Výměna nevhodného dárku Alza days HU

Vízforralók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Tulajdonságok
Forgótalp
(401)
Rejtett spirál
(365)
Szűrő
(304)
Kábeltartó rekesz
(204)
Háttérvilágítású kapcsoló
(89)
Szín
Antracitszürke
(4)
Bézs
(16)
Fehér
(101)
Fekete
(139)
Piros
(36)
Világos
(15)
Fa
(1)
Lila
(2)
Barna
(4)
Champagne
(2)
Kávészínű
(1)
Fém
(2)
Krém
(11)
Réz
(1)
Kék
(15)
Rozsdamentes acél
(94)
Oliva
(1)
Narancssárga
(3)
Átlátszó
(1)
Rózsaszín
(8)
Üveg
(7)
Elefántcsont
(1)
Ezüst
(57)
Világosszürke
(1)
Szürke
(22)
Titánium
(3)
Átlátszó
(4)
Türkiz
(3)
Zöld
(16)
Sárga
(5)

A vízforraló évek óta elengedhetetlen segédeszköz. Akár otthoni, akár irodai vízforraló után kutatsz, nézz utána, melyik lesz számodra az igazán megfelelő. A választásnál a legfontosabb tényező a űrtartalom, amely elsősorban attól függ, hogy hányan fogjátok használni a forralót. A műszaki paraméterek, mint például a teljesítmény vagy a fűtőszál beépítésének módja, szintén szerepet játszanak. Kíváncsi vagy, mire kell még figyelni a vízforraló kiválasztásakor? Olvass tovább!

Tovább

Hogyan válasszunk vízforraló készüléket?

Elsősorban ránézésre meg kell szeretned a vízforraló készüléket, és meg kell bizonyosodnod arról, hogy illeszkedik-e a konyhád berendezéséhez. Számos dizájn és anyag közül választhatsz. A vízforraló kiválasztása az energiafogyasztás, a fűtőszál elhelyezkedése és az egyéb hasznos funkciók alapján is történhet, amelyeket ez a készülék kínál.

Fókuszban a vízforraló anyaga

A választás során javasoljuk, hogy először határozd meg az általad preferált anyagot. A vízforraló szinte mindig szem előtt van, ezért válaszd ki azt a típust, amelyik a legjobban tetszik, vagy válassz a sajátos tulajdonságai alapján.

 • A műanyag vízforralók általában a legolcsóbbak az összes közül. Számos szín és feldolgozási lehetőség közül tudsz választani. Még ebben az alkategóriában is találsz prémium funkciókat.
 • A fém vízforralók egy fiktív kompromisszumot jelentenek. A rozsdamentes acél a műanyaghoz képest stabilabb anyag extrém hőmérsékleten, és könnyen karbantartható és tisztítható. Itt is többféle lehetőség közül választhatsz, legyen szó akár az űrtartalomról, a teljesítményről vagy a funkciókról.
 • Az üveg vízforralók mindig a konyha kiemelkedő darabjai. Remekül néznek ki, azonban nagyobb kihívást jelent a karbantartásuk és a vízkőmentesítésük. Gyakran háttérvilágítással is rendelkeznek, így minden egyes vízmelegítés szórakoztató lehet.
 • A kerámia vízforralók nem csak a retro otthonok dizájnjának büszkeségei. Jól szigetelik a hőt, így még pillanatokkal a forralás után is szinte forrásponton marad a víz. A beszerzési ár azonban általában egy kicsit magasabb. Hátrányuk, hogy nehezebbek is lehetnek.

Műanyag vízforraló
Műanyag vízforraló

Üveg vízforraló
Üveg vízforraló

Fém vízforraló
Fém vízforraló

Kerámia vízforraló
Kerámia vízforraló

Siguro vízforralóinkat már az első alkalommal meg fogod szeretni, amikor először töltesz belőlük.

A vízforraló űrtartalma

A vízforraló méretét a háztartásában élő személyek száma alapján válaszd ki, illetve az alapján, hogy általában hány csésze vízhez melegítesz vizet egyszerre. Ha nem forralsz sokszor vizet, vagy csak ketten vagytok a háztartásban, egy kisebb térfogatú is megteszi.

 • Ha 1-2 ember van a háztartásban, egy legfeljebb 1 literes vízforraló is elegendő.
 • Ha 3 vagy több ember vagy gyakori látogatóid vannak, válassz legalább 1,5 literes vízforralót.

Egy liter víz általában 4-5 bögre kávéhoz vagy teához elegendő.

i

Vízforralók nem csak utazáshoz

Az utazó vízforralók kis űrtartalmúak, és nem foglalnak sok helyet. Ezért nemcsak utazók használhatják, akik könnyen be tudják pakolni a bőröndjükbe, hanem például egyszemélyes háztartások vagy kis konyhával rendelkező háztartások is.

A vízforralók teljesítménye

A vízforralók teljesítménye 600 W és 3000 W között mozog. Ez a paraméter hatással van a vízforralók forrássebességére, de az energiafogyasztásra is. Viszonylag gyorsan forró vízhez legalább 2 000 W teljesítményű vízforraló készüléket célszerű választanod.

Csak annyi vizet forralj, amennyire szükséged van. Ezzel időt és pénzt takaríthatsz meg.

A fűtőszál elhelyezésének módja

A fűtőszál felmelegíti a vizet. Lehet rejtett vagy látható. A rejtett fűtőszálon nem rakódik le annyi vízkő, de a víz tényleges felmelegítése kicsit tovább tart. A vízforraló tisztítása általában könnyebb, mint a látható spirálos vízforraló esetében. A látható spirált általában rozsdamentes acél és műanyag vízforralókon használják. Gyakran lerakódik rajta vízkő és szennyeződés, de ezt a víz gyors felmelegítésével kompenzálja.

Milyen tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezhet egy vízforraló?

Bár a vízforralók elsősorban a víz melegítésére szolgálnak, ma már számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek még egyszerűbbé teszik kedvenc forró italaid elkészítését. Ezek a funkciók például megkönnyítik a vízforraló kezelését, növelik a forró víz kezelésének biztonságát, és meghosszabbíthatják a vízforraló élettartamát is.

A biztonsági funkciók védik a vízforraló készüléket és téged is

A biztonsági funkciók megakadályozzák a készülék sérülését, és megkönnyítik a vízforraló kezelését, hogy minimálisra csökkentsék a forró víz okozta leforrázás veszélyét.

 • A vízkőszűrő filter felfogja a szennyeződéseket a forralt víz kiöntésekor. A kivehető szűrő könnyebben tisztítható.
 • A túlmelegedés elleni védelem segítségével a vízforraló automatikusan kikapcsol, ha túl magas hőmérsékletet észlel.
 • A forgatható talp nagymértékben növeli a használat kényelmét. 360°-os csatlakozó megkönnyíti és felgyorsítja a vízforraló kezelését.
 • A hőfokszabályzós vízforraló hasznos lehet prémium minőségű teák és kávék készítésekor. Általában 70-100 °C közötti tartományból választhatsz.
 • Az Anti-Drip systemm a víz még könnyebb, csöpögésmentes kiöntése érdekében lett kifejlesztve.
 • Az üresjárat elleni védelem megvédi a készüléket a károsodástól. A vízforraló automatikusan kikapcsol, ha nincs benne víz.
 • A fedél automatikus nyitása biztosítja, hogy a vízforraló fedelének kinyitásakor ne sérülj meg.
 • Az okos vízforraló esetében több funkció is beállítható akár egy telefonos alkalmazáson keresztül is. Ilyen például a hőmérséklet-szabályozás vagy a melegen tartás funkció. Az okos vízforraló emellett valós időben jeleníti meg a hőmérsékletet, amely magán a készüléken vagy az alkalmazásban is ellenőrizhető.

i

Mi a helyzet a vízforraló vezérlésével

A legtöbb vízforraló általában egy vagy több gombbal rendelkezik. A modern vízforralók azonban érintőképernyős LCD-kijelzővel is rendelkezhetnek, vagy akár mobiltelefonon keresztül is vezérelhetők.

A vezérlőfunkciók segítségével értesülhetsz a felmelegített víz állapotáról

Ha véletlenül elfelejtenéd, hogy bekapcsoltad a forralót, a vízforralók olyan funkciókat is tartalmazhatnak, amelyek figyelmeztetnek, amikor a víz már forró. Segítségükkel megbecsülhetnéd a megfelelő vízmennyiséget is a vízforralóban.

 • A vízszint ellenőrzésére egy vízszintjelző szolgál. Néhány vízforralónak több vízszintjelzője is van, vagy kétoldalúak.
 • Hangjelzés figyelmeztet a vízforraló be- és kikapcsolásakor.
 • A forrásponti riasztás egy olyan funkció, amellyel a vízforraló figyelmeztet, ha a benne lévő víz már elérte a forráspontot.
 • Az időzítő segít beállítani, hogy pontosan mikor kell a vízforralóban lévő vizet felforralni.

A kiegészítők vízforralókhoz megkönnyítik atisztítást és a vízkőlerakódások kezelését.

Milyen más vízforralók kaphatók még?

Különleges vízforralót keresel? A vízforralók számos különböző változatban kaphatók, amelyek közül választhatsz. Kaphatsz például kifejezetten teafőzéshez igazított vízforralót, vagy olyan vízforralót, amely a funkció mellett a dizájnra is összpontosít.

Duplafalú vízforraló az égési sérülések elleni nagyobb biztonság érdekében

A duplafalú vízforralók biztosítják, hogy nem fogod megégetni magad vagy gyermekeidet a vízforralóval. A vízforraló dupla fallal rendelkezik, egy belső és egy külső fallal, amelyek akkor is hidegen tartják a külső részt, amikor a vízforralóban lévő víz már felforrt. A duplafalú vízforraló a kifelé áramló hőt is lassítja, így, ha felteszed a vizet forrni, és elfelejted, a víz a duplafalnak köszönhetően sokáig meleg marad, anélkül, hogy újra fel kellene melegítened.

A dizájner vízforralók a konyhád domináns részévé válnak

A vízforralók megjelenés szerint konyhád ékkőjévé válhatnak. Itt klasszikus és modern vízforraló stílusokat is találsz, amelyek a szemet is gyönyörködtetik. Lehetnek rozsdamentes acélból, műanyagból, kerámiából vagy üvegből. A vízforraló színe szerint is válogathasz, kínálatunkban található fekete, fehér, zöld, vagy éppen piros vízforraló készülék is.

A teafőzők a szűrőnek köszönhetően szinte maguktól elkészítik a teát.

A teafőző vízforralók használatánál lehetőség van a víz hőmérsékletének beállítására közvetlenül a vízforralón. Tartalmaznak egy teaszűrőt is, így kedvenc italodat közvetlenül a vízforralóban készítheted és áztathatod.

Spórolj időt és pénzt a hőmérséklet-szabályozott vízforralóval

A hőfokszabályzós vízforralók nagy segítséget jelentenek olyan italok készítésénél, amelyeket nem kell forró vízzel elkészítened. A hőmérséklet-szabályozónak köszönhetően beállíthatod a megfelelő vízhőmérsékletet, és azonnal elkészítheted az italodat anélkül, hogy sokáig kellene várnod, amíg a víz kihűl a kívánt hőmérsékletre.

i

Nem találtad meg itt a kívánt információt? További információkért olvasd el a Milyen vízforralót vegyek? című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal KO851830 Digital Display Black Szállításra kész > 5 db
Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 1800 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikusan nyíló fedél, automatikus kikapcsolás, hőszabályozás, lcd kijelző, forgatható talp, hőmérséklet-szabályozás, rejtett fűtőszál és kábeltartó rekesz, kivehető szűrő, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
24 890 Ft

2.
Home HM-EK-A150SS Easy Boil Szállításra kész > 10 db
Vízforraló - űrtartalom 1,5 l, minimális űrtartalom 0,5 l, teljesítmény 1800 W, anyaga rozsdamentes acél, automatikus kikapcsolás: ha a vízforralót forrás közben kiveszik, ha nincs benne víz és ha a forráspontot elérte, rejtett fűtőtekercs, beépített kábeltároló, kábel hossza 85 cm
4 990 Ft

3.
Tefal KO250130 Loft fehér Szállításra kész > 5 db
Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
14 790 Ft

Még több
517 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 117×
Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch
Vízforraló - térfogat 1,7 l, minimális térfogat 0,5 l, teljesítmény 2200 W, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, Cool Touch burkolat (maximális felületi hőmérséklet 60 °C), 4 előre beállított hőmérsékleti program 40/60/90/100 °C, automatikus kikapcsolás vízhiány és forráspont elérése esetén, hőmérséklet fenntartás (60 percig), fényjelzés, hangjelzés, rejtett fűtőtekercs, forgatható talp, Strix csatlakozó, beépített kábeltároló, kábel hossza 75 cm, 3 év garancia
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_EK_T520B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 40×
Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,5 l, fehér kivitel, 1800 W energiafogyasztás, duplafal és rejtett spirál, működésjelző lámpa, vezérlés mobiltelefonnal, hangjelzés, hőmérséklet megtartása
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR04
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín
Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, bézs és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, vízszint jelző, kivehető szűrő
59 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK852
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző rózsaszín
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, rózsaszín és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet és vízszint jelző, kivehető szűrő
87 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SMERK606
Tefal KO851830 Digital Display Black - Vízforraló
Típusok
4,7 197×
Tefal KO851830 Digital Display Black
Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 1800 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikusan nyíló fedél, automatikus kikapcsolás, hőszabályozás, lcd kijelző, forgatható talp, hőmérséklet-szabályozás, rejtett fűtőszál és kábeltartó rekesz, kivehető szűrő, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFRK937
4,6 74×
Home HM-EK-A150SS Easy Boil
Vízforraló - űrtartalom 1,5 l, minimális űrtartalom 0,5 l, teljesítmény 1800 W, anyaga rozsdamentes acél, automatikus kikapcsolás: ha a vízforralót forrás közben kiveszik, ha nincs benne víz és ha a forráspontot elérte, rejtett fűtőtekercs, beépített kábeltároló, kábel hossza 85 cm
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_EK_A150SS
Tefal KO250130 Loft fehér - Vízforraló
Típusok
4,8 150×
Tefal KO250130 Loft fehér
Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKO250130
4,5 27×
Siguro EK-L24 Advanced Glass
Vízforraló - térfogat 1,7 l, minimális térfogat 0,5 l, teljesítmény 2200 W, anyaga rozsdamentes acél és üveg, kivehető szűrő és rozsdamentes acél szűrő, 4 előre beállított hőmérsékleti program 70/80/90/100 °C, automatikus kikapcsolás vízhiány és forráspont elérése esetén, hőmérséklet-tartási funkció (akár 30 percig), fényjelzés, hangjelzés, rejtett fűtőtekercs, forgatható talp, Strix csatlakozó, integrált kábeltároló, kábelhossz 75 cm, 3 év garancia
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_EK_L240GL
4,4 47×
Hyundai VK780
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LCD kijelző, LED világítás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAHY610
Rohnson R-7804 - Vízforraló
Típusok
4,6 36×
Rohnson R-7804
Vízforraló - kerámia, űrtartalma 1,5 l, fehér kivitel, 1200 W energiafogyasztás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK740
4,6 74×
Siguro EK-D170SS Metalist
Vízforraló - térfogat 1,7 l, minimális térfogat 0,5 l, teljesítmény 2200 W, anyaga rozsdamentes acél, kivehető szűrő, fedélzár, automatikus kikapcsolás, ha a vízforralót forrás közben kiveszik, ha nincs elég víz és ha a forráspontot elérte, működésjelző lámpa, rejtett fűtőtekercs, forgatható talp, Strix csatlakozó, beépített kábeltároló, kábel hossza 75 cm, 3 év garancia
Szuper ár
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_EK_D170SS
Rohnson R-7808 - Vízforraló
Típusok
4,7 52×
Rohnson R-7808
Vízforraló - kerámia, űrtartalma 1,5 l, fehér kivitel, 1200 W energiafogyasztás, forgótalp, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem
19 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK692
4,7 164×
Siguro EK-G210GL Bright Glass
Vízforraló - térfogat 1,7 l, minimális térfogat 0,5 l, teljesítmény 2200 W, anyaga rozsdamentes acél és üveg, kivehető szűrő, zárható fedél, automatikus kikapcsolás, ha a vízforralót forralés közben kiveszik, ha nincs elég víz és ha elérte a forráspontot, működésjelző lámpa, rejtett fűtőtekercs, forgatható talp, Strix csatlakozó, beépített kábeltároló, kétoldalas vízszintjelző, kábelhossz 75 cm, 3 év garancia
Szuper ár
8 000 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_EK_G210GL
AENO EK4 - Vízforraló
Típusok
4,9
AENO EK4
Vízforraló - űrtartalma 1,5 l, antracitszürke kivitel, 2200 W energiafogyasztás, duplafal, strix csatlakozó, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, beépített szűrő, anyaga műanyag
Szuper ár
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEMPrvk1
4,3
SENCOR SWK 20A80GY
Vízforraló - űrtartalma 2 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, strix csatlakozó, LED világítás, forgótalp és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK709
Tefal KO854830 Digital Smart & Light - Vízforraló Típusok
4,7 197×
Tefal KO854830 Digital Smart & Light
Vízforraló - térfogat 1 l, teljesítmény 1800 W, anyaga rozsdamentes acél, digitális kijelző, hőmérséklet-szabályozás, duplafalú, hőmérséklet-fenntartás funkció 30 percig, rejtett fűtőszál, forgatható talp, automatikus kikapcsolás, automatikusan nyíló fedél és tárolóhely a kábel számára, kivehető szűrő, érintésre hideg felület, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFRK463
4,5 77×
Sencor SWK 2080BK
Vízforraló - űrtartalma 2 l, átlátszó kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás és forgótalp, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
Szuper ár
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4138p
4,7 49×
Rohnson R-7600 Digital Touch
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, érintéses vezérlés, duplafal, LCD kijelző, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet és vízszint jelző, figyelmeztetés forráspont elérésekor
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK722
Rohnson R-7806 - Vízforraló
Típusok
4,6 36×
Rohnson R-7806
Vízforraló - kerámia, űrtartalma 1,5 l, fehér kivitel, 1200 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK753
Tefal KO250830 Loft fekete - Vízforraló
Típusok
4,8 150×
Tefal KO250830 Loft fekete
Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKO250830
AENO EK2 - Vízforraló
Típusok
4,9
AENO EK2
Vízforraló - űrtartalma 1,5 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, duplafal, strix csatlakozó, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, beépített szűrő, anyaga műanyag
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ASBkon002
4,6 272×
SENCOR SWK 1010WH
Vízforraló - űrtartalma 1 l, fehér kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK606
4,4 68×
SENCOR SWK 1785BK
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, átlátszó kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, anyaga üveg
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK004
5,0
SAGE BTM800
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,5 l, átlátszó kivitel, 1840 W energiafogyasztás, teaszűrő, automatikus kikapcsolás, kivehető szűrő, anyaga üveg
93 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGRK001

Vízforralók

intelligens otthonNiceboy ION SmartKettle okos vízforraló (TESZT) Kipróbáltuk a Niceboy ION SmartKettle okos vízforralót, amely az okostelefonos alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhető. Milyen érdekes funkciókat kínál? Érdemes beszerezni egy ilyen vízforralót? Olvasd el a cikkünket és megtudhatod.
A legtöbben minden nap használjuk a vízforralót. Nagyon kényelmes módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen vizet forraljunk a teához vagy a kávéhoz. De gyakran megfeledkezünk a rendszeres karbantartásról. Szeretnéd kíméletesen megtisztítani a vízforralódat az otthonodban...
A vízforralók szűrőjének típusa arra utal, hogy a szűrő milyen módon van elhelyezve a vízforraló belsejében, és hogyan lehet tisztítani vagy cserélni. Cikkünkben a szűrők három fő típusát ismertetjük, nevezetesen a beépített (rögzített), az eltávolítható és a csuklós...
ajándékWMF promóciók A német WMF cég egyedülálló promóciója lehetőséget kínál arra, hogy olyan termékeket szerezz be, amelyek kellemesebbé teszik a konyhában töltött időt. A kiváló minőségű anyagfelhasználásnak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően bármilyen konyhában megtalálják a...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
További cikkek Összes cikk

Vízforralók

A vízforraló az egyike a legfontosabb konyhai készülékeknek. Ha teát, kávét vagy meleg italt szeretne készíteni, biztosan segítségére lesznek.

A vízforralók anyagai

A gyakori használat miatt manapság a vízforralók széles kérben elérhetőek, különböző anyagokból, színekben és funkciókkal, stb. A rozsdamentes acél vízforralók a minőség és stílusos dizájn zálogai, míg a műanyagból készült modellekből  sokféle szín kaphat. Az üveg vízforralók nem annyira elterjedtek, de népszerűek, hiszen lehetőséget biztosítanak a vízszint egyszerű ellenőrzésére.

Minőségi vízforralók

Kínálatunkban a vízforralók széles kínálata megtalálható, minden igénynek megfelelően. A biztonságos és kényelmes használat tekintetében az olyan márkákra mindig számíthatunk, mint az ECG, a Sencor, és a Rohnson.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízforralók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vízforralók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízforralók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízforralók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ