AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke

Termékkatalógus
Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke
4,0 6 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es IPS kijelző 2340 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  TL838b1 Termékszám:  S30853H1523R111
Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke 60 990 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke

Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ez a modern Gigaset GS5 okostelefon szerves részét képezi a basic a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6,3" -es képernyővel rendelkezik, amely az egyik legkedveltebb méret. Ideális nagysággal rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelését, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. Az elégséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A vezeték nélküli töltésnek köszönhetően bátran búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a nagyszerű Gigaset okostelefon 2021 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...

Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Gigaset okostelefon 6,3" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal látták el
  • A megfelelő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 2 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,3"méretű képernyővel van ellátva
  • A kijelző 450 Nits fényerőre képes
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső memória biztosított
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SD típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G52

Ennek a remek Gigaset telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a csodás Gigaset telefonnal tölthetünk el, mivel 6,3" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a remek Gigaset okostelefon 450 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fotózás alapvető része a dupla hátsó kamera. Ez a nagyszerű Gigaset okostelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással nagyfokú részletességet érhetünk el, és feltárhatjuk az apró struktúrákat. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezen Gigaset mobiltelefonnal 2560 × 1440 (Quad HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A LED-es vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen Gigaset mobiltelefon energiáját egy cserélhető akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, gond nélkül kibírja egy-két napig. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W, ráadásul gyors vezeték nélküli töltéssel. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...

Ezen Gigaset okostelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű Gigaset mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 128 GB belső tárhely biztosított, amely kielégíti még a legigényesebb felhasználók igényeit is, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk képesek vagyunk bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes Gigaset mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén fizethetünk az üzletekben, csak érintsd oda a telefonod. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...
Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden percét a népszerű Gigaset mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. Természetesen jelző diódával is ellátták. Célja, hogy úgy küldjön értesítéseket, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és akkumulátor

Méretei:

157,5 × 75 × 10,4 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

210 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
157,5 mm Kész!
Szélesség
75 mm Kész!
Mélység
10,4 mm Kész!
Súly
210 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
2560 × 1440 (Quad HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G85 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset GS5 4 GB/128 GB szürke
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ