítményű.
  • Nagyobb fogyasztás.
  • Fennáll a sérülés veszélye.

Levegő párásítás - Hidegpárásító

A hidegpárásító készülék a legtermészetesebb, és a víz elpárolgásának elvén működik, amelyet a szűrőn keresztül ventilátorok fújnak a levegőbe. Ezenkívül a hidegpárásító eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket.

  • Csendes működés.
  • Alacsony fogyasztás.
  • Nem pusztítja el az allergéneket.
  • A szűrőket szükséges cserélni.

Levegő párásítás - Ultrahangos párásítás

Az ultrahangos párásító finom gőzzé változtatja a víztartályban található vizet, melyet ventilátoron keresztül kienged a légkörbe. Az apró cseppek könnyedén elkeverednek a levegővel, és szinte azonnal eltűnnek benne.

  • Nem termel mikroszkopikus méretű ásványianyag port.
  • Alacsonyabb fogyasztás.
  • Szükséges az ásványianyag-szűrő cseréje.

Levegő párásítás - NanoCloud levegő párásító

A NanoCloud technológiával ellátott levegő párásító háromszoros védelemmel rendelkezik, amely egy abszorpciós szűrő segítségével összegyűjti a port és a nagyobb szennyeződéseket, valamint a baktériumok akár 99%-át is elpusztítja. Ezenkívül a levegő párásító készülék a párásított levegőt az egész helyiségben eloszlatja.

  • Elpusztítja a baktériumokat és a szennyeződéseket.
  • Nem hagy nedves foltokat.
  • Higiénikus.
  • A szűrő cseréje szükséges.

A párásítás a növényeknek is nagyon fontos

A levegő páratartalma nagyon fontos tényező a növények számára. A párásítás történhet közvetlenül, amikor a növények leveleit permetezzük, vagy pedig közvetett módon, amikor az eredi célunk a szoba párásítása volt. Ez utóbbit egy klasszikus levegő párásítás beszerzésével érhetjük el. Egyszerűen mondva a levegő párásítás történjen a növények mellett. Ezzel folyamatos és ideális páratartalmat biztosíthatsz a növényeidnek, amelyeknek garantáltan jól fog esni egy ilyen felfrissülés.

  • Nagy választék.
  • Hatékony és nagyon kedvező a növények számára.
  • A szűrő cseréje szükséges lehet a modelltől függően.

i

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy Milyen szobai párásítás lesz számodra az ideális? Útmutatónk segít megválaszolni a legalapvetőbb kérdéseket, amelyeket a vásárlás előtt tudnod kell.

Párásító használata – hogyan is működik egy ilyen készülék?

A párásító használata során a készülék eltávolítja a felesleges nedvességet a levegőből. Általában kompresszoros, abszorpciós vagy Peltier típusú, amely hűti vagy felszívja a nedvességet, így csökkenti a páratartalmat a helyiségben. Ez segíthet megelőzni a penész és a penészgomba kialakulását, valamint javítja az általános levegőminőséget.

Fontos a karbantartás, hogy elkerüld a baktériumok kialakítását a készülékben.

Párásítás otthon - hová helyezd el otthonodban a készüléket?

A szobai párásító készülék nyugodtan elhelyezhető a háztartás bármelyik helyiségébe. A legideálisabb egy szabad helységben, a padlóra elhelyezni, hogy a pára ne kerüljön kapcsolatba a bútorokkal. A levegő párásító nem alkalmas olyan helyiségekbe, ahol a nedvességre és vízre érzékeny tárgyak találhatóak (papír, képek, úszópadló és egyebek).

Párásító készülék gyerekszobába

A párásítás gyerekszobában épp olyan fontos, mint a ház többi helyiségében. A párásító babáknak már a legkisebb gyermekek számára is ajánlott. A száraz levegő nem tesz jót a gyermekeknek, és csökkenti a védekezőképességüket. A párásítás babáknak megelőzi és enyhíti a jövőbeni, légutakkal kapcsolatos problémákat, melyekkel például az asztmások, allergiások, vagy az atópiás ekcémában szenvedő személyek találkoznak. A baba párásító számos gyerek motívummal is kapható.

A párásító gyerekeknek általában különleges funkciókkal rendelkezik, hogy még biztonságosabbá és barátibbá tegyék a használatát. Ezek a készülékek általában színes, játékos designnal rendelkeznek, ami vonzóvá teszi őket a kicsik számára. A párásító gyerekszobába kiemelkedően biztonságosak, gyakran ellenálló anyagból készül, és kialakítása során nem használnak éles vagy potenciálisan veszélyes részeket. Néhány modell beépített éjszakai fényt is tartalmazhat, ami megnyugtató környezetet teremt alváshoz.

A fűtőtesten elhelyezhető levegő párásítás jó választásnak tűnhet, de nem olyan hatékony, mint egy elektromos párásító. Ha légúti panaszokkal küzdsz, jól gondold át a radiátorra helyezhető párásító szobába való megvásárlását.

Levegő párásítás - Okos párástó

Az okos párásító innovatív megoldást jelent a levegő páratartalmának szabályozására. Ez a készülék mobilalkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető, így könnyen megfigyelheted és beállíthatod a kívánt páratartalmat az otthonodban. Intelligens szenzorok segítségével automatikusan reagál a környezeti változásokra, és optimalizálja a működést annak érdekében, hogy kellemes és egészséges levegőt biztosítson számodra. Emellett értesítéseket is küld, ha szükség van beavatkozásra vagy ha a páratartalom veszélyes szintre emelkedik.

Levegő párásítás – Mini párologtató

A párásító mini kis méretű és könnyen hordozható. Általában USB-portról vagy beépített akkumulátorról működik, így mobilis. A mini párologtató csendes és energiatakarékos, mégis hatékonyan növeli a levegő nedvességtartalmát, segítve ezzel megelőzni a száraz bőrt és a légzőszervi problémákat.

Elektromos párásító és funkciói, melyek mindenkit elkápráztatnak

Maga a párologtató gép számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a használatát. Térjünk ki a legérdekesebbekre, amelyek mindig hasznosak lehetnek.

  • Az automata kikapcsolással rendelkező elektromos párásító egy előre meghatározott idő után, vagy a víztartály kiürülésekor leállítja a légpárásító folyamatot, amire a készülék hangjelzéssel figyelmeztet.
  • Az ionizálóval felszerelt párologtató gép megtisztítja a levegőt a pozitív töltésű ionoktól, melyek negatív hatással vannak az emberi szervezetre és allergiát, vagy asztmát okozhatnak.
  • páratartalom mérővel felszerelt okos párásító elárulja, mennyire száraz vagy nedves a légkör az adott helyiségben. Így a pontos adatok mindig kéznél lesznek.
  • Az aromaterápiás asztali párásító megadja a testnek és a léleknek egyaránt a szükséges harmóniát, de nem mindegyik készülék alkalmas az olajok használatára.
  • Az aroma diffúzorok közül is kedvünkre válogathatunk. Ellentétben a szobai párosító készülékkel valóban sokoldalúak. Párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé is válhat. Egyaránt elektromos és ultrahangos aroma diffúzorokat is találsz a kínálatban.
  • A különböző fokozatokkal rendelkező levegő párásító segít beállítani a vízgőz eloszlását úgy, hogy ne csak a felhasználónak, de az adott helyiségnek is megfeleljen.

i

A párásító kiegészítők kategóriájában a szükséges szűrőket találhatjuk, melyek biztosítják a készülék problémamentes működését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
204 termék
5,0
Airversa Humelle AH1 Smart s podporou technologie Thread Pebble Grey
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott,, 330 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,5 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, automatikus kikapcsolás, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, távirányító, automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, aromaterápia (illóolajokhoz), apple homekit csatlakozás, aromadiffúzor, párásító, érintéses vezérlés, kimeneti levegő beállítása, éjszakai mód és teljesítmény szabályozás, méretei: 230 × 265 × 230 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
48 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MBaaa0011
3,8
Stadler Form EVA little - fekete
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 26 W teljesítményfelvétel, 320 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automatikus kikapcsolás és állítható párakibocsátás, méretei: 160 × 365 × 160 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
50 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAZV136
2,3
Humidifier Moon love WT-L008
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 22 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 3 W teljesítményfelvétel, 0,88 l-es tartály, 36 dB zajszint, funkciók: háttérvilágítás, méretei: 140 × 180 × 140 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
14 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BL1312PS2
4,5 143×
Concept ZV1000 Perfect Air
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 W teljesítményfelvétel, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,7 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: állítható párakibocsátás és háttérvilágítás, méretei: 12 × 23 × 12 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
16 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONPA395
4,3
Xiaomi Smart Humidifier 2 EU
Párásító - ultrahangos párásítás 28 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: automatikus üzemmód, párásító, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 20,2 × 31,5 × 23 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Leárazás -8 %
22 990 Ft 24 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxsh2
Siguro AD-C351CB Swallowtail kerámia - Aroma diffúzor Típusok
4,6 28×
Siguro AD-C351CB Swallowtail kerámia
Aroma diffúzor - égetett kerámiából készült ház, a tartály térfogata 100 ml, teljesítménye 9 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret: 20-40 m2, párásítási intenzitás 30 - 35 ml/h, üzemidő: akár 3 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
12 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 08. 02.
Termékkód: SGR_AD_C351CB
CONCEPT ZV1005 Perfect Air Wood - Párásító Típusok
4,3 26×
CONCEPT ZV1005 Perfect Air Wood
Párásító - hideg párásítás, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 W teljesítményfelvétel, 40 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es tartály, 25 dB zajszint, funkciók: időzítő, háttérvilágítás, automatikus kikapcsolás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), kettő párásítási fokozat és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 160 × 126 × 160 mm (Sz×H×Mé)
Szuper ár
12 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 21.
Termékkód: CONZV093
4,3 17×
Rohnson R-9517 UV-C Antibacterial
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 450 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 215 × 285 × 215 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
19 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ROHNR149
Venta AW902 Professional szürke - Párásító Ingyenes
szállítás boltjainkba
Venta AW902 Professional szürke
Párásító -, max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott 46 W teljesítményfelvétel, 12 l-es tartály, 52 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 520 × 610 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
411 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: VENZV104
ETA Moisty Smart 2629 90000
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott,, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, távirányító, aromadiffúzor és csendes működés, méretei: 300 × 205 mm (H×Mé), fehér kivitel
30 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ETAzvl29
4,8
SENCOR SHF 920BL
Párásító - max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítmény, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,2 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás és led-es vízmennyiség-kijelzés, kék kivitel
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SESHF920
4,1 10×
Rohnson R-9521
Párásító - 45 m² méretű helyiségekbe, ultrahangos, teljesítmény 25 W, párásítási teljesítmény 450 ml/óra, víztartály kapacitása 4,5 l, zajszint 25 dB, három párásítási fokozat, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretek 170 × 300 × 170 mm (Sz×H×Mé) fehér kivitel
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ROHNR170
CONCEPT ZV1006 Perfect Air Wood - Párásító Típusok
4,3 26×
CONCEPT ZV1006 Perfect Air Wood
Párásító - hideg párásítás, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 W teljesítményfelvétel, 40 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es tartály, 25 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 160 × 126 × 160 mm (Sz×H×Mé)
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONZV109
3,0
Guzzanti GZ 988
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 60 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés és páratartalom mérés, méretei: 25,5 × 31,9 × 17,4 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
29 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EPV1107ka
Boneco S200
Párásító - 40 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzorral párásítás, 285 W fogyasztás, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es edény, 42 dB zajszint, nedvességmegőrzés, állítható gőzkibocsátás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és két fokozatú nedvesítés, méretei: 172 × 281 × 316 mm (szé×ma×mé), színe: fehér
57 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BONZV130
ECG AH D501 T
Párásító - aroma diffúzoros párásítás 27 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, állítható párakibocsátás, távirányító, automatikus kikapcsolás és kettő párásítási fokozat, méretei: 24 × 37,1 × 17 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
25 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ECGZV501
ECG AH M351
Párásító - aroma diffúzoros párásítás 25 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 3,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: állítható párakibocsátás, automatikus kikapcsolás és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 20 × 28,6 × 17,5 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ECGZV351
4,6 24×
SENCOR SHF 902BK
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 18 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 W teljesítményfelvétel, 90 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,9 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, méretei: 120 × 270 × 170 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
6 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SENZV234
4,2 85×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
11 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CONZV477
4,2 85×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
11 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CONZV477
4,9 13×
SENCOR SHF 2080WH
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 38 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 250 ml/óra párásítási teljesítmény, 3,5 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: időzítő, állítható párakibocsátás, háttérvilágítás, forgó párafúvóka, automatikus kikapcsolás és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 250 × 270 × 250 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
10 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENZV415
5,0
Beurer BLC 88
Párásító - hideg párásítás, max. 42 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott,, 550 ml/óra párásítási teljesítmény, 6 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, fekete kivitel
53 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BEU030c
4,6 168×
Hyundai HUM 770
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 32 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,2 l-es tartály, funkciók: ionizáció és páratartalom megőrzés, méretei: 24,5 × 33 × 17 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
18 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EAD9030k
4,1 31×
CONCEPT ZV1200 Perfect Air fehér
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítményfelvétel, 260 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 19,6 × 27,8 × 19,6 cm (Sz×H×Mé)
17 890 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONZV007

Párásítók

Párásítók

A párásító készülék egy olyan eszköz, amely növeli a beltéri levegő páratartalmát. Megszünteti a túl száraz levegőt, ami viszont számos jótékony hatással van az emberekre és növényekre egyaránt. Különösen alkalmas a fűtési szezonban, amikor a beltéri levegő túlmelegszik és esetenként túlzottan kiszárad. Olyan helyiségekben, ahol párásító van elhelyezve, az emberek megkönnyebbülést éreznek a légzés során, kevésbé kapar a torkuk, kevésbé kavarog a por, valamint az allergének.

A párásító készülék típusai

A párásító gép, működési elve szerint gőzpárásító, ultrahangos párásító, valamint hidegpárásító kategóriákra osztható. A gőzpárásítók a vizet felforralják, majd lehűtik és a helyiségbe engedik. Ez elpusztít minden baktériumot, de hátrányuk a nagyobb fogyasztás. Az ultrahangos párásító viszont azon az elven működik, hogy mikrocseppeket hoz létre egy magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor segítségével.

Ultrahangos- és hidegpárásító

Az ultrahangos párásító látható finom gőzt termel, és népszerűek alacsony energiafogyasztásuk, valamint csendes működésük miatt. A hidegpárásítók a természetből ismert légpárásító egyszerű elvét alkalmazzák. A szűrő felfogja a vízcseppeket, amelyeket egy ventilátor fúj a helyiségbe. A párásítók fejlesztésére szakosodott cégek közé tartozik például a Bionaire, népszerűek a Sencor párologtató készülékek is, a Medisana párologtatók pedig az ultrahangos modellek között számítanak komoly tényezőnek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó párásítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább párásítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb párásítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: párásítók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ