Játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(3840)
DLC tartalom
(613)
Játékkredit
(126)
Platform
PC
(1875)
Xbox Series X
(1137)
Xbox One
(1084)
PlayStation 5
(900)
Xbox Series S
(712)
Licenc
Doboz
(1988)
Letölthető
(2660)
Kulcs
Steam
(1542)
Xbox Live
(886)
Nintendo eShop
(86)
Origin
(69)
Microsoft Store
(68)
Műfaj
Akció
(2655)
RPG
(747)
Stratégiai
(591)
Szimulátor
(545)
Árkád
(448)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(503)
PlayStation 5 optimalizálás
(453)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(493)
Szöveg
CS
(494)
SK
(15)
EN
(4589)
DE
(3247)
HU
(142)
RU
(916)
UK
(9)
PL
(690)
FR
(1404)
ES
(1230)
IT
(1197)
RO
(4)
Zh
(297)
KR
(17)
JP
(27)
Szinkron
CS
(36)
SK
(5)
EN
(4341)
DE
(1688)
HU
(15)
RU
(211)
UK
(5)
PL
(120)
FR
(533)
ES
(430)
IT
(422)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(51)
KR
(8)
JP
(27)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Imádod a videojátékokat, de eleged van abból, hogy folyton ugyanazzal a műfajjal töltöd az idődet? Akkor csatlakozz hozzánk, nézzük meg, milyen más műfajok között válogathatsz. Lövöldözős akciójátékok, versenyzős vagy stratégiai - mindent megtalálsz, ami csak képzeletedet felizgatja. De sort kerítünk néhány kevésbé ismert műfajra is, például a Battle Royale, a MOBA játékok és a sokak által kedvelt erotikus játékokra is. Szeretnél többet megtudni?

Tovább

Fedezz fel számtalan szórakoztató műfajt!

Mivel világszerte az akció-, az RPG- és a sportjátékokat játsszák a legtöbben, más műfajok kissé háttérbe szorulhatnak. A játékvilág azonban messze nem korlátozódik a három legtöbbet játszott játékműfajra. Rengeteg mást is kínál, a gyors tempójú versenyjátékoktól kezdve a bonyolult stratégiai játékokon át a csintalan erotikus játékokig. Fedezd fel velünk a klasszikus műfajokat.

  • Az akció játékok vagy más néven FPS (first person shooter) játékok leggyakrabban lövöldözős, verekedős és ugrálós játékok, amelyekben te és a karaktered egy izgalmas és akciódús történeten keresztül próbáljátok végigküzdeni magatokat a győztes befejezésig.
  • A kalandjátékok bonyolult és fordulatokkal teli történeteket kínálnak, amelyekben megannyi titok és megoldásra váró rejtély nehezíti utadat.
  • Az RPG játékok (role-playing, azaz szerepjátszós játékok) lenyűgözően gazdag és kidolgozott játékvilágokba varázsolnak el, amelyeket az általad játszott hős szemén keresztül fedezhetsz fel.
  • A sport játékok és a versenyzős játékok segítségével egy top focista, hokis vagy autóversenyző bőrébe bújhatsz.
  • A stratégiai játékok, és a logikai játékok nagyszerűek, ha az agyadat akarod tornáztatni és változatos stratégiákat kidolgozni ellenfeleid legyőzésére.
  • A szimulátor játékok a teherautók, a vasút vagy a repülőgépek rajongói számára ellenállhatatlanok. E játékoknak köszönhetően legalább a virtuális világban sofőrré, mozdonyvezetővé vagy pilótává válhatsz annak minden szépségével és nehézségével.
  • Az árkád játékok, tehát a játéktermi stílusú videójátékok már a 20. század elején nagy népszerűségnek örvendtek a játéktermekben. De ma már a megfigyelőképességedet és a kitartásodat is próbára teszik.
  • A zene és tánc játékokat a konzol érzékelőinek köszönhetően a saját testeddel irányíthatod.
  • A gyermekek szánt videójátékok kerülik az erőszakot és a vulgaritást, így még a legkisebbek is élvezni fogják őket.

De ez még nem minden! Próbálj ki nem hagyományos műfajokat

A klasszikus, bevált műfajok mellett léteznek kevésbé ismert vagy igazán különleges játéktípusok is, amelyeket szintén érdemes megemlíteni. Hallottál már az utóbbi évek slágeréről, az ún. "Battle Royale"-ról? Vagy volt már olyan, hogy izgalmas szórakozást kerestél az interneten, és eszedbe jutottak az erotikus játékok? Nem vagy egyedül.

Battle Royale online játékok - mutasd meg, hogy te vagy a legjobb

A Battle Royale játékokban egyszerű a feladatod: maradj életben, amíg csak tudsz, lehetőleg utolsóként. A játék zsugorodó arénájában egy halom ellenféllel kell szembenézned, akiket taktikával, ravaszsággal és pontos lövöldözéssel kell legyőznöd. A leghíresebb Battle Royale online játékok közé tartozik az Apex Legends, a PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) és a legendás Fortnite. Az online téren kívül is felvértezheted magad Fortnite cuccokkal vagy játékfigurákkal lepheted meg a haverokat.

Az első Battle Royale meglepetés lesz számodra!

Talán meglepő, de az első Battle Royale játék a Minecraft volt. A multiplayer módban lehetőség volt olyan szerverekhez csatlakozni, amelyeken ún. "survival games", tehát túlélő játékok zajlottak. Ezek alapvetően azonosak voltak a mai Battle Royale játékokkal.

i

Érdekelnek a Battle Royale játékok? Olyan nagyszerű játékokat kaphatsz meg ingyen, mint az Apex Legends vagy a Fortnite. Szintén free to play a "Warzone" elnevezésű Call of Duty Battle Royale játék, amely csúcsminőségű grafikát kínál.

Fortnite Battle Royal

Képernyőkép az egyik leghíresebb Battle Royale játékból - Fortnite.

MOBA játékok – A legjobb csapat győz

A MOBA (azaz multiplayer online battle arena) játékok műfajában az a feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleidet a harci arénában. Sokféle harci egység és bajnok áll rendelkezésedre, amelyek közül szabadon választhatsz. A legnépszerűbb MOBA-játékok közé tartozik Pc-n a League of Legends és a DOTA 2, amelyek az eSport-mérkőzéseken is helyet kaptak. A legjobb MOBA játékok közé tartozik mobilon a Clash Royale.

Tower Defense – Verd vissza az ellenséges hordák hullámait

A Tower Defense játékok komoly kihívást jelentenek, amelyben meg kell védened a váradat, a mágikus kapuidat vagy a bázisaidat az ellenséges hordák ellen. Különböző típusú fegyvereket, védelmi mechanizmusokat, csapdákat és csapatokat állíthatsz a védelmi vonalaidba. A legtöbbet játszott Tower Defense játékok sorába tartozik a Kingdom Rush és a Plants vs. Zombies.

i

A Tower Defense játékok manapság nagyon népszerűek, különösen mobileszközökön. Sokan játsszák őket, a kicsiktől a felnőttekig, hogy elűzzék unalmukat a napi iskolába vagy munkába járás során.

Retró játékok - ébreszd fel magadban a nosztalgia szellemét

Ha szereted a nosztalgiát és a 8 bites grafikát, akkor a retró játékok pont neked valók. A DOS-on indult legjobb retró játékok közé tartoznak az olyan akciójátékok, mint a Wolfenstein 3D, a Doom, a Quake, az olyan stratégiai játékok, mint az UFO: Enemy Unknown, és a játékgépekből ismert kedvenc, a Pacman.

i

A kazettás retró játékokat felváltották a retró konzolok

Manapság már csak bolhapiacon vagy apróhirdetések által tudsz kazettás retró játékokat vásárolni, és amúgy sem lehet velük sokat kezdeni. Mégis, ma is élvezhetjük ugyanazokat a játékokat, amelyeket évtizedekkel ezelőtt imádtunk. Tekintsd meg retró játékkonzolok kínálatunkat, amelyek közül néhány modern TV-hez is csatlakoztatható.

Erotikus játékok - pajzánkodás a virtuális világban

Ha nem szokványos, de izgató játékokat keresel, akkor vesd magad az erotikus és szexjátékok világába, amelyek különleges szórakozást kínálnak. A legtöbb ilyen játék online érhető el, akár többjátékos módban is, így találkozhatsz más játékosokkal, akik hasonló izgalomra vágynak. Ne feledd, hogy az erotikus játékok csak 18 éves kortól játszhatók.

Minden műfajból találsz játékokat az összes platformra, legyen az PC, Xbox ONE, PS4, Xbox Series, PS5 vagy Nintendo Switch.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 650 termék
Team Sonic Racing Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1076
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamar felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figura-, gyűjtőbaba- és matrica gyűjteményed. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0230
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - 30 jelenet közül választhatsz öt városban, és hamarosan felépítheted a saját L.O L. Surprise! figura-, gyűjthető baba- és matricagyűjteményedet. Mutasd be őket divatbemutatókon és koncerteken, működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív, többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0268
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
Trollhunters: Defenders of Arcadia - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Indulj egy hősies és felejthetetlen utazásra Arcadia varázslatos világán át és állítsd meg a közelgő idő-apokalipszist.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO736
Outlast Trinity - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Az Outlast egy első személyű (first-person) túlélő-horrorjáték. Az Outlast Trinity csomag a következő játékokat tartalmazza: Outlast, Outlast: Whistleblower, Outlast 2.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO243c5
Bomb Rush Cyberfunk - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0572
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
The Invincible
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1419
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
Human Fall Flat: Dream Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1485
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0452
PGA Tour 2K23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO892
MADiSON Possessed Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
Leárazás -24 %
11 190 Ft 14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1307
Paw Patrol: Adventure City Calls and Mighty Pups Save Adventure Bay Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Merülj el egy szórakoztató és izgalmas kalandban a Mancs őrjárat sztárcsapatával ebben a hihetetlen dupla kiadásban.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1260
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
DreamWorks All-Star Kart Racing - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Szórakozz és nevetgélj úgy, mint eddig még soha az őrületes és nagy sebességű gokart versenyeken a DreamWorks stúdió animációs filmjeinek kedvenc sztár karaktereivel!
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0534
Destroy All Humans! 2 - Reprobed - Single Player - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Crypto újra itt van, és engedélye van szondák használatára. A földönkívüli betolakodó visszatért, és még őrültebb, mint valaha. Élvezd a swingelő 60-as éveket minden kémiájával és állj bosszút a KGB-n, amiért felrobbantotta az anyahajódat. Össze kell fognod a faj képviselőivel, amelyet az uralmad alá akartál hajtani.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0353
Celeste - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Segíts Madeline-nek legyőzni belső démonait a Celeste-hegy csúcsára vezető úton ebben a szuper izgalmas, kézzel készített platformjátékban, amelyet a többjátékos klasszikus TowerFall alkotói készítettek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1459
Kukoos: Lost Pets - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - Barangold be az elképzelhetetlen világokat, amelyek egy óriási kakukkfa belsejében rejtőznek, találd meg barátaidat és vess véget a kisállatlázadásnak. Ez a varázslatos 3D-s platformjáték Kukoos hatalmas, színes világába kalauzol el, ahol különféle háziállatokkal kell megküzdened, és különleges képességeiket felhasználva az egyedi főnökök ellen is harcolnod kell, közben rejtett tárgyakat kell megkeresned és ősi rejtvényeket kell megoldanod.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1393
Surviving the Aftermath: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Maradj életben és boldogulj a posztapokaliptikus jövőben - az erőforrások szűkösek, de a lehetőség hívogat. Építs ki egy katasztrófáknak ellenálló, tökéletes kolóniát, védd meg a telepeseidet, és állítsd helyre a civilizációt egy elpusztult világban!
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO846
Outcast - Second Contact
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció - Egy futurisztikus akciójáték változatos nyitott világgal.
19 290 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: WG683nad
Minekos Night Market - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Játssz Minekóként, egy kíváncsi lányként, aki épp most érkezett új otthonába, egy gyönyörű, ám Japán legjobbjait idéző, a magas Fugu-hegy lábánál fekvő szigetre.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1322

Játékok műfaj szerint

Játékok műfaj szerint

A Játékok műfaj szerint kategóriában összesen 4650 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok műfaj szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok műfaj szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok műfaj szerint vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ